کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 20:55)zar_arian نوشته:  سلام دوستان
من تو كنترل پنل جاي امضا پيدا نميكنم هر چي ميگردم !!!
کیس : **2014AS
تاریخ رویت : 15 اکتبر
تاریخ ارسال مدارک : 6 نوامبر
تاریخ مصاحبه : 11 مارچ آنکارا
تعداد کیس : دو نفر
مقصد :CA
آپدیت ها : بعد از مصاحبه 11،13،17،18،21،24 مارچ و 15 می و توسط ارسال ایمیل (29 می)
بعد از ارسال ایمیل پاسخ زیر را دادن آیا امیدی هست یا نه باید بی خیال این کلیر بشیم. با توجه به زمان مانده و تعداد کیس های که ویزا گرفتند اینها هفته ای 20 نفر هم کلیر کنند تمام نمیشه با اینکه هفته ای 2 یا 3 نفر کلیر می کنند.
به نظر اساتید من حدودا چه ماهی کلیر می شم.
پاسخ ایمیل :
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely
چون کسی پاسخ نداد با دو بار سوال در سایت جهت خوشحال کردن خودم ، گفتم یه چیزی حداقل بنویسم!!!!!
جواب ندید ببینیم چی میشه!!!!!!!!!!!
اون دنیا باید خودتون پاسخگو باشید!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، آلیس-1980 ، sani1348 ، pari pari ، mehdi2014 ، armin021 ، arashS ، janatirad
(2014-05-30 ساعت 21:11)zar_arian نوشته:  
آپدیت ها : بعد از مصاحبه 11،13،17،18،21،24 مارچ و 15 می و توسط ارسال ایمیل (29 می)
بعد از ارسال ایمیل پاسخ زیر را دادن آیا امیدی هست یا نه باید بی خیال این کلیر بشیم. با توجه به زمان مانده و تعداد کیس های که ویزا گرفتند اینها هفته ای 20 نفر هم کلیر کنند تمام نمیشه با اینکه هفته ای 2 یا 3 نفر کلیر می کنند.
پاسخ ایمیل :
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely
چون کسی پاسخ نداد با دو بار سوال در سایت جهت خوشحال کردن خودم ، گفتم یه چیزی حداقل بنویسم!!!!!

سلام دوست من
تو کنترل پنل کاربر ستون سمت راست روی تغییر امضا کلیک بفرمایید.
براتون دعا میکنم هرچه زودتر کلیر بشید برید به سرزمین آرزوهاتون.
فقط لطف کنید به قانون درج شده تو امضای بنده توجه کنید!
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، sani1348 ، pari pari ، mehdi2014 ، arashS ، rezahoorjandi ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 20:44)shahrzad001 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:43)zzarin نوشته:  دوستان کسی میدونه تا الان چند نفر ویزا گرفتن
چون سهمیه ایران 3500 تا بیشتر نیست شاید زود تر از 15 سپتامبر تموم بشه و به 5500 نرسه، فکر میکنید ایروان کی ما رو کلیر میکنه

یعنی ماهایی که هنوز یه ماه دیگه باید بریم مصاحبه فاتحهSad
فکر ماها رو هم بکنید
دوست عزیزی که هنوز مصاحبه نرفتی،
اصلا به این حساب کتابا توجه نکن، دوستان دوره انتظارشون طولانی شده و استرس گرفتن، وگرنه هیچکس نمیتونه از روند محاسباتی که برای هر سال انجام میشه با یقین نظر بده، شما اگه قسمتت باشه که ویزا بگیری هیچ چیزی نمیتونه مانع بشه
حتی امکان داره شما زودتر از منی که نزدیک شش ماهه از مصاحبه ام گذشته ویزا بگیری
پس درگیر این حاشیه ها نشین و خودتون رو برای داشتن یه مصاحبه خوب آماده کنین
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، آلیس-1980 ، sani1348 ، pari pari ، shahrzad001 ، mehdi2014 ، arashS ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 21:19)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ

با کسب اجازه از قصه گوی عزیز می خوام پا بکنم تو کفشش Big Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گوی» عزیزღღღ
(2014-05-30 ساعت 21:17)reza_norouzi نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 21:11)zar_arian نوشته:  
پاسخ ایمیل :

Sincerely

سلام دوست من
تو کنترل پنل کاربر ستون سمت راست روی تغییر امضا کلیک بفرمایید.
براتون دعا میکنم هرچه زودتر کلیر بشید برید به سرزمین آرزوهاتون.
فقط لطف کنید به قانون درج شده تو امضای بنده توجه کنید!
متشکریم
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، shilan ، sani1348 ، pari pari ، armin021 ، arashS ، soli asali
یه هورررررررررای گنده به افتخار آنکارا و ایروان که این همه کلیر کردن
هورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «wahid64» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «taleghani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ

من از همين تريبون با صداي بلند اعلام مي كنم:ترك عادت موجب مرض است ،بدجوري!!
سولي جون حلالم كن!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-30 ساعت 21:29)Ramin geologist نوشته:  یه هورررررررررای گنده به افتخار آنکارا و ایروان که این همه کلیر کردن
هورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

رامین جون منتظر باش که همین روزا ایشالا نوبت خودته...Wink
(2014-05-30 ساعت 20:58)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:36)nano2 نوشته:  منتظرسرا ما چرا باز نميشه

تو امضای من لینک جدید هست کلیک بفرمایید

چه جوری باید تبت نام کرد
تشکر کنندگان: sani1348 ، آلیس-1980 ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 20:59)zar_arian نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:44)shahrzad001 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:43)zzarin نوشته:  دوستان کسی میدونه تا الان چند نفر ویزا گرفتن
چون سهمیه ایران 3500 تا بیشتر نیست شاید زود تر از 15 سپتامبر تموم بشه و به 5500 نرسه، فکر میکنید ایروان کی ما رو کلیر میکنه

یعنی ماهایی که هنوز یه ماه دیگه باید بریم مصاحبه فاتحهSad
فکر ماها رو هم بکنید
نه فکر نکنم اینطوری که شما می گید باشه چون اگر قرار بر این بود چرا این شماره ها را پس اعلام کرده.

شاید شما یکضرب ویزا بگیرد قرار نیست همه کلیرنس بخورن یا کلیرنسشون طولانی بشه یه خانومی که روز مصاحبه با من بود و جزو لاتاری ها بود 3 هفته بعد از مصاحبه کلیرنسش اومد و الان داره اماده میشه بره !!Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
[font=Trebuchet MS][font=Times New Roman]من به جای هووووووووووووووووووووووورا هواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کشیده و کلیر شدنمون رو اعلام می‌کنم
Big Grin
[/font][/font]
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-30 ساعت 21:32)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «wahid64» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «taleghani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ

من از همين تريبون با صداي بلند اعلام مي كنم:ترك عادت موجب مرض است ،بدجوري!!
سولي جون حلالم كن!
ممنون عزیزم آرزوی بهترین ها رو برات دارمWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
آقا اینا ما رو سر کار گذاشتن .. من 22 می آپدیت شدم... ایمیل زدم سفارت بعد بخاطر ایمیلم 27 می آپدیت شدم.. الان امروز باز آپدیت شده و تو ساعتی بوده که هم سفارت و هم اونور ساعت کاری داشتن! داستانی داریما.. گشتین ما رو که!
تشکر کنندگان: sani1348 ، shilan ، آلیس-1980 ، pari pari ، mehdi2014 ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 21:39)azifa نوشته:  [font=Trebuchet MS][font=Times New Roman]من به جای هووووووووووووووووووووووورا هواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کشیده و کلیر شدنمون رو اعلام می‌کنم
Big Grin
[/font][/font]

دوست نازنين بسيار براتون خوشحالم
باور نميكنيد كه چه قدر به فكر شما و byazdani عزيز بودم
خيلى تبريك ميگم
(2014-05-30 ساعت 20:58)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:36)nano2 نوشته:  منتظرسرا ما چرا باز نميشه

تو امضای من لینک جدید هست کلیک بفرمایید

مرسي سولي خانم
ولي من هرچي ميزنم باز نميشه،نمدونم مشكل ترافيكه يا چون تو ادرس ir داره از امريكا باز نميكنه
Case No.:2014asxxx
Interview date:31 oct
Embassy:Ankara
Family No.:2
Clearance 1st person:12 Dec
Clearance 2st person:5 June
تشکر کنندگان: sani1348 ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، moqadam ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان