کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-31 ساعت 08:22)Saeedv13 نوشته:  خداحافظی عمو سعید
چرااااا؟؟؟؟SadSadSad
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-05-31 ساعت 08:25)Ramin geologist نوشته:  
چرااااا؟؟؟؟SadSadSad
عمو سعید عزیزواقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

عمو سعید واسه چی؟
لطفا شیرینی کلیرهای اخیر رو به تلخی تبدیل نکن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام دوستان عزيز از تمامي بچه هاي گل تاپيك كليرنس كه در اين دو سه روز گذشته با تبريك هاي خود من را شرمنده كردند سپاسگزارم .
شرايط كيس خود را براي تمامي دوستان اعلام مي نمايم . شايد مورد استفاده قرار بگيره
تحصيلات: ليسانس مهندسي صنايع - فوق ليسانس MBA
سربازي: نيروي انتظامي
سوابق كاري: شركت هاي نفتي خصوصي و دولتي
تعداد نفرات كيس: يك نفر
مصاحبه: هفته اول اكتبر
آپديت هاي واقعي: 15 اكتبر .20 مارچ. 17،16 و18 آپريل. 15 مي . 24 مي . 28 مي. 29 مي.
آپديت با ايميل: 24 ژانويه. 21 مي
كليرنس: 29 مي
روزهاي انتظار: 233
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2014-05-30 ساعت 23:26)shilan نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
مصاحبه من مارچ بوده و جز همون موقع مصاحبه، دیگه هیچی آپدیت نداشتم!
آیا کسی از دوستان هست مثل من آپدیت نداشته باشه؟
لطفا جواب بدین
ما هم از مصاحبه تا الان اصلا آپدیت نداشتیمSad

ما هم از روز مصاحبه که هفته دوم آوریل بود تا حالا آپدیت نداشتیم.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: sani1348 ، قصه گو ، miladfr12 ، soli asali ، arashS ، shilan ، pari pariaaa ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 07:53)parifari نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 07:23)hosseinmm نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:36)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:09)sani1348 نوشته:  فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ،...

واللا راستش بین علما سر این قضیه اختلافه و هیچکس جواب دقیقش را نمیدونه! بعضی ها میگن اگه هنوز مدیکالتون اعتبار دا ره سفارت به شما ویزای 6 ماهه ...
7

تاریخ اعتبار ویزا برابر با تاریخ اعتبار مدیکال هستش
دوستان ما روز مصاحبه از افیسر ریشو تو ابوظبی پرسیدیم گفت 6 ماه از زمان صدور ویزا وقت دارین دیروز هم به ملیکا زنگ زدم اونم همین جواب داد .

این قانون برای هر سه سفارت یکیه یا ممکنه فرق داشته باشه؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: sani1348 ، قصه گو ، miladfr12 ، soli asali ، arashS ، armin021 ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام دوستان کسی میدونه این سایت turkey.usembassy.gov... (که تو ورقه صورتی نوشته برای چک کردن شماره کیس ) چرا مشکل داره؟ صفحه باز نمیشه
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: sani1348 ، alitab ، قصه گو ، miladfr12 ، soli asali ، zepehr ، arashS ، armin021 ، آلیس-1980 ، nedaba

عمو سعید سلام، من نمی دونم مشکلت با این سایت و دست اندرکارانش چی بود... باور بفرمایید تنها دلخوشی ما شماها قدیمی ها بودید... ما مننظر رفع مشکلات شما هستیم و منتظر روزی می شینیم که شما را دوباره مثل همیشه پر انرژی در بین خودمان ببینیم... بابت تمام زحماتی که توی این چند ساله کشیدید ممنون و سپاسگذاریم... هر کجا که هستید امیدوارم زندگی به کامتون شیرین باشد... دوستدار شما مجید.

عمو سعید دوست داریم...Wink

۳ تا سوال دارم لطفا راهنمایی فرمایید.

۱. اولین و مطمئن ترین جایی که می شه از کلیرشدن آگاه شد کجاست؟ سیس، ایمیل سفارت، سایت سفارت ها و ...

۲. سفارت ها اصلا ایمیل می زنن که کلیر شدیم یا نه؟

۳. بعد از کلیر شدن بلندشیم بریم برای ویزا یا خبر بگیریم که تو اون ماه ویزا موجود هست یا نه؟ شاید بگن کلیرشدی ولی تو این ماه ویزا آماده نداریم! از کجا می شه اینو مطمئن شد که ویزا هست که بریم؟
باسلام
به لطف خدا شماره کیس من کلیر شد و در این مورد از مدیران محترم سایت دو سوال دارم لطفا پاسخ بدهید:
1. در جدول اعلامی شماره های کلیر شده توسط سفارت ستونی به نام تاریخ انقضاء هست می خواستم بدونم منظور از این تاریخ چیه؟ یعنی تا اون تاریخ فرصت کافی برای رفتن به سفارت و گرفتن ویزا وجود داره؟
2. در همین ستون علامتی وجود داره که توضیحش اینه بعضی از مدارک شما نیاز به آپدیت داره ولی هنوز ایمیلی برای من نیومده. از دیگر دوستان البته کیس های غیر لاتاری شنیدم که برای اونها ایمیل اومده و گفته مدیکال باید مجددا انجام بشه. لطفا در این مورد توضیح بدید. باتشکر فراوان
بچه های ایروان تا کیس 2648 تعداد 23کیس هنوز کلیر نشدند و تا 4500 تعداد 67 کیس هنوز کلیر نشدند ....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-05-31 ساعت 01:57)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:50)comp نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته:  من یه گلگی بکنم؟
تو گلوم گیر کرده واقعاً نمیتونم نگم.
هر کی‌ ویزا گرفته چه ۱ ضرب چه ۲ ضرب مبارکش باشه.
ولی‌ تو این مهاجرسرا بعضی از این دوستان چند وقت قبل از کلیر شدن فاز روشن فکری داشتن و فقط مردم رو نصیحت میکردن که چرا تو منتظرسرا نیستین چرا امضا ندارین بابا بیاین نامه بزنیم به اوباما نامه بزنیم به دوید کامرون یه ایمیل بزنیم به کارلوس کی روش و...
حالا در عرض ۲ هفته بیشتر از ۷۰ نفر کلیر شدن که بیش از 4۰ تاشون عضو مهاجرسرا بودن ولی‌ فقط و فقط و فقط ۳ نفر اومدن شرایط کیسشون رو گفتن! بعضیا هم که دمشون گرم اصلا بعد از کلیر شدن کلا دیگه آنلاین پیداشون نمیشه!!
نمیدوم شاید من توقعم زیاده ، شاید از نظر من این اشتباس که ۱۷۰ روز بیای از امار مهاجرسرا استفاده کنی‌ بعد که خودت کلیر شودی حاضر نباشی‌ سهمی در کمک به افزایش امار بکنی‌. واقعاً شاید توقع زیادی دارم خودم نمیدونم. ولی‌ دوستان من تغییر در کشور عوض کردن نیست در خود آدم هست.
من اسم هیچ کسو نیاوردم و منظورم به هیچ کس نیست ولی‌ احساس می‌کردم شاید این دوستان بتونن با گفتن شرایط کیسشون از استرس ما کم کنن همونطوری که اونا با استفاده از امار دیگران از استرس خودشون کم کردن حالا که کلیر شدن مارو نصیحت می‌کنن که استرس نداشته باشید!
به هر حال موفق و مویّد باشید امیدوارم جسارت من رو ببخشید و به حساب اعصاب داغونم بذارید بالاخره گلگی من بود از هموطنای عزیزم.

گلگی نداشته باش دوست من

زندگی همینه و همه به فکر خودشون هستند . طبیعیست

ما امروز ویزامون رو گرفتیم . دقیقا دوست دارید چه چیزی رو بدونید ؟ من و همسرم ۷ ماه منتظر موندیم و ویزا رو گرفتیم . اگر سوالی هست که فکر میکنید میتونه کمکتون کنه خوشحال میشم پاسخ بدم ولی واقعیت اینه که اصلا فرمول و ترفند و آمار و سوالی نیست که با دونستنش بتونید فرقی در ماجرا ایجاد کنید یا مثلا روند رسیدن به ویزا رو تسریع کنید .

ما هم فقط صبر کردیم ، استرس داشتیم ولی کنترلش کردیم . ممکن بود مثل تعداد کمی از دوستان پارسالی ما هم ویزا نگیریم ولی بخت با ما بود و خدا هم کمکمون کرد . اگر نمیشد هم به هر حال زندگی جریان داشت

خلاصه که همه چیز مشخصه و ۱۰۰ ها بار هم تو همین فروم و البته تاپیک 827 صفحه ای تکرار شده .

چیزی که کمک می‌کنه فقط رشته ، شغل و وضعیت خدمت هست این خیلی‌ کمک میکنه که آدم بدون اصلا قراره کسی‌ با شغل دولتی و سربازی کلیر بشه یا نه!

در هر صورت هر کس مختار هست من فقط یه حرف تو گلوم گیر کرده بود زدم.

عذر منو بپذیرید اگه کسیو ناراحت کرده.

به نظر شخصی من شما به احتمال ۹۸٪ کلیرنس در پیش دارید . هیچ ربطی به سربازی و ... نداره . شاید سال های قبل داشته ولی امسال به خصوص آقایان ، اغلب یک ضرب ویزا نگرفتند . چه معاف ، چه خدمت در سپاه و چه هر جای دیگری
(2014-05-31 ساعت 10:27)smsk نوشته:  باسلام
به لطف خدا شماره کیس من کلیر شد و در این مورد از مدیران محترم سایت دو سوال دارم لطفا پاسخ بدهید:
1. در جدول اعلامی شماره های کلیر شده توسط سفارت ستونی به نام تاریخ انقضاء هست می خواستم بدونم منظور از این تاریخ چیه؟ یعنی تا اون تاریخ فرصت کافی برای رفتن به سفارت و گرفتن ویزا وجود داره؟
2. در همین ستون علامتی وجود داره که توضیحش اینه بعضی از مدارک شما نیاز به آپدیت داره ولی هنوز ایمیلی برای من نیومده. از دیگر دوستان البته کیس های غیر لاتاری شنیدم که برای اونها ایمیل اومده و گفته مدیکال باید مجددا انجام بشه. لطفا در این مورد توضیح بدید. باتشکر فراوان

سلام
اولاً تبريک عرض مي‌کنم براي کلير شدن و اميدوارم مراحل بعدي کار به خوبي و خوشي و با نتيجهعالي سپري بشه. اما جواب:
1- تاريخ انقضا به اين معني هستش که تا قبل از اون تاريخ بايد به سفارت مراجعه کنيد و پاسپورتتون رو تحويل بديد. اما بعد از اون ممکن هستش مجدد مشمول فرايند بررسي مجدد پرونده بشين. تجربه دوستان قديمي هم ميگه در اولين فرصت بليط بگيرين و برين براي دريافت ويزا و از مشکلات احتمالي پيشگيري کنيد.
2- تا جايي که من اطلاع دارم ايميلي از طرف سفارت براي شما ارسال خواهد شد که موارد موردنياز رو براي بروزرساني به شما اطلاع خواهند داد. در صورتي که دريافت نکرديد به گمانم بعد از چک کردن پوشه‌ي SPAM يا JUNKMAIL و درصورت عدم دريافت موضوع رو به ايميل سفارت اطلاع بديد.
موفق باشيد و اميدوار Smile
]]]]]
میشه لطفا کسانیکه رفتن ویزا گرفتن از هزینه مدیکال در دبی یه اطلاعاتی بدین مجدد تمام ازمایشات رو انجام میدن یا فقط تاریخ تمدید میشه

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
اطلاعات مورد نیاز منتظرسرا
حدود کیس نامبر: 39**
سفارت: ابوظبی
تعداد نفرات کیس: 3 نفر
تاریخ دقیق مصاحبه: 27/03/2014
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان