کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ماه می تموم شد و رفتیم تو ماه جون
امیدوارم این ماه، ماهی پر کلیر و شاد و خوبی برای همه دوستان منتظر باشه و خبرهای خوب و خوش از ۳ تا سفارت داشته باشیم.
ماهی پر از شادباش و دست و جیغ و هورااااااااااااااااااااا.
خدایا به کمکت نیازمندیم و دستهامون رو بگیر.
آمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
کسانیکه اینجا کلیرنسشون بیش از ۶ یا ۷ ماه طول کشیده به نظرتون دلیلش چی بوده اینقدر طول کشیده؟ آیا خانم هم بوده اینقدر طول بکشه?
یک خانم که در یک آموزشگاه غیردولتی درس بده با مقطع ارشد آی تی که وقتی سرچش کنی تعدادی مقاله هم داره که گوگل میاره اونا رو به نظرتون چه مدته کلیر میشه؟ امیدی به یک ضرب هست؟؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، miladfr12 ، pari pari ، arashS ، shadi79 ، shilan ، kage.omid ، sami8000 ، armin021 ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
شب همگی به خیر...

کاربران در حال بازدید این موضوع: .YAS، armin021، arpmn، Good Luck، marzban1360، me_u، m_nikparvaz، saeedeh000، sani1348، srt، آلیس-1980، 3 مهمان (محمد کانادایی)

سلام دوستان من خانمم رشته مامایی بوده مقطع کاردانی و جایی هم مشغول به کار هیچوقت نبودن میخواستم بدونم به خاطر رشته تحصیلیشون احتمال کلیرنس خوردن دارند ؟ یا اینکه یکضرب ویزا میگیرند؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، آلیس-1980 ، pari pari ، mtcanada ، arashS ، sani1348 ، reasonable ، kage.omid ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 00:33)armin021 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 00:04)miladfr12 نوشته:  من خیلی خیلی عذر میخوام بخدا قصد من از امار که دادم تضعیف روحیه نبود
اتفاقا خواستم بگم با احتمال اینکه همهreadyوAP بهISSUEDتبدیل بشن
امکان داره این تعدادکم بیاد اینم فقط برای همه دوستان فرستادم من خودم کلیرنس خوردم
اون دوستام هم در دو سفارت دیگر کلیرنس خوردن
بازم اگر حرف امارم نابجا بود با رتبه منفی منو مزین فرمایید Wink

شما سالاری داش میلاد، این حرفا چیه؟ حالا اون دوستمون متوجه آمار نشد، تو چرا فکر میکنی آمار ناامید کننده بود؟
به نظر من اگه اون احتمالات وجود داشته باشه که آمار امیدوارکنندست. داداش رتبه منفی که چه عرض کنم، شما ۱۰۰۰ تا رتبه مثبت داری، که حیف نمیشه بیشتر از یکی تقدیم کرد.
من هنوز به این قضیه اطمینان دارم که خیلی از هموطنهای عزیز یا متوجه قبولی نشدن و یا کلا قید مصاحبه و رفتن و زدن.
مثلا یکیش فامیل ما! بنده خدا هنوز فکر میکرد با ایمیل جواب قبولی میاد و اصلا سایت رو چک نکرده بود!
یا کسانی هستند که اینجا توپ دارن پول در میارن و شغل خیلی خوبی دارن و پشیمون میشن برن و دیگه مصاحبه نمیرن.
خیلی آقایی داش میلاد.
دوستان عزیز به نظر من برای قدردانی از زحمات میلاد عزیز و همچنین بقیه دوستانی که این آمارها رو ارائه میکنن رتبه مثبت بهشون تقدیم کنیم، چون واقعا کار پرزحمت و وقت گیری هستش.
راستی از me-u عزیز و آرش گل هم سپاسگذارم.

اتفاقا بنده کاملا متوجه منظور میلاد خان شدم، ولی خب وقتیکه ایشون خودش جملشو با " یه کم تلخه" شروع می کنه و بعد هم به این نتیجه میرسه که احتمالا حدود 100 نفر....
خب همه که مثل شما دستشون تو آمار نیست، یه عده هم مثل من قلبشون ضعیفهSmile me-u عزیز هم اغلب آمار میدن، ولی باور کنید هر یه باری که ایشون آمار میدن ما تا دو هفته شارژیم.
میخوام بگم انتخاب کلمات و چگونگی خبر رسانی خیلی مهمه، زحمات شما دوستان به کنار، گاهی نوع خبر رسانی، هدف رو خدشه دار می کنه!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-01 ساعت 01:04)A10A نوشته:  شب همگی به خیر...

کاربران در حال بازدید این موضوع: .YAS، armin021، arpmn، Good Luck، marzban1360، me_u، m_nikparvaz، saeedeh000، sani1348، srt، آلیس-1980، 3 مهمان (محمد کانادایی)
حاضر.....فقط كافيه يه لحظه نباشم، اون وقته كه همه ليست كاربران در حال بازديد رو ميزنن Big Grin
كسي به اندازه ي من صبح و شب اين جا حضور نداره، از خانواده ام بپرسيدTongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-31 ساعت 23:27)nima_im نوشته:  دو تا سوال :
دوباره میپرسم چون کسی جواب نداد!
1- برو بچ که کلیرنس خوردن برگشون چه رنگیه ؟
من میخونم نوشتین آبی !!! مال من که صورتیه !!!
2- آنکارا بودم مصاحبه اوایل فوریه
خودم بعد 40 روز کلیر شدم. همسرم 4 ماه رو پر کرده همچنان منتظر و من هم بلا تکلیف !!!
شنیدم بد نیست برم و مال خودم رو بگیرم. نظرتون؟؟؟ صبر یا اقدام؟

جواب سؤال ١: به قول دوست عزيزمون رنگ برگه مهم نيست . خودتونو درگير رنگ نكنيد . جواب سوال ٢ : دوست عزيز شما اگر از شخصى ٢٠٠ ميليون تومان طلب داشته باشى بعد از ٤٠ روز ١٣٠ ميليون تومان را بخواهد به شما بدهد و ٧٠ ميليون تومان را بعد از ٥ ماه بدهد اون ١٣٠ مليون را نميگيريد ، آقا جان ويزا خودت رو بگير ، تا چند وقت ديگه ويزا همسرتون مياد ، شك نكن مياد دوست گرامي من . ما رو هم دعا كن Big GrinBig Grin:
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
دوستان سلام،
کاملا میدونم که این تاپیک اونقدر داغه که خیلی سریع پست روی پست میاد،
اما چرا راحت با خداحافظی عموسعید کنار اومدید؟؟؟!!!
من زیاد اینجا ننوشتم اما راستش این موضوع خیلی ناراحتم کرد، کسی که اومده خداحافظی کرده کسی بوده که وقتی چیزی مینوشته بی چون و چرا میپذیرفتیم...
به هر حال من از طرف خودم حداقل کاری که میتونم بکنم یه تشکر خیلی کوچیکه که شاید ایشون حتی خودشون هم اینو نبینن، اما اونقدر به من و امثال من کمک کردند که وظیفه بود این کار رو انجام بدم.
با عذرخواهی از فونت بزرگ و رنگی،

عمو سعید شاد و موفق باشی
ممنون از همه زحماتت.

[/size]
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
(2014-06-01 ساعت 01:02)aria802 نوشته:  کسانیکه اینجا کلیرنسشون بیش از ۶ یا ۷ ماه طول کشیده به نظرتون دلیلش چی بوده اینقدر طول کشیده؟ آیا خانم هم بوده اینقدر طول بکشه?
یک خانم که در یک آموزشگاه غیردولتی درس بده با مقطع ارشد آی تی که وقتی سرچش کنی تعدادی مقاله هم داره که گوگل میاره اونا رو به نظرتون چه مدته کلیر میشه؟ امیدی به یک ضرب هست؟؟
کسانی که مشمول دریافت کلیرنس می شوند از پنج حالت زیر خارج نیست:
1-رشته تحصیلیشون جزء رشته های حساس بوده.
2-عنوان شغلی و حیطه کاریشون جزء مشاغل حساس ایالات متحده بشمار می رفته.
3-سربازی رفته باشند.
4-کار دولتی داشته باشند.
5-فارغ التحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی باشند (ارشد / دکتری ...)

پروسه کلیرنس و روند رسیدگی به آن الگوریتم خیلی روشن و مشخصی نداره و فقط باید منتظر بود تا این دوره به اتمام برسه و مراحلش طی بشه.

اتفاقا روز مصاحبه زوجی آمده بودند که خانومشون دانشجوی دکتری بود و کارهای هیئت علمیشونم داشت درست می شد و دانشگاه آزاد هم تدریس می کردند و مقاله هم داشتند اما خوب یکضرب ویزاشون را دریافت کردند ولی همسرشون با داشتن معافیت و بخاطر کار دولتی کلیرنس خوردند.

امیدوار باشید چرا نشه.
فقط از پرداختن به جزئیات پرهیز کنید ، کوتاه و مختصر پاسخ بدید ، استرس هم نداشته باشید و توکلتون بخدا باشه.
امیدوارم که موفق باشید.
(2014-06-01 ساعت 01:09)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 00:04)miladfr12 نوشته:  من خیلی خیلی عذر میخوام بخدا قصد من از امار که دادم تضعیف روحیه نبود
امکان داره این تعدادکم بیاد اینم فقط برای همه دوستان فرستادم من خودم کلیرنس خوردم

شما سالاری داش میلاد، این حرفا چیه؟ حالا اون دوستمون متوجه آمار نشد، تو چرا فکر میکنی آمار ناامید کننده بود؟
به نظر من اگه اون احتمالات وجود داشته باشه که آمار امیدوارکنندست. داداش رتبه منفی که چه عرض کنم، شما ۱۰۰۰ تا رتبه مثبت داری، که حیف نمیشه بیشتر از یکی تقدیم کرد.
من هنوز به این قضیه اطمینان دارم که خیلی از هموطنهای عزیز یا متوجه قبولی نشدن و یا کلا قید مصاحبه و رفتن و زدن.
مثلا یکیش فامیل ما! بنده خدا هنوز فکر میکرد با ایمیل جواب قبولی میاد و اصلا سایت رو چک نکرده بود!
یا کسانی هستند که اینجا توپ دارن پول در میارن و شغل خیلی خوبی دارن و پشیمون میشن برن و دیگه مصاحبه نمیرن.
خیلی آقایی داش میلاد.
دوستان عزیز به نظر من برای قدردانی از زحمات میلاد عزیز و همچنین بقیه دوستانی که این آمارها رو ارائه میکنن رتبه مثبت بهشون تقدیم کنیم، چون واقعا کار پرزحمت و وقت گیری هستش.

اتفاقا بنده کاملا متوجه منظور میلاد خان شدم، ولی خب وقتیکه ایشون خودش جملشو با " یه کم تلخه" شروع می کنه و بعد هم به این نتیجه میرسه که احتمالا حدود 100 نفر....
خب همه که مثل شما دستشون تو آمار نیست، یه عده هم مثل من قلبشون ضعیفهSmile me-u عزیز هم اغلب آمار میدن، ولی باور کنید هر یه باری که ایشون آمار میدن ما تا دو هفته شارژیم.
میخوام بگم انتخاب کلمات و چگونگی خبر رسانی خیلی مهمه، زحمات شما دوستان به کنار، گاهی نوع خبر رسانی، هدف رو خدشه دار می کنه!
اون یه کم تلخی که میگی ماله بادومه تلخی بوده که عید نوروز زدیم تو رگ!
شرط چقدر میبندی فردی جون تو ماه جون کلیر میشه؟؟؟
بعد خودم میام کلی براش هورا میکشم.
حالا جرات داری شرط ببند؟
شرط یه تور هاوایی، اکی؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: sani1348 ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، freddyflientstone ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
دوستان عزيز سلام صبح يكشنبتون بخير : امروز از ابوظبى خبرى هست يا نه ؟ اون سيل راه مى افته يا نه ؟ آمار گيراى عزيز منتظرم ، چاكر همتونم ، يا على مدد
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-06-01 ساعت 01:19)armin021 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 01:09)freddyflientstone نوشته:  

خیلی آقایی داش میلاد.

اون یه کم تلخی که میگی ماله بادومه تلخی بوده که عید نوروز زدیم تو رگ!
شرط چقدر میبندی فردی جون تو ماه جون کلیر میشه؟؟؟
بعد خودم میام کلی براش هورا میکشم.
حالا جرات داری شرط ببند؟
شرط یه تور هاوایی، اکی؟
فردی که از خدااااشه، اگه ایشاللا فردی کلیر بشه و پاش به اونور برسه ، تور هاوایی...تور کجا؟ هاواااایی ی ی ی؟ ....حالا نمیشد شما شرطتو روی یه لیوان کافی گنده توی استار باکس ببندی؟ آخه چرا منو توی این موقعیت قرار میدین؟ الان داشتم در مورد ضعف قلب می گفتمااااا ....
یه سئوال پر محتوا: احتمالا کسی میدونه چمن چند تا حیاطو بزنیم، هزینه ی سفر هاوایی جور میشه؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: sani1348 ، آلیس-1980 ، armin021 ، miladfr12 ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 01:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان من خانمم رشته مامایی بوده مقطع کاردانی و جایی هم مشغول به کار هیچوقت نبودن میخواستم بدونم به خاطر رشته تحصیلیشون احتمال کلیرنس خوردن دارند ؟ یا اینکه یکضرب ویزا میگیرند؟
درود بر شما
خیر رشته ایشون جزء مشاغل حساس ایالات متحده امریکا نمی باشد.
اگر درجای دولتی مشغول بکار نمی باشند احتمالش زیاده که یکضرب ویزا بگیرند.
توکلتون بخدا باشه.
(2014-06-01 ساعت 01:17)mtcanada نوشته:  [quote='aria802' pid='506014' dateline='1401568379']
کسانیکه اینجا کلیرنسشون بیش از ۶ یا ۷ ماه طول کشیده به نظرتون دلیلش چی بوده اینقدر طول کشیده؟ آیا خانم هم بوده اینقدر طول بکشه?
کسانی که مشمول دریافت کلیرنس می شوند از پنج حالت زیر خارج نیست:
1-رشته تحصیلیشون جزء رشته های حساس بوده.
2-عنوان شغلی و حیطه کاریشون جزء مشاغل حساس ایالات متحده بشمار می رفته.
3-سربازی رفته باشند.
4-کار دولتی داشته باشند.
5-فارغ التحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی باشند (ارشد / دکتری ...)

پروسه کلیرنس و روند رسیدگی به آن الگوریتم خیلی روشن و مشخصی نداره و فقط باید منتظر بود تا این دوره به اتمام برسه و مراحلش طی بشه.

اتفاقا روز مصاحبه زوجی آمده بودند که خانومشون دانشجوی دکتری بود و کارهای هیئت علمیشونم داشت درست می شد و دانشگاه آزاد هم تدریس می کردند و مقاله هم داشتند اما خوب یکضرب ویزاشون را دریافت کردند ولی همسرشون با داشتن معافیت و بخاطر کار دولتی کلیرنس خوردند.

امیدوار باشید چرا نشه.
فقط از پرداختن به جزئیات پرهیز کنید ، کوتاه و مختصر پاسخ بدید ، استرس هم نداشته باشید و توکلتون بخدا باشه.
امیدوارم که موفق باخصوصیه

ممنون اگه کسی یادش بره تو فرم کنار نام محل کارش بنویسه خصوصی ،موقع مصاحبه ازش میپرسن یا خودشون قبلش چک میکنن، یک موقع خیال نکنن دولتی بوده!
سلام
دوستان عزیز میدونید تمام آمار و احتمالاتی که دوستان میگن از یک زاویه خاص کاملا درسته.اونهم اینکه تمام کیسها تا شماره 9000 ایرانی باشند.
اولین نامه هم که برای ما تو صفحه لاتاری ظاهر شد نوشته بود انتخاب شما به منزله دریافت ویزا نیست.
ضمنا نکته مهم بحث ادمین پروسس است و دلیلش هم اینه که عدم سوء پیشینه ایران قابل قبول نیست.
طولانی شدن ادمین پروسس هم دو دلیل عمده داره:
1.مشخص نبودن شرایط کیس به طور کامل در فرم اولیه که باعث طولانی شدن پروسه کلیر میشه
2.عدم تشخیص تعداد پارامترهای موجود در ادمین پروسس.

ما همگی این موارد رو میدونیم ولی تا این لحظه فقط به تعداد ویزاهای صادر شده میشه استناد کرد که هنوز باعث نگرانی نمیشه.
پس همچنان امیدواریم

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان