کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان. من تازه به جمع شما پیوستم روزی که رفتم مصاحبه به خاطر معافیت همسرم از سربازی و نوع خاص شغلمون فکر نمی کردم که این همه منتظر بمونم. به هر حال این همه شور و هیجانی که شماها دارین حیفم اومد که عضو گروه شما نباشم. به امید کلییییییییییر شدن همه ما
(2014-06-03 ساعت 14:48)marsein نوشته:  سلام دوستان. من تازه به جمع شما پیوستم روزی که رفتم مصاحبه به خاطر معافیت همسرم از سربازی و نوع خاص شغلمون فکر نمی کردم که این همه منتظر بمونم. به هر حال این همه شور و هیجانی که شماها دارین حیفم اومد که عضو گروه شما نباشم. به امید کلییییییییییر شدن همه ما
خوش آمدین .....به هرجه زودتر کلیر شدن شما
متاسفانه نشد،
(2014-06-03 ساعت 14:48)marsein نوشته:  سلام دوستان. من تازه به جمع شما پیوستم روزی که رفتم مصاحبه به خاطر معافیت همسرم از سربازی و نوع خاص شغلمون فکر نمی کردم که این همه منتظر بمونم. به هر حال این همه شور و هیجانی که شماها دارین حیفم اومد که عضو گروه شما نباشم. به امید کلییییییییییر شدن همه ما

خير مقدم عرض ميكنم دوست عزيز. اميدوارم كه به زودى كليير بشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، marsein ، H Pier ، soli asali ، mehdi2014 ، miladfr12 ، lighter ، arashS ، nedaba ، reasonable
دوستان کیس 5300 از بچه های مهاجر سرا هستن ؟؟؟ عایااا ؟؟؟؟ می شه اگه اینجایین بیاین خودتونو معرفی کنین . مشتاق دیدارتونیم Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
اسلام خدمت دوستان عزیز،ما دیروز پس از 168 روز کلیر شدیم از ابوظبی ولی این جریان سهمیه ویزا در هر ماه را برای هر سفارت نمی دونم چیه ،آدرس ویزا بلوتن را هم داده که من چیزی دستگیرم نشد، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون می شم
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
(2014-06-03 ساعت 14:50)pari pari نوشته:  

خير مقدم عرض ميكنم دوست عزيز. اميدوارم كه به زودى كليير بشيد

ممنون و امیدوارم شما هم سریع تر کلیربشین. البته من تاحالا بعد از گذشتن حدود 85 روز هنوز حتی یکبار هم آپدیت نشدیم؟؟؟؟ ولی به هر حال امیدواریم.
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، mehdi2014 ، H Pier ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، reasonable

خیلی خیلی خوش اومدی رفیق Cool

می شه یه آماری از خودتون بدین منظورم رنج حدودی کیستون و زمان و مکان مصاحبتون .
تا بعدا هر چه سریعتر امضاتونو زیر پست هاتون ببینیم Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: marsein ، armin021 ، قصه گو ، mehdi2014 ، H Pier ، soli asali ، khder ، arashS ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa ، reasonable
آماده اید ششمی اعلام بشه؟؟؟؟؟؟؟
يه چند لحظه اي ميخوام ازتون جدا شم، خواهشاً مواظب خودتون باشين،در ضمن تا نيستم كسي نياد دوباره ليست كاربران در حال بازديد رو بزنه،شاكي ميشم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-03 ساعت 14:56)nasim نوشته:  

خیلی خیلی خوش اومدی رفیق Cool

می شه یه آماری از خودتون بدین منظورم رنج حدودی کیستون و زمان و مکان مصاحبتون .
تا بعدا هر چه سریعتر امضاتونو زیر پست هاتون ببینیم Smile

کیس نامبرم 39##، سفارت ابوظبی، مصاحبه هفته دوم مارچ
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، mehdi2014 ، Sara_lphmkf ، H Pier ، nedali ، nasim ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، nasam ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 13:16)Narvan نوشته:  ما دیروز و امروز از آنکارا آپدیت شدیم . پاییز جان پوپک جان کجایین داریم همسفر میشیم هاااااااااااااااا Big Grin

نارون جان تبریک میگم آپدیت شدی... این سفارت آنکارا انقدر لاک پشتی میره جلو که آپدیت شدن ها رو باید به همدیگه تبریک بگیم بجای تبریک برای کلیر شدن رو

امید وارم که آپدیت بعدی شما آپدیت کلیر شدنتون باشه .. ما که آپدیت جدیدی نداشتیم امید وارم که برای همه بچه ها خبر های خوبی در راه باشه

من چک کردم کیسهای زیر ۱۶۰۰ در آنکارا که عموما در سه ماه اول کارنت شدن حدود ۱۷ کیس در روز ۲ و ۳ ژوئن آپدیت داشتن که ۱۰ کیس آنها آپدیت همه اعضا رو داشتن امید وارم این تعداد امروز بیشتر بشه و در پایان هفته یک کلیری خوب داشته باشیم تا آنکارا هم مثل دو سفارت دیگه سقف انتظاری هاش رو به حدود ۱۶۵ روز برسونه... در حال حاضر دو سفارت دیگه در حال کلیر کردن کیس هایی هستن که در ماه نوامبر و دسامبر مصاحبه داشتن در حالیکه آنکارا کیس هایی که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو در دستور کارش داره
به امید کلیر شدن دوستانی که در صدر جدول هستن و همچنان امید وار و صبور در انتظار اعلام اسامی خودشون هستن...
byazdani
tenese
tabrizi
sal0811
aseman abi
و دیگر صدر نشین های آنکارا

بخصوص ali3875 ,و narvan و saboor , و pooak16 خیلی عزیز
و
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
سارا جون.. كجايي عزيزم.. بيا اينم جارو... اولش جاروي ملايم ... اگه نرفتن با جارودستي...... Big Grin

[عکس: %24_35.JPG]
بچه ها تا چه ماهی رو شروع کردن کلیر کردن؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، maryam_a ، miladfr12 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، reasonable
سلام
تا جاییکه من متوجه شدم سهمیه هر سفارت در هر ماه یه تعداد مشخصیه که اگر پر بشه کسی که دیر مراجعه کرده ماه بعد مجددا میتونه مراجعه و ویزاش رو بگیره. چون تو اون نامه قید شده تا آخر سپتامیر ویزای 2014 صادر میشه.
البته این برداشت منه اگه کسی نظر دیگه ای هم داره لطفا اضافه کنه که این مساله هم حل بشه.
ضمنا درمورد مدیکال کسی نبود اطلاعات جدید داشته باشه و بتونه جواب منو بده؟
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، قصه گو ، maryam_a ، miladfr12 ، nedali ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 14:59)usimmigrant نوشته:  آماده اید ششمی اعلام بشه؟؟؟؟؟؟؟

آقاااااسلاااااااام Big Grin
حضور پر ررررررنگ و پر رووووحیه و پر عششششق و پر هیّجان و هرچی پرِ دیگه تو دنیاس رو تبرییییییییییک میییییگم....
دمت گرم بابا رفیق دیروز تا حالا پلاسیده شدیم نبودی Big Grin
دلم میخواد کیسمو از خودت بشنوم تاپیکو بفرستم آسمون ..... دِ بخون دِ شمارمونو...... Big Grin Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان