موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من تازه به جمع شما پیوستم روزی که رفتم مصاحبه به خاطر معافیت همسرم از سربازی و نوع خاص شغلمون فکر نمی کردم که این همه منتظر بمونم. به هر حال این همه شور و هیجانی که شماها دارین حیفم اومد که عضو گروه شما نباشم. به امید کلییییییییییر شدن همه ما
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-03 ساعت 14:48)marsein نوشته: سلام دوستان. من تازه به جمع شما پیوستم روزی که رفتم مصاحبه به خاطر معافیت همسرم از سربازی و نوع خاص شغلمون فکر نمی کردم که این همه منتظر بمونم. به هر حال این همه شور و هیجانی که شماها دارین حیفم اومد که عضو گروه شما نباشم. به امید کلییییییییییر شدن همه ما
خير مقدم عرض ميكنم دوست عزيز. اميدوارم كه به زودى كليير بشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اسلام خدمت دوستان عزیز،ما دیروز پس از 168 روز کلیر شدیم از ابوظبی ولی این جریان سهمیه ویزا در هر ماه را برای هر سفارت نمی دونم چیه ،آدرس ویزا بلوتن را هم داده که من چیزی دستگیرم نشد، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون می شم
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آماده اید ششمی اعلام بشه؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يه چند لحظه اي ميخوام ازتون جدا شم، خواهشاً مواظب خودتون باشين،در ضمن تا نيستم كسي نياد دوباره ليست كاربران در حال بازديد رو بزنه،شاكي ميشم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-03 ساعت 13:16)Narvan نوشته: ما دیروز و امروز از آنکارا آپدیت شدیم . پاییز جان پوپک جان کجایین داریم همسفر میشیم هاااااااااااااااا 
نارون جان تبریک میگم آپدیت شدی... این سفارت آنکارا انقدر لاک پشتی میره جلو که آپدیت شدن ها رو باید به همدیگه تبریک بگیم بجای تبریک برای کلیر شدن رو
امید وارم که آپدیت بعدی شما آپدیت کلیر شدنتون باشه .. ما که آپدیت جدیدی نداشتیم امید وارم که برای همه بچه ها خبر های خوبی در راه باشه
من چک کردم کیسهای زیر ۱۶۰۰ در آنکارا که عموما در سه ماه اول کارنت شدن حدود ۱۷ کیس در روز ۲ و ۳ ژوئن آپدیت داشتن که ۱۰ کیس آنها آپدیت همه اعضا رو داشتن امید وارم این تعداد امروز بیشتر بشه و در پایان هفته یک کلیری خوب داشته باشیم تا آنکارا هم مثل دو سفارت دیگه سقف انتظاری هاش رو به حدود ۱۶۵ روز برسونه... در حال حاضر دو سفارت دیگه در حال کلیر کردن کیس هایی هستن که در ماه نوامبر و دسامبر مصاحبه داشتن در حالیکه آنکارا کیس هایی که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو در دستور کارش داره
به امید کلیر شدن دوستانی که در صدر جدول هستن و همچنان امید وار و صبور در انتظار اعلام اسامی خودشون هستن...
byazdani
tenese
tabrizi
sal0811
aseman abi
و دیگر صدر نشین های آنکارا
بخصوص ali3875 ,و narvan و saboor , و pooak16 خیلی عزیز
و
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تا چه ماهی رو شروع کردن کلیر کردن؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تا جاییکه من متوجه شدم سهمیه هر سفارت در هر ماه یه تعداد مشخصیه که اگر پر بشه کسی که دیر مراجعه کرده ماه بعد مجددا میتونه مراجعه و ویزاش رو بگیره. چون تو اون نامه قید شده تا آخر سپتامیر ویزای 2014 صادر میشه.
البته این برداشت منه اگه کسی نظر دیگه ای هم داره لطفا اضافه کنه که این مساله هم حل بشه.
ضمنا درمورد مدیکال کسی نبود اطلاعات جدید داشته باشه و بتونه جواب منو بده؟
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.