کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
nasim-maryam_a- قصه گو -آرش و بقیه بزرگواران کجایین ...... چرا این قدر اینجا سرد و بیروح شده....اصلا این تایپیک با وجود شما ها باید این قذر سرد و بیروح باشه بچه ها بیاین ی تکونی بدیم به این تایپیک....ما ی خوانواده هستیم و هیچ کسو هیج جیز نمیتونه وحدتمون رو بهم بزنه اینا همش میگذره بخدا.....
متاسفانه نشد،
(2014-06-03 ساعت 15:28)AZAR 1335 نوشته:  وای خدای من امروزم دوباره هر سه نفر آپدیت شدیم!!! قلبم داره می ایسته دیگه.
(2014-06-03 ساعت 17:58)sargol2001@yahoo.com نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 16:05)maryam_a نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 15:37)sargol2001@yahoo.com نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 15:19)kiana11 نوشته:  سلام بچه ها
این هفته، پنجشنبه (دو روز دیگر ) کسی راهی ویزا گرفتن از ابوظبی نیست ؟ یا گذاشتید هفته بعد؟

ما میریم

سرگل جان من فكر ميكردم شما هفته ديگه ميريد... مريم گفت با همديگه همسفريد. .

راستش به خاطر برنامه کاریم این هفته برام بهتره و متاسفانه از بودن با دوستان خوبم مریم ومسعود و قصه گو و شما و میما و هودسون خیلی های دیگه محرومم !!!! اگه هر کس کاری سوالی داره بگه البته همه با تجربه هستید!

منم خوشحال ميشم دوستان خوبي مثل شما رو از نزديك ببينم.. انشالا در فرصتهاي بعدي در خونه جديد.. Wink
اميدوارم دست پر و با خير و خوشي برگرديد...
(2014-06-03 ساعت 18:29)shahryar7021 نوشته:  nasim-maryam_a- قصه گو -آرش و بقیه بزرگواران کجایین ...... چرا این قدر اینجا سرد و بیروح شده....اصلا این تایپیک با وجود شما ها باید این قذر سرد و بیروح باشه بچه ها بیاین ی تکونی بدیم به این تایپیک....ما ی خوانواده هستیم و هیچ کسو هیج جیز نمیتونه وحدتمون رو بهم بزنه اینا همش میگذره بخدا.....
دوستان فعلن در فکر برنامه ریز به آخرین سفر شمال هستن چون دیگه سال دیگه این موقع 3 روز تعطیلی پشت سر هم کجا بوده که دوستان برن شمال ..
پس بزار دوستان خوش باشن Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
دوستان می بخشید میشه لطف کنید یه متن بزارید برای پیگیری از سفارت یا بگید کدوم صفحه می تونم پیداش کنم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، anahita 62
(2014-06-03 ساعت 18:32)kamranh نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:29)shahryar7021 نوشته:  nasim-maryam_a- قصه گو -آرش و بقیه بزرگواران کجایین ...... چرا این قدر اینجا سرد و بیروح شده....اصلا این تایپیک با وجود شما ها باید این قذر سرد و بیروح باشه بچه ها بیاین ی تکونی بدیم به این تایپیک....ما ی خوانواده هستیم و هیچ کسو هیج جیز نمیتونه وحدتمون رو بهم بزنه اینا همش میگذره بخدا.....
دوستان فعلن در فکر برنامه ریز به آخرین سفر شمال هستن چون دیگه سال دیگه این موقع 3 روز تعطیلی پشت سر هم کجا بوده که دوستان برن شمال ..
پس بزار دوستان خوش باشن Big GrinBig GrinBig Grin
خوب خدا رو شکر ایشالله همیشه شاد باشن پس ما بطور موقت کارشون رو ادامه میدیم تا بیان من که همیشه خدادادی شمالمBig GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: maryam_a ، mehdi2014 ، rezahoorjandi ، miladfr12 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، shilan
(2014-06-03 ساعت 16:52)Doogh نوشته:  واسه سفارت آنکارا درشت زده که اگر از تاریخ مصاحبتون حداقل شش ماه نگذشته٬ جوابگو نیستیم. کسی بوده که زیر شش ماه ایمیل زده باشه و وضعیت پرونده اش تغییر کرده باشه؟

یه مطلبه... اگر مدارک ناقص رو الان با ایمیل بفرستم٬ ممکنه Ceac تغییر کنه?

بله من ٢ بار ايميل زدم هر دفعه هم جواب دادن و گفتن پروسه در حال بررسي هست
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2

Shahryar جان.. من هر رووز اينجام و همه پستها رو ميخونم و كلي ذوق ميكنم از خوشحاليتون... امروزم يه كوچولو انرژي دادم با جاروم... Big Grin
يعني اصلاً راه نداره اينجا نيام... نمك گير شدم بدجوووور... ايشالا هررووز براي دوستاي گلم هووورررررراااا بكشم.. Smile
(2014-06-03 ساعت 18:35)maryam_a نوشته:  

Shahryar جان.. من هر رووز اينجام و همه پستها رو ميخونم و كلي ذوق ميكنم از خوشحاليتون... امروزم يه كوچولو انرژي دادم با جاروم... Big Grin
يعني اصلاً راه نداره اينجا نيام... نمك گير شدم بدجوووور... ايشالا هررووز براي دوستاي گلم هووورررررراااا بكشم.. Smile
خدا رو 100 هذار بار شکر ......خیاله ما رو راحت کردین ما خوشیم به روحیه دادن و حضور شما مرسی که حواستون به ما هست....Wink
متاسفانه نشد،
(2014-06-03 ساعت 18:35)shirin_n نوشته:  بله من ٢ بار ايميل زدم هر دفعه هم جواب دادن و گفتن پروسه در حال بررسي هست

ممکنه بگی تو ایمیلت چی نوشتی؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، miladfr12 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، B@H@R ، قصه گو
[عکس: 40761314684503173493.jpg]
متاسفانه نشد،
(2014-06-03 ساعت 18:29)kamranh نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:04)پائیز نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:01)me_u نوشته:  سلام دوستان عزیز
خبر مهم
مژده مژده

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4200 افزایش یافت.البته این پروسه با کمی تاخیر آغاز خواهد شد.
تا بعد از تعطیلات تو سایت نمیتونم بیام از شنبه به بعد هستم
سرافراز باشید.مثل سرو
me-u جان از آنکارا خبری داری؟ لامصب هنوز نوامبری ها رو تمام نکرده چه برسه به دسامبری هااااا
خبری چیزی از آنکارا داری رو کن جان مولا .. در ضمن قرار بود برای من لیست مصاحبه شده های اکتبر و نوامبر و دسامبر رو پیدا کنی؟؟؟؟ خبری داری از این لیست ؟؟
یکم تاخیر یعنی چند ماه ؟؟Big Grin
'پائیز' عزیز لیست زیر کیس نامبرهای موجود در سیس هستش فکر کنم کارتو راه بندازه و 4 ام هر ماه میلادی معمولا آپدیت میشه تا فردا شاید فایل جدیدش بیاد
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1291311006

kamranh عزیز در فایل سیس فقط نشون داده میشه که مثلا فلان شماره کیس کجا مصاحبه داشته ولی نمینویسه در چه روزی مصاحبه کرده ... من میخام یه آمار در بیارم برای بچه ها که بدونن کسانی که درفلان تاریخ مصاحبه داشتن همردیفی هاشون در چه وضعیت کلیری هستن اگه ممکنه جدولی به من معرفی کنید که بتونیم تاریخ مصاحبه ها رو از توش در بیاریم..
برای ماه های اخیر تقریبا بر اساس شماره کیس هست و لی در چند ماه اول کسانی که فرم هاشون رو زود تر فرستادن و شماره کیسشون هم کم تر بوده زود تر مصاحبه رفتن مثلا شماره کیس ۱۱۵۵ ممکنه قبل از ۱۰۰۰ به مصاحبه رفته باشه چون فرم هاشو زود تر ارسال کرده بوده ..
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-06-03 ساعت 14:55)mrt نوشته:  اسلام خدمت دوستان عزیز،ما دیروز پس از 168 روز کلیر شدیم از ابوظبی ولی این جریان سهمیه ویزا در هر ماه را برای هر سفارت نمی دونم چیه ،آدرس ویزا بلوتن را هم داده که من چیزی دستگیرم نشد، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون می شم

تبريك ميگم دوست عزيز. اصلا نگران اون نباشيد. تا حالا كسى نبوده كه بره و بهش گفته باشن سهميه اين ماه تموم شده. فقط در اولين فرصت بريد ويزاتونو بگيريد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-03 ساعت 18:19)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:16)Babaksafi نوشته:  دوستان سلام
لطفا بفرمائید هر کسی که کلیر بشه میتونه از روز بعدش به سفارت مراجعه کنه برای ویزا چون یکی از دوستان من کلیر شده و سفارتشم ارمنستان بوده ولی بهش گفتن باید یکم شهریور بیای برای ویزا
والا افیسر به من گفت ب محظ دیدن شمارت تو سایت بیا بگیر.....

(2014-06-03 ساعت 18:08)Ramin geologist نوشته:  ضمن تبریک به تمام عزیزان کلیر شده
تقریباً 1 ساعت پیش اط سفارت ایروان زنگ زدن خونه ما
گفتن که یه فرمی باید می فرستادین
چرا نفرستادین؟؟؟؟
این در حالیستکه کسی به ما نگفته بود فرمی بفرستیم
حالا سوال اینکه این فرم همون 9 سوالی معروفه؟
آیا کلا پروسه ما تا الان متوقف بوده؟
آیا کسی شرایط مارو داره؟
ممنون از راهنماییتون
رامین آپدیت هم شدی؟

شهریار آپدیت شدم
اما نمیدونم واسه ایمیل بود یا خودم آپدیت شدم
آقا کسی نمی دونه ما باید چی کار کنیم?
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-03 ساعت 18:04)پائیز نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:01)me_u نوشته:  سلام دوستان عزیز

خبر مهم
مژده مژده

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4200 افزایش یافت.البته این پروسه با کمی تاخیر آغاز خواهد شد.

تا بعد از تعطیلات تو سایت نمیتونم بیام از شنبه به بعد هستم

سرافراز باشید.مثل سرو

me-u جان از آنکارا خبری داری؟ لامصب هنوز نوامبری ها رو تمام نکرده چه برسه به دسامبری هااااا
خبری چیزی از آنکارا داری رو کن جان مولا .. در ضمن قرار بود برای من لیست مصاحبه شده های اکتبر و نوامبر و دسامبر رو پیدا کنی؟؟؟؟ خبری داری از این لیست ؟؟

سلام
امروز اگه تونستم برات آمارو میگم ولی اگه نشد حتما شنبه خبر میدم

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان