کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
241 روز در چنين روزي مصاحبه ما انجام شد. با توجه به نوع مصاحبه و حرفهايي كه بين ما و آفيسر رد و بدل شد خودمونو آماده كرديم واسه رفتن به سرزمين آرزوها تو ايام عيد!
متاسفانه بعد از گذشت 8 ماه هنوز تكليف ما مشخص نشده و اين مورد تمام ابعاد زندگي مارو تحت تاثير قرار داده! با اين كه خودم كلا شخصيت صبوري دارم ولي حقيقتا ديگه كاسه صبرم سر اومده.
راستش ديگه حرفي نمونده كه بزنم واسه آروم كردن همسرم كه بيشتر سر اين مساله حساسيت داره...
خواستم يه كم دردل كرده باشم و نظر دوستان رو بپرسم كه چكار كنم؟ منتظر بشم يا...؟ راستش نمي خوام به هيچ عنوان اين فرصت طلاييو از دست بدم... نظرتون چيه كه از وكيل استفاده كنم؟
من آخرين آپديتم 10 فوريه بود كه يه آپديت كلي بود و بعد از آن 2 بار با ايميل آپديت شده ام!
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-05 ساعت 17:31)HELIAA نوشته:  تو این مدت من خیلی نگران دو کیس بودم و همیشه منتظر بودم تا صدای هوراااای کلیر شدنشون رو بشنوم..pari pari و Mehdi2014 عزیز. امروز دیدم که آقا مهدی به سلامتی کلیر شدن. امیدوارم pari pari عزیز هم به امید خدا هر چه زودتر کلیر بشن تا این شادی کامل بشه و با آرزوی پایان انتظار برای همه ی دوستان مهاجرسرایی

پس چرا آقا مهدی سبز نیست هنوز
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، pari pari ، HELIAA ، nedali ، armin021 ، shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 17:31)HELIAA نوشته:  تو این مدت من خیلی نگران دو کیس بودم و همیشه منتظر بودم تا صدای هوراااای کلیر شدنشون رو بشنوم..pari pari و Mehdi2014 عزیز. امروز دیدم که آقا مهدی به سلامتی کلیر شدن. امیدوارم pari pari عزیز هم به امید خدا هر چه زودتر کلیر بشن تا این شادی کامل بشه و با آرزوی پایان انتظار برای همه ی دوستان مهاجرسرایی

سلام
ممنون ولي من كلير نشدم Sad
2014$$10$$ - ابوظبی

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: pari pari ، H Pier ، armin021 ، shilan ، pari pariaaa ، shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، HELIAA

ممنونم دوست عزيز. ولى اون اقا مهدى كه صدر جدول ابوظبيه نا م كاربريشون مهدى 2014 هست و تا اونجايى كه من ميدونم ايشون هنوز كليير نشدن . Mehdi 2014 كاربر ديگه اى هستن كه كليير شدن
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، H Pier ، HELIAA ، nedali ، armin021 ، shilan ، NEURON ، shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام لطفا یکی بگه چطور میشه از تاریخ اپدیت مطلع شدواصولا چه ارتباطی بین کلیر وتاریخ اپدیت هست؟ ممنون
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali
(2014-06-05 ساعت 17:32)مهدی 2014 نوشته:  سلام دوستان
241 روز در چنين روزي مصاحبه ما انجام شد. با توجه به نوع مصاحبه و حرفهايي كه بين ما و آفيسر رد و بدل شد خودمونو آماده كرديم واسه رفتن به سرزمين آرزوها تو ايام عيد!
متاسفانه بعد از گذشت 8 ماه هنوز تكليف ما مشخص نشده و اين مورد تمام ابعاد زندگي مارو تحت تاثير قرار داده! با اين كه خودم كلا شخصيت صبوري دارم ولي حقيقتا ديگه كاسه صبرم سر اومده.
راستش ديگه حرفي نمونده كه بزنم واسه آروم كردن همسرم كه بيشتر سر اين مساله حساسيت داره...
خواستم يه كم دردل كرده باشم و نظر دوستان رو بپرسم كه چكار كنم؟ منتظر بشم يا...؟ راستش نمي خوام به هيچ عنوان اين فرصت طلاييو از دست بدم... نظرتون چيه كه از وكيل استفاده كنم؟
من آخرين آپديتم 10 فوريه بود كه يه آپديت كلي بود و بعد از آن 2 بار با ايميل آپديت شده ام!

آقا مهدی با توجه به اینکه توی این مدت فکر نکنم کسی مثل من نحوه کلیر کردن سفارت ابوظبی رو رصد کرده باشه با توجه به دیتا بیسی که دارم خدمتتون عارضم که روند کلیر شدن عموما به این صورت هست که مثلا توی یک روز خاص مثلا شروع میکنن به کلیر کردن شماره های از 2000 تا 3000 و به ترتیب هستش در این حین یک سری شماره جا میوفتن و کلیریشون علیرغم اینکه تی این بازه هست شمارشن اعلام نمیشه حالا مثلا رز دیگه ای که میخان از 3000 تا 4000 اعلام کنند دوباره میان و یک سری از شماره هایی که توی بازه روز قبل بودن هم اعلام میکنن پس فکر نکنم جای نگرانی باشه که خدای نکرده بگیم شاید شماره شما از دستشون در رفته باشه و اعلام نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-05 ساعت 17:32)alimomen نوشته:  

پس چرا آقا مهدی سبز نیست هنوز

انگار اين رنگ سياه نمي خواد دست از سرم برداره Sad
ولي مي خوام خبر كليير شدنمو خودت بدي Smile يه حال ديگه داره Wink
2014$$10$$ - ابوظبی

(2014-06-05 ساعت 17:34)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
ممنون ولي من كلير نشدم Sad

واقعا معذرت می خوام..من صفحه 928 رو خوندم فکر کردم آیدیتون رو لاتین کردید .خیلی خیلی ببخشید اما حتما به امید خدا همین روزا کلیر میشید.توکلتون به خدا باشه
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: pari pari ، مهدی 2014 ، armin021 ، shilan ، arashS ، shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 17:07)sohrab134 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 10:00)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 09:55)sohrab134 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 09:40)ali3875 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 09:34)sohrab134 نوشته:  سلام این داستان ceac و اپدیت ها چیه ؟ببخشید من تازه وارد هستم

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تو این سایت تشریف ببرید کیس نامبرتونو بدون صفر وارد کنید و آخرین وضعیت کیستونو مشاهده کنید

ممنون از راهنمایی رفتم سه بار تکرار شده بود ظاهرا آپدیت ها بود ولی نفهمیدم اپدیتها چه نقشی دارند.خوبه ؟ بده؟تاثیرنداره.لطفا راهنمایی فرمایید

سلام دوست من
مطمئن باشيد خوبه و نشون ميده كه دارن روي پروندتون كار ميكنن اما توصيه مي كنم بهش خيلي اميدوار نباشين يا اگه آپديت نشدين نگران نشين (واسه نمونه مي تونين به امضاي بنده توجه كنين كه يكي دوتا بعد مصاحبه بود و بكي دوتا هم قبل از كلير شدن Big Grin)
شاد باشي.

باسلام مجدد وممنون از راهنمایی .
من سه بار اپدیت شدم ولی تاریخ اپدیت را چطور متوجه بشم

سلام
سایت ceac فقط آخرین آپدیت رو نشون میده اگه واقعاً می خواین از آپدیتاتون مطلع بشین باید هر روز سایت رو چک کنین که به نظرم ضروری نیست. میتونین هر چند روز یه بار چک کنین.
در مجموع خیلی خودتونو درگیر این پروسه نکنین که بدجوری معتادتون میکنه Big Grin ممکنه شبا تو خوابم سایت رو چک کنین مث من Tongue
تشکر کنندگان: pari pari ، nedali ، armin021 ، حاجی واشنگتن ، shilan ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
كاملا دركتون ميكنم اقا مهدى واقعا شرايط سختيه. ما هردو توى يك روز مصاحبه شديم. واسم عجيبه كه چرا اينقدر طول كشيده . اينكه ابوظبى هم همش ديگه داره كيسهاى نوامبر و دسامبر رو كليير ميكنه و از اكتبر خبرى نيست بيشتر نگرانم كرده. خود من حتى بعد از اينكه همسرم به تنهايى كليير شد بيشتر اعصابم خورد شد . چون اگه يه وقت من كليير نشم همسرم عليرغم ميل باطنى خودش بايد بره و من اينجا معلوم نيست چقدر بايد منتظر بمونم. به نظر من وكيل هم كارى نميتونه بكنه. ايميلم كه بهشون ميزنيم هون جواب هميشگيو ميدن پس تنها كارى كه از دستمون برمياد اينه كه همچنان صبر كنيم. اميدوارم هرچه زودتر هردومون كليير بشيم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-05 ساعت 17:38)pari pari نوشته:  

ممنونم دوست عزيز. ولى اون اقا مهدى كه صدر جدول ابوظبيه نا م كاربريشون مهدى 2014 هست و تا اونجايى كه من ميدونم ايشون هنوز كليير نشدن . Mehdi 2014 كاربر ديگه اى هستن كه كليير شدن

بله بله متوجه شدم..این اشتباه رو به فال نیک میگیریم که کلیر شما هم نزدیکه با آرزوی پایان انتظار برای شما دوستان عزیز
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-06-05 ساعت 17:39)sohrab134 نوشته:  سلام لطفا یکی بگه چطور میشه از تاریخ اپدیت مطلع شدواصولا چه ارتباطی بین کلیر وتاریخ اپدیت هست؟ ممنون

اینجا
و اینجا کیس نامبر بدون صفر وارد شود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، armin021 ، reza_norouzi ، arashS ، NEURON ، shahryar7021 ، قصه گو ، nedaba
بی ادبی نباشه یک عزیزی داستان رتبه و رتبه دادن را برای ما توضیح بده و اصولا به چه دردی میخوره و کجا میشه اونو دید؟
این رتبه 8 که من دارم را یعنی بچه های دیگه دادن ؟ اگه اینطوره حداقل بدونم کیا هستن تا ازشون تشکر کنم.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-06-05 ساعت 17:40)alimomen نوشته:  

آقا مهدی با توجه به اینکه توی این مدت فکر نکنم کسی مثل من نحوه کلیر کردن سفارت ابوظبی رو رصد کرده باشه با توجه به دیتا بیسی که دارم خدمتتون عارضم که روند کلیر شدن عموما به این صورت هست که مثلا توی یک روز خاص مثلا شروع میکنن به کلیر کردن شماره های از 2000 تا 3000 و به ترتیب هستش در این حین یک سری شماره جا میوفتن و کلیریشون علیرغم اینکه تی این بازه هست شمارشن اعلام نمیشه حالا مثلا رز دیگه ای که میخان از 3000 تا 4000 اعلام کنند دوباره میان و یک سری از شماره هایی که توی بازه روز قبل بودن هم اعلام میکنن پس فکر نکنم جای نگرانی باشه که خدای نکرده بگیم شاید شماره شما از دستشون در رفته باشه و اعلام نمیشه

ممنون دوست من...
راستش 3 باري كه ايميل زدم و آخريش 29 مي بود گفتن كه منتظر باش و ازين حرفا و چون تو ايميلم وضعيت همسرمم پرسيده بودم براي اولين بار 2 تامون با هم اپديت شديم كه نشون مي ده واقعا ايميلمو خونده و پروفايلمونو چك كرده!
نمي دونم. راستش يه كم نگران كننده است كه شايد چك هايي خوردم كه جوابشون به زمان خيلي زيادي احتياج داره.
واسمون دعا كنيد كه خيلي وضعيتمون آشفته شده... بلاتكليفي.... Sad
2014$$10$$ - ابوظبی

(2014-06-05 ساعت 17:45)pari pari نوشته:  
كاملا دركتون ميكنم اقا مهدى واقعا شرايط سختيه. ما هردو توى يك روز مصاحبه شديم. واسم عجيبه كه چرا اينقدر طول كشيده . اينكه ابوظبى هم همش ديگه داره كيسهاى نوامبر و دسامبر رو كليير ميكنه و از اكتبر خبرى نيست بيشتر نگرانم كرده. خود من حتى بعد از اينكه همسرم به تنهايى كليير شد بيشتر اعصابم خورد شد . چون اگه يه وقت من كليير نشم همسرم عليرغم ميل باطنى خودش بايد بره و من اينجا معلوم نيست چقدر بايد منتظر بمونم. به نظر من وكيل هم كارى نميتونه بكنه. ايميلم كه بهشون ميزنيم هون جواب هميشگيو ميدن پس تنها كارى كه از دستمون برمياد اينه كه همچنان صبر كنيم. اميدوارم هرچه زودتر هردومون كليير بشيم

سلام دوستان من
با توجه به مدت انتظار شما واقعاً باید جلوی شما عزیزان صبور لنگ بندازم.
میدونم که گفتن اینکه باید صبر کرد دردی از دلای صبورتون کم نمی کنه اما میخوام با این پست یه بار دیگه تاکید کنم که ما همیشه واستون از ته دل دعا می کنیم و همیشه به یاد شما هستیم.
تو این تاپیک نا امیدی جایی نداره. همون خدایی که این فرصتو براتون فراهم کرده همیشه پشت و پناهتونه. مطمئن باشین وقتی کلیر شدین یا حتی بعدها حتماً حکمت نهفته تو این انتظارو خواهید فهمید.
دوستدار کوچک شما
رضا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان