آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
بعد از دریافت ویزای مهاجرت , در اولین سفر به آمریکا , مدارک مهاجرتی در فرودگاه تحویل و روند فعال سازی گرین کارت آغاز می شود . برای تبادل نظر در مورد تهیه بلیط , امور گمرکی و امور مربوط به دفتر مهاجرتی در فرودگاه از این تاپیک استفاده کنید .

جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان ‎2012‎ اینجا را کلیک کنید .
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان ‎2013‎ اینجا را کلیک کنید.
‎c/n:2013AS97xx‎ ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي🌹 نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه ‎-‎ ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوستان یکضربی کی اول میخواد بره ینگه دنیا ؟؟ ما که میخوایم عید بریم. اگر خدا بخواهد.
‎**201411 /‎ 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام
يه سوال داشتم اميدوارم مربوط به اين تاپيك باشه
اگر من و همسرم با هم بريم مصاحبه و انشا ا... ويزا اوكي شد
بعد من تنها برم امريكا و همسرم تا يكسال بعد بياد، تكليف چيه
اين ويزا باطل ميشه و دوباره بايد بره مصاحبه؟؟؟؟
يا لاتريش ابطال ميشه؟؟؟؟؟
بايد دوباره بره كيس ازدواجي اقدام كنه؟؟؟؟ يا ؟؟؟؟
ميشه كسي از دوستان پيشكسوت راهنماييم كنه... ممنونم
با آرزوي موفقيت برا همه
يه اصطلاح:
‎I am too zapped to help you right now.‎
يعني:
الان دستم خیلی خالیه که بخوام کمکت کنم
2014AS000068XX‎ (+همسرم) | سفارت: آنكارا ‎>‎ ابوظبي| کارنت: ‎10th of April‎ مصاحبه: ‎4th week of June‎ ویزا : ورود به آمریکا: ‎|
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-13 ساعت 14:05)mehdikhosro نوشته:  
سلام
يه سوال داشتم اميدوارم مربوط به اين تاپيك باشه
اگر من و همسرم با هم بريم مصاحبه و انشا ا... ويزا اوكي شد
بعد من تنها برم امريكا و همسرم تا يكسال بعد بياد، تكليف چيه
اين ويزا باطل ميشه و دوباره بايد بره مصاحبه؟؟؟؟
يا لاتريش ابطال ميشه؟؟؟؟؟
بايد دوباره بره كيس ازدواجي اقدام كنه؟؟؟؟ يا ؟؟؟؟
ميشه كسي از دوستان پيشكسوت راهنماييم كنه... ممنونم
با آرزوي موفقيت برا همه
يه اصطلاح:
‎I am too zapped to help you right now.‎
يعني:
الان دستم خیلی خالیه که بخوام کمکت کنم

سلام دوست عزیز، اول این که شما باید برنده اصلی باشید که بتونید تنها برید، اگر هستید که تا اینجا مشکلی نیست، بعد هم همسرتون باید قبل از انقضای تاریخ ویزاشون بیان وگرنه ویزا باطل میشه و باید از طریق کیس خانوادگی اقدام کنید.... همسرتون میتونن یه سفر کوتاه بیان و برگردن تا 6 ماه بعد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت ‎165$‎ توسط ‎azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت ‎CEAC‎ از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪118‎ مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام دوستان یه سوال داشتم اولین بار که بعد از گرفتن ویزا به آمریکا میریم چه مدت باید بمونیم؟ منظورم اینه که آیا باید حتما یه مدت زمان معین مثلا. شش ماهه اونجا باشیم و یا کمتر هم میشه موند و دوباره برگشت؟
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-16 ساعت 14:03)mamandiana نوشته:  
سلام دوستان یه سوال داشتم اولین بار که بعد از گرفتن ویزا به آمریکا میریم چه مدت باید بمونیم؟ منظورم اینه که آیا باید حتما یه مدت زمان معین مثلا. شش ماهه اونجا باشیم و یا کمتر هم میشه موند و دوباره برگشت؟


دوست عزیز بودند مواردی که یکی دو روزه رفتند و برگشتند مشکلی هم نبوده فقط کافیه ورودتون ثبت بشه

[عکس: 86803358012878127460.png]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
من تا 2 ماه دیگه میرم.. نبــــــود؟! ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوستاني كه ويزاي يك ضرب گرفتند، از كي اجازه ورود به آمريكا رو دارند؟ از فرداي روز دريافت ويزا ميشه رفت يا از ابتداي سال ٢٠١٤ ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-19 ساعت 23:45)snzirani نوشته:  
دوستاني كه ويزاي يك ضرب گرفتند، از كي اجازه ورود به آمريكا رو دارند؟ از فرداي روز دريافت ويزا ميشه رفت يا از ابتداي سال ٢٠١٤ ؟


شمازمانی که ویزاتون را به سلامتی دریافت کردید از همون روز میتونید وارد
آ م ری ک ا بشید فقط نباید بیش از 6 ماه از تاریخ مدیکالتون گذشته باشه
همین
شماره کیس ‎2014AS00002xxx‎ /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
(‎ بعد از ‎190‎ روز )
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-20 ساعت 00:04)alirezaghodrat نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 23:45)snzirani ‎pid='434578 نوشته:  
دوستاني كه ويزاي يك ضرب گرفتند، از كي اجازه ورود به آمريكا رو دارند؟ از فرداي روز دريافت ويزا ميشه رفت يا از ابتداي سال ٢٠١٤ ؟


شمازمانی که ویزاتون را به سلامتی دریافت کردید از همون روز میتونید وارد
آ م ری ک ا بشید فقط نباید بیش از 6 ماه از تاریخ مدیکالتون گذشته باشه
همین


1 سوال دارم بنده بعد از مدیکال و مصاحبه اگه کلیرنس بخورم و بعد از 6 ماه و 1 روز کلیر بشم تکلیف چیه که مدیکال 6 ماه اعتبار دارد؟
باید باز به محل مصاحبه رفت و هزینه مدیکال پرداخت کرد و تاریخ آن را تمدید کرد؟
ممنونمRolleyes
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV ‎2014‎ قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-20 ساعت 00:32)H Pier نوشته:  

1 سوال دارم بنده بعد از مدیکال و مصاحبه اگه کلیرنس بخورم و بعد از 6 ماه و 1 روز کلیر بشم تکلیف چیه که مدیکال 6 ماه اعتبار دارد؟
باید باز به محل مصاحبه رفت و هزینه مدیکال پرداخت کرد و تاریخ آن را تمدید کرد؟
ممنونمRolleyes

بله! اگر بخواهید ویزاتون همون 6 ماه فرصت را داشته باشه باید 2باره همه مراحل مدیکال رو بگذرونید... ولی مثلا اگر کسی 3 ماه کلیرینسش طول بکشه پس 3 ماه هم از مدیکالش گذشته و مدیکالش 3 ماه فرصت داره در نتیجه ویزاش هم 3 ماه فرصت داره، البته در مورد انکارا مطمئنم ولی ایروان و ابوظبی رو دقیق اطلاع ندارم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت ‎165$‎ توسط ‎azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت ‎CEAC‎ از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪118‎ مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-20 ساعت 00:54)aghaghia نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:32)H ‎Pier نوشته:  

1 سوال دارم بنده بعد از مدیکال و مصاحبه اگه کلیرنس بخورم و بعد از 6 ماه و 1 روز کلیر بشم تکلیف چیه که مدیکال 6 ماه اعتبار دارد؟
باید باز به محل مصاحبه رفت و هزینه مدیکال پرداخت کرد و تاریخ آن را تمدید کرد؟
ممنونمRolleyes

بله! اگر بخواهید ویزاتون همون 6 ماه فرصت را داشته باشه باید 2باره همه مراحل مدیکال رو بگذرونید... ولی مثلا اگر کسی 3 ماه کلیرینسش طول بکشه پس 3 ماه هم از مدیکالش گذشته و مدیکالش 3 ماه فرصت داره در نتیجه ویزاش هم 3 ماه فرصت داره، البته در مورد انکارا مطمئنم ولی ایروان و ابوظبی رو دقیق اطلاع ندارم...

یه جایی خوندم این قانون واسه ابوظبی نیست و اونجا از تاریخ صدور ویزا 6 ماه رو در نظر میگیرند میشه کسانی که مطلع هستند در این مورد توضیح دهند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-22 ساعت 01:01)roz 777 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:54)aghaghia ‎pid='434611 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:32)H ‎Pier نوشته:  

1 سوال دارم بنده بعد از مدیکال و مصاحبه اگه کلیرنس بخورم و بعد از 6 ماه و 1 روز کلیر بشم تکلیف چیه که مدیکال 6 ماه اعتبار دارد؟
باید باز به محل مصاحبه رفت و هزینه مدیکال پرداخت کرد و تاریخ آن را تمدید کرد؟
ممنونمRolleyes

بله! اگر بخواهید ویزاتون همون 6 ماه فرصت را داشته باشه باید 2باره همه مراحل مدیکال رو بگذرونید... ولی مثلا اگر کسی 3 ماه کلیرینسش طول بکشه پس 3 ماه هم از مدیکالش گذشته و مدیکالش 3 ماه فرصت داره در نتیجه ویزاش هم 3 ماه فرصت داره، البته در مورد انکارا مطمئنم ولی ایروان و ابوظبی رو دقیق اطلاع ندارم...

یه جایی خوندم این قانون واسه ابوظبی نیست و اونجا از تاریخ صدور ویزا 6 ماه رو در نظر میگیرند میشه کسانی که مطلع هستند در این مورد توضیح دهند

بله من هم خوندم که برای ابوظبی ..اعتبار ویزا 6 ماه از زمان صدورش هست نه مدیکال
شماره کیس ‎: **2014AS000019 -‎ سفارت : ابوظبی- مصاحبه ‎: 18‎ نوامبر- کلیر شدیم بعد از ‎192‎ روز انتظار
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-17 ساعت 16:39)sejz نوشته:  
من تا 2 ماه دیگه میرم.. نبــــــود؟! ‎Smile

اگه بخواهید برید از ایران به آمریکا مشگلی پیش نمی آد از نظر مقصد خروجتون.
‎***2014AS‎
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-10-22 ساعت 02:24)علی1369 ‎pid='435423 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 16:39)sejz ‎pid='433855 نوشته:  
من تا 2 ماه دیگه میرم.. نبــــــود؟! ‎Smile

اگه بخواهید برید از ایران به آمریکا مشگلی پیش نمی آد از نظر مقصد خروجتون.


نه چه مشکلی؟
شما اگه پاسپورت دارین صفحه آخرشو بخونین متوجه میشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV ‎2014‎ قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان