آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سوالات خود در مورد پرکردن قسمت مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام را در این تاپیک مطرح کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، ParsTrader ، amir_ebrahimi99 ، amir1359 ، ali_gh ، Ramkal
یکی از دوستای من مدرک دیپلم 11 ساله داره... من شنیدم باید 12 سال باشه....
سوالش اینه که باید پیش دانشگاهی بگیره؟ یا راه دیگه ای هم داره؟
و اینکه تو فرم ثبتنام چی باید بزنه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، King Eagle ، takpar1371 ، آلیس-1980 ، lighter ، we are one
(2013-10-01 ساعت 13:48)athenaa نوشته:  
یکی از دوستای من مدرک دیپلم 11 ساله داره... من شنیدم باید 12 سال باشه....
سوالش اینه که باید پیش دانشگاهی بگیره؟ یا راه دیگه ای هم داره؟
و اینکه تو فرم ثبتنام چی باید بزنه؟


2 تا قانون برای ثبت نام وجود داره: 1) حد اقل 2 سال سابقه کاری با بیمه ‎2) 12‎ سال تحصیلی که معادل پایان پیش دانشگاهیه. اگر 12 سال تحصیلی رو نداره سابقه کاریش میتونه کافی باشه اما اگر میخواد مدرکش رو ارتقا بده میتونه بزنه 12 سال تحصیلی رو داره و تا زمانی که نتایج اعلام میشه مدرکش رو بگیره
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: athenaa ، soli asali ، آلیس-1980 ، arezoo bj ، we are one
(2013-10-01 ساعت 14:30)shervin4d نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 13:48)athenaa ‎pid='425890 نوشته:  
یکی از دوستای من مدرک دیپلم 11 ساله داره... من شنیدم باید 12 سال باشه....
سوالش اینه که باید پیش دانشگاهی بگیره؟ یا راه دیگه ای هم داره؟
و اینکه تو فرم ثبتنام چی باید بزنه؟


2 تا قانون برای ثبت نام وجود داره: 1) حد اقل 2 سال سابقه کاری با بیمه ‎2) 12‎ سال تحصیلی که معادل پایان پیش دانشگاهیه. اگر 12 سال تحصیلی رو نداره سابقه کاریش میتونه کافی باشه اما اگر میخواد مدرکش رو ارتقا بده میتونه بزنه 12 سال تحصیلی رو داره و تا زمانی که نتایج اعلام میشه مدرکش رو بگیره


دوست عزیز 2 سال سابقه کاری قابل قبوله حتما نیازی به بیمه نیست.
و هر شغلی هم قابل قبول نیست. باید شغلی باشه که از نظر آمریکا گرید بالاتر از 7 داشته باشه!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shervin4d ، ghafari88 ، آلیس-1980 ، bhr bhr ، alireza_guitar ، Sazosha
سابقه کار مگه بدون بیمه مشخص میشه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، arezoo bj ، toghrol120 ، Sazosha
(2013-10-01 ساعت 15:24)athenaa نوشته:  
سابقه کار مگه بدون بیمه مشخص میشه؟


نیازی به بیمه نیست...همین که بتونید مدارکی برای سابقه کار ارایه بدید کافیه..
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shervin4d ، آلیس-1980 ، bhr bhr
من لیسانسم تموم شده و منتظرم نتایج تکمیل ظرفیت ارشد اعلام بشه و به احتمال بالا قبولم چه گذینه رو باید پرکنم
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDVمیخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink


راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shervin4d ، آلیس-1980
سلام.من فوق دیپلم کامپیوتر دانشگاه آزاد را سال 86 گرفته ام و در حال حاضر از سال 90 تا کنون دارم کارشناسی کامپیوتر را میخونم و 2 ترم دیگه ( یعنی یک سال) طول میکشه .حالا در قسمت مدرک تحصیلی چی باید بزنم.من هر سال میپرسم و جوابهای مختلفی میشنوم .
آیا فقط فوق دیپلم را بزنم؟
آیا در حال تحصیل را بزنم ؟
بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید.
سپاسگزارم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shervin4d ، آلیس-1980
(2013-10-01 ساعت 16:20)hashemi_83 نوشته:  
سلام.من فوق دیپلم کامپیوتر دانشگاه آزاد را سال 86 گرفته ام و در حال حاضر از سال 90 تا کنون دارم کارشناسی کامپیوتر را میخونم و 2 ترم دیگه ( یعنی یک سال) طول میکشه .حالا در قسمت مدرک تحصیلی چی باید بزنم.من هر سال میپرسم و جوابهای مختلفی میشنوم .
آیا فقط فوق دیپلم را بزنم؟
آیا در حال تحصیل را بزنم ؟
بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید.
سپاسگزارم.


دوست عزیز من یه مطلبی رو میگم شما خودتون تصمیم بگیرید. آیا اگر برنده بشی و مثلا مهر یا آبان سال آینده ‎(93)‎ دعوت به مصاحبه بشی مدرک تحصیلی لیسانست دستت هست که بهشون ارایه بدی؟ اگر نمیتونی مطمین باشی نزن! به هر حال بعد از اینکه برنده شدی دوباره ازت میخوان مدرک تحصیلیت رو بگی بهشون و اونجا میتونی اصلاحش کنی به لیسانس تازه اون موقع با کیس نامبرت میتونی تخمین بزنی که کی میری مصاحبه ‎...‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: fazelisaber ، آلیس-1980 ، n-az ، we are one
(2013-10-01 ساعت 16:25)shervin4d نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 16:03)King ‎Eagle نوشته:  
من لیسانسم تموم شده و منتظرم نتایج تکمیل ظرفیت ارشد اعلام بشه و به احتمال بالا قبولم چه گذینه رو باید پرکنم


لیسانس رو پر کن چون اگر برنده بشی و به مصاحبه دعوت شی مدرک فوق لیسانس نداری که ارایه بدی بعد واست دردسر میشه . مدرک تحصیلی بالای دیپلم هر چی باشه یه جور ارزیابی میشه فقط واسه دکترها و تحصیلات بالاتر از فوق لیسانس خیلی سخت می گیرن


ممنون دوست عزیز اینو میدونم منظورم اینه کدوم گزینه رو بزنم
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDVمیخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink


راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: آلیس-1980
سلام بنده دیپلم کاردانش دارم و ۱۱ ساله می‌باشد از افراد با تجربه خواهشمندم به من بگین کدوم یکی‌ از این ۲ مورد شامل حال من می‌شه ؟
‎1-high school degree‎
2-vocational ‎school‎
مرسی از توجهتون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: takpar1371 ، آلیس-1980
(2013-10-01 ساعت 15:24)athenaa نوشته:  
سابقه کار مگه بدون بیمه مشخص میشه؟


شما از محل کارت یه نامه بگیر و شرح وظایف و سابقه کارتون رو توش قید کنن و مهر و امضا بشه و دارالترجمه ترجمه کنه. یا خود شرکت تو سربرگ لاتین و به انگلیسی همه اینا رو بنویسن که در این صورت نیازی به ترجمه هم نیست !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: bhr bhr
(2013-10-01 ساعت 16:43)panyi نوشته:  
سلام بنده دیپلم کاردانش دارم و ۱۱ ساله می‌باشد از افراد با تجربه خواهشمندم به من بگین کدوم یکی‌ از این ۲ مورد شامل حال من می‌شه ؟
‎1-high school degree‎
2-vocational ‎school‎
مرسی از توجهتون


جواب سوالاتون رو اینجا میتونین پیدا کنین

http://mohajersara.com/thread-6438-post-...#pid424807
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDVمیخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink


راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: m_yek ، آلیس-1980
سلام عزیزان
تابستون آخرین ترم من بود و نمره ها هم اومد، اما کارهای فارغ التحصیلی رو هنوز انجام ندادم.
موقع ثبت نام باید قسمت "دارای مدرک لیسانس دانشگاهی" رو انتخاب کنم یا "در حال تحصیل مقطع لیسانس" ؟
Category: EB3 - unskilled worker
PERM ‎filed with DOL: Apr 2015‎
PERM ‎Approved: Oct 2015‎
I-140 ‎Filed with USCIS: PENDING‎
I-140 ‎Approved: PENDING‎
Visa ‎Interview: PENDING‎
Clearance: ‎PENDING‎
Visa ‎Granted: PENDING‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ehsun ، آلیس-1980
بنده تمامی انجمن هارا مطالعه کردم ولی‌ اصلا توی گزینه هایی که دوستان ترجمه کردن گزینه هنرستان نداره واسه همین سوال کردم

و می‌خواستم بدونم اگه سابقه کاری با بیمه نخواد مثلا من که سابقه کاری ندارم ولی‌ شرکتی که آشنا دارم می‌تونم بگم منو تأیید کنن؟می‌شه این کارو کرد؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shervin4d




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان