موضوعها: 0

رتبه: 
57
	1 تشکر در 1 ارسال

دوستان من تا دو هفته جایی هستم که نت ندارم متاسفانه تا همراهیتون کنم...
آرزوی موفقیت و پیروزی در لاتاری 2015 دارم برای همتون...
فعلا خدانگهدار

رتبه: 
0
	0 تشکر در 0 ارسال

سلام دوستان ديگه چيزي به اخر راه نمونده بياييد همه با هم دعا كنيم ادنايي كه واقعن حقشونه و توانايي رفتن دارن برنده بشن

رتبه: 
14
	0 تشکر در 0 ارسال

2014-04-24 ساعت 21:43 
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-24 ساعت 21:44 توسط karkiaa.)

در مورد پرواز کلی تحقیق کردم
ترکیش پرواز مستقیم داره اگه رفت برگشت بخریم برای حدودا ۳ ماه آینده در میاد ۸۷۰ دلار مستقیم . ۱۱ساعت و ۴۵ دقیقه زمانشه
از اینجا هم معمولا پرواز های چارتر آف میخوره یه طرفه میشه ۲۵۰ تومان ( ۸۰ دلار رفت و ۸۰ دلار برگشت) مجموعا میشه ۱۰۳۰ دلار.
بررسی کردم پرواز های ایران صبح و ظهر و بعد از ظهر میرسه اونجا و به هر پرواز ترکیش از ۱ ساعت تا ۷ ساعت فاصله داره.
با توجه به اینکه میشه وارد خاک ترکیه هم شد بدون ویزا حتی میشه جوری برنامه ریزی کرد که یه روز کامل بمونی و حسابی استراحت کنی یا یه دور کوتاه بزنی و بری سر پرواز بعدی
فرودگاه آتاتورک هم جای مناسبیه برای استراحت . من دو بار در حدود ۵ ساعت اونجا موندم ولی اصلا اذیت نشدم. کارکنانش هم کلی با احترام برخورد میکنن.
 (2014-04-24 ساعت 21:43)karkiaa  نوشته:   در مورد پرواز کلی تحقیق کردم
ترکیش پرواز مستقیم داره اگه رفت برگشت بخریم برای حدودا ۳ ماه آینده در میاد ۸۷۰ دلار مستقیم . ۱۱ساعت و ۴۵ دقیقه زمانشه
از اینجا هم معمولا پرواز های چارتر آف میخوره یه طرفه میشه ۲۵۰ تومان ( ۸۰ دلار رفت و ۸۰ دلار برگشت) مجموعا میشه ۱۰۳۰ دلار.
بررسی کردم پرواز های ایران صبح و ظهر و بعد از ظهر میرسه اونجا و به هر پرواز ترکیش از ۱ ساعت تا ۷ ساعت فاصله داره.
با توجه به اینکه میشه وارد خاک ترکیه هم شد بدون ویزا حتی میشه جوری برنامه ریزی کرد که یه روز کامل بمونی و حسابی استراحت کنی یا یه دور کوتاه بزنی و بری سر پرواز بعدی
فرودگاه آتاتورک هم جای مناسبیه برای استراحت . من دو بار در حدود ۵ ساعت اونجا موندم ولی اصلا اذیت نشدم. کارکنانش هم کلی با احترام برخورد میکنن.
اون ۸۷۰ دلار اول که گفتم رفت و برگشت از استانبول به شیکاگو بود .

2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........

رتبه: 
21
	4 تشکر در 1 ارسال

بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی   

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست

رتبه: 
12
	1 تشکر در 0 ارسال

سلام دوستای گلم 
خسته نباشید