کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
Big Grin
(2015-01-03 ساعت 00:39)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان ببخشید اگه کسی در زمان تعیین شده جهت مصاحبه در سفارت حاضر نشه انصراف تلقی میشه ؟
تا اونجايي كه من خاطرم هست صراحتا قيد شما كه شما فقط يكبار فرصت حضور در مصاحبه رو داريد و اگر نميتونين حضور داشته باشين بايد تقاضا بدين به تعويق بندازن مصاحبتون و !!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان:
در آخرین آپدیت فایل interview schedule تعداد دویست کیس مربوط به کارنتی های گذشته ، قرار ملاقات تعیین شده وحدود هشتاد کیس مربوط به 3200 به بالا،
دوستانی که هنوز نامه دوم دریافت نکردند این فایل رو چک کنند ممکنه قبل از دریافت نامه دوم قرار مصاحبه رو در اون ببینند و یک مژدگانی برام کنار بگذارند
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
,وهمنطور با مراجعه به ceac stat tracker میتونید با وارد کردن شماره کیستون بدون صفر از وضعیت مصاحبتون با خبر بشید بعنوان مثال 2015AS 00002233 را بصورت 2015AS2233 وارد کنید
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
به امید ویزای یکضرب برای همه ایرانیان ،به همین زودیا
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: satan ، soruosh ، A L I R E Z A 67 ، َalikh ، TajbakhshSalma
(2015-01-03 ساعت 00:53)mehdiii82 نوشته:  Big Grin
(2015-01-03 ساعت 00:39)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان ببخشید اگه کسی در زمان تعیین شده جهت مصاحبه در سفارت حاضر نشه انصراف تلقی میشه ؟
تا اونجايي كه من خاطرم هست صراحتا قيد شما كه شما فقط يكبار فرصت حضور در مصاحبه رو داريد و اگر نميتونين حضور داشته باشين بايد تقاضا بدين به تعويق بندازن مصاحبتون و !!!

در صورت امکان تمام تلاشتون بر این پایه باشه در تاریخ تعیین شده برید مصاحبه ،اما اگر مشکل جدی دارید حتما در خواست تقییر تاریخ مصاحبه رو همین امروز ارسال کنید ، وسعی کنید مشکلتون رو نیز بصورت واضح وقابل قبول توضیح بدید.
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان:
خانم ها و آقایون توجه کنند ،،اگر کیستون زیر 3200 هست و مراجعه به سایت ceac هم وضعیت تون رو مشخص نمی کنه ویا NVC میزنه دراین قسمت تشکر رو کلــــــــــــــــیک کنید تا یه آماری از اون عزیزان منتظر بدست بیاد ، توجه داشته باشید اگر هنوز کارنت نشدید پیام NVC میگیرد و این سایت هیچگونه اطلاعاتی رو در مورد شما بهتون نمی ده.https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

امیدوارم دیگه زیر 3200 با وضعیت نا مشخص نداشته باشیم

تشکر کنندگان: satan ، laleht ، vahid1432 ، goldfish_729 ، mfte.teacher ، omid man ، Oskol
(2015-01-03 ساعت 05:26)powermohsen نوشته:  خانم ها و آقایون توجه کنند ،،اگر کیستون زیر 3200 هست و مراجعه به سایت ceac هم وضعیت تون رو مشخص نمی کنه ویا NVC میزنه دراین قسمت تشکر رو کلــــــــــــــــیک کنید تا یه آماری از اون عزیزان منتظر بدست بیاد ، توجه داشته باشید اگر هنوز کارنت نشدید پیام NVC میگیرد و این سایت هیچگونه اطلاعاتی رو در مورد شما بهتون نمی ده.https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

برای اونهایی هم که کارنت شدن NVC میزنه وفقط برای اونهایی NVC نمیزنه که دعوت به مصاحبه شدن
تشکر کنندگان: mehdiii82 ، goldfish_729 ، SAAM_60
سلام دوستان
دیروز با یکی از دوستان که به تازگی مصاحبه رفته بود صحبت کردم و از آنجا که موضوع مربوط به من نبوده نمی تونم در تاپیک سفرنامه بیارم دراین تاپیک انتظار برای مصاحبه آوردم تا برای دوستانم که بزودی مصاحبه می شوند مفید باشد:
آنچه که بنظرم مهمه اینکه آفیسر هر سئوالی که مثلا از همسرتون میکنه اجازه بدید خودش پاسخ بده بین صحبتهایش نپرید وگرنه هم تمرکز همسرتون را از بین می ببرید و هم از نظر روانی اینطور بنظر میاید که یک چیزی ایراد داره و آفیسر به این مسائل حساسه طوری که وقتی همسرتون دارند پاسخ می دهند آفیسر مدام شما را زیرنظرداره که چه عکس العملی دارید. فراموش نکنید که این مصاحبه برای اینه که مطمئن شوند همه چیز واقعی است همین و بس. پس فقط و فقط آرام باشید و صادقانه و با کم گویی رفتارکنید.Smile
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-01-03 ساعت 09:26)sad_sad نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 05:26)powermohsen نوشته:  خانم ها و آقایون توجه کنند ،،اگر کیستون زیر 3200 هست و مراجعه به سایت ceac هم وضعیت تون رو مشخص نمی کنه ویا NVC میزنه دراین قسمت تشکر رو کلــــــــــــــــیک کنید تا یه آماری از اون عزیزان منتظر بدست بیاد ، توجه داشته باشید اگر هنوز کارنت نشدید پیام NVC میگیرد و این سایت هیچگونه اطلاعاتی رو در مورد شما بهتون نمی ده.https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

برای اونهایی هم که کارنت شدن NVC میزنه وفقط برای اونهایی NVC نمیزنه که دعوت به مصاحبه شدن

براي همه اونهايي كارنت شدن nvc ميزنه
در ضمن داريم از اين جمله كيس ها!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: sad_sad ، HERMES7 ، satan
سلام دوستان تاریخ اومدن نامه دوم معمولا بین چه تاریخ هایی هستش؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: satan ، r.bazargan
(2015-01-03 ساعت 04:20)powermohsen نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 00:53)mehdiii82 نوشته:  Big Grin

در صورت امکان تمام تلاشتون بر این پایه باشه در تاریخ تعیین شده برید مصاحبه ،اما اگر مشکل جدی دارید حتما در خواست تقییر تاریخ مصاحبه رو همین امروز ارسال کنید ، وسعی کنید مشکلتون رو نیز بصورت واضح وقابل قبول توضیح بدید.

تغییر مصاحبه رو انجام بدید، پروسه ی بسیار ساده یی هست و دلیل هم از شما نمیخوان، من پارسال برای یکی از دوستانم انجام دادم، اگر سفارت شما اسکایپ داره، با اسکایپ زنگ بزنید و همه ی مشخصات جلوتون باشه، در غیر این صورت از طریق سایت سفارت کاملا مقدوره، فکر می کنم در صورت عدم حضور و عدم اطلاع کیس شما انصراف تلقی میشه
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: satan ، lotttery2015
(2015-01-03 ساعت 18:57)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان تاریخ اومدن نامه دوم معمولا بین چه تاریخ هایی هستش؟

این چند تایی که من دیدم بین 8 تا 12 هر ماه بوده
حالا دقیقش رو نمیدونم

یکنفر دیگه به من رتبه بده میشم 5 تایی آش
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: ofrfar ، r.bazargan
(2015-01-03 ساعت 19:57)satan نوشته:  
(2015-01-03 ساعت 18:57)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان تاریخ اومدن نامه دوم معمولا بین چه تاریخ هایی هستش؟

این چند تایی که من دیدم بین 8 تا 12 هر ماه بوده
حالا دقیقش رو نمیدونم

یکنفر دیگه به من رتبه بده میشم 5 تایی آش
منم فردا یه رتبه بهت میدم بشی شیش تایی هاش امروز دیگه اجازه رتبه دادن ندارم
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: satan
سلام
بچه ها لطفا يكي منو راهنمايي كنه Smile
با توجه به اينكه تو سايت كارنتي هارو تا اخر فوريه ٣٨٥٠ اعلام كردن . بنظر شما كيس من كه ٣٩xx هست كي كارنت ميشه؟
و بعد اينكه نامه مصاحبه اومد حدودا چقد زمان تا روز مصاحبه داريم؟ ميخوام در كل بدونم از زمان كارنت شدن تا روزي كه بايد برم سفارت چقد وقت دارم حدودي؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان يه سىوال داشتم ايا سايت سيس كيس هايي رو كه كارنت نشدن ررو بايد بشناسه؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-02 ساعت 17:43)vahid1432 نوشته:  
(2015-01-02 ساعت 16:59)نیلان نوشته:  
(2015-01-02 ساعت 16:50)bahar101 نوشته:  
(2015-01-02 ساعت 13:23)behdadK نوشته:  دوستانی که نامه ها رو دیر فرستادند و با اینکه کارنت شدند نامه دوم دریافت نکردند همه در CEAC نوشته شده NVC؟ اگر غیر از این هست بگید اگر نه که هیچ

دوست گرامی ما کیسمون***7 است ولی واسه ما هم NVCزده

نه بهداد جان غیر از اینی که گفتی نیست.
همینه که می گی.

سلام من منتظرسرا عضو شدم ولی خیلی مبهم هست. زیاد معلوم نیست چی به چیه.

منم کارنت شدم اما هنوز نامه دومم نرسیده. و تو CEAC در NVC هستم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان:
(2015-01-03 ساعت 22:28)m.alizadeh نوشته:  سلام
بچه ها لطفا يكي منو راهنمايي كنه Smile
با توجه به اينكه تو سايت كارنتي هارو تا اخر فوريه ٣٨٥٠ اعلام كردن . بنظر شما كيس من كه ٣٩xx هست كي كارنت ميشه؟
و بعد اينكه نامه مصاحبه اومد حدودا چقد زمان تا روز مصاحبه داريم؟ ميخوام در كل بدونم از زمان كارنت شدن تا روزي كه بايد برم سفارت چقد وقت دارم حدودي؟
ممنون
دوست من لطف کن اینقد سوالای سخت نپرسین لطفا. مگه اینکه اوج بد شانسی باشی این ماه کارنت نشی.

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان