کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-02-09 ساعت 16:08)mehrdad_123 نوشته:  اقا این حرفم خود خواهانه است اما وقتی پروسمون تموم شده و شمارمون هم کارنت شده پس دیگه ما تو اولویت هستیم اخه کارنتی ها را هم ک نزدند

سلام دوست من
اگه طبق روال قبلی پیش بره که ماه به ماه بخوان پیش برن این به این معنیه که براشون تاریخ ارسال فرم ها مهمه حالا شما شمارت 1 باشه و 5 الی 6 ماه کارنت شدی ولی اونا بازم به تاریخ ارسال فرم نگاه خواهند کرد و نامه شما نخواهد اومد
البته به نظرم این محدودیت به خاطر وقت سفارت ها برای مصاحبه است (ببخشید صریح جواب دادم) اولویت اونا با ما یکی نیست و طبق یه برنامه منظم پیش میرن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2015-02-09 ساعت 17:41)sad_sad نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 17:22)neda733 نوشته:  تا دو سه ساعت دیگه کارنتی هارو باید اعلام کنن!

کارنتی ؟
مگه هنوزم کسی مونده کارنت نشده باشه دیگه باید نامه دوم همه رو بدن سفارتها تموم کنن مصاحبه ها رو شروع کنن تند تند ویزا بچاپن واسمون

دوست من تا 4300 کارنت شدن و فکر کنم تا 10000 کیس داشته باشیم پس خیلی ها هنوز منتظرن
البته با نظرت موافقم باید بجنبن وگرنه فرصت داشتن ما رو حتماً از دست میدن Big GrinBig GrinBig Grin
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
چرا هيچكس جواب منو نميده؟ چي ميگين وقتي ميزنگين يا ميل ميزنين براي پيگيري نامه دوم ؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-02-09 ساعت 19:49)varchandi نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 16:08)mehrdad_123 نوشته:  اقا این حرفم خود خواهانه است اما وقتی پروسمون تموم شده و شمارمون هم کارنت شده پس دیگه ما تو اولویت هستیم اخه کارنتی ها را هم ک نزدند

سلام دوست من
اگه طبق روال قبلی پیش بره که ماه به ماه بخوان پیش برن این به این معنیه که براشون تاریخ ارسال فرم ها مهمه حالا شما شمارت 1 باشه و 5 الی 6 ماه کارنت شدی ولی اونا بازم به تاریخ ارسال فرم نگاه خواهند کرد و نامه شما نخواهد اومد
البته به نظرم این محدودیت به خاطر وقت سفارت ها برای مصاحبه است (ببخشید صریح جواب دادم) اولویت اونا با ما یکی نیست و طبق یه برنامه منظم پیش میرن

ولی هر وقت زنگ میزیدیم میگفت پروسه تون تموم نشده ولی الان میگه تموم شده مشکل تموم نشدن پروسه بوده یا وقت سفارت ؟
اگه مشکل پروسه بوده پس دیگه مشکلی نیست اما اگه وقت سفارت نیست پس کارنتی ها را ک اعلام نکردند پس ما در الویتیم بجز اینکه حرف شما باشه که به شماره نگاه نکنند و به تاریخ ارسال نگاه کنند
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان:
(2015-02-09 ساعت 20:20)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 19:49)varchandi نوشته:  

سلام دوست من

ولی هر وقت زنگ میزیدیم میگفت پروسه تون تموم نشده ولی الان میگه تموم شده مشکل تموم نشدن پروسه بوده یا وقت سفارت ؟
اگه مشکل پروسه بوده پس دیگه مشکلی نیست اما اگه وقت سفارت نیست پس کارنتی ها را ک اعلام نکردند پس ما در الویتیم بجز اینکه حرف شما باشه که به شماره نگاه نکنند و به تاریخ ارسال نگاه کنند

دوست من تا اینجا مطابق ارسال فرم ها عمل کردن
البته پروسس فرم ها هم عامل مهمیه و بعد از ارسال باید 5 ماه بگذره تا پروسس تموم شده باشه
البته امیدوارم با توجه به اینکه به انتها میریم باید سرعت کار هم بیشتر باشه این ماه نامه های بیشتری بدن و اکتبری ها رو هم نامه بدن
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bahar101
(2015-02-09 ساعت 20:17)Oskol نوشته:  چرا هيچكس جواب منو نميده؟ چي ميگين وقتي ميزنگين يا ميل ميزنين براي پيگيري نامه دوم ؟؟؟؟؟؟

دوست من سلام
من جواب سوالتو نمی دونم شما بگین برای چی میخواهین ایمیل بزنین حتماً دوستان متن پیشنهاد میدن برای این کار
اما برای صحبت تلفنی دوست من انتظار دارین چه راهنمایی بکنیم
یه دیالوگه و بسته به سطح زبان و سوال و پاسخ رد و بدل شده متفاوت باشه
شما اینجا به یه اداره زنگ میزنی تا پروندتو پیگیری کنی چی میگین
اونجا هم همونا رو میگین برای ایمیل اگه خواستین موضوعتونو بگین تا اگه بتونم بیشتر کمک کنم Rolleyes
تشکر کنندگان: miyu ، Oskol ، SAAM_60
بگو که کی پروسسم تموم میشه و کی نامم رو دریافت میکنم!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Oskol
(2015-02-09 ساعت 16:04)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 15:20)2015reza نوشته:  اگه نامه اكتبري ها اين ماه بياد، همه بچه هاي اين تاپيك، يه دوبل برگر مك دونالد با مخلفات ، مهمون من، البته در لوس آنجلس!![emoji6]

برای اینکه خرج رضا جون کم بشه منم نصف هزینه اش را میدم البته توی هیستون
خدا کنه که بیاد.اما بچه ها این پروسه کاریشون ماه به ماهه کیس من ماه پیش تکمیل بود اما گذاشتن این ماه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
دوستان هنوز کارنتی ها اعلام نشده؟؟؟
کیس نامبر:2015َAS20XX
رویت قبولی: may20
ارسال فرم : 1 Oct
کارنت شدن کیس: Oct
تعداد افراد کیس:یک
نامه دوم: 24 feb
مصاحبه: 12 April
آبدیت :
13 Apr
24 June
27 July
کلییر : 27 July
تشکر کنندگان: varchandi
(2015-02-09 ساعت 22:51)sardar نوشته:  دوستان هنوز کارنتی ها اعلام نشده؟؟؟

نه دوستم
نهایت تا فردا اعلام میشه
اونجا هنوز دوشنبه است
معمولاً سایت سه شنبه آپدیت میشه Cool
تشکر کنندگان:
دوستان تا ۴۷۲۵ کارنت شدن
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: bahar101 ، miyu ، k1_m_1358 ، HERMES7
(2015-02-10 ساعت 00:22)neda733 نوشته:  دوستان تا ۴۷۲۵ کارنت شدن

جالبه، كمترين رقمي هست كه از ٢٠٠٥ تا الان براي ماه آپريل كارنت ميشن. همه انتظارشون ٥٢٠٠ تا ٥٥٠٠ بود. هر چند كمي خودخواهانه هست، ولي فكر مي كنم اعلام كمتر كارنتي ها به نفع كساني باشه كه مثل ما دير فرمهاشونو فرستادن. شايدم هدفشون اين بوده كه تعادلي بين شماره كيس ها و زمان فرستادن فرمها بر قرار كنن.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: HERMES7 ، soruosh
اره رضا جان کاملا درست میگی!به نظرم ماه دیگه بیشتر کارنت میکنن!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: bahar101 ، HERMES7
سلام دوستان
من از ییلاق ( ویزا بولتن ) دارم میام Smile
کوچ کردم اینجا ایشالا دوهفته بیشتر مزاحمتون نمیشم
تو ییلاق ک حال خیلی ا رفقا گرفته شد Sad
ولی ایشالا خیره Smile

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: bahar101 ، rbrb-2015 ، k1_m_1358 ، r.bazargan ، HERMES7 ، بابراس ، ریحانا
دوستان يك سوال : تا اخر چه ماهي ويزا لاتاري ٢٠١٥ ميدن ؟ تا چه ماهي مهلت كلير شدن داريم ؟
تشکر کنندگان: r.bazargan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان