موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان سفید نمیشه همون زرد میمونه متنش تغییر میکنه. من که نمونه براتون نامه خودم رو گذاشتم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نگران نباشید نامه دوم همتون میاد اگر نمیتونید صبر کنید نامه بزنید بهشون و ازشون سوال کنید که کی میاد حتما جوابتون رو بعد از 2 هفته میدهند.
رتبه:
37
2 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان زنگ زدم کی سی سی و تا اونجا که فهمیدم گفت که هنوز بررسی پرونده من تموم نشده و باید منتظر بمونم تا نامه دوم برام ارسال شه و گفت اگر سوالی هم داشتم میتونم ایمیل بدم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب
/ مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان با توجه به تعداد کیسهایی که یکضرب گرفتن و جمع بندی صحبتها و اتفاقات چند روز اخیر برا دوستانی که به مصاحبه رفتن فکر میکنم روند بررسی پرونده ما ایرانیها رو تغییر دادن و قبل از مصاحبه مراحل چک کردن یا همون FBI چک رو شروع میکنن و این باعث میشه اکثر کیسهای واجد شرایط یکضرب ویزا بگیرن و اونهایی هم که کلییر میخورن انشالا جوابشون نسبت به سالهای قبل زودتر میاد. البته این نظر بندست و اگر دوستان نظری مشابح یا متفاوت دارن خوشحال میشم بشنوم. با ارزوی موفقیت برا همه ی عزیزان
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
من مدتهاست نامه ی دومم اومده. 2 نوامبر هم مصاحبه م هست.
ولی به جان خودم که دوست داشتم نامه ی دوم همتون با هم میومد.
واسه همتون دعا میکنم.
شما هم که اینهمه صبر کردید . یه چند روز دیگه هم بذارید روش.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-15 ساعت 22:54)atlantis770 نوشته: من مدتهاست نامه ی دومم اومده. 2 نوامبر هم مصاحبه م هست.
ولی به جان خودم که دوست داشتم نامه ی دوم همتون با هم میومد.
واسه همتون دعا میکنم.
شما هم که اینهمه صبر کردید . یه چند روز دیگه هم بذارید روش.
دعا میکنم برات که یکضرب بگیری ویزارو و خبر خوش رو هرچه زودتر همینجا بهمون بدی.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان که سری دوم و سوم کارنت شدن خیلی منتظر نامه نباشند ، ظاهرا تمامی تلاش ها برای تعیین وقت اونهایی هست که سری اول کارنت شدن و هنوز مصاحبه نرفتن که با توجه به تعداد زیادشون به سری بعدی ها نمیرسه.
حالا ممکن است چند کیس از سری دوم یا سوم که پروسس شون تمام شده باشه و تایم مصاحبه سفارت مانده باشد نامه دومشون بیاید.
بریم سفرنامه بخونیم سرگرم شیم : دی