کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ماه پیش بابراس عزیز سوالی پرسید که جوابش رو کسی نداد. لطفا کسی اگه میدونه جواب بده:
دوستان یک سوال:<br />
درسته که نباید بر اساس آپدیت هایی که رخ میده روند کلیری رو دنبال کرد ولی وقتی به امضای دوستان نگاه میکنی دو حالت بعد از مصاحبه اتفاق افتاده:<br />
۱-اولین حالت به این صورت که بعد از چند بار آپدیت در همون روزای چسبیده به روز مصاحبه ؛به صورت یک روال نسبتاً امیدوارکننده آپدیت ها در حال رخ دادنه مثلاً بعد از روز مصاحبه تا قبل از یک ماه یک آپدیت؛در ماه دوم یک آپدیت و......<br />
و این گونه کیس ها با زدن ایمیل پیگیری نیز به راحتی آپدیت های دیگری رو نیز دریافت میکنند و به نظر میرسه بررسی پرونده در حالت یکنواخت در جریانه و نهایتاً نتیجه نهایی که همون کلیر شدنه صادر میشه و البته اینکه بگیم اینا یک ضربی بودن و آفیسر الکی مشکوک شده و چک زده درست نیست چون موارد استثنا زیاده.... <br />
۲-دومین حالت اینگونه است که بعد از آپدیت های روزای اول مصاحبه روال یکنواخت نیست یعنی ماه ها میگذره و آپدیتی دریافت نمکنن و بعضاً دیده شده با ایمیل پیگیری هم آپ نمیشن و به نظر میاد کیس مورد نظر فریز شده باشه...<br />
همه میدونیم عمده مسائل مربوط به AP خوردن پرونده ها موارد ذیل می باشد:<br />
۱-خدمت نظام وظیفه:<br />
۱-۱ ارتش<br />
۱-۲س پ ا ه<br />
۱-۳ سایر ارگانهای نظامی<br />
<br />
۲-شغل دولتی<br />
۲-۱ نیمه دولتی<br />
۲-۲ خصوصی مشکوک<br />
<br />
۳-رشته های حساس تحصیلی<br />
حال اینجا این سوال مطرحه:اگر بدترین حالت ها رو برای یک پرونده در نظر بگیریم یعنی مثلاً سربازی در س پ ا ه ؛شغل دولتی و رشته تحصیلی حساس آیا نباید بعد از چند ماه حداقل جواب یک عدد از سازمانهایی که <br />
افیسر جهت بررسی ؛ پرونده رو ارجاع داده بیاد و یک آپدیت بر روی پرونده زده شود؟ در صورتیکه خیلی از این نهادها جواب رو ظرف کمتر از ۲ ماه در میارن.....!!!!به نظر شما در این موارد چه اتفاقی میوفته؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hamed shayan ، nora-nora ، ebrahim1e
(2015-07-15 ساعت 17:17)aria802 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 17:03)aria802 نوشته:  سلامم ممکنه کیس اصلی بخاطر ایمیل ۴ روز بعد از ایمیل آپ بشه؟ در صورتیکه جواب ایمیل را همون روز داده باشن؟

من الان آپ شدم . کسی آپ نشده؟
من جمعه ایمیل زده بودم که بابا سایت منو نمیشناسه و آدرس آمریکام هم تغییر کرده و آدرس جدید دادم
شنبه جواب دادن که به محض اینکه در مورد پروندت به نتیجه برسیم در سایت اعلام میکنیم و آپ نشدم
تا همین الان ، یعنی این آپ ایمیل هس یا آپ واقعی؟
کسی نظری نداره
جوابیه نفر اول: اصلا ندیدم و امکان هم نداره بعد از 4 روز ایمیل زدن و جواب با ایمیل گرفتن 4 روز بعدش آپ بشید

جوابیه نفر دوم: احتمالا این آپ شناسایی کیس تون هست
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-07-15 ساعت 18:17)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 17:03)aria802 نوشته:  سلامم ممکنه کیس اصلی بخاطر ایمیل ۴ روز بعد از ایمیل آپ بشه؟ در صورتیکه جواب ایمیل را همون روز داده باشن؟

من جمعه ایمیل زده بودم که بابا سایت منو نمیشناسه و آدرس آمریکام هم تغییر کرده و آدرس جدید دادم
شنبه جواب دادن که به محض اینکه در مورد پروندت به نتیجه برسیم در سایت اعلام میکنیم و آپ نشدم
کسی نظری نداره
جوابیه نفر اول: اصلا ندیدم و امکان هم نداره بعد از ۴ روز ایمیل زدن و جواب با ایمیل گرفتن ۴ روز بعدش آپ بشید

نه تیچر جان از شناختن کیسم خبری نیس. هنوز همون ارور همیشگی بعد از یک ماه
از فردا هم که تعطیلن
دیگه میره تا هفته دیگه
چندم سفارت شروع بکار میکنه؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-07-15 ساعت 18:23)aria802 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 18:17)mfte.teacher نوشته:  

کسی نظری نداره
جوابیه نفر اول: اصلا ندیدم و امکان هم نداره بعد از ۴ روز ایمیل زدن و جواب با ایمیل گرفتن ۴ روز بعدش آپ بشید

نه تیچر جان از شناختن کیسم خبری نیس. هنوز همون ارور همیشگی بعد از یک ماه
از فردا هم که تعطیلن
دیگه میره تا هفته دیگه
چندم سفارت شروع بکار میکنه؟
دوست من ، یادش بخیر اون موقع که من کلیر شده بودم تو یادداشتی که رو سایت دیدم نوشته بود 19 تا 23 جولای تعطیل هستش.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
(2015-07-15 ساعت 18:06)dashtibox نوشته:  ماه پیش بابراس عزیز سوالی پرسید که جوابش رو کسی نداد. لطفا کسی اگه میدونه جواب بده:
درسته که نباید بر اساس آپدیت هایی که رخ میده روند کلیری رو دنبال کرد ولی وقتی به امضای دوستان نگاه میکنی دو حالت بعد از مصاحبه اتفاق افتاده:<br />
۱-اولین حالت به این صورت که بعد از چند بار آپدیت در همون روزای چسبیده به روز مصاحبه ؛به صورت یک روال نسبتاً امیدوارکننده آپدیت ها در حال رخ دادنه مثلاً بعد از روز مصاحبه تا قبل از یک ماه یک آپدیت؛در ماه دوم یک آپدیت و......<br />
و این گونه کیس ها با زدن ایمیل پیگیری نیز به راحتی آپدیت های دیگری رو نیز دریافت میکنند و به نظر میرسه بررسی پرونده در حالت یکنواخت در جریانه و نهایتاً نتیجه نهایی که همون کلیر شدنه صادر میشه و البته اینکه بگیم اینا یک ضربی بودن و آفیسر الکی مشکوک شده و چک زده درست نیست چون موارد استثنا زیاده.... <br />
۲-دومین حالت اینگونه است که بعد از آپدیت های روزای اول مصاحبه روال یکنواخت نیست یعنی ماه ها میگذره و آپدیتی دریافت نمکنن و بعضاً دیده شده با ایمیل پیگیری هم آپ نمیشن و به نظر میاد کیس مورد نظر فریز شده باشه...<br />
۱-۱ ارتش<br />
۱-۲س پ ا ه<br />
<br />
۲-شغل دولتی<br />
۲-۱ نیمه دولتی<br />
۲-۲ خصوصی مشکوک<br />
<br />
حال اینجا این سوال مطرحه:اگر بدترین حالت ها رو برای یک پرونده در نظر بگیریم یعنی مثلاً سربازی در س پ ا ه ؛شغل دولتی و رشته تحصیلی حساس آیا نباید بعد از چند ماه حداقل جواب یک عدد از سازمانهایی که <br />
افیسر جهت بررسی ؛ پرونده رو ارجاع داده بیاد و یک آپدیت بر روی پرونده زده شود؟ در صورتیکه خیلی از این نهادها جواب رو ظرف کمتر از ۲ ماه در میارن.....!!!!به نظر شما در این موارد چه اتفاقی میوفته؟
دوست من اگر شما در این مورد به نتیجه گیری رسیدین به ما هم بگین که چه جوری هستش جریان دعا تون هم می کنیم.
خود منم بدون شغل دولتی و رشته حساس و فقط سربازی اونم نه واقعا نظامی گری بلکه سرباز معلم بودم. امروز 4 ماه از مصاحبم گذشته و ایمیل هم زدم گفتم آفیسر گفته 4-3 ماه طول می کشه کلیرنس من اونا بازم جواب میدن هنوز پندینگ هستی. شما دیگه از این جا حدیت مفصل بخوانین

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hilda60 ، 1362amin1362 ، hamed shayan ، nora-nora ، bahar101 ، samane1363 ، jupiterx
120 روز و پایان حداکثر مدت ادعایی اما خبری نیست

(2015-07-15 ساعت 18:32)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 18:06)dashtibox نوشته:  ماه پیش بابراس عزیز سوالی پرسید که جوابش رو کسی نداد. لطفا کسی اگه میدونه جواب بده:
۱-۱ ارتش<br />
۱-۲س پ ا ه<br />
<br />
۲-شغل دولتی<br />
۲-۱ نیمه دولتی<br />
۲-۲ خصوصی مشکوک<br />
<br />
دوست من اگر شما در این مورد به نتیجه گیری رسیدین به ما هم بگین که چه جوری هستش جریان دعا تون هم می کنیم.
خود منم بدون شغل دولتی و رشته حساس و فقط سربازی اونم نه واقعا نظامی گری بلکه سرباز معلم بودم. امروز ۴ ماه از مصاحبم گذشته و ایمیل هم زدم گفتم آفیسر گفته ۴-۳ ماه طول می کشه کلیرنس من اونا بازم جواب میدن هنوز پندینگ هستی. شما دیگه از این جا حدیت مفصل بخوانین
تیچر جان نمیخام الکی دلخوشت کنم ولی شما اپدیت های متوالی و منظم غیر ایمیلی تو این چهار ماه داشتی. باید امیدوار باشید.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hilda60 ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، hamed shayan ، Memolk ، bahar101
(2015-07-15 ساعت 18:35)mfte.teacher نوشته:  120 روز و پایان حداکثر مدت ادعایی اما خبری نیست
ما که 160 روز شد و هنوز خبری نیست تیچر جان

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hilda60 ، 1362amin1362 ، hamed shayan ، Memolk ، ehsan_pars ، bahar101 ، Marmad ، samane1363 ، jupiterx ، mkamyab
(2015-07-15 ساعت 17:50)annahitaa نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 17:07)smhh7441 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 15:59)smhh7441 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 14:23)1362amin1362 نوشته:  [quote='SAAM_60' pid='637203' dateline='1436953327']
دوستان عزیز , من امروز با سفارت یو اس در ابوظبی تماس گرفتم و گفتن از فردا ( پنجشنبه 16-07-۲۰۱۵ ) تا یکشنبه 19-07-۲۰۱۵ تعطیل هستن .
به نظر شما من دوشنبه مراجعه کنم به سفارت که همسرم بارداره و اگر تا پایان جولای به همسرم ویزا نرسه برای من هم رفتن مشکل میشه و ویزام میسوزه ؟

سام عزيز. شما بايد تا قبل از انقضاء تاريخ ويزاتون خودتون رو به خاك آمريكا برسونيد. اگر ويزاتون باطل بشه ديگه به شما ويزا نمي دن. انشالله كه همسرتونم به زودي كلير بشن كه با خيال راحت با هم به سرزمين آرزوها بريد.

آقا ما بالاخره نفهمیدیم زمان تعطیلی سفارت ابوظبی کی هست؟

یه جا برای من که ایمیل اومده زده19 تا 22 جولای، توی نامه انگلیسی بالا زده 19 تا 23 جولای
شما میگید تماس گرفتید گفتن 16 تا 19 جولای
آقا واقعا کدومش درسته؟؟؟

[/quo

تعطیلات کدومشه؟؟؟

لطفا

من دوباره ايميل زدم به سفرت براي n امين بار كه ساعت كاري بپرسم. هنوز كه جواب ندادن

واسه پرسيدن تعطيلات و ساعت كاري تماس بگيريد كه بهتره راحت ميپرسيد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101
(2015-07-15 ساعت 18:32)mfte.teacher نوشته:  
۱-۱ ارتش<br />
۱-۲س پ ا ه<br />
<br />
۲-شغل دولتی<br />
۲-۱ نیمه دولتی<br />
۲-۲ خصوصی مشکوک<br />
<br />
خود منم بدون شغل دولتی و رشته حساس و فقط سربازی اونم نه واقعا نظامی گری بلکه سرباز معلم بودم. امروز ۴ ماه از مصاحبم گذشته و ایمیل هم زدم گفتم آفیسر گفته ۴-۳ ماه طول می کشه کلیرنس من اونا بازم جواب میدن هنوز پندینگ هستی. شما دیگه از این جا حدیت مفصل بخوانین

تیچر بدلم افتاده شما کلیرید مونده بعد از تعطیلات عید فطر خبرت کنن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، hamed shayan ، nimanoush ، Memolk ، bahar101 ، samane1363 ، mkamyab
مدتی است که دوستان کار آماری ارائه نمی دهند, لذا این یک کار آماری ترو تازه:
از اول جولای تا امروز حدود 250 نفر یک ضرب یا دوضرب گرفتند (نصف ماه), حال اگر فرض کنیم که تا آخر ما 500 نفر ویزا می گیرند, می توان انتظار داشت که دو ماه بعد هم 900 نفر بگیرند (ماه آخر یکضربی نداریم) که با 250 کنونی می شود 1150, از طرفی با توجه به بولتن سپتامبر به صورت قطع 3317 نفر به مصاحبه دعوت شدند یا خواهند شد (البته یک 10 یا 20 نفری هنوز در In Transit هستند) که صدو خورده ای رد شدند می شود 3200 نفر از این تعداد 1650 نفر تا امروز ویزا گرفته اند که می ماند 1550 نفر که از این تعداد 750 نفر منتظر مصاحبه هستند که احتمالا 400 نفر آنها هرگز به مصاحبه نخواهند رفتن که می ماند 350 نفر برای این ماه و ماه بعد. 800 نفر هم در چک امنیتی هستند که در مجموع می شود 1150 نفر, که کمتر از 1150 نفر بالا است و در نتیجه همه ویزا خواهند گرفت, خوش باشید.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-07-15 ساعت 18:50)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 18:35)mfte.teacher نوشته:  120 روز و پایان حداکثر مدت ادعایی اما خبری نیست
ما که 160 روز شد و هنوز خبری نیست تیچر جان

157 روز شد و نشد خبري!
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mfte.teacher ، bahar101 ، mkamyab
(2015-07-15 ساعت 19:23)khalilkhah نوشته:  مدتی است که دوستان کار آماری ارائه نمی دهند, لذا این یک کار آماری ترو تازه:
از اول جولای تا امروز حدود 250 نفر یک ضرب یا دوضرب گرفتند (نصف ماه), حال اگر فرض کنیم که تا آخر ما 500 نفر ویزا می گیرند, می توان انتظار داشت که دو ماه بعد هم 900 نفر بگیرند (ماه آخر یکضربی نداریم) که با 250 کنونی می شود 1150, از طرفی با توجه به بولتن سپتامبر به صورت قطع 3317 نفر به مصاحبه دعوت شدند یا خواهند شد (البته یک ۱۰ یا 20 نفری هنوز در In Transit هستند) که صدو خورده ای رد شدند می شود 3200 نفر از این تعداد 1650 نفر تا امروز ویزا گرفته اند که می ماند 1550 نفر که از این تعداد 750 نفر منتظر مصاحبه هستند که احتمالا 400 نفر آنها هرگز به مصاحبه نخواهند رفتن که می ماند 350 نفر برای این ماه و ماه بعد. 800 نفر هم در چک امنیتی هستند که در مجموع می شود 1150 نفر, که کمتر از 1150 نفر بالا است و در نتیجه همه ویزا خواهند گرفت, خوش باشید.

تحلیلی بهتر از این نمی تونست باعث آرامش ماها بشه .ممنون بابت تحلیلهاتون
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
دوستان سايت سيس درسته؟ error ميده همش
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، SAMBAR
(2015-07-15 ساعت 19:47)M.d نوشته:  دوستان سايت سيس درسته؟ error ميده همش
نه درسته من همین الان چک کردم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mfte.teacher ، bahar101 ، SAMBAR