موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
شما متن رو درست ترجمه کردی تیچر جان!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر جان میخواست یه هیجان تو گروه ایجاد کنه ظاهرا موفق هم بود !!!!! شب و روز همگی خوش ولی انصافا مدیر محترم فردا باید جهت انجام پاره ای توضیحات ! در گروه فعالتر باشن و به گونه ای هم جبران مافات کنن با این ولوله ای که راه انداختن تو گروه !!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-20 ساعت 01:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-20 ساعت 02:12 توسط سپیده زمان.)
(2015-07-19 ساعت 20:04)رضا2015 نوشته: این متن رو سایت بولتن اومده
DOS Alert that the 50,000 diversity visas available for the ۲۰۱۵ Diversity Immigrant Visa Program (DV-۲۰۱۵) have been exhausted. The DV-۲۰۱۵ annual limits for all regions have been reached based on the determination of the September DV-۲۰۱۵ rank cut-offs
گفته شده که ویزاهای لاتاری با تعیین بولتن سپتامبر تخصیص داده شده است و 50000 ویزا به اتمام میرسد.
رضا جان الان این خبر خوبه یا بد؟؟؟؟
اینجا همه رو نگران کردی, حداقل ی تفسیر میکردی
.........
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض ارادت خدمت رضا جان و درخواست استمرار لطف ایشان در مدیریت بی شائبه شون
این طور که مشخصه این متن پاسخی به دوستانی بوده است که در اثر کات اف سپتامبر 7650 کمی ناامید شده اند و ایمیل هایی رو واسه سفارت ها ارسال داشته اند درهرصورت امیدواریم ویزا به اونها هم برسه و همچنین سایر دوستان و نا امید نشوید خدا باماس اصلا واس ...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا داداش رضا با این پیامشون تلنگری به ما زدن که شاید لحظه ای قدرت خداوند رو تو تعیین سعادت مون فراموش کرده باشیم . همه چی به شعار نیست به وفاره ............
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا خبر خوبی هم بود چون داره تاکید میکنه که بنای تموم شدن ویزا در سپتامبر هستش و زودتتر تموم نمیشه
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان انشالله که خیره ولی این می توان تلنگری باشد که خودمان را برای شنیدن اخباری از این دست آماده کنیم.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اووووه، دو ساعتي نبودم اومدم ديدم كلي صفحه زياد شده همش راجب متن آقا رضا مدير بود كه خدا را شكر ختم به خير شد و ميشه به فال نيك گرفت،
خدايا ،خداي بزرگ ،يا ارحم الراحمين ،خودت كمكمون كن كه اين راه را به خوبي و خوشي تا آخرش بريم و دوستان و من همگي كلير بشيم.آمين
به اميد اينكه انشالله تو همين هفته اينقدر كليري و يكضربي داشته باشيم كه كلي صفحه هووووووررااا و تبريك اضافه بشه
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-20 ساعت 04:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-20 ساعت 04:50 توسط 1362amin1362.)
سلام دوستان. من هم نبودم و تازه اومدم(ساعت ٤:٢٥) تاپيك رو نگاه مي كنم. مي بينم كه يه سري برداشتهاي اشتباه از متن رضا جان شده بود. اما در همون لحظه اول هم مي شد متوجه شد كه رضا جان لطف كردن و اين متن رو براي اينكه خيال دوستان راحت بشه گذاشتن.
غيبت ايشون هم بي دليل نبود. در خيلي از جاها برخي از مديران از اين كارها مي كنند كه ببينند آيا سيستم بدون حضورشون توانايي گردش كار داره يا نه. اما خوب اينجا مشخص شد كه حضور ايشون بسيار مفيد فايده است و همچنان ما نمي تونيم مطالب رو مثل ايشون تحليل كنيم و بدون حضور آقا رضا به چالش كشيده خواهيم شد.
جا داره در اينجا از دوستاني كه لطف كردن و تحليل درست انجام دادن تشكر و قدرداني هم بشه.
ويزا به تعداد تك تك شماها موجوده. خيالتون راحت دوستان خوبم.
موفق باشيد
امشب غم دیروز و پریروز و فلان سال و فلان حال و فلان مال که بر باد فنا رفت...نخـــــور
به خدا حسرت دیروز عذاب است.
مردم شهر به هوشید...؟
هر چه دارید و ندارید بپوشید و برقصید و بخندید که امشب سر هر کوچه خـــــدا هســـــت
روی دیوار دل خود بنویسید خـــــدا هســـــت
نه یکبار و نه ده بار که صد بار به ایمان و تواضع بنویسید
خـــــدا هســـــت...
خـــــدا هســـــت
مولانا...
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
تو این ۱ سال بدترین تاپیک همین کلیرنسه که واقعا با روان ادمها بدجور بازی میکنه، من نمیومدم اینجا تا اینکه کلیرنس خوردم و اجبارا برای طرح سوال اومدم. اینجا بیشتر از اینکه جوابگو سوالها باشه ،استرس و نامیدیش بیشتره. دوستان یکم به تاپیک های بهتر سر بزنید مثل اولین سفر به ا م ر یکا که لااقل ذهنتون درگیر اونور بشه نه اینکه اینور در کف ورود به اونور . ایشالا همتون میرین ،چارش نهایت ۲ ماه صبر و شکیبابیی 
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-20 ساعت 08:41)رضا2015 نوشته: سلام
صبح همگی بخیر
چیه بابا یه فوتتون کردن همه سکته زدین و راه افتادین نصفه شبی دنبال ایزی لایف!
عزیزان با این متن چند تا نکته رو میخواستم بگم.
۱- اول دوستان دیگه کارنتی نخواهیم داشت. چون سقف ویزا با پیش بینی بولتن سپتامبر پر شده! نه اینکه ویزا نیست! خبر خوش برای شما که منتظر ویزا ها هستین.
۲- اکثر شما دوستان که انشاله ویزا بگیرین به شدت مشکل زبان خواهید داشت! خواش میکنم قبل از گرفتن جشن پتو برای من چند ترم زبان بخوید !
۳- فقط جناب تیچر این موضوع رو خوب متوجه شد و باز بعضی ها نمیخواستن قبول کنن! :دی
۴- این موضوع اینجا تموم میشه دیگه ادامه ندید الان 72 تا موضوع رو عدم تایید کردم.
روز خوش
مدیر جان
اون متنی که شما گذاشتید تفسیر یک نفر از متن اصلی سایت بود که اشتباه بود اون تفسیر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست