موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-20 ساعت 15:40)Aghaman نوشته: آخیش
بالاخره امشب راحت میخوابم
تازه همین الان پاسپورت با ویزای خوشگلش به همراه پاکت دم بریده رسید 

کم مونده بود دق کنم
این انتظار پیکاپ وحشتناک تر از دوره ی کلیرنسه
انشالله همتون زود زود ویزاهاتون رو بگیرید
بازم آخیشششششششششششششششششششششش
داشتم پیر میشدما
ايشالا بقيه ي اين راه رو هم با دل خوش و تن سالم طي كنين
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فكر كنم فردا صبح بري سفارت بهتره بعد اگه نياز بود ميري مديكال،اينجوري ايميل هم نيازي نيست چون يك روز قبل از تاريخي كه اعلام كردند رفتين
[/quote]
اره خودمم نظرم اینه اول برم سفارت اعلام حضور کنم
یعنی دیگه میل نزنم؟؟؟؟؟
خییییلی نگرانم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
محتاجیم به دعا !
[/quote]
از ته دلم از خدای بزرگ که همه چیز دست خودشه میخوام شما و همه دوستای منتظر رو کلیر کنه!!!!
امیییین
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چيزي به شروع انفجار آپديتهاي اين تاپيك نمونده ، لطفا سنگر نگيريد چون اين مقوله فقط ارزش تركش خوردن داره.
با آرزوى آپديتهاي فراوان از امشب.
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
یه آپ الکی دیگه برای ایمیلی که 15 جولای فرستاده بودم.
آقا من دارم از رو میرم اگر کسی متنی سراغ داره برام بفرسته میخام رو شونو کم کنم. من 15 مارچ مصاحبه داشتم. و مثلا قرار بود 4-3 ماهه کلیر بشم. 2 جولای هم کلیر شده بودم اما 3 جولای ما رو برگردوندن سر خان اول.
ممنون از همراهی تون
128 روز در انتظار
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-20 ساعت 17:07)mehrdad_123 نوشته: (2015-07-20 ساعت 16:58)negarpak نوشته: (2015-07-20 ساعت 13:35)mehrdad_123 نوشته: (2015-07-20 ساعت 13:22)asizamoha نوشته: (2015-07-20 ساعت 12:45)mehrdad_123 نوشته: تو این سایت حتما کیستون را چک کنید
http://turkey.usembassy.gov///iv_status_check.html
ببخشید من تو این سایت چک کردم این متن رو نوشته
We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed. You should have received an email with more specific instructions.
عزیزم شما کلیر شدید تا مهلتتون نگذشته سریعا اقدام کنید برید
من دیروز اعلام کردم ۱۰ کیس حداقل مراجعه نکردند تو رو خدا پاشید برید حواستون باشه دیگه انکارا تو پیج قدیمش اعلام کلیر نمیکنه حتما این سایت را چک کنید
turkey.usembassy.gov///iv_status_check.html
من كيس نامبرم رو طبق فرمت وارد كردم
CASE NUMBER NOT FOUND
زده !!!
متاسفانه این سیستم مال کسایی هست که مارچ به بعد مصاحبه رفتند 
دوستان به غیر از
http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
سایت واسه چک کردن ، سایت دیگه ای داره ابوظبی مثل سایت انکارا که اینجا نوشتینش?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-20 ساعت 17:59)mfte.teacher نوشته: یه آپ الکی دیگه برای ایمیلی که 15 جولای فرستاده بودم.
آقا من دارم از رو میرم اگر کسی متنی سراغ داره برام بفرسته میخام رو شونو کم کنم. من 15 مارچ مصاحبه داشتم. و مثلا قرار بود ۴-۳ ماهه کلیر بشم. ۲ جولای هم کلیر شده بودم اما ۳ جولای ما رو برگردوندن سر خان اول.
ممنون از همراهی تون
128 روز در انتظار
سلام شما ۱۵ جولای ایمیل زدین الان آپ شدید؟؟ یعنی ۵ روز بعد!! کی جواب ایمیلتون را دادن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
يه پيشنهاد دوستان اگه دوست داشتين در امضا فقط تار يخ مصاحبه و آپديت ها روبگذاريد،كه مرور كردنش ساده تر باشه
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس