کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-21 ساعت 15:20)ریحانا نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 15:10)ALIARAD نوشته:  سلام دوستان این ایمیل یک ساعت پیش برام امده
KCC Visa
To AliARAD Today at ۱:46 PM
Kentucky Consular Center (KCC) sent this message to AliARAD
(Your registered name is included to show this message originated from Kentucky Consular Center (KCC

Dear AliARAD,

Congratulations! You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.۱ million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program.The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressional-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card.It is also known as the Green Card Lottery. You can live permanently in the United States as an American resident, enter and leave the country as you wish. You can work, study, or invest. You can gain health, education, social security and other benefits. Getting a Green Card does not affect your present citizenship.

Winner Details:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Confirmation Number: ۲۰۱۵********D
Winner Name: AliARAD
Married: YES
********Phone Number: 98

دوست عزیز درباره ایمیلهای کاذب برنده لاتاری شنیدم همین چندروز پیش هم یکی از دوستانم درباره اش میگفت که بررسی کردند دیدند پولی و الکیه ولی متن ایمیلهاشونو ندیدم که بگم همین بود یا نه.
بهرحال شما که خوش شانس تر از این حرفهایید و نیازی بهش نداری انشا الله زودتر ایمیل کلیرشدنتونو دریافت کنید.

این برای من هم اومده.......just fake
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، moj21 ، bahar101 ، samane1363 ، mkamyab
(2015-07-21 ساعت 15:20)ریحانا نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 15:10)ALIARAD نوشته:  سلام دوستان این ایمیل یک ساعت پیش برام امده
KCC Visa
(Your registered name is included to show this message originated from Kentucky Consular Center (KCC

Dear AliARAD,

Congratulations! You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.۱ million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program.The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressional-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card.It is also known as the Green Card Lottery. You can live permanently in the United States as an American resident, enter and leave the country as you wish. You can work, study, or invest. You can gain health, education, social security and other benefits. Getting a Green Card does not affect your present citizenship.

Winner Details:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز درباره ایمیلهای کاذب برنده لاتاری شنیدم همین چندروز پیش هم یکی از دوستانم درباره اش میگفت که بررسی کردند دیدند پولی و الکیه ولی متن ایمیلهاشونو ندیدم که بگم همین بود یا نه.
بهرحال شما که خوش شانس تر از این حرفهایید و نیازی بهش نداری انشا الله زودتر ایمیل کلیرشدنتونو دریافت کنید.

نمونه این ایمیل هم برای من 1ماه پیش 2 بار اومده دوست عزیز. جعلی هستش.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، بابراس ، moj21 ، bahar101
(2015-07-21 ساعت 15:12)ملايي نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 15:09)ریحانا نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 15:06)ملايي نوشته:  آدرس سایت سی اک رو میشه بزارین من نمیدونم چی هست .

https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

مرسی . چک کردم ... من هم 20 جولای کل کیسم آپ دیت شده ...
عالیهBig Grin
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، moj21 ، bahar101 ، mkamyab
سلام دوستان عزيز چقدر حس خوبيه وقتى پيامهاى با محبتتون رو دريافت ميكنم از تك تك شما عزيزان مخصوصا bidaad
357_Reza
sunn789
رضا۲۰۱۵
لیدا59
mkamyab
mfte.teacher
p00ya2001
SAMBAR
وتمام عزيزانى كه تو اين روزهاى سخت انتظار با ابراز محبت و همدرديتون كمكم ميكنيد واقعا ممنونم
اميدوارم اين روزهاى انتظار براى همه ما ختم به شادى بشه...
بازم از همه ممنونم

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
(2015-07-21 ساعت 15:28)negarpak نوشته:  سلام دوستان عزيز چقدر حس خوبيه وقتى پيامهاى با محبتتون رو دريافت ميكنم از تك تك شما عزيزان مخصوصا bidaad
357_Reza
sunn789
رضا۲۰۱۵
لیدا59
mkamyab
mfte.teacher
p00ya2001
SAMBAR
وتمام عزيزانى كه تو اين روزهاى سخت انتظار با ابراز محبت و همدرديتون كمكم ميكنيد واقعا ممنونم
بازم از همه ممنونم

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

نگار خانم عزیز، همیشه وقتی من با خانمم در مورد طولانی شدن پروسه کلیرنس دوستان صحبت میکردم شما رو مثال میزدم و برای ایشون تعریف میکردم که شما بسیار پایدار و امیدوار در انتظار خبرهای خوب هستید.
امیدوارم موفق باشید و واقعاً خوشحال شدم که خوشحالید.
این روزهای سخت پایانی شیرین برای همه خواهد داشت.
آمین.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-21 ساعت 14:36)رضا2015 نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آقا مدير هميشه به شادي و خوشحالي
منتظر هوررررررا كشيدنيم واستWink
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، moj21 ، Marmad ، mamal amrikaei ، bahar101 ، mkamyab
KCC Visa

Dear AliARAD,

Winner Details:

آدرسی که براتون اومده آخرش gov .....اگر با پسوند دیگه ایی باشه احتمالا سایتای کلاهبردار هستن حواستونو جمع کنید
تشکر کنندگان: ریحانا ، بابراس ، moj21 ، 1362amin1362 ، ican2015 ، bahar101 ، samane1363
سلام
پس چرا هیچ تکونی نمیخوره این سایت آنکارا
مردیم ما از چشم انتظاری
7 ماه بیشتر شد پروسه چک شدنمون
Sad(((((((((((((((((
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، satan ، bahar101 ، mkamyab ، ریحانا
(2015-07-21 ساعت 16:12)mordad نوشته:  سلام
مردیم ما از چشم انتظاری
۷ ماه بیشتر شد پروسه چک شدنمون
Sad(((((((((((((((((
فک کنم ما اوله کاریا رو یادشون رفته البته ما ایروان بودیم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، mkamyab ، h_researcher
تشکر میکنم از دوستانی که امتیاز مثبت به من دادن و با وجودی که من اطلاعات از دوستان میگیرم تا اطلاعاتی بدم چون در واقع هیچ اطلاعی ندارم که بدم و برای دوستان ارزو میکنم هر چه زودتر این دوره کلیرنس را بگذرانیم و به همه ویزا برسه و دلها یمان شاد شود و همه با هم هورا بزنیم ان شاالله
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mfte.teacher ، bahar101 ، nimanoush ، sunn789 ، ریحانا
(2015-07-21 ساعت 15:28)negarpak نوشته:  سلام دوستان عزيز چقدر حس خوبيه وقتى پيامهاى با محبتتون رو دريافت ميكنم از تك تك شما عزيزان مخصوصا bidaad
357_Reza
sunn789
رضا۲۰۱۵
لیدا59
mkamyab
mfte.teacher
p00ya2001
SAMBAR
بازم از همه ممنونم

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October

تبريييييك و هوراااااا واسه شما كه كلي وقت منتظر بودين، انشالله از اين به بعد هم موفق و شاد باشيد
واسه ما هم دعا كنيد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، ریحانا
(2015-07-21 ساعت 14:24)Elahe2015 نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 10:48)mkamyab نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 10:40)mfte.teacher نوشته:  تبریک ویژه به نگار پاک بعد از 286 روز بلاخره همسرشون هم جواب استعلام شون اومد. واقعا خوشحال شدم ایشالا تو این چند روز خبر ایمیل و کلیر شدن تون رو هم بدینن و هوارتا خوشحال مون کنین.

هیچ چیزی به اندازه ی کلیر شدن همسرشون نمیتونه منو به گرفتن ویزا امیدوار کنه

تیچر جون خسته نباشید میشه به این سوال من هم جواب بدید من و اعضا پرونده تا الان آپ نداشتیم و تاریخ مصاحبه ۲ آپریل بوده و بعد از فرستادن ایمیل پیگیری به من برنده اصلی آپ خورده 13 جولای برنده اصلی خودم هستم بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و همسرم معافیت نیروی هوایی ارتش و شش ماه دوره احتیاط وسه نفر هستیم میشه من رو راهنمایی کنید تشکر

دوست عزیز من سوالی ندیدم که جواب بدم. اما خب شما هم مثل بنده باید منتظر خبرا خوش باشین ایشالا و بزودی. چون دوره نرم انتظار رو طی کردین.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mamal amrikaei ، bahar101 ، ریحانا
(2015-07-21 ساعت 15:37)kimfar نوشته:  
KCC Visa

Dear AliARAD,

Winner Details:

آدرسی که براتون اومده آخرش gov .....اگر با پسوند دیگه ایی باشه احتمالا سایتای کلاهبردار هستن حواستونو جمع کنید

اگر پسوند ایمیل بازم .gov باشه بازم نمیشه گفت ...
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
(2015-07-21 ساعت 14:40)satan نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 14:36)رضا۲۰۱۵ نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

نکنه کلیر شدی حاج رضا که داری دندون نشون میدی به ما؟؟؟؟

این خنده های رضا خان بی دلیل نیستش Cool
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، samane1363
(2015-07-21 ساعت 16:12)mordad نوشته:  سلام
مردیم ما از چشم انتظاری
۷ ماه بیشتر شد پروسه چک شدنمون
Sad(((((((((((((((((

ااااا.مرداد جان برادر بالاخره پیدات شد من دیروز تو سایت داشتم دنبالت میگشتم ما که پکیدیم رفت دیگه دارم پر پر میشم.دیگه صبوری هم حدی داره بخدا پدرمون دراومد.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان