کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
[سربازی نیروی زمینی سپاه بودم سال 83 تا 85
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
(2015-07-21 ساعت 19:15)endeavour نوشته:  ببخشید من چند تا سوال داشتم...
۱-زمانی رو که آفیسر میگه برای چک کردن AP آیا میشه گفت دقیقا همون زمانه یا ممکنه کمتر هم کلیرنس صورت بگیره؟
۲-آیا روند صدور ویزا با نزدیک شدن به سپتامبر کند تر میشود؟
۳-آیا امسال به نسبت پارسال روند کلیرنس کندتر نیست؟
۴-تو سایت وزارت خارجه نوشته معمولا و در بیشتر موارد 60 روز این پروسه چک طول می‌کشه.آیا منظور 60 روز کاریست؟
۵-آیا زوده هنوز امکان کلیرنسی حداقل همسر بنده؟چون همسر من خانه داره و رشته کامپیوتر خونده و سه سال پیش تو یکی از نمایندگی های ایران خودرو کار میکرد؟آیا این میتونه دلیل چک ایشون باشه؟مرسی

١.من چند بار در اين باره ديدم دوستان با تجربه جواب دادند و گفتند كه نه چيزي كه آفيسر در مورد زمان كليرنس ميگه دقيق نيست و حدودي هست .
٢.نه،طبق نظر دوستان با تجربه ماههاي آخر روند رسيدگي سريعتر ميشه
٣.نميدونم دقيقا
٤.طبق چيزي كه داريم ميبينيم بستگي به شرايط كيس از يكماه تا چند ماه طول ميكشه تا جواب كلير شدن بياد
٥.از دوستان با تجربه بپرسيد اگر موافق بودند چون نزديك دو ماه از مصاحبه ميگذره ايميل پيگيري بزنيد
نگران نباشيد ،به خدا توكل كنيد،انشالله همين روزها همگي با هم كلير ميشيم.آمين يا رب العالمين
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، m.ghoreishi ، Elahe2015 ، endeavour ، SAMBAR ، ehsan_pars ، bahar101
(2015-07-22 ساعت 00:42)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 00:34)houshym نوشته:  دوستانب
کسی میتونه بگه روند کلی اپدیتها بعد از مصاحبه چطوریه؟
دوستان میگن بعد از مصاحبه هیچی دیگه دست سفارت نیست بنابراین هر اپدیتی ( البته بدون پیگیری) یعنی از آمریکاست؟

دوست عزيز در هر موردي استثنايي هم وجود داره. اما من روند كلي رو عرض مي كنم خدمتتون.
در چند روز اول پس از مصاحبه مدارك شما توسط سفارت به ارگانهاي مختلف فرستاده مي شه و به ازاي اون آپ ديت مي خوريد كه تاثيري در محاسبه آپهاي كلير شما نداره. از فاصله يكماه از مصاحبه به بعد جوابهاي ارگانهاي مختلف در سيستم مي شينه و به من و شما يك آپديت نشون داده مي شه. آپهاي ارزشمند آپهايي است كه به صورت شبانه ( به وقت ايران) در سيس براتون نمايش داده مي شه و پس از اون سفارت با جمع بندي پرونده ايميل كليري رو بهتون تقديم مي كنه. اين رو فقط بدونيد كه سفارت در پروسه انجام كليرنس (چك كردن متقاضيان) هيچ دخل و تصرفي نداره و فقط متقاضيان رو معرفي مي كنه. اميدوارم جواب سئوالتون رو گرفته باشيد. موفق باشيد.
خیلی عالی بود توضیحتون ممنون
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: mkamyab ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، ریحانا ، ARSAMNEW ، bahar101
۱-زمانی رو که آفیسر میگه برای چک کردن AP آیا میشه گفت دقیقا همون زمانه یا ممکنه کمتر هم کلیرنس صورت بگیره؟
۴-تو سایت وزارت خارجه نوشته معمولا و در بیشتر موارد 60 روز این پروسه چک طول می‌کشه.آیا منظور 60 روز کاریست؟
۵-آیا زوده هنوز امکان کلیرنسی حداقل همسر بنده؟چون همسر من خانه داره و رشته کامپیوتر خونده و سه سال پیش تو یکی از نمایندگی های ایران خودرو کار میکرد؟آیا این میتونه دلیل چک ایشون باشه؟مرسی

1)با توجه به نمونه های موجود در خصوص زمانی که آفیسر اعلام میکنه معمولا یه 20 روزی هم بیشتر میشه از زمانی که میگن ...البته این شامل همین اطلاعاتیست که در همین تاپیک دوستان داده اند
2)دوستان پیشکسوت با توجه به مطالعه ی روند سالهای گذشته بر این باورند که هرچه به سپتامبر نزدیک تر بشویم به علت کاهش زمان AP باید سرعت صدور ویزا افزایش یابد
3)جواب این سوال رو نمیدونم ...دوستان پیشکسوت و آگاه باید نظر بدن
4)در سایت سفارتخانه ها از بازه ی زمانی 3تا 6 ماه استفاده شده که نمیدونم کلیه یا با احتساب روزهای کاریه
5)به نظر بنده شما به صورت نرمال سر سه ماه یعنی اواسط آگِست ویزا میگیرید که حتی زودترشدنش هم به دلیل کوتاهی کلیرنس در ماههای آخر دور از ذهن نیست .
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، M.d ، m.ghoreishi ، Elahe2015 ، p00ya2001 ، ریحانا ، ARSAMNEW ، bahar101
(2015-07-22 ساعت 00:40)amohammadiazar نوشته:  سلام دوستان خوبم
بعد از توافق از جو و اوضاع سفارت خبر دارین ؟ بهتر شده یا نه
به اعتقاد من برای امسال هیچ فرقی نمیکنه و مگر برای سال بعد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، SAMBAR ، p00ya2001 ، amohammadiazar ، ریحانا ، ARSAMNEW ، bahar101
(2015-07-22 ساعت 00:44)M.d نوشته:  

١.من چند بار در اين باره ديدم دوستان با تجربه جواب دادند و گفتند كه نه چيزي كه آفيسر در مورد زمان كليرنس ميگه دقيق نيست و حدودي هست .
٣.نميدونم دقيقا
٤.طبق چيزي كه داريم ميبينيم بستگي به شرايط كيس از يكماه تا چند ماه طول ميكشه تا جواب كلير شدن بياد
٥.از دوستان با تجربه بپرسيد اگر موافق بودند چون نزديك دو ماه از مصاحبه ميگذره ايميل پيگيري بزنيد
نگران نباشيد ،به خدا توكل كنيد،انشالله همين روزها همگي با هم كلير ميشيم.آمين يا رب العالمين

دوست عزيز. در خصوص پاسخ به سئوال شماره ٥: بله. هنوز زوده. نگران نباشيد. همسر بنده هم با توجه به اينكه كاملاً خانه دار هستند و شاغل نبودند و رشته حساس هم نداشتند پس از گذشت ٩٤ روز هنوز جواب كليرنسشون نيومده. براي ايميل پيگيري هم به نظر من الان زوده. عجله نداشته باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: M.d ، mkamyab ، m.ghoreishi ، Elahe2015 ، lighthouse ، endeavour ، p00ya2001 ، ehsan_pars ، bahar101
(2015-07-22 ساعت 00:27)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 00:24)endeavour نوشته:  نمیدونم چرا همش فکر میکنم تو این صفحه سوال هام نامرئی هستش

دوست عزيز اگر سئوالي مطرح بشه و كسي جواب رو بدونه مطمئن باشيد راهنماييتون مي كنن.
لطفاً اگر سئوالي داشتيد كه بدون پاسخ مونده دوباره مطرح كنيد شايد دوستان بتونن كمكتون كنن. يا علي

دوست گرامی بنده اگر به سوالات خیلی دیر جواب میدم به این دلیله که دوستان با تجربه تر و آگاه تر پاسخ بدهند...عذر خواهی میکنم اگه دیر میشه گاهی ...واقعا از روی بی تفاوتی و سهل انگاری نگذارید
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، M.d ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، آزاده_امین
(2015-07-22 ساعت 00:07)ملايي نوشته:  نه 15 هم اپ داشتم ..در واقع این سومیش بود

امیدوارم باعث نگرانی شما نشده باشم و زودتر کلیر شید انتظار تمام بشه تعداد آپدیتها رو در امضاتون بنویسد تا اساتید بزرگوار اگر سرشون تو سایت سیاک در آوردن راهنمایی بکنند ممنون
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: mkamyab ، p00ya2001 ، ریحانا ، bahar101 ، 1362amin1362
(2015-07-21 ساعت 23:46)A2000 نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 20:16)Elahe2015 نوشته:  دوستان خسته نباشید میشه به این سوال من هم جواب بدید من و اعضا پرونده تا الان آپ نداشتیم و تاریخ مصاحبه ۲ آپریل بوده و بعد از فرستادن ایمیل پیگیری به من برنده اصلی آپ خورده 13 جولای برنده اصلی خودم هستم بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و همسرم معافیت نیروی هوایی ارتش و شش ماه دوره احتیاط وسه نفر هستیم میشه من رو راهنمایی کنید تشکر
لطفا ممکنه یا اینجا یا تو پیام حصوصی بفرمایید همسرتان چه تاریخی خدمت سربازی بوده اند و شرایط شما مشابه ماست .

دوست عزیز من پیام خصوصی نمی توانم بفرستم یعنی فرستاده نمیشه ولی خاتمه خدمت مرداد 61و دوره احتیاط بهمن 61 شما هم ای وضعیت رو دارید؟
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
تشکر کنندگان: A2000 ، p00ya2001 ، ehsan_pars ، ریحانا ، 1362amin1362
(2015-07-21 ساعت 18:30)ehsanalavy نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 18:01)khalilkhah نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 17:53)Shahram914 نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 16:56)ehsanalavy نوشته:  سلام دوستان . بنده با اجازه بزرگتر ها و پیشکسوتان ، یه تحلیل کوچولو انجام دادم. از رو اخرین اپدیت فایل سیمون ۱۰ جولای.

تعداد کل ویزا های صادر شده در سه سفارت ایروان و انکارا و ابوظبی برای لاتاری سال ۲۰۱۴ ( ایروان: 1713 ویزا ، ابوظبی: 1447 ویزا ، انکارا: 1590 ویزا) مجموعا: 4750 ویزا صادر شده.

اتفاقی که تا۱۰ جولای تو ۲۰۱۵ افتاده :
تعداد ویزاهای صادر شده :...................ایروان: 220 ویزا ، ابوظبی: 487 ویزا ، انکارا : 838 ویزا
تعداد نفرات AP چک : .........................ایروان: 150 نفر ، ابوظبی: 342 نفر ، انکارا : 238 نفر
تعداد نفراتی قراره به مصاحبه برن :.......ایروان: 179 نفر ، ابوظبی: 392 نفر ، انکارا : 222 نفر
تعداد دعوت شده ها به مصاحبه با توجه به اینکه ویزا بولتن تو ۷ هزار و خورده ای توقف کرد همگی همین تعدادی که ذکر کردم هستن.

حالا با مجموع تعداد ویزا های صادر شده در این ۳ سفارت و تعداد AP چک ها و نفرات مصاحبه شونده جدید ، مجموعا میشود : 3068 نفر

یعنی تعداد 1682 نفر هم کمتر از تعداد ویزا های صادر شده در سال ۲۰۱۴ !

فک میکنم دوستان، با این اوضاع و اماری که وجود داره قراره به همه ویزا برسه. چون حتی تعداد 1682 نفر نسبت به سال پیش کم داریم.

در هر صورت نظر پیشکسوتان عزیز برای بنده قایل احترام می باشد.
ممنون از همگی
با ارزوی کلیر شدن برای همه دوستان عزیز

جناب،
كل ويزاي صادره براي ايرانيها در سال ٢٠١٤ معادل ٢٣٨٢ ويزا بوده براساس آمار ويزا بولتن !!!!

فکر کنم شما برای ۲۰۱۴ مجموع تعداد ویزا گرفته و چک امنیتی را با هم جمع کردید. تا امروز هم حدود 1700 ویزا برای ایرانیان صادر شده

ببینید بنده برای کل این ۳ تا سفارت امار نوشتم. از امار ایرانی ها اطلاعی ندارم. این امارها رو برای ایران ننوشتم.
ولی در کل همه تو اسن سه تا سفارت هستیم. حالا تعدادمون هر چند تا باشه. منظورم از این امار اینه که تعداد کل ویزا ها با در نظر گرفت اینکه به همه بدن ، بازم جا داره نسبت به پارسال.

ممنون دوست عزیز
اگر آمار شما صحیح باشد به این مطلب میرسیم که حدوده 40 درصد افرادی که در این سه سفارت ویزا گرفتند ایرانی نبوده اند و با حرفی که دوستان اعلام میکنند و برای اعلام ویزاهای ایرانی ها تعداد ویزاهای این سه سفارت را جمع می کنند تناقض دارد که البته پیرو صحبتهایم باید بگویم که یکی از دوستان که البته یادم نیست چه کسی بود چند روز پیش اعلام کردند که در ماه سپتامبر تعدادی اروپایی و افریقایی در این سه سفارت مصاحبه میشوند که این نکته نیز قابل تامل می باشد
باز هم لازم هست صحبتهای بنده به تایید جناب مدیر و پیشکسوتان گرامی برسد. با تشکر
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: mkamyab ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
سلام دوستان
میدونم که اینجا جاش نیست ولی یک راهنمایی میخواستم. من حدود دو هفته پیش بهمراه خانواده در انکارا مصاحبه داشتم. ولی بر خلاف غالب مواردی که دوستانر سفرنامه ها و تجربیاتشان نوشتن مصاحبه ما کمی متغیر بود
1_اما مصاحبه فارسی درخواست کردیم لیکن به زبان انگلیسی با ما مصاحبه شد.
2- افیسر از ما پرسید که موارد یادشده در فرم درست است و بعد از گفتن بله از سوی ما ، درخواست قسم خوردن نکرد.
3-فقط راجع به شغل من و همسرم سوال کرد و راجع به هیچ مورد دیگری سوال نپرسید نه از سربازی نه از رشته تحصیلی. نه اینکه اونجا میخواید کجا برید یا چرا میخواید برید و چیکار میخواید بکنید اصلن هیچ سوال نپرسید .بعد برگه صورتی و پروسه اداری ( سربازی ارتش بودم )
نظرتون چیه؟ سوال نپرسیدن یعنی نظرش منفی بوده و وقتشو تلف نکرده ویا بلعکس؟
(2015-07-22 ساعت 00:44)M.d نوشته:  

٣.نميدونم دقيقا
با تشکر از شما دوست عزیز
منتظر میشم 60 روز کاری بشه بعد یه ایمیل میزنیم ببینیم چی میشه......مرسی
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: mkamyab ، p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362
(2015-07-22 ساعت 00:55)mkamyab نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 00:27)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 00:24)endeavour نوشته:  نمیدونم چرا همش فکر میکنم تو این صفحه سوال هام نامرئی هستش

دوست عزيز اگر سئوالي مطرح بشه و كسي جواب رو بدونه مطمئن باشيد راهنماييتون مي كنن.
لطفاً اگر سئوالي داشتيد كه بدون پاسخ مونده دوباره مطرح كنيد شايد دوستان بتونن كمكتون كنن. يا علي

دوست گرامی بنده اگر به سوالات خیلی دیر جواب میدم به این دلیله که دوستان با تجربه تر و آگاه تر پاسخ بدهند...عذر خواهی میکنم اگه دیر میشه گاهی ...واقعا از روی بی تفاوتی و سهل انگاری نگذارید
عذر خواهی مرا بپذیرید لطفا......شما و همه دوستان لطف میکنن قربان.....مرسی از شما
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: mkamyab ، p00ya2001 ، bahar101 ، 1362amin1362
(2015-07-22 ساعت 01:35)ican2015 نوشته:  طلام دوستان
میدونم که اینجا جاش نیست ولی یک راهنمایی میخواستم. من حدود دو هفته پیش بهمراه خانواده در انکارا مصاحبه داشتم. ولی بر خلاف غالب مواردی که دوستانر سفرنامه ها و تجربیاتشان نوشتن مصاحبه ما کمی متغیر بود
1_اما مصاحبه فارسی درخواست کردیم لیکن به زبان انگلیسی با ما مصاحبه شد.
۲- افیسر از ما پرسید که موارد یادشده در فرم درست است و بعد از گفتن بله از سوی ما ، درخواست قسم خوردن نکرد.
۳-فقط راجع به شغل من و همسرم سوال کرد و راجع به هیچ مورد دیگری سوال نپرسید نه از سربازی نه از رشته تحصیلی. نه اینکه اونجا میخواید کجا برید یا چرا میخواید برید و چیکار میخواید بکنید اصلن هیچ سوال نپرسید .بعد برگه صورتی و پروسه اداری ( سربازی ارتش بودم )
نظرتون چیه؟ سوال نپرسیدن یعنی نظرش منفی بوده و وقتشو تلف نکرده ویا بلعکس؟
دوست عزیز بنده اعتقاد دارم که یکی از مهمترین کارهای افیسر چک کردن وجود خارجی افراد هست و چون توی فرم ۲۶۰اطلاعات راجب شغل و سربازی و غیره وجود داره و از قبل معلوم هست که شما وارد پروسه کلیر میشید من که روز مصاحبه از اول برگه صورتی رو زیر دست افیسر دیدم.
البته مدیران و پیشکسوتان جواب کن و اصلاح کنند بهتره.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: mkamyab ، p00ya2001 ، بابراس ، ریحانا ، bahar101 ، 1362amin1362
دوستان من الان به سفارت انکارا به این آدرس CA-Ankara@state.gov ایمیل زدم.آدرس درسته؟ و معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟مرسی
تشکر کنندگان: 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان