موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ..منم که برا 2016 هستم باید آپدیت بشم ..یا اول باید برم مصاحبه بعد آپدیت بشم ..بچه ها به منم بگید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال

(2015-07-22 ساعت 10:46)ریحانا نوشته: دوستان ارمنستان شماره کیس 5194 را هم کلیر کرد
خدا رو شکر ارمنستان از دیروز شروع کرده به کلیر کردن تبریک به همه کلیر شده ها
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من اصلا هیچی سر در نمیارم از این صحبت هایی که میگید ...تو کوم سایت باید بریم آپدیتا ببینیم ...
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
اولین آپدیت 10may
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 11:59)لطف اله نوشته: بچه ها ..منم که برا ۲۰۱۶ هستم باید آپدیت بشم ..یا اول باید برم مصاحبه بعد آپدیت بشم ..بچه ها به منم بگید
اول کارنت میشی بعد میری مصاحبه بعد اگه یضرب نگرفتی خدایی نکرده اپدیت میشی .. شما من مطمعنم یک ضربی برو حالشو ببر
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 12:00)لطف اله نوشته: من اصلا هیچی سر در نمیارم از این صحبت هایی که میگید ...تو کوم سایت باید بریم آپدیتا ببینیم ...
من دیروزم به شما گفتم ولی متاسفانه یا دقت نکردی یا یادت رفته بشین از صفحه اول این تاپیک رو بخون با دقت جواب همسوالات هست مخصوصا تو صفحه اول کاملا توضیح داده شده
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-22 ساعت 12:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-22 ساعت 12:10 توسط لطف اله.)
(2015-07-22 ساعت 12:01)ARSAMNEW نوشته: (2015-07-22 ساعت 11:59)لطف اله نوشته: بچه ها ..منم که برا ۲۰۱۶ هستم باید آپدیت بشم ..یا اول باید برم مصاحبه بعد آپدیت بشم ..بچه ها به منم بگید
اول کارنت میشی بعد میری مصاحبه بعد اگه یضرب نگرفتی خدایی نکرده اپدیت میشی .. شما من مطمعنم یک ضربی برو حالشو ببر
دوستم از کجا میدونید من یه ضرب میگیرم ,آخه یه جا تو همین تایپک خوندم نوشته بودم خانمم خانه دا هستش ولی کیلرنس خورده.درسته من خانمم وبرنده اصلی ولی کارمند آژانس هواپیماییم ممکنه آفیسر شغل منا دولتی فرض کنه ..تازشم من برا 2016 هستم وشماره کیسم 6300 تازه اگه اصلا کارنت بشم .شاید مثل امسال بشه تا 6000 را کارنت کنند...ولی امیدوارم میکنید با صحبتاتون ...اشاله اگه ویزا گرفتید بیایید از خودمون بیلتا بگیرید
RSAMNEW دوستم از کجا میدونید من یه ضرب میگیرم ,آخه یه جا تو همین تایپک خوندم نوشته بودم خانمم خانه دا هستش ولی کیلرنس خورده.درسته من خانمم وبرنده اصلی ولی کارمند آژانس هواپیماییم ممکنه آفیسر شغل منا دولتی فرض کنه ..تازشم من برا 2016 هستم وشماره کیسم 6300 تازه اگه اصلا کارنت بشم .شاید مثل امسال بشه تا 6000 را کارنت کنند...ولی امیدوارم میکنید با صحبتاتون ...اشاله اگه ویزا گرفتید بیایید از خودمون بیلتا بگیرید
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 12:01)ARSAMNEW نوشته: (2015-07-22 ساعت 11:59)لطف اله نوشته: بچه ها ..منم که برا ۲۰۱۶ هستم باید آپدیت بشم ..یا اول باید برم مصاحبه بعد آپدیت بشم ..بچه ها به منم بگید
در تکمیل صحبت دوست عزیزم ارسام عرض میکنم بعداز کارنت شدن و ارسال پرونده از امریکا به سفارت ممکنه اپدیت داشته باشید( یعنی قبل از مصاحبه) ولی اهمیت چندانی ندارند. اپدیتهای بعداز مصاحبه اون هم با فاصله زمانی نسبتآ زیاد مهم هستند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ..دوستان صفحه اول تایپک خوندم ممنون از راهنماییتون
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may