کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-22 ساعت 20:54)yesorno نوشته:  راستی فراموشم شد بگم اگه خاطرتون باشه (که نیستWink) من تاریخ پاسپورتم تموم شد و قرار شد تعویض کنم که تعویضش سه روز زمان برد اما صبر کردم تا سفارت حالت پایدار کاری پیدا کنه و بعد باهاش تعویض پاسپورت رو در میون بزارم!

ساعت یک با یه ایمیل دو جمله ای کوتاه (از خود سایت ابوظبی)، اسکن پاس رو فرستادم و سه تا ایمیل واسم به عنوان جواب اومده:
۱. ایمیلی که دلیور بود و اعلام کرد درخواست من به دستشون رسیده و دقیقاً همون لحظه ی ارسال ایمیلم (ساعت یک) هم رسید.

۲. ایمیلی با مزمون زیر که نشون دهنده ی وضعیت کیسم بود (ساعت چهارو نیم)
Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

متن ایمیل رو سرچ کردم فقط امسال و فقط واسه دونفر از بچه ها این متن فرستاده شده. نمیدونم چرا متن ارسالیشون یکم با جواب بقیه دوستان متفاوته، اگه نظری دارین لطفاً بگین. مرسی.

۳. ایمیلی با محتوای زیر که بیست دقیقه بعد از ایمیل دوم رسید:
Thank you for your email. Authentication is not required.

نکته هایی که من دستگیرم شد:
۱. اثر یک جمله بیشتر از صد تا جمله ی نا مفهومه
۲. از داخل ساخت سفارت مکاتبه کنین تا سریعتر به جواب برسین.
۳. سفارت ابوظبی شدیداً فعاله و بوی کلیر حسابی واسه دوستای خوبمون میاد
۴. عموماً جواب مکاتبات سفارت تا اونجایی که من جواب بقیه ی دوستان رو دیدم خارج از زمان اداری و در حدود بازه ی ۴-۶ عصر میاد.
۵. اگه پاستون رو عوض کردین نمیخواد بهشون اطلاع بدین!
یه نکته دیگه هم اینکه سایت های خارجی رو هم ورق می زدم و یکی از اونها نوشته بود با دفتر آمریکا برای پیگیری نتیجه ی کلیر تماس گرفته و بهش گفتن تمامی فرآیند بعد از مصاحبه و بخصوص اعلام نتیجه ی کلیر فقط توسط سفارت اعلام میشه و دفتر مرکزی بررسی پرونده ها رو و اطلاع رسانی به سفارت رو به عهده داره (پس آپ های هردو جا هم سیس و سفارت پر اهمیت هستند).

پر حرفی کردم گفتم شاید کمکی واسه دوستان باشه. نظری بود بگین. مرسی

جوابیه تون رو تو دو بخش مجزا میدم سه تای اول یه جا و 3 تای دوم یه جای دیگه
اجمله 1-1 بیشتر خبری بود
2-1 اتفاقا بنده به عنوان یکی از پیشروان ایمیل زدن میگم که این یکی از روتین ترین جواب هایی که کعمولا دریافت می کنین. معلومه که بار اول تون بوده ایمیل زدینBig Grin
3-1. این همون تاییدیه دریافت اسکن پااسپورت جدید تون هستش

بخش دوم

1-2: ولا تمام جملات شون مفهومه به غیر از اینکه من حس می کنم جواب سوالت خاص رو هیچ وقت مستقیما نمیدن. مثلا من پرسیدم AR من کی تموم میشه پرونده من مگه چی توش هست که این AR سه هفته طول کشیده و مرور های شما تموم نشده! جواب شون این بود . ما نمی توانیم اعلام نماییم که این پروسه حداکثر چه مدت طول خواهد کشید.

2-2 درسته
3-2 . شما چه طور به این نتیجه رسیدین این حرف تون حداقل در موردد ما ایرانیا چندان صادق نبوده
4-2 بله بخش عمده جوابها عصرها میاد و تو همون حول و حوش ساعتی که فرمودین. اما گاها صبحها هم جواب میدن.
5-2: در مورد تعویض پاسپورت خبر بدین خیلی بهتره و اصلا توصیه نمی کنم به سفارت اطلاع ندین
توضیحات ذیل مورد 5 بعضا دارای اشکال هستش
"تمامی فرایند بعد از مصاحبه " : نه اینطوری نیست سفارت مسول مصاحبه ، ارسال موارد ی که می خواد چک بشه و اعلام نهایی کلیرنس هستش. و به نظرم من در مورد کلیرنس خورده ها اتفاقا اصل و اساس بررسی های هستش که تو عمه ریکا صورت می گیرهWink، و سفارت فقط جواب ها اونا رو منعکس می کنه به صورت آپدیت
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: yesorno ، 1362amin1362 ، Elahe2015 ، bahar101 ، p00ya2001 ، farrokh33
با سلام خدمت مدیران و پیشکسوتان گروه لطف میکنید اگه تحلیلی در مورد کیس ما ارائه بدین. مصاحبه ما 45 روز پیش ابوظبی بوده و هر دو کیس همون روز آپدیت داشتیم تا دیشب که کیس اصلی شبانه آپ شد و امروز صبح که هر دو کیس روزانه آپ شد. ممنون میشم تحلیلتون رو بشنوم.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR

تشکر کنندگان: madira ، ehsan_pars ، kimfar ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، nimanoush ، Elahe2015 ، bahar101 ، SAMBAR ، hamid99 ، moj21 ، farrokh33
(2015-07-23 ساعت 10:18)SINA FALL نوشته:  با سلام خدمت مدیران و پیشکسوتان گروه لطف میکنید اگه تحلیلی در مورد کیس ما ارائه بدین. مصاحبه ما 45 روز پیش ابوظبی بوده و هر دو کیس همون روز آپدیت داشتیم تا دیشب که کیس اصلی شبانه آپ شد و امروز صبح که هر دو کیس روزانه آپ شد. ممنون میشم تحلیلتون رو بشنوم.

دوست من احتمال فراوان خبری کلیری تون در راه هستش بهتره بگم احتمال فراوان امروز ایمیل کلیری تون رو دریافت میکنین. هم سایت و هم ایمیل هاتون رو مرتبا چک بفرمایین. اسپم ها یادتون نره

سینا جان فال ما رو هم بگیر خیلی وقته منتظرم کلیر بشم ها
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

(2015-07-23 ساعت 10:18)SINA FALL نوشته:  با سلام خدمت مدیران و پیشکسوتان گروه لطف میکنید اگه تحلیلی در مورد کیس ما ارائه بدین. مصاحبه ما 45 روز پیش ابوظبی بوده و هر دو کیس همون روز آپدیت داشتیم تا دیشب که کیس اصلی شبانه آپ شد و امروز صبح که هر دو کیس روزانه آپ شد. ممنون میشم تحلیلتون رو بشنوم.

دوست عزیز این آپدیت بیشتر اوقات از نوع اون آپدیت خوبه هست که هممون منتظر یه همچین آپدیت هستیم. ..Smile Big Grin پس با خیال راحت منتظر ایمیل کلیریت باش...خبرشم بده. ...Rolleyes Wink
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Elahe2015 ، bahar101 ، SAMBAR ، آزاده_امین ، p00ya2001 ، moj21
(2015-07-23 ساعت 10:51)kimfar نوشته:  

دوست عزیز این آپدیت بیشتر اوقات از نوع اون آپدیت خوبه هست که هممون منتظر یه همچین آپدیت هستیم. ..Smile Big Grin پس با خیال راحت منتظر ایمیل کلیریت باش...خبرشم بده. ...Rolleyes Wink

خدا از زبونتون بشنوه. امید وارم همینطور باشه که میگید. بی خبرتون نمیزارم.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR

من كيسهاي ١٧ آپريلي رو چك كردم ،هنوز هيچ خبري نيست اميدوارم تا آخر جولاي يه آپ دست جمعي و بعد خلاص
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
درضمن بايد ياد آور بشم كه اون آپديت ١٢ جولاي براي كيسهاي ذكر شده همه ايميلي بودند
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Elahe2015 ، mfte.teacher ، bahar101 ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، farrokh33

ميارك باشه سينا جان. مادام ايميلتون رو تو همين چند ساعت چك كنيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Elahe2015 ، bahar101 ، ehsan_pars ، SAMBAR ، p00ya2001 ، kimfar ، farrokh33
(2015-07-23 ساعت 10:13)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 20:54)yesorno نوشته:  راستی فراموشم شد بگم اگه خاطرتون باشه (که نیستWink) من تاریخ پاسپورتم تموم شد و قرار شد تعویض کنم که تعویضش سه روز زمان برد اما صبر کردم تا سفارت حالت پایدار کاری پیدا کنه و بعد باهاش تعویض پاسپورت رو در میون بزارم!

ساعت یک با یه ایمیل دو جمله ای کوتاه (از خود سایت ابوظبی)، اسکن پاس رو فرستادم و سه تا ایمیل واسم به عنوان جواب اومده:
۱. ایمیلی که دلیور بود و اعلام کرد درخواست من به دستشون رسیده و دقیقاً همون لحظه ی ارسال ایمیلم (ساعت یک) هم رسید.

Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

متن ایمیل رو سرچ کردم فقط امسال و فقط واسه دونفر از بچه ها این متن فرستاده شده. نمیدونم چرا متن ارسالیشون یکم با جواب بقیه دوستان متفاوته، اگه نظری دارین لطفاً بگین. مرسی.

۴. عموماً جواب مکاتبات سفارت تا اونجایی که من جواب بقیه ی دوستان رو دیدم خارج از زمان اداری و در حدود بازه ی ۴-۶ عصر میاد.
یه نکته دیگه هم اینکه سایت های خارجی رو هم ورق می زدم و یکی از اونها نوشته بود با دفتر آمریکا برای پیگیری نتیجه ی کلیر تماس گرفته و بهش گفتن تمامی فرآیند بعد از مصاحبه و بخصوص اعلام نتیجه ی کلیر فقط توسط سفارت اعلام میشه و دفتر مرکزی بررسی پرونده ها رو و اطلاع رسانی به سفارت رو به عهده داره (پس آپ های هردو جا هم سیس و سفارت پر اهمیت هستند).

جوابیه تون رو تو دو بخش مجزا میدم سه تای اول یه جا و ۳ تای دوم یه جای دیگه
اجمله ۱-۱ بیشتر خبری بود
۲-۱ اتفاقا بنده به عنوان یکی از پیشروان ایمیل زدن میگم که این یکی از روتین ترین جواب هایی که کعمولا دریافت می کنین. معلومه که بار اول تون بوده ایمیل زدینBig Grin
۳-۱. این همون تاییدیه دریافت اسکن پااسپورت جدید تون هستش

بخش دوم

۱-۲: ولا تمام جملات شون مفهومه به غیر از اینکه من حس می کنم جواب سوالت خاص رو هیچ وقت مستقیما نمیدن. مثلا من پرسیدم AR من کی تموم میشه پرونده من مگه چی توش هست که این AR سه هفته طول کشیده و مرور های شما تموم نشده! جواب شون این بود . ما نمی توانیم اعلام نماییم که این پروسه حداکثر چه مدت طول خواهد کشید.

۲-۲ درسته
۳-۲ . شما چه طور به این نتیجه رسیدین این حرف تون حداقل در موردد ما ایرانیا چندان صادق نبوده
۴-۲ بله بخش عمده جوابها عصرها میاد و تو همون حول و حوش ساعتی که فرمودین. اما گاها صبحها هم جواب میدن.
۵-۲: در مورد تعویض پاسپورت خبر بدین خیلی بهتره و اصلا توصیه نمی کنم به سفارت اطلاع ندین
توضیحات ذیل مورد ۵ بعضا دارای اشکال هستش
"تمامی فرایند بعد از مصاحبه " : نه اینطوری نیست سفارت مسول مصاحبه ، ارسال موارد ی که می خواد چک بشه و اعلام نهایی کلیرنس هستش. و به نظرم من در مورد کلیرنس خورده ها اتفاقا اصل و اساس بررسی های هستش که تو عمه ریکا صورت می گیرهWink، و سفارت فقط جواب ها اونا رو منعکس می کنه به صورت آپدیت

تیچر جون دادا در مورد شماره
1. بگم اشتب فهمیدین من منظورم این بود ماها در حد یک جمله ی کوتاه واسشون ایمیل بدیمنه صد تا جمله! نه اینکه اونا جوابشون مشکلی داشته که جوابشون عالی بود واقعاً
2. آره خدایی این ایمیلم اگه پاسمو عوض نمی کردم نمیزدم تا سپتامبر!
3. اتفاقا من معتقدم جواب سؤالات رو درست میدن!! البته به سبک ایمیل خودتون هم بستگی داره!
4. درسته نتیجه ی هر چک باس از عمه جان بیاد اما نهایتاً سفارت در تأیید یا رد شما کاملا مختاره و حتی میتونه بدون جواب سیس شما رو کلیر کنه.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Elahe2015 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، SAMBAR ، p00ya2001
(2015-07-23 ساعت 11:18)yesorno نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 10:13)mfte.teacher نوشته:  

جوابیه تون رو تو دو بخش مجزا میدم سه تای اول یه جا و ۳ تای دوم یه جای دیگه
اجمله ۱-۱ بیشتر خبری بود
۲-۱ اتفاقا بنده به عنوان یکی از پیشروان ایمیل زدن میگم که این یکی از روتین ترین جواب هایی که کعمولا دریافت می کنین. معلومه که بار اول تون بوده ایمیل زدینBig Grin
۳-۱. این همون تاییدیه دریافت اسکن پااسپورت جدید تون هستش

بخش دوم

۱-۲: ولا تمام جملات شون مفهومه به غیر از اینکه من حس می کنم جواب سوالت خاص رو هیچ وقت مستقیما نمیدن. مثلا من پرسیدم AR من کی تموم میشه پرونده من مگه چی توش هست که این AR سه هفته طول کشیده و مرور های شما تموم نشده! جواب شون این بود . ما نمی توانیم اعلام نماییم که این پروسه حداکثر چه مدت طول خواهد کشید.

۲-۲ درسته
۳-۲ . شما چه طور به این نتیجه رسیدین این حرف تون حداقل در موردد ما ایرانیا چندان صادق نبوده
۴-۲ بله بخش عمده جوابها عصرها میاد و تو همون حول و حوش ساعتی که فرمودین. اما گاها صبحها هم جواب میدن.
۵-۲: در مورد تعویض پاسپورت خبر بدین خیلی بهتره و اصلا توصیه نمی کنم به سفارت اطلاع ندین
توضیحات ذیل مورد ۵ بعضا دارای اشکال هستش

تیچر جون دادا در مورد شماره
۱. بگم اشتب فهمیدین من منظورم این بود ماها در حد یک جمله ی کوتاه واسشون ایمیل بدیمنه صد تا جمله! نه اینکه اونا جوابشون مشکلی داشته که جوابشون عالی بود واقعاً
۲. آره خدایی این ایمیلم اگه پاسمو عوض نمی کردم نمیزدم تا سپتامبر!
۳. اتفاقا من معتقدم جواب سؤالات رو درست میدن!! البته به سبک ایمیل خودتون هم بستگی داره!
۴. درسته نتیجه ی هر چک باس از عمه جان بیاد اما نهایتاً سفارت در تأیید یا رد شما کاملا مختاره و حتی میتونه بدون جواب سیس شما رو کلیر کنه.

این اخری رو بازم موافقم اما یه تکمیل کردن کوچولو میخاد . با این وجود بازم منتظر جوواب از یو اس می مونن

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ican2015 ، Elahe2015 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001

سلام لطفا شرايط كيستون رو ميفرماييد وآپديت هاتون رو؟
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ican2015 ، Elahe2015 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001
سلام دوستان، من بعد از گذشت 20 روز از زمان مصاحبه هنوز تو سايت سفارت (انكارا) برام Interview Scheduled ميزنه. آيا اين طبيعيه و يا صلاح ميدونين به سفارت ايميل بزنم و اطلاع رساني كنم؟ ممنون راهنماي كنيد.
تشکر کنندگان: Elahe2015 ، 1362amin1362 ، bahar101
(2015-07-23 ساعت 11:28)ican2015 نوشته:  سلام دوستان، من بعد از گذشت 20 روز از زمان مصاحبه هنوز تو سايت سفارت (انكارا) برام Interview Scheduled ميزنه. آيا اين طبيعيه و يا صلاح ميدونين به سفارت ايميل بزنم و اطلاع رساني كنم؟ ممنون راهنماي كنيد.

یه ایمیل بزنین تا از این حالت در بیاین

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001
(2015-07-23 ساعت 00:50)houshym نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 00:45)ریحانا نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 00:36)houshym نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 00:15)yesorno نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 00:08)sarankami0 نوشته:  سلام خدمت سروران گرامی دیروز هم سوال کردم پاسخ نگرفتم
آیا آپ های سایت سفارت اهمیت دارند ؟یا سیس؟ سوال من دیده میشه یا نامرییه؟

تا اونجا ک من خاطرمه دوستان پاسختون رو دادن
هر دو آپدیت در جای خودش اهمیت دارن
آپدیت های با فاصله ی یک روز تا دوهفته بعد از مصاحبه و آپدیت هایی که بعد از ارسال ایمیل و یا هر پیگیری دیگه ای اتفاق بیفته کم اهمیتن.
بعد از مصاحبه به سیس از طرف سفارت حضور شما در مصاحبه و اطلاعاتتون ارسال میشه و آپ میخورین با دریافت اطلاعات و احراز هویت از طرف سیس آپ میخورین.
بعد از اون نتیجه ی بررسی پروندتون بعد از هر بررسی از سیس ب سفارت ارسال میشه و آپ میخورین.
در نهایت سفارت در مورد کلیر کردن مختار هستش و با اعلام کلیر شما مجددا آپ میخورین.
حالا شما بفرمایین کدوم با اهمیت تره؟؟
دوستان
سفارت ایروان که اپدیت نداره درست میگم؟

آپ تو سایت سی اک هست و برای سفارتها تفکیک نشده بر اساس کیس نامبرتون باکسی بازمیشه و تاریخ آخربن آپ دیده میشه و تفسیرش هم طبق اطلاعات بالا که دوستمون توضیح داده
بله درسته ولی دوستان هم به اپدیت رو سایت اشاره میکنن که احتمالا بیشتر به ابوظبی مربوط میشه وگرنه اپدیت سیس سر جای خودش که دو حالت دارد یا از سفارت است یا از آمریکا و اپدیت سایت سفارت که فکر کنم به ارمنستان مربوط نباشد
ممنون از جواب کاملتون
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، bahar101
سلام دوستان،من ديروز ساعت ٧.٣٠ عصر چك كردم آپديت نداشتم و بعد ساعت ١٢ شب چك كردم آپديت داشتم،اميدوارم كه از آمريكا هست،ولي امروز ديگه آپديتي نداشتم و ايميل هم كه نداشتم،خدايا خودت كمك كن كه آپديت كليري بوده،دوستان دعا كنيد با توجه به اينكه شرايط يكضربي داشتم كلير بشم
خداي بزرگ و مهربان كمك كن دوستانم و من هر چه سريعتر كلير بشيم
آمين يا رب العالمين
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان