موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:19)mfarazz نوشته: سلام به دوستان مهاجرسرایی
امیدوارم همه این لحظه رو تجربه کنن و شادی گرفتن ویزا رو با بقیه خانواده ودوستان به اشتراک بذارن........من دیشب یک آپ خوردم و امروز ایمیل تایید جهت دریافت ویزا رو دریافت کردم.انشالله پرنده سعادت روی دوش همه دوستان کلیرنسی بشینه....در یک فرصت مناسب تجربیاتم رو بهمراه همسر عزیزم برای همه دوستان خواهیم نوشت...... در این مدت همراهی با شما دوستان و مدیران محترم سایت مهاجر سرا تجربیات فراوان و خاطرات خوشی را داشتیم... بامید دیدار در آمریکا..... امیدوار باشید و مصمم.... همه تون و دوست دارم و از صمیم قلب آرزوی تندرستی و موفقیت دارم..
خیلی خیلی تبریککککککک
میشه شرایط کیستون رو بفرمایید
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همه این لحظه رو تجربه کنن و شادی گرفتن ویزا رو با بقیه خانواده ودوستان به اشتراک بذارن........من دیشب یک آپ خوردم و امروز ایمیل تایید جهت دریافت ویزا رو دریافت کردم.انشالله پرنده سعادت روی دوش همه دوستان کلیرنسی بشینه....در یک فرصت مناسب تجربیاتم رو بهمراه همسر عزیزم برای همه دوستان خواهیم نوشت...... در این مدت همراهی با شما دوستان و مدیران محترم سایت مهاجر سرا تجربیات فراوان و خاطرات خوشی را داشتیم... بامید دیدار در آمریکا..... امیدوار باشید و مصمم.... همه تون و دوست دارم و از صمیم قلب آرزوی تندرستی و موفقیت دارم..
ضمن تبریک به شما دوست عزیز اگر امکانش هست مقداری از شرایط کیس رو بفرمایید. مثل سربازی یا تحصیلات و شغل .ممنون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:07)mfte.teacher نوشته: (2015-07-23 ساعت 19:00)1362amin1362 نوشته: دوستان
ایا میشه جایی توی سایت پیدا کرد که فقط امضاهای افراد دیده شه
من میخوام بدانم کسانی که اپدیت زیاد و کم خوردند( دقیقا چند روز بعد از مصاحبه) ارتباطاتشون چطوریه.
اکثر مدیران و دوستان میگن نمیشه تحلیل خاصی کرد ولی به نظرم باز هم میشه کاری کرد
اگر روشی هست که فقط امضا رو بشه یه جا دید بفرمایید
به نظر من جایی وجود نداره . اما اگه شما کشف کردی اطلاع رسانی عمومی کنید ما هم استفاده کنیم. ممنون
امین خان عزیز باور کن نمیشه خودت رو خسته نکن حداقل به یک دلیل کاملا روشن
این روند کلیرنس سیستماتیک نیس و خیلی در هم و برهمه
مثلا خیلی بودن کیس هایی که بعد من رفتن مصاحبه اما زودتر از من کلیر شدن و یا خانم نگار پاک 286 روز منتظر کلیرنس موند
و زمان فقط یه تخمینه تصادفی هستش و تقریبا نمیشه روش حساب کرد به من گفتن ۴-۳ ماه اما ۴ ماهم رو تموم کردم هنوز خبری نیست به بعضی های دیگم گفتن ۴ ماه اما دو ماهه کلیر شدن و دست اخرر اینکه به آیتم هایی دیگه ای مثل شغل حساس، سربازی و رشته حساس هم بستگی داره و حتی بین کیس های مشابه هم نمیشه به یه نتیجه گیری واحد رسید
جلال جان من نخواستم که برادر. hOUSHYM خواسته بود. که من گفتم جایی وجود نداره. منم با خودت هم نظرم. اگه هم وجود داشته باشه به درد جمع بندی نمی خوره
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان اپ شدم .
یعنی باید منتظر خبر کلیری باشم؟
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز. خبر دریافت ایمیل جهت اخذ ویزا برای شما در شرایط کنونی چیزی کمتر از خبر دریافت ویزای خودمون نیست. از صمیم قلب بهتون تبریک می گم و امیدوارم به همراه خانواده محترم اقامت خوب و خوشی رو در سرزمین آرزومها تجربه کنید. موفق باشید و روزگار به کامتان باد
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز هموطن این تاپیک من امروز کلیر شدم نفر اصلی همسرم که ایشون و فرزندم روز 20 می که مصاحبه بود یکضرب از سفارت ابوظبی گرفتن و من رو هم بخاطر رشته حساس ap زدن (شرابط من دکتری مهندسی مکانیک در آمریکا دانشجوی سال آخر و یک فرزندم اونجا "آمریکا" بدنیا اومده و این 3 ومین باره که سفارت رفتم برای ویزا 2 بار دانشجویی و اینبار لاتاری) سربازی نرفتم کار دولتی هم نداشتم. دفعه اول 31 روزه "مالزی" دفعه دوم 8 روزه "ترکمنستان" اینبار 64 روزه "ابوظبی" کلیر شدم . برای همه آرزو میکنم اگر خدا صلاح میدونه که برن هرچه زودتر ویزاشون بیاد تا از بلاتکلیفی دربیان
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:34)alinima نوشته: دوستان من الان اپ شدم .
لطفا بگين آپديتهاي قبل از اين آپديت چه تاريخهايي بوده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:34)alinima نوشته: دوستان من الان اپ شدم .
بهت تبریک میگم دوست عزیز ایشالا مبارکه و تو هفته آینده نامه کلیری تون بیاد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک دوست عزیز، براتون بهترینهارو در سرزمین جدید آرزو میکنم. موفق باشید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:37)shoj نوشته: با سلام به دوستان عزیز هموطن این تاپیک من امروز کلیر شدم نفر اصلی همسرم که ایشون و فرزندم روز 20 می که مصاحبه بود یکضرب از سفارت ابوظبی گرفتن و من رو هم بخاطر رشته حساس ap زدن (شرابط من دکتری مهندسی مکانیک در آمریکا دانشجوی سال آخر و یک فرزندم اونجا "آمریکا" بدنیا اومده و این ۳ ومین باره که سفارت رفتم برای ویزا ۲ بار دانشجویی و اینبار لاتاری) سربازی نرفتم کار دولتی هم نداشتم. دفعه اول 31 روزه "مالزی" دفعه دوم ۸ روزه "ترکمنستان" اینبار 64 روزه "ابوظبی" کلیر شدم . برای همه آرزو میکنم اگر خدا صلاح میدونه که برن هرچه زودتر ویزاشون بیاد تا از بلاتکلیفی دربیان
دوست عزیز. این اولین ارسال شما بود که همراه بهترین خبر بود. ممنون از اینکه بهمون خبر دادید. ما نیز همچون شما از شنیدن این خبر خوشحال شدیم و بهتون تبریک فراوان می گیم. روزهای خوبی رو براتون در آمریکا آرزومندیم. موفق باشید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:40)Shaft نوشته: (2015-07-23 ساعت 19:34)alinima نوشته: دوستان من الان اپ شدم .
اولیش 20 مارچ دوم که با ایمیل بود 8 جولای سوم هم که امروز
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:43)alinima نوشته: (2015-07-23 ساعت 19:40)Shaft نوشته: (2015-07-23 ساعت 19:34)alinima نوشته: دوستان من الان اپ شدم .
اولیش 20 مارچ دوم که با ایمیل بود ۸ جولای سوم هم که امروز
ببخشيد شرايط سربازي و كار رو هم بگين ممنون
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:42)mfte.teacher نوشته: (2015-07-23 ساعت 19:34)alinima نوشته: دوستان من الان اپ شدم .
بهت تبریک میگم دوست عزیز ایشالا مبارکه و تو هفته آینده نامه کلیری تون بیاد
ممنون تیچر جان ایشالا همگی زودتر کلیر بشن
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان عزیز. اگه اشتباه نکنم یه خبرهای خوبی داره از ابوظبی می آد بیرون. انشاله که دو سفارت دیگه هم شروع کنن و بترکونن.
تا اینجا هم خودمو خیلی نگه داشتم که دوباره اون متن تکون بده رو براشون نزاشتم. امیدوارم که نیازی هم نباشه.
شبانه روز به دقت رصد کنید آپهاتون رو. خبر های خوب در راه است و راه تو را می خواند.
به امید کلیر شدن هممون