کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
بعله انشاله اگر یادتون باشه دوستان 2 جولای ماه قبل هم اواخر جون اپ خوردن و بعد جولای کلیر شدن.
موفق باشید بسیار
التماس دعا Smile
(2015-07-24 ساعت 21:23)Kia robani نوشته:  اقا رضا من هم الان پ 24 جولاى داشتم ىعنى خبرى مى شه؟

دوست عزیز تبریک میگم.هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
دوستان من هم آپ شدم

Case No:2xxx
DS-260 : 23 August
Interview : 30 March
Embassy : ABD
Situation : AP
Update : 31 March , 2 April , 17 April
دوستان توليستي كه دادم ٢٥١٤ آپ نشده بود ، شرمنده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-07-24 ساعت 21:27)kyakourosh نوشته:  دوستان من هم آپ شدم

Update : 31 March , ۲ April , 17 April

دوست عزیز تبریک میگم.هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، farrokh33 ، بابراس ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، hilda60 ، Elahe2015 ، moj21
(2015-07-24 ساعت 21:29)arash56 نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 21:27)kyakourosh نوشته:  دوستان من هم آپ شدم

Update : 31 March , ۲ April , 17 April

دوست عزیز تبریک میگم.هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممنون من هم به شما تبريك ميگم

Update : 31 March , 2 April , 17 April
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، hilda60 ، farrokh33 ، sadri54 ، Elahe2015 ، moj21
تبریک فراوان به همه دوستان آپ شده و کلیر شده
به امید کلیری همه دوستان و اینکه هیچ کس تو این جمع بدون کلیر شدن از این تاپیک بیرون نره.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
سلام به همه دوستانی که آپ داشتن مبارکشون باشه امیدورام هر چه زودتر نامه کلیر شودن رو دریافت کنید موفق باشد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
اي جااااااانم،چقدر خبرهاي خووب،به همگي تبريك ميگم arash65,sadri54 وmaykabو ....
انشالله انشالله با اين تكوني كه سفارت ها خوردند دوستان ديگه آقا رضا مدير lida hilda pooya mteacher ghoreishi va ... همين روزها كليييير ميشن
ميگم كه يه پرواز از حالا چارتر كنيم كه همگي با هم بريييييم
آقاي khalilkhah عزيز آره به موبايلم تماس گرفتند،پس دوستان حواستون به تلفن خونه و موبايل و ايميل باشه
خدايا بابت اتفاقات خوبي كه داره تو اين تاپيك انجام ميشه شكرت
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
اول از همه ب همه ي عزيزاي گلم ك آپ شدن و كلير از ته قلب تبريك ميگم
دوم اينكه شماره كيسا از شماره من گذشتو ب نظر مياد منم اومدم قاطي دوستايي ك ميرن واسه چهار ماه و ... شايدم نخدي شدم هي ...
من برم سفر ... حالو هوام عوض بشه... شما هم تو نبودنم كلي هورا بكشين. يكمم دعا كنين واسم. ب اميد اينكه از سفر اومدم هيچكدومتونو ديگه اينجا نبينمااااا خودم باشمو خودم
(2015-07-24 ساعت 21:40)M.d نوشته:  اي جااااااانم،چقدر خبرهاي خووب،به همگي تبريك ميگم arash65,sadri54 وmaykabو ....
انشالله انشالله با اين تكوني كه سفارت ها خوردند دوستان ديگه آقا رضا مدير lida hilda pooya mteacher ghoreishi va ... همين روزها كليييير ميشن
آقاي khalilkhah عزيز آره به موبايلم تماس گرفتند،پس دوستان حواستون به تلفن خونه و موبايل و ايميل باشه

جالبه, پارسال هم گروهی را در اگست با موبایل خبردار کردن, دوستان حواسشان جمع باشد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
دوستان گلم من خيلي دلم روشنه كه همه دوستان كلير ميشن،چون سفارت ها و واشنگتن واقعا سرعتشون رفته بالا ،حتي زمان تحويل پاسپورت به سفارت بعد از كليري را كم كردند كه سريع ويزاهارو بدهند برن سر وقت مابقي كه همه را ويزا بدهند
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
(2015-07-24 ساعت 21:29)Shaft نوشته:  دوستان توليستي كه دادم ٢٥١٤ آپ نشده بود ، شرمنده

جناب Shaft با تشکر بخاطر زحماتتان, اینها "/" داشتند یا or؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-07-24 ساعت 21:40)M.d نوشته:  اي جااااااانم،چقدر خبرهاي خووب،به همگي تبريك ميگم arash65,sadri54 وmaykabو ....
تبریک به همه دوستای گلم بابت آپ شدن و کلیریشون
آقا یه جا هم واسه ما نگه دارین تو هواپیماتونBig GrinWink
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، M.d ، mamal amrikaei ، arash56 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، nora-nora ، farrokh33 ، sadri54 ، Elahe2015 ، moj21
عجب شبيه امشب. خدايا دل هممونو شاد كن. يا امام رضا شفاعتمون كن
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان