موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 22:36)hilda60 نوشته: تبریک به همه دوستان آپدیت خورده همچنین آقا آرش که در مدیکال با هم آشنا شدیم
... ان شا الله موفق و سلامت باشید
برای ما نصفه و نیمه ها و همسره سربازی س رفته هم دعا کنید
خدایا هیچ زوجی رو از هم جدا نکن حتی برا یک شب
هیلدا خانوم عزیز ممنون از شما.مطمعنم به زودی زود همسر عزیز شما و دوست خوبم کلیر میشن و براتون از ته دل هورا میکشیم و به امید کلیریه همه دوستان عزیز.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
صدری خانم عزیز ارش جان یه تبریک حسابی و جانانه میگم.خیلی خوشحال شدم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من واقعا دیگه از صبر کردن داره جونم در میاد واقعا دیگه دارم کم میارم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
کسی از دوستان جواب سوال من رو نمی دونه?
من امروز آپديت شدم، ایمیل ایمیل هم نزده بودم، ولی همسرم همون 17 آپریل مونده، آخه چراااا????
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-07-24 ساعت 23:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-24 ساعت 23:08 توسط SAMBAR.)
(2015-07-24 ساعت 22:34)1362amin1362 نوشته: (2015-07-24 ساعت 22:31)bidaad نوشته: با تبریک به دوستان کلیر شده و آپدیت شده ( دیگه به آپ هم راضی هستیم البته اگر به کلیر منتهی بشه واقعا تبریک و خوشحالی هم داره! )
ظاهرا کسانی که چند روز اخیر کلیر شدند بیشتر از کیسهای اخیرا مصاحبه رفته بودند و کیس قدیمی توشون نبود.
من موندم اینها که هفته ای دو سه تا بصورت قطره ای کلیر میکنند، پس این ویزاها چطوری پر میشه؟ همه یکضربه آیا ؟! یعنی حتی وقتی مثلا چند تا با هم کلیر میکنند جمعا سرهم 40 تا ویزا هم نمیشه که اونهم هر دو سه ماهی یکبار این اتفاق می افته.
در مورد خودمون فکر میکنم ما سربازی س پ ا ه ها یا همه با هم کلیر میشیم یا کلا کلیر نمیشیم.
222 روز گذشت و از آخرین آپدیت واقعی هم بیشتر از سه ماه گذشته.
بيداد جان. ما بچه هاي لشگر صاحب زمان. همه با هم مي ريم آمريكا. ي هواپيما چارتر مي كنيم و آهنگران مي زاريم تا خود اونجا سينه مي زنيم. ?????غمت نباشه. ما هم ميريم
امین جان خدا خیرت بده که اینجایی.من هر وقت پست هات رو میخونم حالم خوب میشه.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 23:00)SAMBAR نوشته: صدری خانم عزیز ارش جان یه تبریک حسابی و جانانه میگم.خیلی خوشحال شدم.
سلام دوست عزیزم
مخلصم و ممنونم.لطف دارین.به زودیه زود خبر آپ و کلیر شما و بقیه دوستان رو میشنویم و از ته دل هوراااااااااااااا میکشیم براتون.ایمان دارم همه دوستان کلیر میشن.
به امید موفقیت همه دوستان
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 23:02)SAMBAR نوشته: دوستان من واقعا دیگه از صبر کردن داره جونم در میاد واقعا دیگه دارم کم میارم.
فرهاد جون. اين انتظار هم به خوشي به سر مي آد. انشالله همديگه رو تو سن خوزه مي بينيم و بچه هامون ي مدرسه مي رن. اتفاقاً اينجوري بهتره. بيشتر قدرشو مي دونيم. توكلت به خدا. حرم امام رضا خيلي دعات كردم. آقا خودش رديف مي كنه واست. غمت نباشه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 22:39)Radwin نوشته: (2015-07-24 ساعت 22:30)mfte.teacher نوشته: (2015-07-24 ساعت 22:27)Radwin نوشته: دوستان عزیز خبرهای خوبی در راهست مخصوصا برای مارچیها . از لیست من شش نفر در 23 و 24 جولای آپدیت شده اند که نشاندهنده این است که آماده کلیر شدن هستند، البته دوتاشون هم از همکاران خودم هستند که نگرانشون بودم که چرا آپ نمیشوند
درهرصورت وضعیت خوبی برای انتهای جولای بوجود آمده است. امیدوارم که در همین روزها شاهد هوراهای بیشمار دوستان باشیم.
من بازم نبودم؟ جناب رادوین
تیچر گرامی به نظر می آید این هفته آخر جولای خبرهای خوبی برای شما هم در راهست چون دارند تسویه میکنند. به امید کلیر شدن هرچه سریعتر شما
رادوین جان بنده هم مارچی هستم. فعلا در حال حاضر بدون اپ!
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 22:52)arash56 نوشته: (2015-07-24 ساعت 22:36)hilda60 نوشته: تبریک به همه دوستان آپدیت خورده همچنین آقا آرش که در مدیکال با هم آشنا شدیم
... ان شا الله موفق و سلامت باشید
برای ما نصفه و نیمه ها و همسره سربازی س رفته هم دعا کنید
خدایا هیچ زوجی رو از هم جدا نکن حتی برا یک شب
هیلدا خانوم عزیز ممنون از شما.مطمعنم به زودی زود همسر عزیز شما و دوست خوبم کلیر میشن و براتون از ته دل هورا میکشیم و به امید کلیریه همه دوستان عزیز.
تبریک ارش جان. ایشالله ماهم به جمع شما بپیوندیم.
هیلدا خانوم شما هم مطمئن باشین به زودی خبرای خوبی خواهین داشت.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟