کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-25 ساعت 12:31)houshym نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:21)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:03)ریحانا نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 11:26)ARSAMNEW نوشته:  17 روزگذشت ....Big Grin
و تنها 67 روز باقی مانده Sad

طی هفته گذشته کیس نامبر های کلیر شده سایت سفارت ارمنستان همه روی رنج 5000 بوده امیدوارم از پایان هفته بره روی رنج 6000 تایی ها ضمن اینکه دوستان قدیمی تر از شماره های پایین تر هم زودتر کلیرشوند.

منم بسیار امیدوارم که به رنج 6000 برسه ... تو شرایطی که زمان کمی مونده برای کلیر شدن دیگه شماره کیس بالا و پایین فرقی نداره به نظر من همه یک جور استرس دارن چون برای کیس بالایی ها دیگه وقتی باقی نمیمونه . ایشالا زودتر وقت به کیس بالایی ها هم برسه که تو شرایط ما زمان حکم طلا رو داره واقعا. درسته که زمان کمی از مصاحبمون گذشته ولی 80 درصد انتظار ما توی کارنت شدن گذشت که خودش استرسش بیشتر از مصاحبه رفته ها بود .
خوشبختانه کیس 5903 نشان میدهد که دارند به 6000 تایی ها میرسند ولی به نظرم کسانی که کلیرنس میخورند در زودترین زمان ممکن 20 روزه کلیرشده اند و نرم زمان کلیرنس هم 70 روزه است
95 روز گذشت....(با اجازه از دوستان 180 روز به بالا)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، hilda60 ، bahar101
این کیس خیلی باحاله : 2015AS3954
13 نفرن ! مگه داریم؟ مگه میشه ؟!
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
(2015-07-25 ساعت 12:44)ehsan_pars نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:31)houshym نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:21)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:03)ریحانا نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 11:26)ARSAMNEW نوشته:  17 روزگذشت ....Big Grin
و تنها 67 روز باقی مانده Sad

طی هفته گذشته کیس نامبر های کلیر شده سایت سفارت ارمنستان همه روی رنج 5000 بوده امیدوارم از پایان هفته بره روی رنج 6000 تایی ها ضمن اینکه دوستان قدیمی تر از شماره های پایین تر هم زودتر کلیرشوند.

منم بسیار امیدوارم که به رنج 6000 برسه ... تو شرایطی که زمان کمی مونده برای کلیر شدن دیگه شماره کیس بالا و پایین فرقی نداره به نظر من همه یک جور استرس دارن چون برای کیس بالایی ها دیگه وقتی باقی نمیمونه . ایشالا زودتر وقت به کیس بالایی ها هم برسه که تو شرایط ما زمان حکم طلا رو داره واقعا. درسته که زمان کمی از مصاحبمون گذشته ولی 80 درصد انتظار ما توی کارنت شدن گذشت که خودش استرسش بیشتر از مصاحبه رفته ها بود .
خوشبختانه کیس 5903 نشان میدهد که دارند به 6000 تایی ها میرسند ولی به نظرم کسانی که کلیرنس میخورند در زودترین زمان ممکن 20 روزه کلیرشده اند و نرم زمان کلیرنس هم 70 روزه است
95 روز گذشت....(با اجازه از دوستان 280 روز به بالا)
دوستان
به نظرم جای امیدش اینه که این دو ماه اخر از شواهد پیداست که روند سریعتر داره پیش میره
همین دو روزه خیلی ها اپ خوردن از هر رده شماره ای و ....
ضمنا ساراگرو میگفت که دو ماه اخر تمرکز روی کلیرنسهاست یعنی به نظر میرسد که دروغ نگفته

انشالله که 30 روزه بیشتر نشه این ماههای اخر که کسی که اخر اگوست هم میره شانس داشته باشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، Marmad ، nimanoush ، mkamyab ، sadri54 ، بابراس ، hilda60 ، mel ، bahar101
(2015-07-25 ساعت 12:50)bidaad نوشته:  این کیس خیلی باحاله : 2015AS3954

اره باحاله
چرا نباشن 11 تا بچهBig Grin
فكر كنم زودتر از ما ويزا بگيره
SmileTongueWink
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-07-25 ساعت 12:55)p00ya2001 نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 12:50)bidaad نوشته:  این کیس خیلی باحاله : 2015AS3954

اره باحاله
چرا نباشن 11 تا بچهBig Grin
فكر كنم زودتر از ما ويزا بگيره
SmileTongueWink

چه حالی داشته اطلاعات این یازده نفر رو ثبت کرده ... موقع ثبت نام ... موقع ds 260 ... شانس اورده ایرانی نبوده وگرنه باید برا یازده نفر بلیط میگرفت ...خود کیس یه هواپیمای چارتر می خواد .Big Grin
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
(2015-07-25 ساعت 12:27)behzadsh نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 11:15)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 11:05)behzadsh نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 10:50)ehsan_pars نوشته:  لطفا دوستان جواب بدهند
با توجه به کوتاه بودن فاصله زمانی اعلام کلیری و تاریخ انقضا..(نمی دونم دقیقا به چه معناست)
آیا اگر فردی گوش شیطون کر جفت چشاش! کور به هر دلیلی نتونه به موقع به سفارت مراجعه کنه ،ویزا بش تعلق نمی گیره؟

من هم همین سوالو دارم .... باتوجه به اینکه اگه بخوایم مدیکال رو هم تمدید کنیم پس مطمئنا دیگه به تاریخ اعلامی نمیرسیم ....

بهتون توصیه اکید می کنم خودتون رو برسونین. این یعنی ریسک بالاتر از کلیرنس رو متحمل شدن چون هر ویزا سهمیه همون ماه هستش. پس اگر نرسین سر وقت ویزاتون رو بگیرین شاید از سهمیه ماه آینده شون بهتون ویزا ندن
تیچر جان این مدت کمی که وقت میدن برای کیسهایی هستش که اواخر ماه میلادی کلیر میشن یا تفاوتی نمیکنه؟ یعنی اگه اوایل یا اواسط ماه میلادی هم کلیر بشیم باز همون ۳-۴ روز رو وقت میدن؟؟

ببینین دوست من حتی اگر همین حالا من رو کلیر کنن من باید خودم رو برسونم دیگه فرق نمی کنه چند روز مونده
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

با سلام خدمت دوستان ببخشید میدونم این سوال مال اینجا نیست ولی خواستم دوستانی که به مصاحبه رفتن و تجربه مشابه دارن مارو کمک کنن .یادمه ریحانای عزیزم این اتفاق براش افتاد من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت 7عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم
تشکر کنندگان: ریحانا ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، bahar101
(2015-07-25 ساعت 12:21)ali_bf1 نوشته:  دوستان گروه 19 می انکارا که سربازی س بودن و اپدیت شدن اعلام حضور بفرمایید ببینیم در چه وضعیتی قرار داریم!!!

دوستان لطفا نظرتون رو بفرمایید.با تشکر
تشکر کنندگان: ریحانا ، p00ya2001 ، m.ghoreishi
(2015-07-25 ساعت 13:03)titi_spring64 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ببخشید میدونم این سوال مال اینجا نیست ولی خواستم دوستانی که به مصاحبه رفتن و تجربه مشابه دارن مارو کمک کنن .یادمه ریحانای عزیزم این اتفاق براش افتاد من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم

سلام
من تاریخ مصاحبه ام را سه روز جلو انداختند ولی با ایمیل نظرم را خواسته بودند

تاریخ مصاحبه ام د رنامه دوم هیچگاه عوض نشد .مهم تاریخی هسنت که سفارتتون (برای شما آنکارا) داده .

بهرحال الان هرچی بگند همون کار را باید بکنید و نه تو کارتون نباشه اگر لازمه زمانبندی سفرتون را عوض کنید، این کار را بکنید حتی اگر هزینه بربشه. البته من تاریخ مدیکالم را هم مجبور بودم عوض کنم و از بابت همین کلی با دکترم ایمیل رد و بدل کردیم آخرش هم مدیکالمو بعد مصاحبه تحویل دادم. بهرحال مبنای کارتون حرف سفارتتون باشه .
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، بابراس ، bahar101
ویزای من هفته اول سپتامبر تموم میشه ! هنوز معلوم نیست که همسرم میتونه بیاد یا نه و اصلا نمیتونیم برنامه ریزی کنیم برای کارهامون. گاهی فکر میکنم کاش نگرفته بودم ویزام رو و صبر کرده بودم Sad
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ریحانا ، s.zare ، nimanoush ، بابراس ، hilda60 ، bahar101 ، mamal amrikaei
(2015-07-25 ساعت 13:24)ریحانا نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 13:03)titi_spring64 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ببخشید میدونم این سوال مال اینجا نیست ولی خواستم دوستانی که به مصاحبه رفتن و تجربه مشابه دارن مارو کمک کنن .یادمه ریحانای عزیزم این اتفاق براش افتاد من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم

سلام

تاریخ مصاحبه ام د رنامه دوم هیچگاه عوض نشد .مهم تاریخی هسنت که سفارتتون (برای شما آنکارا) داده .

بهرحال الان هرچی بگند همون کار را باید بکنید و نه تو کارتون نباشه اگر لازمه زمانبندی سفرتون را عوض کنید، این کار را بکنید حتی اگر هزینه بربشه. البته من تاریخ مدیکالم را هم مجبور بودم عوض کنم و از بابت همین کلی با دکترم ایمیل رد و بدل کردیم آخرش هم مدیکالمو بعد مصاحبه تحویل دادم. بهرحال مبنای کارتون حرف سفارتتون باشه .
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، bahar101
(2015-07-25 ساعت 13:29)Marmad نوشته:  ویزای من هفته اول سپتامبر تموم میشه ! هنوز معلوم نیست که همسرم میتونه بیاد یا نه و اصلا نمیتونیم برنامه ریزی کنیم برای کارهامون. گاهی فکر میکنم کاش نگرفته بودم ویزام رو و صبر کرده بودم Sad

منی که هیچیک از اعضا گروهم ویزا نداریم حاضریم همون ویزا نصف و نیمه را بگیریم و یک حاشیه امن پیداکنیم .من جای شما بودم برنامه سفر را برای آگوست میگذاشتم با این امید که شاید همسرتون هم تا اون موقع به امید خدا کلیر شوند و همراهتون شوند ولی واقعا بیشتر از آگوست معطلش نمیکردم.موفق باشیدWink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-07-25 ساعت 13:35)titi_spring64 نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 13:24)ریحانا نوشته:  [quote='titi_spring64' pid='640623' dateline='1437813227']
با سلام خدمت دوستان ببخشید میدونم این سوال مال اینجا نیست ولی خواستم دوستانی که به مصاحبه رفتن و تجربه مشابه دارن مارو کمک کنن .یادمه ریحانای عزیزم این اتفاق براش افتاد من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم

سلام

[/quoواقعن ممنون از جواب سریعت امیدوارم هر چه سریعتر ویزاتو بگیری عزیزم راستش من یه مقدار به خود ایمیل مشکوکم که نکنه فیک باشه چون ساعت هفت انکارا اصلن باز نیست وگرنه طبق گفته شما هر چی سفارت بگه همونو باید انجام داد در ایمیل ذکر شده بخاطر مشکل سیستمامون نمیتونیم در اون روز شما رو مصاحبه کنیم شما دوباره به سفارت ایمیل زدین ؟ایا جوابتونو دادن؟
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، bahar101
(2015-07-25 ساعت 11:29)M.d نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 00:50)satan نوشته:  دوستان میدونم همه خسته شدیم از این صبر و انتظار طاقت فرسا ولی بعد از هر سختی روشنایی هست
یکجا میخوندم نوشته بود تاریکترین نقاط جایی هست که روشنایی پدیدار میشه پس الان ما ها در نقطه ایی هستیم که روزنه روشنایی قرار سوسو بزنه
امیدتون رو از دست ندید و مطمعن باشید در هفته پیش رو تکلیف خیلی از ما ها روشن میشه مخصوصا دوستانی که مصاحبشون تا آخر مارچ بوده چون روند کلیرنس امسال جوری بوده که تقریبا به ترتیب تاریخ مصاحبه صورت گرفته
به امید شنیدن خبرای خوب خوب در روزهای پیش رو

(2015-07-25 ساعت 11:02)M.d نوشته:  سلام دوستان،تو ايميل كلير سفارت كه پنج شنبه عصر دادند مهلت تحويل پاسپورت به سفارت دوشنبه يعني پس فردا اعلام شده،از طرفي چون ويزا دوبي هم يك هفته زمان ميبره تا بخوام خودم برم،امروز پاسپورت را دادم براي پيكاپ و چون فقط يكشنبه ها و سه شنبه ها سفارت پاسپورت تحويل ميگيره (تو ايميل اينو ننوشته تو سايت سفارت هست)آژانس ميگه فردا نميرسه ،اگر سه شنبه پاسپورت برسه سفارت به نظرتون مشكلي هست؟؟؟
نياز هست ايميل بزنم و در جريان بزارم سفارتو؟؟

با الي گشت تماس گرفتم ميگه ويزا فوري ديگه نداره دبي ،بين چهار روز تا يك هفته طول ميكشه صادر بشه و مجبورم پيكاپ كنم كه ديروز هم تعطيل بود و امروز آژانس ميگه فردا كه نميرسه دوشنبه هم كه پاسپورت تحويل نميگيرند و سه شنبه ميبريم، دوستاني كه پنج شنبه كلير شدند و همين مشكل را دارند چيكار كردند؟؟
چرا یکشنبه نمیرسه؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، SAMBAR ، بابراس ، bahar101
فكر كنم تا دوشنبه شب خبري باشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: sadri54 ، بابراس ، hilda60 ، mfte.teacher

کاربران در حال بازدید این موضوع: