کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-26 ساعت 12:36)sadri54 نوشته:  دوستانی که مصاحبشون در ماه های مارچ یا اپریل و یا قبلا بوده و به تاریخ 24 جولای آپ شدند ، امروز هم آپ شدند؟

امروز که تعطیله ....از فردا منتظر باشین
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، ehsan_pars ، SAMBAR ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس
تبریک به پویا و ممل آمریکایی
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
دوستان با اینکه برنده لاتاری 2016 هستم ولی وقتی میام این صفحه کیلیرنس را میخونم ومیبینم بچه ها کلیر شدند ...از صمیم قلب برا همتون خوشحال میشم ..امیدوارم همه بچه های این تایپک ویزاشونو بگیرند ...و امیدوارم به زودی زود خبر دریافت ویزای آقای قریشی عزیز بشنویم ....آمین .....آرزوی موفقیت دارم برا همتون هم این جا هم اون طرف دنیا.....و التماس دعا از همتون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
(2015-07-26 ساعت 11:12)نیلان نوشته:  با توجه به اینکه دوستان برای من پیام فرستادن، من یه توضیح بدم در مورد شرایط کیس. من یک ضرب گرفتم و همسرم حدود دوهفته کلیر شد. ما هر دو دکتری گروه پزشکی هستیم. همسر من سربازی نیروی انتظامی رفته بود. روز مصاحبه من توقع نداشتم یک ضرب بگیرم، اما جو مصاحبه ی ما خیلی دوستانه بود، به نظرم جلب اعتماد خیلی مهمه و موقع مصاحبه پاسپورت من رو نگه داشته بود و من همش متوجه بودم که پاسپورت همسرم رو هم نگه داشته یعنی نظر افیسر دادن ویزا به هر دو فرد بود، اما روی مانیتور براش نوشته بودن که همسر من بهتره چک بخوره (خودش مستقیم به ما گفت) حتی پاسپورت رو برد و گفت بذارین از همکارم بپرسم،،،رفت و برگشت و گفت بخاطر سربازی باید چک بشید و خیلی هم خودش ناراحت بود بخاطر این (میخوام بگم یعنی آفیسر نظرش با ویزا دادن بود). همسر من نامه یی داشت از محل سربازی که وظایف زمان سربازیش توش قید شده بود که خودش گفت شاید به شما کمک کنه، اونا هم بهش یه فرم دادن که پر کنه و ایمیل کردیم و بعد هم کلیر شد همسر من...
این تجربه ی من بود از یه ویزای یک ضرب و کلیر سریع...
امیدوارم کمک کنه بهتون

مرسی خانم دکتر امید وار شدم
تشکر کنندگان: لطف اله ، mkamyab ، p00ya2001 ، M.d ، farrokh33 ، hamid99 ، moj21 ، ARSAMNEW ، Arshia2000 ، 1362amin1362 ، بابراس
(2015-07-26 ساعت 13:16)ehsan_pars نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 11:12)نیلان نوشته:  با توجه به اینکه دوستان برای من پیام فرستادن، من یه توضیح بدم در مورد شرایط کیس. من یک ضرب گرفتم و همسرم حدود دوهفته کلیر شد. ما هر دو دکتری گروه پزشکی هستیم. همسر من سربازی نیروی انتظامی رفته بود. روز مصاحبه من توقع نداشتم یک ضرب بگیرم، اما جو مصاحبه ی ما خیلی دوستانه بود، به نظرم جلب اعتماد خیلی مهمه و موقع مصاحبه پاسپورت من رو نگه داشته بود و من همش متوجه بودم که پاسپورت همسرم رو هم نگه داشته یعنی نظر افیسر دادن ویزا به هر دو فرد بود، اما روی مانیتور براش نوشته بودن که همسر من بهتره چک بخوره (خودش مستقیم به ما گفت) حتی پاسپورت رو برد و گفت بذارین از همکارم بپرسم،،،رفت و برگشت و گفت بخاطر سربازی باید چک بشید و خیلی هم خودش ناراحت بود بخاطر این (میخوام بگم یعنی آفیسر نظرش با ویزا دادن بود). همسر من نامه یی داشت از محل سربازی که وظایف زمان سربازیش توش قید شده بود که خودش گفت شاید به شما کمک کنه، اونا هم بهش یه فرم دادن که پر کنه و ایمیل کردیم و بعد هم کلیر شد همسر من...
این تجربه ی من بود از یه ویزای یک ضرب و کلیر سریع...
امیدوارم کمک کنه بهتون

مرسی خانم دکتر امید وار شدم
طبق آماری که من دارم امسال دوره ی کلیرنس اکثر پزشکای عزیز کوتاه بوده
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 2015-reza ، SAMBAR ، farrokh33 ، hamid99 ، moj21 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، 1362amin1362 ، samane1363 ، بابراس
تبریک به همه دوستان کلیر شده و به امید روزهای عالی و بهتر برای همه کلیر شده ها
خدا کنه ما منتظرها هم بشیم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-07-26 ساعت 13:14)لطف اله نوشته:  دوستان با اینکه برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم ولی وقتی میام این صفحه کیلیرنس را میخونم ومیبینم بچه ها کلیر شدند ...از صمیم قلب برا همتون خوشحال میشم ..امیدوارم همه بچه های این تایپک ویزاشونو بگیرند ...و امیدوارم به زودی زود خبر دریافت ویزای آقای قریشی عزیز بشنویم ....آمین .....آرزوی موفقیت دارم برا همتون هم این جا هم اون طرف دنیا.....و التماس دعا از همتون

سلام. خانوم لطف اله شما كه آژانس كار ميكنين لطفا دوستان رو تو دريافت ويزا و بليط راهنمايي كنيد

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

(2015-07-26 ساعت 11:14)khalilkhah نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 11:01)houshym نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 10:15)houshym نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 10:09)houshym نوشته:  
(2015-07-25 ساعت 22:19)hamid99 نوشته:  http://www.wolfsdorf.com/articles/TAL2.pdf

دوستان این متنی که اقای حمید فرستادن بسیار جالبه اگر کسی وقت کنه ترجمه کنه که ثواب بزرگی داره
ولی نکات اصلیش اینه
که رشته های خاص بستگی به نظر افیسر میتونه شامل چک های بسیار بد و زمانبر بشه و این رشته ها خوب بسیار زیادند
حالا میفهمم چرا کارشناس ارشد علوم ازمایشگاهی بدون سربازی داره چک طولانی میخوره
مهندس کامپیوتر چک طولانی میخوره
بنابراین خدا نکنه افیسر از شغلت برداشت دوگانه و مبهمی میکنه میفرستت جایی که عرب نی انداخت

رشته های حساس از نظر انها
مهمات متعارف
فناوری هسته ای
سیستمهای موشکی
سیستمهای ناوبری و ارتباط هوایی
شیمیایی بیولوژیکی و مهندسی زیست
تصویر برداری و سنجش دور
میکروالکترونیک و کامپیوتر سخت افزار
امنیت اطلاعات
لیزر و مهندسی انرژی
سنسور و تکنولوژی سنسورها
فنون دریایی
رباتیک
برنامه ریزی شهری!!!!
مهندسی مواد
زیردریایی

به عبارتی دوستانی که مصاحبه میروند و دچار ابهام افیسر در عنوان شغل بشوند کارشان با کرامالکاتبین است

دوستان گرامی که پروسه کلیرشان طولانی شده است اگر امکان دارد بفرمایند که ایا در این لیست بالا به لحاظ حساسیت هستند یا خیر فکر کنم خیلی کمک خواهد کرد.

من هستم

دوستانی که کلیرشون طولانی شده یعنی بیش از 2.5 ماه( 75 روز به بالا) اگه لطف کنن بگن در اون لیست بودن ممنون میشم
برای سال بعدی ها هم خوب خواهد بود
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ehsan_pars ، SAMBAR ، farrokh33 ، lighthouse ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس
(2015-07-26 ساعت 11:24)p00ya2001 نوشته:  آقا از سفارتم با موبايلم تماس گرفتن الان
پاشو بيا ويزاتو بگير

تبریک به شما دوست عزیز
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mkamyab ، farrokh33 ، moj21 ، Arshia2000 ، 1362amin1362 ، بابراس
تبریک به دوستان کلیر شده و آیا کسی هست که آپ 24 جولای خورده باشه و امروز کلیر شده باشه ؟
راستی از تیچر خبری نیست مشکوک میزنه به کلیری
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، farrokh33 ، sadri54 ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس
درود بر همه

دوستان کیسهای 5777 و 5912 ابوظبی امروز کلیر شدن. مبارکشون باشه.به امید کلیر شدن همه دوستان مهاجرسرایی.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
(2015-07-26 ساعت 13:24)houshym نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 11:14)khalilkhah نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 11:01)houshym نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 10:15)houshym نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 10:09)houshym نوشته:  دوستان این متنی که اقای حمید فرستادن بسیار جالبه اگر کسی وقت کنه ترجمه کنه که ثواب بزرگی داره
ولی نکات اصلیش اینه
که رشته های خاص بستگی به نظر افیسر میتونه شامل چک های بسیار بد و زمانبر بشه و این رشته ها خوب بسیار زیادند
حالا میفهمم چرا کارشناس ارشد علوم ازمایشگاهی بدون سربازی داره چک طولانی میخوره
مهندس کامپیوتر چک طولانی میخوره
بنابراین خدا نکنه افیسر از شغلت برداشت دوگانه و مبهمی میکنه میفرستت جایی که عرب نی انداخت

رشته های حساس از نظر انها
مهمات متعارف
فناوری هسته ای
سیستمهای موشکی
سیستمهای ناوبری و ارتباط هوایی
شیمیایی بیولوژیکی و مهندسی زیست
تصویر برداری و سنجش دور
میکروالکترونیک و کامپیوتر سخت افزار
امنیت اطلاعات
لیزر و مهندسی انرژی
سنسور و تکنولوژی سنسورها
فنون دریایی
رباتیک
برنامه ریزی شهری!!!!
مهندسی مواد
زیردریایی

به عبارتی دوستانی که مصاحبه میروند و دچار ابهام افیسر در عنوان شغل بشوند کارشان با کرامالکاتبین است

دوستان گرامی که پروسه کلیرشان طولانی شده است اگر امکان دارد بفرمایند که ایا در این لیست بالا به لحاظ حساسیت هستند یا خیر فکر کنم خیلی کمک خواهد کرد.

من هستم

دوستانی که کلیرشون طولانی شده یعنی بیش از ۲.۵ ماه( 75 روز به بالا) اگه لطف کنن بگن در اون لیست بودن ممنون میشم
برای سال بعدی ها هم خوب خواهد بود

هستیم داداش توکل بر خدا
خیلی بدترشم هستیم...:-) اما امیدواریم و توکلمون بر خداست
تشکر کنندگان: farrokh33 ، ARSAMNEW ، moj21 ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، بابراس
(2015-07-26 ساعت 13:33)lotttery2015 نوشته:  تبریک به دوستان کلیر شده و آیا کسی هست که آپ 24 جولای خورده باشه و امروز کلیر شده باشه ؟
راستی از تیچر خبری نیست مشکوک میزنه به کلیری

انشالله كه تيچر مياد و مينويسه ببخشيد دوستان نبودم آخه كلير شدم داشتم كارامو انجام ميدادم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
هورا پویا هورررررررا, هورا ممل امریکایی.به اندازه کلیر شدن خودم از شنیدن خبر عاقبت بخیریتون خوشحال شدم.مممممممبارککککککککک.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
دوستان شوهر من کارشناس ارشد مهندسی مواد از دانشگاه دولتی و شاغل رسمی دولت یک ماهه کلیر شد من فکر میکنم نحوه اطلاعات دادن به افسر مهم است و هوش ذکاوت افسر رشته مهم نیست مثلا افسر ما در انکارا ی خانم هندی بود خیلی مختصر از ما مصاحبه گرفت حتی من فکر میکنم نظرش به ویزای یک ضرب بود ولی رفت قسمت اداری و برگشت گفت شما باید مراحل اداری را طی کردهه
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان