موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-27 ساعت 10:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-27 ساعت 10:21 توسط دریای خروشان.)
به خدا دیگه کلافه شدیم .انگار آنکارا تعطیله. قبلا جواب ایمیل رو میدادن. الان دیگه از همون هم خبری نیست .واقعا این دیگه چه جورشه. این همه آدم رو سر درگم کردن ....خدایا لااقل این هفته یه خبری بشه ...
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 08:27)ALISHARIFI نوشته: سلام به همگی . من و همسرم 24 july یه ap ناقابل میل کردیم . چون ساز ساعت 11:30 صبح به بعد نتونستم چک کنم نمیدونم از کجا صادر شده ؟ چون سفارت ارمنستان مثل ابوظبی و انکارا جداگانه قسمت چک کردن ap رو نداره و حتما باید از روی ساعت AP خوردن متوجه بش که از کجا است. بعضی از دوستان مخصوصا از ابوظبی نوشتن 26 JULY هم AP میل کردن . شنبه یکشنبه مگه این سفارت ها یا USA کار میکنن که دوستان AP خوردن ؟البته یه جا خوندم که یکی از این سفارت ها شنبه نصف روز کار میکنن . وای 26 JULY که یک شنبه است . شاید هم بخاطر عید فطر باشه مه ابوظبی داره جبران میکنه . هر عزیزی جواب رو میدونه لطف کنه؟ سوال بعدی اینکه ایا سفارت ارمنستان هم ایمیل هنگان کلرینس میده ؟ یا خیر؟ یه بار بحث این موضوع شد ولی من دقیقا متوجه نشدم . که منتظر ایمیل بمونیم یا همون سایت محترم و مقدس سفارت ارمنستان کافیه ؟ بچه های ارمنستانی مقیم مهاجر سرا لطف کنناگه دقیق میدونن منت میزارن به من
سلام.
دوست عزیز تعطیلی سفارت آمریکا توی ابوظبی جمعه و شنبه هست.
برای همینه که دیروز که یکشنبه بود ابوظبی کلی فعال بود
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
نمیخوام انرژی منفی بدم، فقط با مواردی برخورد کردم که برام سوال ایجاد کرده!
دوستان شنیدم در ترکیه بخاطر اقدامات نظامی و درگیری با PKK اوضاع کمی نا آرام. ممکنه این مورد تاثیری در روند کلیری ها داشته باشه؟!
مورد دیگه دوستی بود که در آنکارا مصاحبه داشت و تاریخ مصاحبه شون رو به تعویق انداخته بودن و علت اون رو مشکل سیستمی عنوان کرده بودن!! یعنی بازم سیستم ها مشکل پیدا کرده؟!
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 09:53)moj21 نوشته: سلام وصبح همگی به خیروشادمانی
دوستان ،منم الان سیس رو چک کردم ودیدم دوباره هرسه نفرمون به تاریخ 27جولای اپ داشتیم. ولی هنوز از ایمیل یا تماس برای کلیری خبری نشده.
امیدوارم همه دوستان منتظر خصوصا قدیمی ها ونصفه نیمه ها زودتر کلیر بشن.
ضمنا من هنوز منتظرم بینم کسی از دوستان آژانسی که درعرض یه روز ویزای امارات بگیره ،سراغ دارندکه به بنده معرفی کنند.ازهمه سپاسگزارم خصوصا مدیر عزیزآقارضای گل
دیگه جای نگرانی نیست ...شما خودت رو کلیر بدون ...احتمال داره برای اول ماه اگست اعلام کلیری بشین ...اگر درست حدس زده باشم این چند نفری که با مهلت خیلی کم از ابوظبی کلیر شدند به علت استفاده از آخرین ویزاهای ماه جولای بوده و شما فرصت کافی خواهید داشت....تبریک میگم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-27 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-27 ساعت 10:44 توسط mkamyab.)
(2015-07-27 ساعت 10:39)Aliz12363 نوشته: (2015-07-27 ساعت 10:30)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: نمیخوام انرژی منفی بدم، فقط با مواردی برخورد کردم که برام سوال ایجاد کرده!
دوستان شنیدم در ترکیه بخاطر اقدامات نظامی و درگیری با PKK اوضاع کمی نا آرام. ممکنه این مورد تاثیری در روند کلیری ها داشته باشه؟!
مورد دیگه دوستی بود که در آنکارا مصاحبه داشت و تاریخ مصاحبه شون رو به تعویق انداخته بودن و علت اون رو مشکل سیستمی عنوان کرده بودن!! یعنی بازم سیستم ها مشکل پیدا کرده؟!
ولي مثل بنز داره EU مصاحبه ميكنه! قسمت interview schedule رو ببينيد
دوستان به علت نا آرامی در شهر استانبول هفته های گذشته بار کاری انکارا افزایش پیدا کرده و این تاخیر و سکوت به دلیل اینه که کارهای کنسولی استانبول به انکارا سوئیچ شده ....به زودی اوضاع درست میشه
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 10:40)mkamyab نوشته: (2015-07-27 ساعت 09:53)moj21 نوشته: سلام وصبح همگی به خیروشادمانی
دوستان ،منم الان سیس رو چک کردم ودیدم دوباره هرسه نفرمون به تاریخ 27جولای اپ داشتیم. ولی هنوز از ایمیل یا تماس برای کلیری خبری نشده.
امیدوارم همه دوستان منتظر خصوصا قدیمی ها ونصفه نیمه ها زودتر کلیر بشن.
ضمنا من هنوز منتظرم بینم کسی از دوستان آژانسی که درعرض یه روز ویزای امارات بگیره ،سراغ دارندکه به بنده معرفی کنند.ازهمه سپاسگزارم خصوصا مدیر عزیزآقارضای گل
دیگه جای نگرانی نیست ...شما خودت رو کلیر بدون ...احتمال داره برای اول ماه اگست اعلام کلیری بشین ...اگر درست حدس زده باشم این چند نفری که با مهلت خیلی کم از ابوظبی کلیر شدند به علت استفاده از آخرین ویزاهای ماه جولای بوده و شما فرصت کافی خواهید داشت....تبریک میگم
دوست گرامی من تو آژانس هواپیمایی کار میکنم قبلا ویزا سرویس برا دبی میزدند ویه روزه ویزا میدادند ولی الان دیگه ویزای سرویس برداشته شده و ارجنت میدند سه روزه کاری هم طول میکشه ....تازه اگه خدای نکرده شباهت اسمی نداشته باشید وویزاتون تو بلک لیست نره ..البته این مورد خیلی نادر پیش میاد تو 100 تا یه نفر این شکلی میشه ...برای همتون آرزوی موفقیت دارم ..حرص نخورید و نگران نباشید اشاله هموتون ان طرف آب هستید من مطمینم ...این دوره سختی هم میگذره
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امروز خیلی از کیس های ابوظبی به تاریخ 27 جولای آپدیت شدند. ظاهرا از آمریکا هم بوده (or)
فکر کنم یک موج کلیر گروهی در راهه.
ولی از آپدیت کیس های خاک خورده پشت شوفاژ مثل ماها خبری نیست.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-27 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-27 ساعت 10:53 توسط ali1980.)
سلام
دوستان در روز مصاحبه از خانم من هیچ مدرک تحصیلی نخواستند. آیا این طبیعیه؟ افیسر هم از خانمم پرسید تا حالا جایی کار کردی که خانمم هم گفت نه. درضمن برنده اصلی من هستم با توجه به مشکل نداشتن سابقه کاری خانمم و... نمی تونستند همون لحظه به خانمم ویزا بدهند.؟
ممنون
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 10:20)دریای خروشان نوشته: به خدا دیگه کلافه شدیم .انگار آنکارا تعطیله. قبلا جواب ایمیل رو میدادن. الان دیگه از همون هم خبری نیست .واقعا این دیگه چه جورشه. این همه آدم رو سر درگم کردن ....خدایا لااقل این هفته یه خبری بشه ...
اگه يادتون باشه ابوظبي هم يه مدت جواب هيچ ايميلي رو نميداد..يه دفعه شروع كرد به جواب دادن و كلير كردن. مثل اينكه تعداد كيس ها كه زياد ميشه ديگه جواب نميدند،همه را جمع ميكنند يه دفعه شروع ميكنند. انشالا به زودي آنكارا هم با كلي كيس كليري استارت ميزنه.
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان تو سایت سیس فقط برنده اصلی به تاریخ 27جولای آپ شده و همه کیس آپ نشدند ممکن کلیر بشیم
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى