کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-27 ساعت 12:32)tandis_n_m نوشته:  هوراااااااااااااا
منم الان ایمیلم اومد...گفته هر روز جز جمعه و شنبه ساعت ۲ بعد از ظهر...
و اینکه واسه من گفته تا ۹اگوست وقت دارم...این دیده شیرازیم گفته دو روز بیشتر وقت بدیم بهش..خخخخخخ

تبریک میگم ...موفق باشید
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-07-27 ساعت 12:38)mehdiyk نوشته:  هوررررررررررررررررراااااااااااااااااا به همه دوستان
بالاخره ما هم کلیییییییییر شدیم
ایشالا بقیه دوستان آگوست ایشالا
مبارک باشه دوست گرامییییی

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
هوووووووورررررررررراااااااااااااا
کلیر شدم ، همین الان ایمیل اومد و تا 9 آگوست وقت دادن.
خدایا نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم ، من بنده خوبت نبودم ولی همیشه لطفتو از من دریغ نکردی. خدایا شکرت.

خدایا این لحظه شیرین را نصیب همه دوستان این تاپیک کن.
جا داره از همه مدیران عزیز، دوستان و عزیزان تشکر کنم بابت راهنماییها ، امیدها و حمایتهای بی دریغتون. هیچ وقت نمی تونم این محبتهارو جبران کنم . فقط خدارو به بزرگیش قسم میدم که دل همتونو شاد کنه.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
(2015-07-27 ساعت 12:46)sadri54 نوشته:  هوووووووورررررررررراااااااااااااا
کلیر شدم ، همین الان ایمیل اومد و تا ۹ آگوست وقت دادن.
خدایا نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم ، من بنده خوبت نبودم ولی همیشه لطفتو از من دریغ نکردی. خدایا شکرت.

جا داره از همه مدیران عزیز، دوستان و عزیزان تشکر کنم بابت راهنماییها ، امیدها و حمایتهای بی دریغتون. هیچ وقت نمی تونم این محبتهارو جبران کنم . فقط خدارو به بزرگیش قسم میدم که دل همتونو شاد کنه.

مبارک باشه دوست عزیز ...همیشه سلامت و موفق باشین ...خوشحالمون کردین
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-07-27 ساعت 12:32)tandis_n_m نوشته:  هوراااااااااااااا
منم الان ایمیلم اومد...گفته هر روز جز جمعه و شنبه ساعت ۲ بعد از ظهر...
و اینکه واسه من گفته تا ۹اگوست وقت دارم...این دیده شیرازیم گفته دو روز بیشتر وقت بدیم بهش..خخخخخخ
هوررررررررررررررررررررررررررررررررا
تندیس خانم و دیگر دوستان مبارک باشه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
(2015-07-27 ساعت 12:46)sadri54 نوشته:  هوووووووورررررررررراااااااااااااا
کلیر شدم ، همین الان ایمیل اومد و تا ۹ آگوست وقت دادن.

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
سلام به همه بچه مهاجر سرا .اقا 4902 از ارمنستان من بودم . تشکر از همه دوستان و مدیران مهاجر سرا که تو این مدت با اطلاعاتی که دادن به ما امیدواری دادن و پشت مون واستادن . انشاالله همه بچه ها هرچه زودتر قبل تاریخ نهایی از بلا تکلیفی در بیان و راهی اون ور اب بشن. خیلی حیجان دارم . چون 30 روز بیشتر وقت ندارم . باید بلیط تهیه کنم برای ارمنستان یا زمینی برم . خلاصه حس خوبی هست خدا برای شما هم این حس رو بده . باز هم تشکر . تشکر . از اقا رضا . اقا رادوین . و دعا مخصوص برای اقا رضا برای هرچه سریعتر کلرینس شدنش (آمین) و نفرات مهاجر سرا و بخصوص بچه های گل ارمنستان که تو تاپیک ارمنستان همه مدتی با هم بودیم یه توضیحی درباره کیس میدم . برنده خودم . فوق لیسانس عمران . سابقه کار در شرکت خصوصی 15 سال . سابقه کار در عسلویه 6 سال . همسرم مهندس کامپیوتر . استخدام تامین اجتماعی . هر دو کلرینس خوردیم حدود 80روز شد . افیسر گفته بود تو ماه اوت (مرداد) خبری میشه . یه مقدار زودتر شد . اگه سوالی هست سرتا پا در خدمت هستم . من تا 30JULY باید ارمنستان باشم . اگه کاری هست در خدمتم . پر حرفی شد . بزارید به حساب شور و اشتیاق من
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
آقا رضا و دوستان عزیز چه موقع ایمیل فرستاده میشه چون ما باید هر چه زودتر راه بیفتیم درسته؟
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، sadri54 ، 1362amin1362 ، mkamyab ، r.bazargan ، p00ya2001 ، rbrb-2015 ، babak90 ، بابراس ، moj21 ، farrokh33
(2015-07-27 ساعت 12:50)ALISHARIFI نوشته:  سلام به همه بچه مهاجر سرا .اقا 4902 از ارمنستان من بودم . تشکر از همه دوستان و مدیران مهاجر سرا که تو این مدت با اطلاعاتی که دادن به ما امیدواری دادن و پشت مون واستادن . انشاالله همه بچه ها هرچه زودتر قبل تاریخ نهایی از بلا تکلیفی در بیان و راهی اون ور اب بشن. خیلی حیجان دارم . چون 30 روز بیشتر وقت ندارم . باید بلیط تهیه کنم برای ارمنستان یا زمینی برم . خلاصه حس خوبی هست خدا برای شما هم این حس رو بده . باز هم تشکر . تشکر . از اقا رضا . اقا رادوین . و دعا مخصوص برای اقا رضا برای هرچه سریعتر کلرینس شدنش (آمین) و نفرات مهاجر سرا و بخصوص بچه های گل ارمنستان که تو تاپیک ارمنستان همه مدتی با هم بودیم یه توضیحی درباره کیس میدم . برنده خودم . فوق لیسانس عمران . سابقه کار در شرکت خصوصی 15 سال . سابقه کار در عسلویه ۶ سال . همسرم مهندس کامپیوتر . استخدام تامین اجتماعی . هر دو کلرینس خوردیم حدود 80روز شد . افیسر گفته بود تو ماه اوت (مرداد) خبری میشه . یه مقدار زودتر شد . اگه سوالی هست سرتا پا در خدمت هستم . من تا 30JULY باید ارمنستان باشم . اگه کاری هست در خدمتم . پر حرفی شد . بزارید به حساب شور و اشتیاق من

علی جون تبریک فراوان میگم ایشالا موفق باشی. دو نکته
1: تا 30 جولای 3 روز فرصت داری نه 30 روز.
2:سربازی رفتی یا معافیت داشتی؟ اگه بله کدوم ارگان بودی؟
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
سلام به دوستان ابوظبي وايروان ، تبريك به همگي . براي ما هم دعا كنيد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
ما دوباره همه با هم بو قت بعد از ظهر سیدنی اپدیت شدیم . آپدیت های ۲۲ و۲۷ همه کیس از طریق سفارت بوده اند. تاریخ های اپدیت در امضا مشخصه.
معنی ش چه دوستان؟
کسی میدونه؟
کمک کمک......
WinkBig Grin
(2015-07-27 ساعت 12:53)Elahe2015 نوشته:  آقا رضا و دوستان عزیز چه موقع ایمیل فرستاده میشه چون ما باید هر چه زودتر راه بیفتیم درسته؟

شما راه بیفت به نظرمن تا اونجا بررسی ایمیلت اومدهمبارک باشه موفق باشی
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
سلام
با تبریک به همه دوستان که کلیر شدن امیدوارم همیشه در تمام مراحل زندگی شاد و موفق باشند. بچه ها یواش یواش فکر کنم به ما 6000 هم دارن نزدیک میشن.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
(2015-07-27 ساعت 12:56)Alireza1347 نوشته:  ما دوباره همه با هم بو قت بعد از ظهر سیدنی اپدیت شدیم . آپدیت های ۲۲ و۲۷ همه کیس از طریق سفارت بوده اند. تاریخ های اپدیت در امضا مشخصه.
معنی ش چه دوستان؟
کسی میدونه؟
کمک کمک......
معنی ش چه دوستان؟
هیچکس نظری نداره؟
تیچر عزیز و اقا رضا نظرتون چیه؟
WinkBig Grin
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Elahe2015 ، 1362amin1362 ، moj21 ، بابراس
(2015-07-27 ساعت 12:54)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 12:50)ALISHARIFI نوشته:  سلام به همه بچه مهاجر سرا .اقا 4902 از ارمنستان من بودم . تشکر از همه دوستان و مدیران مهاجر سرا که تو این مدت با اطلاعاتی که دادن به ما امیدواری دادن و پشت مون واستادن . انشاالله همه بچه ها هرچه زودتر قبل تاریخ نهایی از بلا تکلیفی در بیان و راهی اون ور اب بشن. خیلی حیجان دارم . چون 30 روز بیشتر وقت ندارم . باید بلیط تهیه کنم برای ارمنستان یا زمینی برم . خلاصه حس خوبی هست خدا برای شما هم این حس رو بده . باز هم تشکر . تشکر . از اقا رضا . اقا رادوین . و دعا مخصوص برای اقا رضا برای هرچه سریعتر کلرینس شدنش (آمین) و نفرات مهاجر سرا و بخصوص بچه های گل ارمنستان که تو تاپیک ارمنستان همه مدتی با هم بودیم یه توضیحی درباره کیس میدم . برنده خودم . فوق لیسانس عمران . سابقه کار در شرکت خصوصی 15 سال . سابقه کار در عسلویه ۶ سال . همسرم مهندس کامپیوتر . استخدام تامین اجتماعی . هر دو کلرینس خوردیم حدود 80روز شد . افیسر گفته بود تو ماه اوت (مرداد) خبری میشه . یه مقدار زودتر شد . اگه سوالی هست سرتا پا در خدمت هستم . من تا 30JULY باید ارمنستان باشم . اگه کاری هست در خدمتم . پر حرفی شد . بزارید به حساب شور و اشتیاق من

علی جون تبریک فراوان میگم ایشالا موفق باشی. دو نکته
۱: تا 30 جولای ۳ روز فرصت داری نه 30 روز.
۲:سربازی رفتی یا معافیت داشتی؟ اگه بله کدوم ارگان بودی؟
تشکر بله کاملا درسته 3 روز متاسفانه . معافیت کفالت داشتم استاد قریشی
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان