موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واسه arash56
داداش رکورد زمان رسوندن پاس به سفارتو اعلام کن .
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 13:40)APOLO5321 نوشته: سلام و عرض تبریک به همه دوستان کلیر شده
سوال من اینه که تا بحال در چندین پست خوندم که دوستان گفتند وقتی دوره زمانی کلیرنس از ۶ ماه بیشتر بشه سفارت ها موظف به پاسخگویی هستند.
میشه لطفا بگید این رو از چه منبعی می گید چون ما که هفت ماه و نیم از زمان مصاحبه مون میگذره و همچنان منتظر کلیر شدن همسرم هستیم، هربار که به سفارت ایمیل زنیم فقط در جواب همون تمپلیت همیشگی رو دریافت می کنیم و من که برنده اصلی هستم همان روز در سایت سیس آپدیت می شم و اتفاق دیگه ای نمیفته!!!
آیا راه دیگری برای پاسخگویی سفارت و پیگیری ما وجود داره؟
خیر دوست عزیز متاسفانه بر خلاف متنی که در سایت سفارت نوشته شده و ایشان طبق آن متن خودشون رو موظف به پاسخ به منتظران بالای 6 ماه دانسته اند به جز ارسال یک پاسخ تکراری هیچ تجربه ی جدیدی از هیچکس در دست نیست حتی برای دوستانی که هشت یا نه ماه در حال انتظار هستند این وضع به همین شکل جریان داره
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 13:50)mkamyab نوشته: (2015-07-27 ساعت 13:40)APOLO5321 نوشته: سلام و عرض تبریک به همه دوستان کلیر شده
سوال من اینه که تا بحال در چندین پست خوندم که دوستان گفتند وقتی دوره زمانی کلیرنس از ۶ ماه بیشتر بشه سفارت ها موظف به پاسخگویی هستند.
میشه لطفا بگید این رو از چه منبعی می گید چون ما که هفت ماه و نیم از زمان مصاحبه مون میگذره و همچنان منتظر کلیر شدن همسرم هستیم، هربار که به سفارت ایمیل زنیم فقط در جواب همون تمپلیت همیشگی رو دریافت می کنیم و من که برنده اصلی هستم همان روز در سایت سیس آپدیت می شم و اتفاق دیگه ای نمیفته!!!
آیا راه دیگری برای پاسخگویی سفارت و پیگیری ما وجود داره؟
خیر دوست عزیز متاسفانه بر خلاف متنی که در سایت سفارت نوشته شده و ایشان طبق آن متن خودشون رو موظف به پاسخ به منتظران بالای ۶ ماه دانسته اند به جز ارسال یک پاسخ تکراری هیچ تجربه ی جدیدی از هیچکس در دست نیست حتی برای دوستانی که هشت یا نه ماه در حال انتظار هستند این وضع به همین شکل جریان داره
خیلی ظلمه که
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
با تبریک مجدد به همه دوستان کلیر شده و امید به اینکه امسال از ایران کسی جا نمونه
ما امروز ایروان مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم ( اقای جوگندمی خوشتیپ سن بالا) هر دو فوق و رشته حساس و برنده سربازی ارتش و همسرم کارمند دولتی
به نظرم اصلا مصاحبه خوبی نبود تقریبا هیچی از من که برنده اصلی بودم نپرسید و فقط گفت شغلت چیه( گفتم مدیر فروش) و سپس از خانمم پرسید که چه کاری انجام میده( یعنی از خانمم بیشتر از من سوال کرد). حتی از سربازی سوال نکرد و هیچی تقریبا فقط یک سوال کرد که از سربازی چند سال گذشته و با جدولی که روی دیوارش بود مطابقت کرد.
بعد آب پاکی رو اینطوری ریخت که شما باید مراحل اداری رو بگذرونید و این حداقل سه ماه طول میکشه( یعنی اصلا نگفت که ممکنه کمتر هم طول بکشه) و شما سال بعد باید سعی کنید زودتر بیایید!!!!!!!!!!!!!!! یعنی حس کردم شرایط طوریه که میدونه چک هایی که داره درخواست میکنه واقعا به این مدت باقیمانده نمیرسه من هم گفتم مگه دست ماست
((((((((((( و جلسه تمام شد
فقط یک نکته بگم که البته حس میکنم عذاب وجدان گرفته بود و نمیتونست فارسی بگه که باید مراحل بگذرونید منم بهش گفتم انگلیسی بگید مشکلی نیست و شروع کرد انگلیسی صحبت کردن.
خیلی ناراحت کننده است
(((((((((((((
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 13:52)houshym نوشته: دوستان عزیز
با تبریک مجدد به همه دوستان کلیر شده و امید به اینکه امسال از ایران کسی جا نمونه
ما امروز ایروان مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم ( اقای جوگندمی خوشتیپ سن بالا) هر دو فوق و رشته حساس و برنده سربازی ارتش و همسرم کارمند دولتی
به نظرم اصلا مصاحبه خوبی نبود تقریبا هیچی از من که برنده اصلی بودم نپرسید و فقط گفت شغلت چیه( گفتم مدیر فروش) و سپس از خانمم پرسید که چه کاری انجام میده( یعنی از خانمم بیشتر از من سوال کرد). حتی از سربازی سوال نکرد و هیچی تقریبا فقط یک سوال کرد که از سربازی چند سال گذشته و با جدولی که روی دیوارش بود مطابقت کرد.
بعد آب پاکی رو اینطوری ریخت که شما باید مراحل اداری رو بگذرونید و این حداقل سه ماه طول میکشه( یعنی اصلا نگفت که ممکنه کمتر هم طول بکشه) و شما سال بعد باید سعی کنید زودتر بیایید!!!!!!!!!!!!!!! یعنی حس کردم شرایط طوریه که میدونه چک هایی که داره درخواست میکنه واقعا به این مدت باقیمانده نمیرسه من هم گفتم مگه دست ماست
فقط یک نکته بگم که البته حس میکنم عذاب وجدان گرفته بود و نمیتونست فارسی بگه که باید مراحل بگذرونید منم بهش گفتم انگلیسی بگید مشکلی نیست و شروع کرد انگلیسی صحبت کردن.
خیلی ناراحت کننده است
(((((((((((((
خیلی ناراحت شدم اما نگران نباش بودن خیلی از دوستان که آفیسره گفته 3 ماه اما 2هفته ای کلییر شدن
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 13:26)ARSAMNEW نوشته: امکان داره امروز بازم کلیری داشته باشیم یا نه ؟ مثلا ایروان دوباره یکسری دیگه رو اعلام کنه ؟ یا همین یک سری برای امروز اعلام میشه ؟
منم همین رو پرسیدم و کسی پاسخ نداد
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-27 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-27 ساعت 14:24 توسط سپیده زمان.)
(2015-07-27 ساعت 13:12)ARSAMNEW نوشته: کسی دیگه ایی از بچه هایی که 24 جولای آپدیت داشته بوده که هنوز کلیر نشده باشه ؟
اگه کسی داشته اعلام کنه ایشلا کلیری ها همینجوری ادامه پیدا کنه ...
24 آپدیت داشتمو هنوز کلیر نشدم [DISAPPOINTED FACE]
التماس دعا واسه همه منتظران
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-27 ساعت 14:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-27 ساعت 14:02 توسط ariana80.)
دوستان عزیز
بعد آب پاکی رو اینطوری ریخت که شما باید مراحل اداری رو بگذرونید و این حداقل سه ماه طول میکشه( یعنی اصلا نگفت که ممکنه کمتر هم طول بکشه) و شما سال بعد باید سعی کنید زودتر بیایید!!!!!!!!!!!!!!! یعنی حس کردم شرایط طوریه که میدونه چک هایی که داره درخواست میکنه واقعا به این مدت باقیمانده نمیرسه من هم گفتم مگه دست ماست Sad((((((((((( و جلسه تمام شد
خیلی ناراحت کننده است Sad(((((((((((((
امضا رو به روز کردم
(2015-07-27 ساعت 13:54)لیدا59 نوشته: (2015-07-27 ساعت 13:52)houshym نوشته: دوستان عزیز
خیلی ناراحت کننده است
(((((((((((((
خیلی ناراحت شدم اما نگران نباش بودن خیلی از دوستان که آفیسره گفته ۳ ماه اما ۲هفته ای کلییر شدن
متاسفانه حسم میگه که خودش میدونست داره چیکار میکنه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 13:45)ehsan1984 نوشته: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واسه arash56
داداش رکورد زمان رسوندن پاس به سفارتو اعلام کن .
احسان عزیز خیلی مخلصم
یادمه دم در هتل شیراک بهم گفتی تو دلم مونده برات هورا بکشم و همونم شد.
آره داداش کیسمون که اعلام شد 10 دقیقه بعدش سفارت بودیم و پاسارو تحویل دادیم.واقعا لحظه شیرینیه که به خود خدا قسم دمه سفارت بلند خدارو با خانومم صدا زدیم که همه بچه هایی که چشم انتظارن کلیر بشن و این ویزا به ما هم بچسبه.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من میرم برای شادی روح و روان خودم پنکیک درست کنم. بیخیال کلیری و همه چیز!
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 13:12)Kia robani نوشته: هوررررا کیس ما هم کلیر شد ولی فقط تا 30 جولای وقت دادند برای گرفتن ویزا
تبریک همقطار چه جوری تشریف می بری سفارت؟ پیام خصوصی براتون فرستادم . مثل اینکه المپیک ورزشی ارامنه اونجا هست . شلوغه
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 14:01)houshym نوشته: دوستان عزیز
بعد آب پاکی رو اینطوری ریخت که شما باید مراحل اداری رو بگذرونید و این حداقل سه ماه طول میکشه( یعنی اصلا نگفت که ممکنه کمتر هم طول بکشه) و شما سال بعد باید سعی کنید زودتر بیایید!!!!!!!!!!!!!!! یعنی حس کردم شرایط طوریه که میدونه چک هایی که داره درخواست میکنه واقعا به این مدت باقیمانده نمیرسه من هم گفتم مگه دست ماست Sad((((((((((( و جلسه تمام شد
خیلی ناراحت کننده است Sad(((((((((((((
امضا رو به روز کردم
(2015-07-27 ساعت 13:54)لیدا59 نوشته: (2015-07-27 ساعت 13:52)houshym نوشته: دوستان عزیز
خیلی ناراحت کننده است
(((((((((((((
خیلی ناراحت شدم اما نگران نباش بودن خیلی از دوستان که آفیسره گفته ۳ ماه اما ۲هفته ای کلییر شدن
متاسفانه حسم میگه که خودش میدونست داره چیکار میکنه
دوست عزیز
مثبت فکر کن تااتفاقهای خوب بیفته واست
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-27 ساعت 14:00)سپیده زمان نوشته: (2015-07-27 ساعت 13:12)ARSAMNEW نوشته: کسی دیگه ایی از بچه هایی که 24 جولای آپدیت داشته بوده که هنوز کلیر نشده باشه ؟
اگه کسی داشته اعلام کنه ایشلا کلیری ها همینجوری ادامه پیدا کنه ...
24 آپدیت داشتمو هنوز کلیر نشدم [DISAPPOINTED FACE]
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر
نگران نباشید نوبتی هم باشه نوبت انکارا هست . 24 جولایی ها ظاهرا کلیر دارن میشن امیدوار باشین
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس