کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-27 ساعت 16:42)nimashariat نوشته:  سلام دوستان.با تبریک به همه کلیر شده ها.من برنده ۲۰۱۶ هستم.چند وقته این تاپیکو دنبال می کنم.یه لیست از مشخصات بچه های این تاپیک درست کردم تا برای سال بعد یکم شرایط دستم بیاد البته می دونم هر سال فرق می کنه.هر کدومتون که کلیر می شین با خوشحالی یه تیک سبز جلو اسمتون می زنم.امیدوارم به زودی تمام اسم های لیستم تیک سبز بخورن.
یه سوال.تو لیست من تا حالا تقریبا 100 اسم هست.اگر بگیم 200 کیس دیگه هم تو نوبتن که یا من اسمشونو ندیدم یا تو این پیج نیست میشن حدود 300 نفر.با در نظر گرفتن حدود 3000 ویزا میشه ۱۰%.یعنی 90% یک ضرب گرفتن؟ ایا واقعا اینجوری بوده؟
من چون شمارم بالاست احتمالا تیر سال بعد باید برم مصاحبه.البته شرایط یک ضربی رو هم دارم.اگه افیسر نخواد گیر بده!!! (دانشجوی فوق عمران ترم آخر.سربازی معافیت کفالت.کار شرکت خصوصی ساختمانی با ۷ سال سابقه بیمه.همسرم هم لیسانس شیمی و خانه دار که سابقه کار هم نداره) می دونم برای نگرانی هنوز خیلی خیلی زوده ولی به خاطر کیس نامبرم یکم نگرانم.با توجه به اعدادی (که گفتم که البته اصلا دقیق هم نیست!) ایا بیشتر کیس ها یکضرب می گیرن؟
خیلی ممنون می شم دوستان با تجربه مثل اقا رضا و تیچر جان ودیگر دوستان جواب بدند.

یه خواهش هم دارم که ایشالا ویزا گرفتین رفتین برای سال دیگه مارو تنها نزارین و از تجربیاتتون مارو بی بهره نکنید.ما تازه اول راهیم...........

با تشکر و ارزوی کلیری برای همه

همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس
که دراز است ره مقصد و ما نوسفریم

سلام دوست عزیز
من تجربه خیلی زیادی ندارم اما سعی میکنم با توجه به اطلاعاتم کمک کنم تا جایی که من میدونم متاسفانه۹۰درصد ایرانیها پروسه کلیرنس رو بدلیل سربازی میگذرونند و شما بابت این موضوع شانس اوردید البته دیده شده که کیس های ایرانی بدون موضوع مشکوکی وارد این پروسه شدند که البته بامدت زمان خیلی کوتاهی کلیر شدند ففط شما سعی کنید زمان مصاحبه استرس نداشته باشید و موصوعی برای افیسر نامفهوم باقی نمونه با ارزوی ویزای یکضرب برای شما.
من و خانمم به خودمون قول دادیم و کلیر شدیم و رفتیم یه برنامه حمایتی حسابی از بچه های لاتاری داشته باشیم.برای ما دعا کنید لطفا به شدت نیازمندیم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: ریحانا ، nimashariat ، APOLO5321 ، hilda60 ، M.d ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، لطف اله
(2015-07-27 ساعت 17:37)mkamyab نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 17:03)kimfar نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 16:57)mkamyab نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 16:46)kimfar نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 16:35)mkamyab نوشته:  از دوستانی که مصاحبه آنکارا بودن کسی دقیق میدونه که سفارت چه ساعتی تعطیل میشه ؟

پنج و نیم بعد از ظهر به آنکارا که میشه حدودا شش و نیم. ..هفت بعد از ظهر ما

پس به نوعی میشه گفت در فاصله ۴:30 تا ۶:30 به وقت تهران دریافت هرگونه آپدیت میتونه هم از طرف ترک باشه و هم یو اس که تشخیص رو سخت میکنه

درسته...چون من از طرف سفارت ایمیل ساعت شش و خورده اییم داشتم...معمولاً آپدیتای با ارزش تقریباً ۸ و ۹ شب به بعد...
پس اپدیت 24 جولای بنده که ساعت پنج و نیم اومد از سفارت بوده و ارزش خاصی نداره ....ممنون از همه ی دوستان

آقا همچین بی ارزشم نیست...این نشون میده که دارن پروندتونو بررسی میکنن و تبادل اطلاعات بین سفارت و واشنگتن. ..پس باید منتظر خبرای خوب باشید بزودی زود دوست من...
تشکر کنندگان: mkamyab ، SAMBAR ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، Alex 2014
سلام من هم امروز رفتم مصاحبه و متاسفانه نمیدونم به خاطر کار دولتی یا سربازی که تو ارتش بودم ap خوردم برا من هم دعا کنید
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
تشکر کنندگان: mkamyab ، satan ، ریحانا ، karo.eng ، khalilkhah ، hilda60 ، M.d ، moj21 ، hamid99 ، mel ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، لطف اله
(2015-07-27 ساعت 17:50)saeed_ans نوشته:  سلام من هم امروز رفتم مصاحبه و متاسفانه نمیدونم به خاطر کار دولتی یا سربازی که تو ارتش بودم ap خوردم برا من هم دعا کنید
کی با شما مصاحبه کرد چه سوالاتی کرد؟ به شما در مورد زمان چی گفت؟ به ما خیلی ناامید کننده گفت!!!
ما هم کلیر خوردیم

ما ایروان مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم ( اقای جوگندمی خوشتیپ سن بالا) هر دو فوق و رشته حساس و برنده سربازی ارتش و همسرم کارمند دولتی
به نظرم اصلا مصاحبه خوبی نبود تقریبا هیچی از من که برنده اصلی بودم نپرسید و فقط گفت شغلت چیه( گفتم مدیر فروش) و سپس از خانمم پرسید که چه کاری انجام میده( یعنی از خانمم بیشتر از من سوال کرد). حتی از سربازی سوال نکرد و هیچی تقریبا فقط یک سوال کرد که از سربازی چند سال گذشته و با جدولی که روی دیوارش بود مطابقت کرد.
بعد آب پاکی رو اینطوری ریخت که شما باید مراحل اداری رو بگذرونید و این حداقل سه ماه طول میکشه( یعنی اصلا نگفت که ممکنه کمتر هم طول بکشه) و شما سال بعد باید سعی کنید زودتر بیایید!!!!!!!!!!!!!!! یعنی حس کردم شرایط طوریه که میدونه چک هایی که داره درخواست میکنه واقعا به این مدت باقیمانده نمیرسه من هم گفتم مگه دست ماست Sad((((((((((( و جلسه تمام شد
فقط یک نکته بگم که البته حس میکنم عذاب وجدان گرفته بود و نمیتونست فارسی بگه که باید مراحل بگذرونید منم بهش گفتم انگلیسی بگید مشکلی نیست و شروع کرد انگلیسی صحبت کردن.
خیلی ناراحت کننده است Sad(((((((((((((
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: SAMBAR ، h_researcher ، moj21 ، 1362amin1362 ، nora-nora ، Alex 2014
(2015-07-27 ساعت 16:46)kimfar نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 16:35)mkamyab نوشته:  از دوستانی که مصاحبه آنکارا بودن کسی دقیق میدونه که سفارت چه ساعتی تعطیل میشه ؟

پنج و نیم بعد از ظهر به آنکارا که میشه حدودا شش و نیم. ..هفت بعد از ظهر ما

پس به نوعی میشه گفت در فاصله ۴:30 تا ۶:30 به وقت تهران دریافت هرگونه آپدیت میتونه هم از طرف ترک باشه و هم یو اس که تشخیص رو سخت میکنه

درسته...چون من از طرف سفارت ایمیل ساعت شش و خورده اییم داشتم...معمولاً آپدیتای با ارزش تقریباً ۸ و ۹ شب به بعد...
پس اپدیت 24 جولای بنده که ساعت پنج و نیم اومد از سفارت بوده و ارزش خاصی نداره ....ممنون از همه ی دوستان
دیگه بعد از این همه مدت چیزی دست سفارت نیست که از آنکارا باشه...مطمئنا از امریکا بوده...فقط باید صبر کنید آنکارا شروع کنه..
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: mkamyab ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014
(2015-07-27 ساعت 17:55)houshym نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 17:50)saeed_ans نوشته:  سلام من هم امروز رفتم مصاحبه و متاسفانه نمیدونم به خاطر کار دولتی یا سربازی که تو ارتش بودم ap خوردم برا من هم دعا کنید
کی با شما مصاحبه کرد چه سوالاتی کرد؟
ما هم کلیر خوردیم

ما ایروان مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم ( اقای جوگندمی خوشتیپ سن بالا) هر دو فوق و رشته حساس و برنده سربازی ارتش و همسرم کارمند دولتی
به نظرم اصلا مصاحبه خوبی نبود تقریبا هیچی از من که برنده اصلی بودم نپرسید و فقط گفت شغلت چیه( گفتم مدیر فروش) و سپس از خانمم پرسید که چه کاری انجام میده( یعنی از خانمم بیشتر از من سوال کرد). حتی از سربازی سوال نکرد و هیچی تقریبا فقط یک سوال کرد که از سربازی چند سال گذشته و با جدولی که روی دیوارش بود مطابقت کرد.
بعد آب پاکی رو اینطوری ریخت که شما باید مراحل اداری رو بگذرونید و این حداقل سه ماه طول میکشه( یعنی اصلا نگفت که ممکنه کمتر هم طول بکشه) و شما سال بعد باید سعی کنید زودتر بیایید!!!!!!!!!!!!!!! یعنی حس کردم شرایط طوریه که میدونه چک هایی که داره درخواست میکنه واقعا به این مدت باقیمانده نمیرسه من هم گفتم مگه دست ماست Sad((((((((((( و جلسه تمام شد
فقط یک نکته بگم که البته حس میکنم عذاب وجدان گرفته بود و نمیتونست فارسی بگه که باید مراحل بگذرونید منم بهش گفتم انگلیسی بگید مشکلی نیست و شروع کرد انگلیسی صحبت کردن.
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: moj21 ، mel ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، nimanoush
(2015-07-27 ساعت 17:00)mehdiyk نوشته:  از دوستان عزیز کسی فردا ارمنستان وقت مدیکال داره؟
دکتر کریستین که مرخصیه! دکتر انوش کسی میدونه هست یا نه؟ ایمیل زدم هنوز جواب نداده! من الان می خواستم راه بیفتم به سمت ایروان!
پلیز
ما پنجشنبه رفتیم بود
به نظرم شما دوباره ایمیل بزن و برو اگه جواب نداد احتمالا بدون نوبت میبیندتون
مصاحبه هفته آخر جولای
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
تشکر کنندگان: SAMBAR ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014
(2015-07-27 ساعت 13:06)Alireza1347 نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 12:56)Alireza1347 نوشته:  ما دوباره همه با هم بو قت بعد از ظهر سیدنی اپدیت شدیم . آپدیت های ۲۲ و۲۷ همه کیس از طریق سفارت بوده اند. تاریخ های اپدیت در امضا مشخصه.
معنی ش چه دوستان؟
کسی میدونه؟
کمک کمک......
معنی ش چه دوستان؟
هیچکس نظری نداره؟
تیچر عزیز و اقا رضا نظرتون چیه؟

دوست عزيز ،ايميل خودتون روچك كنيد،چون توى سايت سفارت هنوز جواب كليرى ما نيومده وبراى من وهمسرم ازسفارت ايميل زدن.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
تشکر کنندگان: SAMBAR ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، Alex 2014
ما هم کلیر خوردیم

روز مصاحبه من هم به یکی از دوستان گفتند 4_5 ماه..ولی ایشون 3 هفته ای کلیر شدند...و طبق گفته سارا گرو 2 ماه آخر بیشتر به کلیر کردن میپردازن و پروسه سرعت میگیره...پس امیدتون را از دست ندید..
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: SAMBAR ، mkamyab ، moj21 ، hamid99 ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، nora-nora ، Alex 2014 ، nimanoush
ضمن تبريك به همه بچه هاي كلير شده ايروان و ابوظبي. اين خبر خيلي خوبي هست براي بچه هاي انكارا، چون بالاخره همه ويزاهاي لاتاري ايران تو ين سه سفارت يه مجموعه حساب ميشن. يه بررسي ساده نشون مي ده كه ويزاها تو اين ماه هاي آخر با يه نمودار سينوسي صادر ميشه و نه خطي. يعني به ناگهان طوفان ايجاد ميشه و بعد از چند روز دوباره آروم ميشه، و سفارتخونه ها هم لزوما همزمان طوفان به پا نمي كنن. همين يه ماه پيش ايروان وضعش از همه خرابتر بود ولي خدا رو شكر دوباره موتورش رو روشن كرد و دل ما رو شاد. اما در مورد انكارا ، يه بررسي ساده هم امسال و هم سالهاي قبل نشون مده كه انكارا جزو سفارتخونه هاي پركار هست و كارنامه بدي هم در صدور ويزا نداشته. پس شك نكنيد كه آرامشي كه الان در انكارا حاكمه آرامش قبل از طوفانه و طي روزاي آينده سوپر كلير انكارا شامل بچه هاي مارچ و باقي مونده هاي ماهاي اول لاتاري انشا... شروع ميشه و از ماه بعد هم نوبت ما ميرسه. اين خط اينم نشون. بي قراري نكنين همشريهاي من.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: دریای خروشان ، mkamyab ، satan ، ریحانا ، hilda60 ، M.d ، moj21 ، ARSAMNEW ، sadri54 ، mel ، 1362amin1362 ، tandis_n_m ، Alex 2014
(2015-07-27 ساعت 17:55)tandis_n_m نوشته:  
(2015-07-27 ساعت 16:46)kimfar نوشته:  پنج و نیم بعد از ظهر به آنکارا که میشه حدودا شش و نیم. ..هفت بعد از ظهر ما

دیگه بعد از این همه مدت چیزی دست سفارت نیست که از آنکارا باشه...مطمئنا از آمریکا بوده...فقط باید صبر کنید آنکارا شروع کنه..
بله ...تشکر ....ما همچنان امیدواریم و منتظر....البته این آنکارا و تجربه ی بی در و پیکریش میتونه کمک فکری خوبی باشه برای دوستان 2016...تا جایی که ممکنه سفارتتون رو از آنکارا تغییر بدین
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: دریای خروشان ، moj21 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، tandis_n_m ، Alex 2014
(2015-07-27 ساعت 17:56)houshym نوشته:  
ما هم کلیر خوردیم

مصاحبه کننده ما هم همون آقا بود کیس اصلی خانمم بود که در مورد شغلش سوال کرد ولی یه ضرب بهشون ویزا رو داد از من هم در مورد شغلم و سربازیم پرسید ولی گفت ممکنه بیشتر از 30 سپتامبر مراحل اداری طول بکشه و دست اون نیست که بتونه برامون کاری بکنه ولی نگران نباشم و هر روز سایت سفارت رو چک کنم در آخر هم دو سه بار به خانمم تاکید کرد حتما ویزارو بگیره وانشاله برای من هم قبل از 30 سپتامبر مشخص میشه و اگه نشد خانمم در آمریکا اقدام کنه
مصاحبه هفته آخر جولای
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
خیلی امیدوارکننده بود .انشاالله به زودی کلیر همه دوستان ....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: moj21 ، hamid99 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، kimfar
سلام به آقا رضا و دوستان عزیز نامه ایمیل زده میشه یا این متنی که در سایت سیس عوض میشه رو باید به سفارت تحویل بدیم میشه راهنمایی کنید تشکر
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
تشکر کنندگان: moj21 ، ARSAMNEW ، M.d ، 1362amin1362 ، Alex 2014
دوست عزیز ما انکارا بودیم و به خاطر مشکلاتی مجبور شدیم که بعد از ظهر هم مراجعه کنیم ساعت 3 رفتیم و 4 اومدیم بیرون ولی هنوز یه تعدادی بودن از افیسر ها !
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: mkamyab ، satan ، moj21 ، 1362amin1362 ، Alex 2014