موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-28 ساعت 21:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-28 ساعت 21:05 توسط saman98.)
يك نمونه فرم مكاتبه با سفارت جهت پيگيري اگه زحمتي نيست برام بفرستيد ممنون
Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هستش میشه بهم بگین چه جوری میفهمین یکی کلیر شده از تو سایت سیس چه جوری میشه فهمید؟از توسایت سفارت انکارا چه جوری میشه فهمید؟ اگه کمک کنید ممنون میشم
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 21:05)saman98 نوشته: يك نمونه فرم مكاتبه با سفارت جهت پيگيري اگه زحمتي نيست برام بفرستيد ممنون
Send from Tapatalk
من هم همین درخواست رو داشتم در ضمن ایمیل باید به سفارت زده بشه ایمیل سفارت ارمنستان همونه که تو برگه آبی؟
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز دوباره آپدیت داشتم واین پنجمین آپدیت من بوده به نظر شما این نشانه کلیر شدن من هست؟
تاریخ آپدیتها 21 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هستش میشه بهم بگین چه جوری میفهمین یکی کلیر شده از تو سایت سیس چه جوری میشه فهمید؟از توسایت سفارت انکارا چه جوری میشه فهمید؟ اگه کمک کنید ممنون میشم
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 21:21)kimfar نوشته: (2015-07-28 ساعت 21:11)maryam2020 نوشته: ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هستش میشه بهم بگین چه جوری میفهمین یکی کلیر شده از تو سایت سیس چه جوری میشه فهمید؟از توسایت سفارت انکارا چه جوری میشه فهمید؟ اگه کمک کنید ممنون میشم
دوست عزیز شما کلیر بشید خود سفارت براتون ایمیل میزنه. ..البته قبلش از روی به قول بچه ها آپدیتای طلایی میتونید بفهمید که به امید خدا کلیر شدید....حالا آپدیت طلایی همون آپدیت شبانه و روز بعدش آپدیت سفارتو بعدشم بسم الله برای ویزا خوشگله. ..که ان شاالله به زودي زود نصیب هممون بشه...
میشه یک راهنمایی دیگه هم کنید اپدیتی که از امریکاس دلیلش چی میتونه باشه و اپدیتی که سفارت میزنه دلیلش چیه کیس من به تاریخ بیس جول اپ خورده اما من نمیدونم از کجا بوده اخرین اپم هم نوزده می بوده میخوام بدونم اگه این اپ از سفارت بوده معنیش چیه و اگه از امریکا بوده معنیش چی میشه
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
22 جولای آپدیت هر دو نفر کیس که در جواب ایمیل بوده..... و امروز 28 جولای آپدیت نفر اصلی کیس..... امیدوار کنندس بعد 230 روز؟؟؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
خوب من هم یک اطلاعاتی بدم شاید بدرد بخوره
من هم رشته ام توی اون لیست بلند بالا بود و هم سربازی ۳ پاه
حدودا ۳ ماهه هم کلیر شدم - دقیقا 100 روز
امیدوارم بدردتون بخوره
[/quote]
شما جز قدیمی های س ..بودید شاید متفاوت باشه
اما بازم جای امیدواری هست برای بچه های س ..هم دعا کنید
[/quote]
اونام میدونن س پ ا ه ی های جدید بیشتر اجباری بوده . امیدوار باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 21:17)میثم هاشملو نوشته: دوستان امروز دوباره آپدیت داشتم واین پنجمین آپدیت من بوده به نظر شما این نشانه کلیر شدن من هست؟
تاریخ آپدیتها 21 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای
باید از بزرگان صبوری آموخت .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان كساني كه امروز آپديت داشتن از سفارت بوده يا از يو اس؟
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس