کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-29 ساعت 07:40)mari48 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 19:12)Memolk نوشته:  چرا سایت سیس هنوز وضعیت ما را ready زده و issued نشده ....امروز ویزا گرفتیم چقدر طول می کشه سایت تغییر کنه البته به تاریخ امروز که مصاحبه داشتیم آپ خورده یعنی از ۹ جون به 28 جولای تغییر کرده

سلام دوست مهاجرسرایی عزیز میتونم بپرسم برای گرفتن ویزاتون از سفارت ابوظبی چه مراحلی را گذراندید؟؟؟چه مدارکی به همراه بردید به من گفتند تا ۷ اگوست وقت دارم وفقط یکشنبه ها وسه شنبه مراجعه کنم میشه خواهش کنم محبت کنید پاسخ دهید با توجه به اینکه شما این مرحله حساس را گذراندیدبا کمال تشکر من ضمنا از زمانی که پاس را تحویل میدهید تا زمانی که تحویلتان میدهند چقدر طول میکشد من خودم نمیتونم برم ودختر خواهرم قبول زحمت کردند ایرادی که ندارد ؟؟؟
سلام خانم مری ، البته ینده هم مثل شما این سوال رو دارم و امیدورام دوستانی که خودشون رفتن و گرفتن جواب بدن . ولی اینکه چه کسی مدارک رو ببره بده سفارت مهم نیست و لی برای گرفتن ویزا مطمئن نیستم که آیا وکالت نامه برای اعضای فامیل غیر کیس لازم هست یا نه . در مورد زمان صدور هم همینطور که برای یکضربی ها سه روز اداری لازمه در اینمورد هم باید همینطور باشه یعنی سه روز کاری بعد از یکشنبه یاسه شنبه ای که مدارک رو دادین .
حالا دوستان با تجربه در اینمورد لطفا تکمیل کنند
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
(2015-07-29 ساعت 09:14)SINA FALL نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 07:33)Alireza1347 نوشته:  سلام دوستان
کیس ما دوباره اپدیت شد ولی نمی دونم به وقت ا م ر یک ا بود یا نه.
به نظرشما ما روگذاشتن سر کار؟ هی اپدیت بدون کلیری؟

علیرضا خان وضعیت ما هم شبیه خودته. یک هفته گذشته ۴ بار آپدیت شدیم اما هنوز خبری از کلیری نیست.

ایشالا حداکثر تا اواسط اگوست خبری میشه.
شاید سهمیه ویزای این ماه تموم شده.
به امید موفقیت شما
WinkBig Grin
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، SINA FALL ، ریحانا ، ehsan_pars ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
(2015-07-29 ساعت 09:27)gholamrezaei نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 19:12)Memolk نوشته:  چرا سایت سیس هنوز وضعیت ما را ready زده و issued نشده ....امروز ویزا گرفتیم چقدر طول می کشه سایت تغییر کنه البته به تاریخ امروز که مصاحبه داشتیم آپ خورده یعنی از ۹ جون به 28 جولای تغییر کرده

سلام دوست مهاجرسرایی عزیز میتونم بپرسم برای گرفتن ویزاتون از سفارت ابوظبی چه مراحلی را گذراندید؟؟؟چه مدارکی به همراه بردید به من گفتند تا ۷ اگوست وقت دارم وفقط یکشنبه ها وسه شنبه مراجعه کنم میشه خواهش کنم محبت کنید پاسخ دهید با توجه به اینکه شما این مرحله حساس را گذراندیدبا کمال تشکر من ضمنا از زمانی که پاس را تحویل میدهید تا زمانی که تحویلتان میدهند چقدر طول میکشد من خودم نمیتونم برم ودختر خواهرم قبول زحمت کردند ایرادی که ندارد ؟؟؟
سلام خانم مری ، البته ینده هم مثل شما این سوال رو دارم و امیدورام دوستانی که خودشون رفتن و گرفتن جواب بدن . ولی اینکه چه کسی مدارک رو ببره بده سفارت مهم نیست و لی برای گرفتن ویزا مطمئن نیستم که آیا وکالت نامه برای اعضای فامیل غیر کیس لازم هست یا نه . در مورد زمان صدور هم همینطور که برای یکضربی ها سه روز اداری لازمه در اینمورد هم باید همینطور باشه یعنی سه روز کاری بعد از یکشنبه یاسه شنبه ای که مدارک رو دادین .
حالا دوستان با تجربه در اینمورد لطفا تکمیل کنند
سلام متشکر از راهنمایی هر دوی شما عزیزان یه سوال تو سایت نوشته تا 7 اگوست وقت دارم یعنی تا 7 اگوست مهلت ویزاست یا مهلت تحویل پاسپورتها
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
(2015-07-29 ساعت 03:16)mkamyab نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 03:06)ali_bf1 نوشته:  دوستان در جواب ایمیل سفارت انکارا معمولا کل کیس اپدیت میشه یا نفر اصلی؟!!

کل کیس اپدیت میشه

من اخه ایمیل دادم وقتی نگله کردم بعدش دیدم فقط کیس اصلی اپدیت شده.نظرتون چیه؟!!!
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
(2015-07-29 ساعت 09:06)babak90 نوشته:  سلام دوستان چند سوال در مورد آنکارا داشتم
۱-اول اینکه چرا به قول دوستمون کیس های انکارا حتی اپ از آمریکا هم نمیخورند یعنی انجا کیس ها بسته به سفارت دسته بندی دارند؟و فعلا روی کیسهای انکارا کار نمیشود؟
۲- بعد اینکه ما ۶ روز پیش اولین ایمیل پیگیری را بعد ۴.۵ ماه زدیم ولی حتی جوابمونو هم ندادن ؟ دوستان کسی هست که تو این چند روز از انکارا جواب گرفته باشه؟ و اگه هست لطفا بگید از طریق سایت بوده پیگیریتان یا مستقیما به ادرس انکارا ایمیل زدید؟
۳- آیا دوباره ایمیل را بفرستم یا همچنان در انتظار پاسخ باشم؟
۴-اچرا سایت انکارا که دیگه شماره ای رو اعلام نمیکنه و روی 27 جون مونده و اخرین اپدیت سایت هم که ۱۰ جولای هست نکنه دوباره سیستم های انکارا بهم ریخته که علایم حیاتی نشون نمیدن؟
با توجه به عملکرد این ماه فکر کنم کیس ها با توجه به سفارت دسته بندی میشن چون همونطور که گفتین کیس های آنکارا حتی آپ شبانه هم نمیخورن
در مورد سوال دوم هم یکسری از دوستان دیروز جواب ایمیلشون امده
خیلی دنبال جواب سوال سوم گشتم در این چند روز در سایت های مختلف مهاجرتی ولی کسی نظری نداره در مورد تغییر رویکرد آنکارا
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

دوستان من گیج شدم نمیدونم 28 جولای که اپدیت شده کیس اصلی سفارت انکارا واسه جواب ایمیل بوده یا اپدیت واقعی! گروه 19 می بودیم ما.حدودا ساعت 5 اپدیت شدیم.راهنمایی کنید تروخدا!مرسی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
(2015-07-29 ساعت 09:26)M.d نوشته:  

ابوظبی این روزها هر روز به جز روزهای تعطیل(جمعه و شنبه )تحویل میگیره ، پاسپورت و برگه روز مصاحبه ببرین کافیه،احتمال زیاد یکشنبه یا سه شنبه هفته بعدش پاسپورت مزین شده به ویزا را میتونید بروید تحویل بگیرید،هرکسی هم میتونه ببره نیاز نیست خودتان ببرید
سلام جناب M.D اگر یکشنبه پاسپورت تحویل سفارت شود آخر همان هفته ویزا تحویل نمیشود؟ ---لطفآ بیشتر توضیح دهید ---من به سه روز کاری فکر میکردم جهت برنامه ریزی.
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
سلام ما همین الان دوباره نفر اول کیس آپ دیت شدتو سیس به تاریخ 29-Jul-2015 امیدوار باشیم دیگه نه؟آپ قبلیمون 20 جول بود که نمیدونم شبانه بود یا روزانه Smile اما ما ایمیلی نزدیم لطفا راهنمایی کنید دیگه Smile
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، بابراس ، moj21
(2015-07-29 ساعت 10:53)رشید نوشته:  سلام ما همین الان دوباره نفر اول کیس آپ دیت شدتو سیس به تاریخ 29-Jul-۲۰۱۵ امیدوار باشیم دیگه نه؟آپ قبلیمون 20 جول بود که نمیدونم شبانه بود یا روزانه Smile اما ما ایمیلی نزدیم لطفا راهنمایی کنید دیگه Smile
یس Smile

2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس ، moj21
سلام دوستان گلم
من بالاخره از سفر برگشتم و خوشحالم که دعای من گرفت! قبل سفر گفتم دعا می کنم برمیگردم خیلیاتونو دیگه اینجا نبینم، خداروشکر خیلیا از جمع منتظران پر کشیدن. حالا که میبینین مسافرت رفتن من چقدر به کارتون میاد بی زحمت نفری 50تومن بزارین روهم منو باز بفرستین سفر! واس خودتون می گما. بنفعتونهBig Grin

به دوستای خوبمون که پر کشیدن هزاران بار تبریک می گم شاد باشین و خرم.
جسارتاً دو سه تا نکته رو هرچند در حدی نیستم که عرض کنم، بگم

اول اینکه من از دیروز ظهر که اومدم تا الان 100 صفحه ای که نبودم رو خط به خط خوندم (یک روز کامل!). تنها دلیلش هم اینه که هم در شادی دوستانی که کلیر شدن سهیم باشم و هم سؤالات تکراری نپرسم اما متأسفانه دوستان این زحمت رو به خودشون نمیدن که صحبت بقیه رو بخونن و دایم سؤال تکراری می بینیم، از جمله :
1. واسه پیک آپ چه مدارکی لازمه؟ جوابش فقط پاس + برگ کلیر که سفارت داده و پرینت کلیر شدن
2. با کجا واسه پیک آپ تماس بگیریم؟ نیم ساعت وقت بزارین زنگ بزنین 118 و شماره آژانسای نزدیکتون رو بگیرین با همشون تماس بگیرین و سؤال کنین!
3. از کدوم آژانس ویزای امارات بگیریم؟ همون جواب بالایی + جوابهایی که دایم بجه ها گفتن.
تاپ تور (88659700) ویزای دبی:قیمت 270 درهم و حداکثر تا ۷ روز آماده میشه بدون خرید بلیط
آژانس زرگان گشت تو تهرانپارس ویزای بدون بلیت میده. 290 هزار توامن
آژانس دلتابان خودش کارگزاره تقاطع شریعتی –میرداماد
شیراز ويزا دوبی ٢٧٠ تومن ٠٧١٣٦٢٨٧٦٦٥
4. آپ های سفارت و سیس به چه معنا هستش؟ کدوم مهم تره؟
هر دو آپدیت در جای خودش اهمیت دارن
آپدیت های با فاصله ی یک روز تا دوهفته بعد از مصاحبه و آپدیت هایی که بعد از ارسال ایمیل و یا هر پیگیری دیگه ای اتفاق بیفته کم اهمیتن.
بعد از مصاحبه به سیس از طرف سفارت حضور شما در مصاحبه و اطلاعاتتون ارسال میشه و آپ میخورین با دریافت اطلاعات و احراز هویت از طرف سیس آپ میخورین.
درخواست اطلاعات بیشتر از سفارت آپ از طرف سیس رو به همراه داره و ارسال اطلاعات از سفارت آپ از طریق سفارت.
بعد از اون نتیجه ی بررسی پروندتون بعد از هر بررسی از سیس ب سفارت ارسال میشه و آپ میخورین.
در نهایت سفارت در مورد کلیر کردن مختار هستش و با اعلام کلیر شما مجددا آپ میخورین.

همونجوری هم که بچه ها گفتن اگه مدیکالتون به تاریخ انقضا نزدیک میشه ونمیتونین سریعا تا پایان تاریخ مدیکال به امریکا سفر کنین از همین الان واسه گرفتن ویزای امارات اقدام کنین و قید 300 تومن پولتون رو بزنین.

دوم اینکه روش جستجو رو میزارم واسه اونایی که یادشونه قبلا چیزی در سایت خوندن اما الان خاطرشون نیست کجا و کی!
1. سایت گوگل (http://google.com/) رو باز کنین.
2. چیزی که توی ذهنتون هست رو بنویسین مثلاً یادتونه واسه پیک آپ دلتابان صحبت شده بنویسین «پیک آپ دلتابان» و یک قاصله بعدش بزارین.(یا واسه ی پیگیری وضعیتتون بنویسین «متن ایمیل پیگیری» یا یک بخش از نامه رو بنویسین مثلاً « Dear Sir/Madam »)
3. جلوی اون این عبارت رو کپی کنین و کلید سرچ رو بزنین : «site: http://mohajersara.com»
4. در صورتی که در بحث خاص مثلاً صفحه کلیرنس میخواین سزچ کنین جای عبارت بالا آدرس صفحه ی مورد نظرتون رو قرار بدین مثلا برای صفحه کلیرنس برندگان 2015 «site: http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%A9...D9%86-2015»

نمونه متنی که سرچ می کنین :
پیک آپ دلتان site: http://mohajersara.com
Dear Sir/Madam site: http://mohajersara.com

سوم در خصوص رشته ی تحصیلی عرض کنم که از دید کشور امریکا دو دسته افراد اقدام به رفتن می کنند:
1. غیر مهاجرتی: که یا واسه ی کار و یا برای تحصیل می رن و این گروه از افراد باید بتونن در سه مورد آفیسر رو قانع کنن اول و مهم تر اینکه ثابت کنن حتماً به کشورشون برمی گردن و دوم اینکه عدم وابستگی به هیچ حذب یا گروه سیاسیرو ثابت کنن و سوم رشته های حساسی نداشته باشن.

2. مهاجرتی: گروه مهاجرتی برعکس گروه قبله و باید ثابت کنه که توان موندن در کشور امریکا رو داره و این گروه مهم ترین چیزی که ازش ارزیابی میشه عدم وابستگی به احذاب یا گروه های سیاسی هستش. دوستای گلم حساسیت رشته واسه کسی که باید و باید بعد از ورود به امریکا حتما تا آخر عمر اونجا اقامت داشته باشه اهمیت چندانی نداره. ممکنه بعضی از رشته ها حساسیت ایجاد کنن اما این حساسیت چندان اهمیت نداره و به همین خاطر هستش که تقریباً همه و همه ی ایرانی هایی که مدرک بالای دیپلم دارن اگر زمان کافی داشته باشن کلیر میشن. ایرانی های ریجکت شده عموماً مدارک دیپلم به پایین دارن. پس نگران نباشین.

از پرحرفیای همیشگیم معذرت می خوام. امیدوارم به دوستان کمکی کرده باشم و از استرسشون کم کرده باشم. ضمن تبریک مجدد به همه ی دوستای کلیر شدم، هزینه ی سفر من فراموش نشه !!!! یه گوشه تو یارب یاربتون منو یاد کنین. همه چی واسم درهمه مرسی.
من تعجب می کنم اون روزایی که آنکارا فعال بود و دو سفارت دیگه تقریبا به طور کامل تو خواب بودن کسی چیزی نمی گفت یه دلیلش باید این باشه که پرونده های آنکارا فعلا جواب شون نیومده

کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: ریحانا ، ehsan_pars ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، babak90 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، 2015reza ، بابراس ، moj21 ، mahyaaa
(2015-07-28 ساعت 17:31)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 17:25)p00ya2001 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 17:08)ARSAMNEW نوشته:  من همین الان بعد هفده روز اپدیت چهارم رو خوردم .. بچههای دیگه هم رنج ما ایروان چک کنن ببینیم وضعیت چطوره ..

مباركه ARSAMNEW
انشاءالله به دنبالش كلير بشي

ممنون یعنی بعد بیست روز از مصاحبه امکان کلیری هست ؟ تحلیلتون چیه

منم دقیقا مثل شمام منتهی مصاحبم ۀنکارا بود و دیروز آپ خوردم.
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
(2015-07-29 ساعت 09:06)babak90 نوشته:  سلام دوستان چند سوال در مورد آنکارا داشتم
۱-اول اینکه چرا به قول دوستمون کیس های انکارا حتی اپ از آمریکا هم نمیخورند یعنی انجا کیس ها بسته به سفارت دسته بندی دارند؟و فعلا روی کیسهای انکارا کار نمیشود؟
۲- بعد اینکه ما ۶ روز پیش اولین ایمیل پیگیری را بعد ۴.۵ ماه زدیم ولی حتی جوابمونو هم ندادن ؟ دوستان کسی هست که تو این چند روز از انکارا جواب گرفته باشه؟ و اگه هست لطفا بگید از طریق سایت بوده پیگیریتان یا مستقیما به ادرس انکارا ایمیل زدید؟
۳- آیا دوباره ایمیل را بفرستم یا همچنان در انتظار پاسخ باشم؟
۴-اچرا سایت انکارا که دیگه شماره ای رو اعلام نمیکنه و روی 27 جون مونده و اخرین اپدیت سایت هم که ۱۰ جولای هست نکنه دوباره سیستم های انکارا بهم ریخته که علایم حیاتی نشون نمیدن؟

دوست عزیز هیچ گس جواب این سوالها رو نمیدونه
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، babak90 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-07-29 ساعت 08:01)mehrdad_123 نوشته:  من فکر کنم انکارا سهمیه ویزای جولای اون تموم شده

با نظرتون کاملا موافقم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، babak90 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، بابراس ، ARSAMNEW ، moj21
(2015-07-29 ساعت 00:15)شیدا، 1367 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 23:58)satan نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 23:38)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 21:44)mordad نوشته:  22 جولای آپدیت هر دو نفر کیس که در جواب ایمیل بوده..... و امروز 28 جولای آپدیت نفر اصلی کیس..... امیدوار کنندس بعد 230 روز؟؟؟

مرداد جان کیس ما هم نفر اصلی امروز اپ شد البته من ۲روز پیش نامه فرستادم و امروز جواب نامه رو دادند ولی بر عکس همیشه فقط نفر اصلی اپ شد حالا گیجم و نمیدونم این اپ واقعی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انکارا واسه جواب ایمیل کل کیس رو آپدیت میکنه.
نمیدونین چه ساعتی بوده؟
امیدوارم خبرای خوبی باشه.
دوست عزیز کیس ماهم نفر اصلی دیشب آپ شد ، امروز صبح هم اپ شد ، حالا نمیدونم این یعنی چی؟؟؟

28 جولای منم آپدیت شدم با اینکه مصاحبم 6 جولای تو آنکارا بود
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
تشکر کنندگان: babak90 ، p00ya2001 ، بابراس ، ARSAMNEW ، moj21 ، 1362amin1362 ، Alex 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: