کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-29 ساعت 12:22)negarpak نوشته:  بالاخره در روز ٢٩٣ ام صبر ما نتيجه داد
شوهرم همين الان كليير شد .
خدايا صدهزار مرتبه شكر اين شادى رو نصيب تمام دوستان منتظر مخصوصا كيسهاى نصفه نيمه مثل خودم بكن.
دوستان عزيزم از تك تكتون بخاطر دلداريها و همراهيهاتون ممنونم

2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Ankara/ October
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا تبريك اسطوره صبر
واقعن مباركتون باشه خيلي خوشحال شدم
بازمانده لاتاري 2015
هوررااااااا نگار Smile افرين بر صبر و استقامتت
(2015-07-29 ساعت 12:56)mkamyab نوشته:  من هم کلیر شدم ....عاقبت

دوست خوبم تبريك
هووووووووووووووووووووووووووووورا
خيلي خيلي مبارك باشه
انشالله در ادامه مسير مهاجرت موفق باشي
بازمانده لاتاري 2015
دوستان دم به دقیقه سایتو چک میکردما ....الان یکی دو ساعت چک نکردم اومدم دیدم به به چه خبره .موندم همه ما که با کلیر دوستان اینقدرخوشحال میشم با کلیرخودمون چه حالی خواهیم داشت ؟
تبریک به همه شما دوستان عزیز که کلیر شدید و با آرزوی موفقیتهای بعدی.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-07-29 ساعت 12:56)mkamyab نوشته:  من هم کلیر شدم ....عاقبت

اشتباه شد هنوز کلیر نشدم ازم لیست پاسپورتهای قبلی رو خواستن ...حالا خوبه تو فرم هم گفتم که نداشتم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

سلام بر نکار خانم ، واقعا خوشحال شدم ، تبریک خیلی خیلی صمیمانه من رو پذیرا باشید ، معلوم بود که خیلی بهتون سخت می گذره . انشاءالله موفق باشید در نمه امور زندگی
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
دوستان امروز به انرژي مثبت همتون نياز دارم برام آرزوي ويزا كنيد.
تبريك به همه دوستان كلير شده! انشالاه ما منتظران هم اين لذت كلير شدن و بچشيم!

دوستان من ديروز بعد از دوماه و چند روز كه خبري از كيسم نبود و حتي يه آپديت هم نداشتيم، به سفارت ايميل زدم! ولي حتي آپ بعد از ايميل هم نداشتيم و هنوز سايت سفارت همون ٢٦ مي و نشون ميده؟
بنظرتون چرا؟
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
(2015-07-29 ساعت 12:22)negarpak نوشته:  بالاخره در روز ٢٩٣ ام صبر ما نتيجه داد
شوهرم همين الان كليير شد .
خدايا صدهزار مرتبه شكر اين شادى رو نصيب تمام دوستان منتظر مخصوصا كيسهاى نصفه نيمه مثل خودم بكن.
دوستان عزيزم از تك تكتون بخاطر دلداريها و همراهيهاتون ممنونم

2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Ankara/ October

تبریک میگم و از این که صبر تون نتیجه خوبی داشت خوشحال شدم ، پس معلوم میشه آنکارا همچین بیکار هم نبوده و یه کارایی میکنه ، امیدوارم خیلی زود همه منتظرها مثل شما خوشحال بشن
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
(2015-07-29 ساعت 13:36)رضا2015 نوشته:  دوستان امروز به انرژي مثبت همتون نياز دارم برام آرزوي ويزا كنيد.
رضا جان
برات آرزوی کلیرنس و ویزای هرچه زودتر دارم. این زحمات شما برای اطلاع رسانی هیچوقت بی پاسخ نمیونه. ایشالا تا آخر این هفته آپ طلایی رو میزنن برات.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
دوستان آدرس تغییر کرده باشه موقع تحویل پاسپورت باید بگیم یا نیاز نیست?
تشکر کنندگان: farrokh33 ، p00ya2001 ، بابراس ، moj21 ، 1362amin1362 ، Alex 2014
293 روز انتظار تبریک!
مبارکتون باشه
داش رضا بگیر انرژی مثبتارووو ببینم :
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بع3!؟!
یا بازم میخای Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-07-29 ساعت 13:36)رضا2015 نوشته:  دوستان امروز به انرژي مثبت همتون نياز دارم برام آرزوي ويزا كنيد.

اقا رضا من و شما با هم ميريم دبي
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
سلام
پرچم صبر ومقاومت لاتاری 2014 که در دستان توانای دوست عزیزمان نگار خانم وهمسر گرامیشان به مدت حدود 10 ماه استوار نگه داشته شده بود بلاخره جواب داد وامیدواری زیادی برای سایر دوستان منتظر بوجود آورد .این میتواندابتدای راه سبزی باشد برای سایر دوستان منتظر.از صمیم قلب برایشان آرزوی روزهایی شاد وتوام با موفقیت های روزافزون دارم .تهنیت وشاد باش من وسایر دوستان را پذیرا باشید

باز باشید انرژی ما رو بگیرید انشالله یک ضرب
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان