کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-30 ساعت 11:53)لیدا59 نوشته:  پس این ارمنستان کی میخواد مارو کلییر کنه خسته شدیم به خدا

به زودی لیدا خانم هممون خوشحال میشیم خیلی زود .امسال سال خوبیه مطمئنم .خدایا خودت یه بزرگواری کن برای تو که کاری نداره عشق من .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: M.d ، 1362amin1362 ، mkamyab ، آزاده_امین ، farrokh33 ، SAMBAR ، babak12 ، hamid99 ، hilda60 ، hamed shayan ، Jefferson
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، mehdiyk ، SAMBAR ، Marmad ، Alex 2014 ، hilda60 ، alinima
با سلام مجدد به همه دوستان و تبریک دوباره برای کلیر شدن همه عزیزانی که توی این چند روز کارشون به خیر و خوشی ختم به خیر شد. یک سوال دارم که شاید جاش اینجا نباشه ولی شاید شما دوستان پیشکسوت و مدیران عزیز بتونید کمکم کنید : اگر یک هفته قبل از پایان مهلت ویزای صادر شده وارد آمریکا بشیم مشکلی پیش نمیاد؟ مهلت ویزای صادر شده برای ما با توجه به اتمام تاریخ مدیکال دوم سپتامبره. ممنون از راهنماییهای شما عزیزان. بازم از خدا میخوام همه دوستایی که هنوز منتظرن رو هرچه سریعتر خوشحال کنه. اللهم اسئلک ندعوک. الهی آمین.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، mkamyab ، آزاده_امین ، ARSAMNEW ، hamid99 ، M.d ، Alex 2014 ، hilda60 ، 2015reza ، alinima ، Jefferson
(2015-07-30 ساعت 10:37)khalilkhah نوشته:  از اول جولای تا امروز 485 نفر یک ضرب و دو ضرب گرفته اند, حال چند نفری را هم با ایمیل به آنها خبر دادند, که سرجمع می شود 500 نفر که الهی خیرش را ببینند. همچنین کل ویزاها به رقم 1900 داره نزدیک می شه, زمانی که این رقم به 2000 رسید یعنی 40 درصد کسانی که قبول شدند ویزا گرفته اند, سال های معمولی بین 55 تا 60 درصد ویزا می گیرند ولی پارسال فقط 40 درصد بود, حال باید دید بعد از رقم 2000 کی سی سی چه سیاستی را در پیش خواهد گرفت. روی همان 40 درصد پارسال می ماند یا رقمی بالاتر را شاهد خواهیم بود, اگر بخواهیم ویزا گیر همه بیاید باید حدود 55 درصد ویزا بگیرند.
سلام دوستان عزیز با سپاس فراوان از آماری که جناب خلیل خواه دادند.با این روند منطقی که امسال درپیش گرفته اندبه احتمال زیاد تا آخر سپتامبر بالای 60 درصد ویزا صادر میشود وبه همه ویزا میرسد .اندکی صبر سحر نزدیک است .همگی شاد باشید
(2015-07-30 ساعت 12:48)mamal amrikaei نوشته:  با سلام مجدد به همه دوستان و تبریک دوباره برای کلیر شدن همه عزیزانی که توی این چند روز کارشون به خیر و خوشی ختم به خیر شد. یک سوال دارم که شاید جاش اینجا نباشه ولی شاید شما دوستان پیشکسوت و مدیران عزیز بتونید کمکم کنید : اگر یک هفته قبل از پایان مهلت ویزای صادر شده وارد آمریکا بشیم مشکلی پیش نمیاد؟ مهلت ویزای صادر شده برای ما با توجه به اتمام تاریخ مدیکال دوم سپتامبره. ممنون از راهنماییهای شما عزیزان. بازم از خدا میخوام همه دوستایی که هنوز منتظرن رو هرچه سریعتر خوشحال کنه. اللهم اسئلک ندعوک. الهی آمین.

خير بريد به سلامت ولي سعي كنيد ١٦٥ دلار رو پرداخت كنيد
نكردين هم مشكلي نيست
(2015-07-30 ساعت 12:48)mamal amrikaei نوشته:  با سلام مجدد به همه دوستان و تبریک دوباره برای کلیر شدن همه عزیزانی که توی این چند روز کارشون به خیر و خوشی ختم به خیر شد. یک سوال دارم که شاید جاش اینجا نباشه ولی شاید شما دوستان پیشکسوت و مدیران عزیز بتونید کمکم کنید : اگر یک هفته قبل از پایان مهلت ویزای صادر شده وارد آمریکا بشیم مشکلی پیش نمیاد؟ مهلت ویزای صادر شده برای ما با توجه به اتمام تاریخ مدیکال دوم سپتامبره. ممنون از راهنماییهای شما عزیزان. بازم از خدا میخوام همه دوستایی که هنوز منتظرن رو هرچه سریعتر خوشحال کنه. اللهم اسئلک ندعوک. الهی آمین.

سلام ممل جان. نه داداش. مشكلي پيش نمي آد. ولي احتمالات رو هم در نظر داشته باش. مثل كنسل شدن پرواز و يا هر ايراده ديگه. من خودم سعي مي كنم دو هفته قبلش برم. موفق باشي و التماس دعا
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

سلام دوست عزیز نه اشکالی نداره .فقط اگه میتونستید کمی زودتر برید خیلی بهتره چون اتفاقات پیش بینی نشده ای که خارج از اراده شماست ممکنه پیش بیاد که البته احتمالش زیاد نیست .سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
(2015-07-30 ساعت 11:53)لیدا59 نوشته:  پس این ارمنستان کی میخواد مارو کلییر کنه خسته شدیم به خدا

دیگه نوبتی هم که باشه نوبت شما و SAMBAR و BIDAAD گذشته ....منتظریم برای شما و باقی سه رقمی ها هورااااابکشیم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: mkamyab ، s.zare ، 1362amin1362 ، hamid99 ، شیدا، 1367 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، farrokh33 ، hilda60
سلام دوستان من اگه دوشنبه صبح پاس رو تحویل بدم برای ویزا در سفارت انکارا , بلیط برگشت رو کی بگیرم؟ ویزارو چندروزه تحویل میدن ؟ چ مدارکی رو باید همراهم ببرم

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، farrokh33 ، alinima
(2015-07-30 ساعت 13:35)سپیده زمان نوشته:  سلام دوستان من اگه دوشنبه صبح پاس رو تحویل بدم برای ویزا در سفارت انکارا , بلیط برگشت رو کی بگیرم؟ ویزارو چندروزه تحویل میدن ؟ چ مدارکی رو باید همراهم ببرم

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر

قبلن ابوظبی یکشنبه تحویل میدادی 5 شنبه میگرفتی یا سه شنبه تحویل میدادین پاساتون رو و یک شنبه هفته بعدش تحویل می گرفتین.
اما حالا فک کنم یکم روال تغییر کرده. ولی شما نهایتا رو 5 روز حساب کنین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: SAMBAR ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، farrokh33
اپ 29 جول من که منجرب به دریافت ویزا شد همسرم هم تو این تاریخ چند ساعت بعد تر اپ شد به نظرتون امکان داره ایمل همسرم هم بیاد وکلیر شه
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، 357_Rezaa ، khalilkhah ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، alinima
(2015-07-30 ساعت 14:20)maryam2020 نوشته:  اپ 29 جول من که منجرب به دریافت ویزا شد همسرم هم تو این تاریخ چند ساعت بعد تر اپ شد به نظرتون امکان داره ایمل همسرم هم بیاد وکلیر شه

دوست عزيز ، اگر به احتمال بخواين پيش برين شايد ولي زياد مطمئن نباشيد ، همينطور كه قبلا توضيح دادم
طبق شرايط كيستون هنوز براي همسر شما"" زوده "" .
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-07-30 ساعت 13:35)سپیده زمان نوشته:  سلام دوستان من اگه دوشنبه صبح پاس رو تحویل بدم برای ویزا در سفارت انکارا , بلیط برگشت رو کی بگیرم؟ ویزارو چندروزه تحویل میدن ؟ چ مدارکی رو باید همراهم ببرم

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر

خودشون تو سفارت انکارا میگن 3 تا 5 روز و معمولا اگه خیلی شلوغ نباشه 3 روزه تحویل میدن
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، دریای خروشان ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-07-30 ساعت 12:52)رضا2015 نوشته:  

خير بريد به سلامت ولي سعي كنيد ١٦٥ دلار رو پرداخت كنيد
نكردين هم مشكلي نيست

ممنون آقا رضای گل و مهربان. ما همیشه مدیون محبتهای شما دادش گلم هستیم. مخلصیم همیشه.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان