موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفارت انكارا كيس من رو نميشناسه و همش اين پيغام زير رو ميده بعد ٤ ماه
بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟
لطفا يكي جواب بده
No information has been found about the Barcode Number you entered.
Please click here to try again . . .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-31 ساعت 14:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-31 ساعت 14:39 توسط Kia robani.)
(2015-07-31 ساعت 13:12)ican2015 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:59)moj21 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:50)sara456 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:17)mehrdad_123 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:13)دریای خروشان نوشته: دوستان میشه جواب سوالم رو بدید .شما or یا/رو از کجا می بینید؟
توی سیس
processed and mailed/available within two
ببخشید میشه به من بگید اگه / باشه چه معنی میده اگه or باشه چی؟
سلام دوست عزيز
تا جايى كه يادمه ،انگار اگر/مربوط به سفارت وorمربوط به امريكاست .اميدوارم درست يادم مونده باشه
این جواب صد در صد نیست. بطور مثال من دیشب حدود دوازده شب اپ خوردم ولی or نداشت.
من فكر مي كنم تو اپ نهايي orمي اد
(2015-07-31 ساعت 13:12)ican2015 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:59)moj21 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:50)sara456 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:17)mehrdad_123 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:13)دریای خروشان نوشته: دوستان میشه جواب سوالم رو بدید .شما or یا/رو از کجا می بینید؟
توی سیس
processed and mailed/available within two
ببخشید میشه به من بگید اگه / باشه چه معنی میده اگه or باشه چی؟
سلام دوست عزيز
تا جايى كه يادمه ،انگار اگر/مربوط به سفارت وorمربوط به امريكاست .اميدوارم درست يادم مونده باشه
این جواب صد در صد نیست. بطور مثال من دیشب حدود دوازده شب اپ خوردم ولی or نداشت.
من فكر مي كنم تو اپ نهايي orمي اد
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
Teacher جان, برادر رفتنی هستی ,رفتنی.ببند چمدون رو. ببند.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دریای خروشان عزیز اپ شما از usaهست و ایشالا که در مورد کلیر شدن باشه. قضیهor و / فقط یه احتمال هست جدی نگیرید یکی از بچه ها ۲روز پیس کلیر شده و / داره متن زیرش.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 14:33)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 14:19)babisondes نوشته: (2015-07-31 ساعت 13:23)ریحانا نوشته: کیس نامبر کلیرشده ۶۴۹۴ احراز هویت نشد؟!؟!
تو سیس که این کیس نامبرو وارد میکنم زده ۳۱ جولای آپ شده اما پیغامی که زیرش نوشته همون پیغامیه که واسه من زده ، چطور میشه فهمید که کلیر شده? چون تفاوتی با کیس من نداره و پیغامها مشترکه?!
خب در سایت ارمنستان کیس نامبرش آمده
سایتشو لطف میکنی?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
لیدا خانم به امید خدا این هفته تکلیف هممون روشن میشه. خدا بزرگه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یادمه هر وقت تو سفارت ها یه اپ دیت اساسی میشد رادوین جان به اماری از بچه ها با قابلیت کلیر بالقوه میداد ولی این دفعه خبری ازشون نیست.what?
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برهمه
من يه سوال مهم داشتم وازكسانى كه كامل ودقيق اطلاع دارند ،عاجزانه درخواست جواب دارم .البته ياداور بشم كه تقريباً تمام مطالب تاپيك سربازى ومجوز خروج روخواندم ولى جواب سوالم رو پيدانكردم .
پسرم دانشجوى دانشگاه دولتى هستش وبراى سفر به امريكا ازطريق ابوظبي بليط گرفتيم .باتوجه به اينكه ويزاى امريكا توپاس هستش وچون ترانزيت به ابوظبي ميريم ،ويزاى امارات نداريم ،براى درخواست مجوز خروج ازدانشگاه ونظام وظيفه ،چه كشورى دردرخواست قيد بشه كه به مشكل درهنگام خروج برخورد نكنيم ؟
پيشاپيش ازپاسختون سپاسگزارم وازاينكه اينجا سوال كردم عذرميخواهم چون توى تاپيك مربوطه كه سوال كردم كسى جواب نداد،خيلى سوت وكوره .
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-31 ساعت 15:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-31 ساعت 15:19 توسط دریای خروشان.)
ممنون از شما sambar عزیز .انشاالله که همینطور باشه .....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 11:53)mfte.teacher نوشته: دوستان من همین نیم ساعت پیش آپ سفارت شدم
من مطمئنم آپ یو اس نیست چون صبح پا شدم چک کردم آپدیت نشده بودم
تیچر جان اخه الان ابوظبی تعطیله
یعنی اینقدر اضافه کاری میان
خدا قوتشون بده
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 15:37)mohsen64 نوشته: (2015-07-31 ساعت 12:04)p00ya2001 نوشته: من وضعيتم تو سايت ابوظبي هنوز بدون تغيير باقي مونده
فقط سيس يه آپديت ديروز واسه هممون گذاشته
از ايشيو خبري نيست
سلام دوست عزیز.سایت ابوظبی برای چک کردن چیه ؟من سایتی که تو برگه ابی زده رو میزنم سد غیرقابل عبوره
abudhabiivo.net
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 14:59)moj21 نوشته: سلام برهمه
من يه سوال مهم داشتم وازكسانى كه كامل ودقيق اطلاع دارند ،عاجزانه درخواست جواب دارم .البته ياداور بشم كه تقريباً تمام مطالب تاپيك سربازى ومجوز خروج روخواندم ولى جواب سوالم رو پيدانكردم .
پسرم دانشجوى دانشگاه دولتى هستش وبراى سفر به امريكا ازطريق ابوظبي بليط گرفتيم .باتوجه به اينكه ويزاى امريكا توپاس هستش وچون ترانزيت به ابوظبي ميريم ،ويزاى امارات نداريم ،براى درخواست مجوز خروج ازدانشگاه ونظام وظيفه ،چه كشورى دردرخواست قيد بشه كه به مشكل درهنگام خروج برخورد نكنيم ؟
پيشاپيش ازپاسختون سپاسگزارم وازاينكه اينجا سوال كردم عذرميخواهم چون توى تاپيك مربوطه كه سوال كردم كسى جواب نداد،خيلى سوت وكوره .
من خودم اين سوال را از نظام وظيفه پرسيدم،شما چون نميتوني مجوز خروج واسه آمريكا بگيرين مجوز خروج ابوظبي يا دوبي بگيرين و از اونجا هم بابت خروج هيچ مشكلي ندارين، موفق باشين
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 15:52)M.d نوشته: (2015-07-31 ساعت 14:59)moj21 نوشته: سلام برهمه
من خودم اين سوال را از نظام وظيفه پرسيدم،شما چون نميتوني مجوز خروج واسه آمريكا بگيرين مجوز خروج ابوظبي يا دوبي بگيرين و از اونجا هم بابت خروج هيچ مشكلي ندارين، موفق باشين
باز هم تاپيك سفر به آمريكا و از دوستاني كه دانشجو بودند و رفتند بپرسيد