کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-03 ساعت 19:34)mfte.teacher نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 19:28)مهدی هژ نوشته:  بچه ها فقط یه سوال امکان داره که پشیمون بشن از ویزا دادن بهمون تو این چند روز؟ و الان تو سیس شدیم ap اشکال نداره؟ البته میدونم تا حدودی ولی برا اطمینان میپرسم؟

مهدی جان اولا تبریک میگم بهتون. ثانیا دوست عزیز شما حالا باید خوش باشی برگه صورتی که تو دستته دیگه از چی می ترسی

چی بگم تیچر عزیز باورم نمیشه هنوز

(2015-08-03 ساعت 20:07)مهدی هژ نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 19:34)mfte.teacher نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 19:28)مهدی هژ نوشته:  بچه ها فقط یه سوال امکان داره که پشیمون بشن از ویزا دادن بهمون تو این چند روز؟ و الان تو سیس شدیم ap اشکال نداره؟ البته میدونم تا حدودی ولی برا اطمینان میپرسم؟

مهدی جان اولا تبریک میگم بهتون. ثانیا دوست عزیز شما حالا باید خوش باشی برگه صورتی که تو دستته دیگه از چی می ترسی

چی بگم تیچر عزیز باورم نمیشه هنوز

خیلی ممنون از شما
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
(2015-08-03 ساعت 19:25)مهدی هژ نوشته:  سلام بچه ها . ما امروز مصاحبه داشتیم یکضرب گرفتیم انشااله که حس منو همه بچه های کلیری تجربه کنند گفتند تا چهار شنبه بهتون زنگ میزنیم بیاید بگیرید پاسوتونو.برنده اصلی خانومم ماما شغل غیر دولتی خودم هم سربازی معاف شغل کاسب با یه بچه دو ساله اونم شیرازی اصیل که خواب بود اون لحظه

مهدي جان سلام داداش. تبريك مي گم بهت. انشالله مبارك خودت و خونوادت باشه. اميدوارم در ادامه مسير موفق باشي و سربلند
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

سلام دوست عزیز اصلانگران نباش ما نیز این تجربه رو داشتیم و3 روز بیخود استرس داشتیم .تو فوریه پسرم مصاحبه داشت ویکضرب گرفت .توی سایت از readyبه apتبدیل شدوما مثل الان شما فکر میکردیم که اشبتاه شده وپسرم apخورده ولی بعد از 3روز ایشود شد وویزاشو گرفت سعی کنید از مسافرتتون لذت ببرید از لحظه لحظه اون استفاده کنید وخاطرات خوبی برا خودتون بجا بذارید .برنامه سفر به سرزمین فرصت ها رو بچینید وحتی یک اپسیلن نگرانی به خودتون راه ندید.شاد باشید
دوستان عزيز. از امشب دوباره تعطيلات در آمريكا تموم و كار اول هفته شون شروع مي شه. از خداوند بزرگ مرتبه مي خوام كه هر چه زودتر هممون رو از اين برزخ نجات بده. چه اونايي كه قديمي هستن و چه اونايي كه تازه مصاحبه شدن. همه با هم براي هم دعا كنيم. انشالله كه هفته خوب و پر باري رو پيش رو داشته باشيم. به اميد شنيدن خبر كلير تك تك تون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-03 ساعت 20:43)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. از امشب دوباره تعطيلات در آمريكا تموم و كار اول هفته شون شروع مي شه. از خداوند بزرگ مرتبه مي خوام كه هر چه زودتر هممون رو از اين برزخ نجات بده. چه اونايي كه قديمي هستن و چه اونايي كه تازه مصاحبه شدن. همه با هم براي هم دعا كنيم. انشالله كه هفته خوب و پر باري رو پيش رو داشته باشيم. به اميد شنيدن خبر كلير تك تك تون
الهی آمیییییییین

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، Aliz12363 ، Pishool ، mfarazz ، Alex 2014 ، mehdiyk ، M.d ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، smpf ، moj21
ان شاااااااااااااااااااااااااااا
الله
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
حضرات مسالتن:
من کیس خودم 174 روز هست که AP در سایت ceac مال خانمم که نفر دوم ready هست ولی امشب یا امروز نمیدونم به تاریخ 3 آگوست کیس خانمم به تنهایی آپدیت شده اما همچنان تغییر وضعیت نداده. What the faz?
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
(2015-08-03 ساعت 20:43)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيز. از امشب دوباره تعطيلات در آمريكا تموم و كار اول هفته شون شروع مي شه. از خداوند بزرگ مرتبه مي خوام كه هر چه زودتر هممون رو از اين برزخ نجات بده. چه اونايي كه قديمي هستن و چه اونايي كه تازه مصاحبه شدن. همه با هم براي هم دعا كنيم. انشالله كه هفته خوب و پر باري رو پيش رو داشته باشيم. به اميد شنيدن خبر كلير تك تك تون

انشاالله امین جان انشاالله.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
(2015-08-03 ساعت 20:40)farrokh33 نوشته:  
سلام دوست عزیز اصلانگران نباش ما نیز این تجربه رو داشتیم و۳ روز بیخود استرس داشتیم .تو فوریه پسرم مصاحبه داشت ویکضرب گرفت .توی سایت از readyبه apتبدیل شدوما مثل الان شما فکر میکردیم که اشبتاه شده وپسرم apخورده ولی بعد از ۳روز ایشود شد وویزاشو گرفت سعی کنید از مسافرتتون لذت ببرید از لحظه لحظه اون استفاده کنید وخاطرات خوبی برا خودتون بجا بذارید .برنامه سفر به سرزمین فرصت ها رو بچینید وحتی یک اپسیلن نگرانی به خودتون راه ندید.شاد باشید
مرسی عزیز از دلداریتون یه خرده خیالم راحت شد
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
(2015-08-03 ساعت 19:33)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 19:25)مهدی هژ نوشته:  سلام بچه ها . ما امروز مصاحبه داشتیم یکضرب گرفتیم انشااله که حس منو همه بچه های کلیری تجربه کنند گفتند تا چهار شنبه بهتون زنگ میزنیم بیاید بگیرید پاسوتونو.برنده اصلی خانومم ماما شغل غیر دولتی خودم هم سربازی معاف شغل کاسب با یه بچه دو ساله اونم شیرازی اصیل که خواب بود اون لحظه

مبارکااااااا باشه همشهری
مباركتون باشه براي ماها هم دعا كنيد.
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
دوستانی که آپدیت و کلیر شدین
مباااااااااااااااااااااااااااارکتون باشه
انشاالله به خوشی و سلامتی
از ته دلتون برای ما نصفه و نیمه ها هم دعا کنید
و همسر منم دعا کنید خیلی زیاد که واقعا محتاجیم
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-08-03 ساعت 21:07)Aliz12363 نوشته:  حضرات مسالتن:
من کیس خودم 174 روز هست که AP در سایت ceac مال خانمم که نفر دوم ready هست ولی امشب یا امروز نمیدونم به تاریخ ۳ آگوست کیس خانمم به تنهایی آپدیت شده اما همچنان تغییر وضعیت نداده. What the faz?

اقااااا تبريك تشكر ميخواد چيكار؟ كسي پاسخگو نيست؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، ARSAMNEW ، بابراس ، aria802 ، mfte.teacher ، moj21
شبتون بخیر دوستان گل
تبریک به دوستان کلیر شده

کحما
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Iaccept ، 1362amin1362 ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، bahar101 ، kimfar ، بابراس ، moj21

مباركه همشهرى
ايشالو به سلامتى كاكو
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
داستان کحما چیه

در واقع همون اینه
کلیری حق مسلم ماست
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان