موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-06 ساعت 15:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-06 ساعت 15:32 توسط hilda60.)
من فسنجون و پای سیب میدم

خیلی عالیه
دیگه زده به سرم
هههههههههه
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 12:56)HERMES7 نوشته: (2015-08-06 ساعت 12:51)seravin نوشته: برگه کلیرنس چه رنگیه امسال؟
توسفارت های مختلف فرق میکنه
تو ابوظبی ابیه
روز مصاحبه چند نفر اف بی چک خوردن، بعضیارو برگه سفید داد چنفرو ابی .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 15:35)HERMES7 نوشته: (2015-08-06 ساعت 15:31)hilda60 نوشته: من فسنجون و پای سیب میدم

خیلی عالیه
دیگه زده به سرم
هههههههههه
فسنجون هم اوکیه! ادرس بدین برسمممم
جای دوستان خالی دیروز کرمان شاه بودم یه کباب دنده تزریق کردیم و شب خورشت خلال با زرشک سیاه!
چشم انشا الله همسرم کلیر بشه یه فسنجون با یه دسر پای سیب خوشمزه درست میکنم
......
شما هم ماشالله همیشه به سفرید.
ان شاالله که همیشه خوش باشید
و این خوشحالیتون با کلیر شدن خودتون و بقیه و همسر من تو همین چند وقته بیشتر بشه
الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تمامی دوستان.
من روز مصاحبه(8جولای) آفیسر از من CV خواست و من 2 روز بعد براش فرستادم. همون لحظه که ایمیل کردم یک ایمیل هم از ابوظبی دریافت کردم که که شامل همون ایمیل خودم و مشخصاتی که پرکرده بودم، بودش و فردا و پس فرداش و همچنین یک هفته بعدش آپ خوردم. به نظر شما حتما CV را دریافت کردند و یا نه؟ چجوری می تونم مطمئن شم. یه خرده نگران شدم. نیاز هست که بهشون ایمیل دوباره بزنم و ازشون تاییدیه بخوام.
ممنون
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-06 ساعت 15:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-06 ساعت 15:50 توسط Shaft.)
من اگر كلير شدم كل بچه هاي تاپيك با ٢٠١٦ ها بيان ميبرمشون فلافل " لشكرآباد" اهواز
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ، براساس تحلیل آماری از فایل سیمون که دوستمون yesorno زحمتش را کشیدند ، برخلاف تصور که همه از کند بودن انکارا می نالند. در بیشتر موارد انکارا اگر جلو نباشد عقب افتادگی هم ندارد چه در تعداد وچه در طول زمان کلیرنس ، حتی ازنظر تعداد ویزای ایشیو شده به نسبت از ابوظبی جلوتر هست، خودتون اگه یک نگاه دیگه بکنید حرف منرا تایید میکنید. ولی نمیدانم چرا درکل نظرات نسبت به انکارا منفی هست ، یا برداشت من اشتباه هست با نتیجه گیری و گله بعضی از دوستان انکارایی صحیح نیست؟!!.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 13:34)HERMES7 نوشته: (2015-08-06 ساعت 13:16)seravin نوشته: (2015-08-06 ساعت 13:15)HERMES7 نوشته: (2015-08-06 ساعت 13:00)seravin نوشته: کسی تا حالا برگه نارنجی دیده تو آنکارا؟
بنظرم رنگ برگه مهم نیست.
فقط میگن که ap شدی و باید منتظر باشی همین.
اگر ریجکت در کار باشه که میگن اگر کلیر باشه که پاس رو میگیرن.
پس کسری مدرک چی؟
تو همون فرم معمولا قید میشه که افیسر تیک میزنه مشکل چیه عزیز من ؟
اگر برگه رو گرفتین و فقط بالاش تیک AP رو خورده باید منتظر باشید و مدارک شما کامل هست.
ببخشید آقا رضا تو برگه آبی من جای AP. تیک خورده و یه جای دیگه که نوشته ایکس ری لازم نیست که فرستاده شود......این یعنی چی؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آخرین آپديت من دوم آگست بوده بعد توی متن نوشته حداکثر تا بیست و شش جولاي باید پاسپورتامونو تحویل سفارت داده باشیم یعنی شش روز قبل از کلیر شدن!!!!!
حالا با این تفاسیر ویزا برای کیس من هست یا نه؟
اگه هست حداکثر تا کی میتونم پاسپورتامونو تحویل بدم
اینم متن انگلیسی Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by July 26th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays, as well as July 5th and July 19-23. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medicals is any day at 12 noon during Ramadan and Tuesday or Sunday at 2pm after Ramadan. Thank you very much, Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
Last Updated: Sunday, August 02, 2015
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تاییده دریافت ایمیل توسط سفارت به چه صورت می باشد؟
ممنون
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 15:59)h.pirdeir نوشته: سلام
آخرین آپديت من دوم آگست بوده بعد توی متن نوشته حداکثر تا بیست و شش جولاي باید پاسپورتامونو تحویل سفارت داده باشیم یعنی شش روز قبل از کلیر شدن!!!!!
حالا با این تفاسیر ویزا برای کیس من هست یا نه؟
اگه هست حداکثر تا کی میتونم پاسپورتامونو تحویل بدم
اینم متن انگلیسی Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for ۶ months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by July 26th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays, as well as July 5th and July 19-23. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medicals is any day at 12 noon during Ramadan and Tuesday or Sunday at 2pm after Ramadan. Thank you very much, Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
Last Updated: Sunday, August 02, ۲۰۱۵
دوست عزيز امسال از اين دست اشتباهات انسانى كم نبوده مخصوصأ در سفارت ابوظبى، خيلى زود بفكر ويزاى امارات باشيد يا اگر قصد تمديد مديكال نداريد گزينه پيك اپ رو هم ميتونيد در نظر داشته باشيد، حتمأ حتمأ با سفارت مكاتبه كنيد و جزييات رو توضيح بديد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه