موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 19:51)amin551 نوشته: (2015-08-06 ساعت 19:41)bahar101 نوشته: سلام به دوستان خوبم
ما امروز از ارمنستان برگشتیم . به نظر خودمون که مصاحبه خیلی عالی برگزار شد. آفیسر بسیار خوشرو و خیلی هم بهمون امید داد حالا ببینیم خواست خدا چی باشه. اگه سوالی داشتید خوشحال میشم پاسخگو باشم
سلام بهار جان.امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره. آفیسر چی بهتون گفت که بهتون امید داد؟
به امید کلیر شدن هرچه سریعتر تون
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
81
1 تشکر در 0 ارسال
کاش منم یه آپ خشک و خالی داشتم. امروز کلا تعطیلات اعلام کردم از رختخواب بیرون نرفتم هههه
بچه ها دست به دعا میگیرین منو یادتون نره بخصوص ک نزدیک اذان مغربه، جدا چرا بعد هفتاد و اندی روز من آپدیت نمیشم؟؟؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 16:55)aria802 نوشته: (2015-08-06 ساعت 12:19)houshym نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:39)aria802 نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.
من فکر میکنم جواب یکی از چک های درخواستی افیسر اومده.
کاش آنکارا هم شرایط مشابه با ابوظبی داشت 
Rb جان از کجا میشه فهمید آفیسر چند تا چک زده و منتظر چند تا آپ شبانه باید بود
من فکر کنم تا حالا سه چهار تا آپ شبانه داشتم اما خبری نیس
دیگه دارم کم میارم
جالبه فرزند ۷ سالم دیگه چرا آپ شده؟؟؟؟
اریا جان
ایا شما به اپ های شبانه اتان مطمئنید؟من فکر میکنم دو تا اپ شبانه بعد از مصاحبه که داشتید ممکن است مبهم باشد چون به این سرعت بررسی نمیکنند.
اگر شما اپدیتهای شبانه اتان کاملا درست باشد واقعا در مرحله عاااالی به سر میبرید
آپ ۲ جولای ساعت ۶:۱۵ عصر بود که در بچه های هر سه سفارت اتفاق افتاد و بدنبال آن عده ای از آنها کلیر شدن
آپ ۲۳ جولای ساعت ۷ عصر بود که دوباره در دوستان هر سه سفارت اتفاق افتاد و بدنبال آن همشون کلیر شدن به غیر از من
نسبت به این دو اپ که شبانه بوده شکی ندارم چون وقتی آپ شدم اومدم دیدم بچه ها از سفارتهای دیگه هم در همون لحظه آپ شدن یعنی اپ طلایی شون بوده پس از واشنگتن بوده.
سفارتتون کجاست؟ چون ارمنستان و ابوظبی نیم ساعت با ما فرق دارن ولی انکارا 1.5 ساعت با ما فرق داره به خاطر همین اگر ساعتهایی که ذکر کردید به زمان ایران باشه و سفارتتون انکارا محل تردید است به قول علما محل تردید است
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تمامی دوستان
ماهم ویزاهامون روگرفتیم ،البته بدون تمدید مدیکال. انشالا قسمت همه دوستان تاپیک بشه. همونطور که از امضایم معلومه ما27جولای کلیر شدیم و28جولای ویزای ما توی سیس ایشودشد والان هم روی ویزای ماهمون تاریخ خورده.
من هم فرمایشات خانم صدری رو تایید میکنم،چون یه آقایی دقیقا تاریخ کلیری وایشود ویزاشون مثل مابود ولی بنده خدا مدیکال خودشون وخانمشون رو تمدید کرده بودن و آفیسر گفت ویزای شما قبلا صادر شده اگه بخواهید برطبق مدیکال جدید ویزا بگیرید ،باید این ویزاها باطل بشه ودیگه گارانتی برای صدور ویزای جدید نمیتوانیم بهتون بدیم. اون بنده خدا هم از خیر مدیکالهای جدید گذشت وهمون ویزاهای صادرشده رو گرفت.خلاصه حواستون باشه ،اگه توی سیس ایشود شدید، هزینه اضافه نکنید.
برای همه آرزوی سلامتی ،شادی وکلیری دارم. در پناه خدا باشید
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 19:56)bahar101 نوشته: (2015-08-06 ساعت 19:51)amin551 نوشته: (2015-08-06 ساعت 19:41)bahar101 نوشته: سلام به دوستان خوبم
ما امروز از ارمنستان برگشتیم . به نظر خودمون که مصاحبه خیلی عالی برگزار شد. آفیسر بسیار خوشرو و خیلی هم بهمون امید داد حالا ببینیم خواست خدا چی باشه. اگه سوالی داشتید خوشحال میشم پاسخگو باشم
سلام بهار جان.امیدوارم که همه چیز خوب پسش بره. آفیسر چی بهتون گفت که بهتون امید داد؟
من نمی دونم چقدر میشه روی حرفای آفیسر حساب کرد. اینو اگه دوستان صاحب نظر بگن ممنون میشم ولی دو سه مرتبه گفت پرونده تون خیلی خوبه و ویزای شما آماده است فقط باید مراحل اداری اش طی بشه حتی دستاشو بالا برد گفت انشاالله توی همین ماه اوت نتیجه تون میاد و سایت رو مرتب چک کنید.
بهار جان افیسر اون مو جوگندمیه بود یا افیسر جوونه ؟ من که به اون جونه گفتم کی جواب میاد هیچی نگفت گفت فقط چک کنید .
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 19:56)bahar101 نوشته: (2015-08-06 ساعت 19:51)amin551 نوشته: (2015-08-06 ساعت 19:41)bahar101 نوشته: سلام به دوستان خوبم
سلام بهار جان.امیدوارم که همه چیز خوب پسش بره. آفیسر چی بهتون گفت که بهتون امید داد؟
من نمی دونم چقدر میشه روی حرفای آفیسر حساب کرد. اینو اگه دوستان صاحب نظر بگن ممنون میشم ولی دو سه مرتبه گفت پرونده تون خیلی خوبه و ویزای شما آماده است فقط باید مراحل اداری اش طی بشه حتی دستاشو بالا برد گفت انشاالله توی همین ماه اوت نتیجه تون میاد و سایت رو مرتب چک کنید.
میشه مشخصاتتون رو بیشتر بگید و اینکه افیسری که مصاحبه کرد جوان بود یا میانسال
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 20:13)moj21 نوشته: سلام خدمت تمامی دوستان
ماهم ویزاهامون روگرفتیم ،البته بدون تمدید مدیکال. انشالا قسمت همه دوستان تاپیک بشه. همونطور که از امضایم معلومه ما27جولای کلیر شدیم و28جولای ویزای ما توی سیس ایشودشد والان هم روی ویزای ماهمون تاریخ خورده.
من هم فرمایشات خانم صدری رو تایید میکنم،چون یه آقایی دقیقا تاریخ کلیری وایشود ویزاشون مثل مابود ولی بنده خدا مدیکال خودشون وخانمشون رو تمدید کرده بودن و آفیسر گفت ویزای شما قبلا صادر شده اگه بخواهید برطبق مدیکال جدید ویزا بگیرید ،باید این ویزاها باطل بشه ودیگه گارانتی برای صدور ویزای جدید نمیتوانیم بهتون بدیم. اون بنده خدا هم از خیر مدیکالهای جدید گذشت وهمون ویزاهای صادرشده رو گرفت.خلاصه حواستون باشه ،اگه توی سیس ایشود شدید، هزینه اضافه نکنید.
بهتون تبریک میگم خانم. امیدوارم موفق باشین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
منم نیم ساعت پیش برای ایمیلی که 10 روز پیش به سفارت زده بودم ap شدم و البته به همراه یک ایمیل روتین همیشگی. ..
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 20:24)peyman55 نوشته: منم نیم ساعت پیش برای ایمیلی که ۱۰ روز پیش به سفارت زده بودم ap شدم و البته به همراه یک ایمیل روتین همیشگی. ..
پس اصلا نمیتونه صحبتی از استعلام اینا در بین باشه
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 20:13)houshym نوشته: (2015-08-06 ساعت 16:55)aria802 نوشته: (2015-08-06 ساعت 12:19)houshym نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:39)aria802 نوشته: (2015-08-06 ساعت 10:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: دوستم و همسرش هفته اول جولای ـ ابوظبی رفتن مصاحبه، خودش برنده اصلی بود و یکضرب گرفت ولی همسرش با شرایط سربـ ـازی ارتـ ـش و شغل سـ ـردفتـ ـری وارد مرحله کلیرنس شد. بعد از حدود چهار هفته دیشب یه آپ شبانه داشت.
من فکر میکنم جواب یکی از چک های درخواستی افیسر اومده.
کاش آنکارا هم شرایط مشابه با ابوظبی داشت 
Rb جان از کجا میشه فهمید آفیسر چند تا چک زده و منتظر چند تا آپ شبانه باید بود
من فکر کنم تا حالا سه چهار تا آپ شبانه داشتم اما خبری نیس
دیگه دارم کم میارم
جالبه فرزند ۷ سالم دیگه چرا آپ شده؟؟؟؟
اریا جان
ایا شما به اپ های شبانه اتان مطمئنید؟من فکر میکنم دو تا اپ شبانه بعد از مصاحبه که داشتید ممکن است مبهم باشد چون به این سرعت بررسی نمیکنند.
اگر شما اپدیتهای شبانه اتان کاملا درست باشد واقعا در مرحله عاااالی به سر میبرید
آپ ۲ جولای ساعت ۶:۱۵ عصر بود که در بچه های هر سه سفارت اتفاق افتاد و بدنبال آن عده ای از آنها کلیر شدن
آپ ۲۳ جولای ساعت ۷ عصر بود که دوباره در دوستان هر سه سفارت اتفاق افتاد و بدنبال آن همشون کلیر شدن به غیر از من
نسبت به این دو اپ که شبانه بوده شکی ندارم چون وقتی آپ شدم اومدم دیدم بچه ها از سفارتهای دیگه هم در همون لحظه آپ شدن یعنی اپ طلایی شون بوده پس از واشنگتن بوده.
سفارتتون کجاست؟ چون ارمنستان و ابوظبی نیم ساعت با ما فرق دارن ولی انکارا ۱.۵ ساعت با ما فرق داره به خاطر همین اگر ساعتهایی که ذکر کردید به زمان ایران باشه و سفارتتون انکارا محل تردید است به قول علما محل تردید است
ابوظبی هستم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 18:12)2015reza نوشته: اين آپهايي كه ٤ آگوست و امروز ٦ آگوست شده، چرا هيچ بازتابي تو اين تاپيك نداره؟ احتمالا صاحبان اين آپ ها از بچه هاي مهاجرسرا و اين تاپيك نيستند. من كسي رو نديدم كه بگه ما تو يكي از تاريخها آپ شديم.
سلام
کیس اصلی ما ۴ آگوست آپدیت شد اما کیسی که منتظر کلیر شدنش هستیم همچنان در ۲۶ جون مونده
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بله مونترال بودم. مديكال هم مجدد انجام داديم و گفنتن تا دو ماه نهايتاً بهتون خبر ميديم كه بعد از ٤٠ روز صادر شد
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-06 ساعت 20:19)mfte.teacher نوشته: (2015-08-06 ساعت 20:13)moj21 نوشته: سلام خدمت تمامی دوستان
بهتون تبریک میگم خانم. امیدوارم موفق باشین
ممنون تیچرعزیز، امیدوارم جواب کلیری شماوهمه دوستانی که مدتهاست منتظرهستند،هم هرچه زودتر بیاد وخیالتون راحت بشه وازاین همه استرس نجا ت پیدا کنید.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى