کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام کیس ما هم 4 آگوست آپدیت شده ولی همه اعضای خانواده حتی اونهایی که issuedشده بودن
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، reasonable ، 2015reza ، bahar101 ، hamid99 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60
(2015-08-07 ساعت 00:22)1362amin1362 نوشته:  خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم

در دانستن تو آرامشی است و در ندانستن من تلاطمها

تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز . . .

به اميد شنيدن خبرهاي خوب براي تك تك تون. يا علي
یا علی

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، reasonable ، 2015reza ، bahar101 ، M.d ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، m.ghoreishi ، hilda60 ، بابراس
(2015-08-06 ساعت 22:23)دریای خروشان نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 20:50)Aliz12363 نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 18:15)SAMBAR نوشته:  دوستان قدیمی دریای خروشان ,مرداد,علی,شما این اپ ۶اگوست رو که مدیرجان میفرمایند رو خوردین یا نه؟ نصیب ما که نشده شما چی؟دوستان یه امار بدین.

الان ٦ آگست و ما هيچ آپي نخورديم! آي لاو يو مهاجرسرا!

نه دوست عزیز ما که هیچ آپی نداشتیم ....
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

(2015-08-07 ساعت 02:51)TajbakhshSalma نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 20:34)Marmad نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 18:12)2015reza نوشته:  اين آپهايي كه ٤ آگوست و امروز ٦ آگوست شده، چرا هيچ بازتابي تو اين تاپيك نداره؟ احتمالا صاحبان اين آپ ها از بچه هاي مهاجرسرا و اين تاپيك نيستند. من كسي رو نديدم كه بگه ما تو يكي از تاريخها آپ شديم.

سلام
کیس اصلی ما ۴ آگوست آپدیت شد اما کیسی که منتظر کلیر شدنش هستیم همچنان در ۲۶ جون مونده Sad

سلام دوستان ،
كيس اصلي ما هم ٦ اگوست بعد از يك ماه براي بار دوم در سايت سيس آپديت شد! نميدونم معني اين آپ چيه! چون در سايت سفارت ابوظبي همچنان تاريخ مصاحبه هست!
دوستان برای چندمین باره که اینو مینویسم و دوستان دیگه هم گفتن به سایت سفارت ابوظبی خیلی کار نداشته باشین من ۲۰ روزه ویزام دستمه سایت سفارت یک روز بعد مصاحبه رو نشون میده ! امضای منو ببینین نکته دیگه ای هم دستتون میاد !
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60 ، samane1363 ، farrokh33
(2015-08-07 ساعت 08:13)zhila1393 نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 02:51)TajbakhshSalma نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 20:34)Marmad نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 18:12)2015reza نوشته:  اين آپهايي كه ٤ آگوست و امروز ٦ آگوست شده، چرا هيچ بازتابي تو اين تاپيك نداره؟ احتمالا صاحبان اين آپ ها از بچه هاي مهاجرسرا و اين تاپيك نيستند. من كسي رو نديدم كه بگه ما تو يكي از تاريخها آپ شديم.

سلام
کیس اصلی ما ۴ آگوست آپدیت شد اما کیسی که منتظر کلیر شدنش هستیم همچنان در ۲۶ جون مونده Sad

سلام دوستان ،
كيس اصلي ما هم ٦ اگوست بعد از يك ماه براي بار دوم در سايت سيس آپديت شد! نميدونم معني اين آپ چيه! چون در سايت سفارت ابوظبي همچنان تاريخ مصاحبه هست!
دوستان برای چندمین باره که اینو مینویسم و دوستان دیگه هم گفتن به سایت سفارت ابوظبی خیلی کار نداشته باشین من ۲۰ روزه ویزام دستمه سایت سفارت یک روز بعد مصاحبه رو نشون میده ! امضای منو ببینین نکته دیگه ای هم دستتون میاد !

سلام درسته ژيلا خانم
اصلا سايت ابوظبي در مورد كليرنس هنگ شده
آخرين آپديت ما هنوز روز بعد از مصاحبه رو نشون ميده در حالي كه ويزاي من پرينتم شده
Big GrinBig GrinBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60 ، samane1363 ، farrokh33
برای ما نه جواب ایمیل 1 آگست رو دادند و نه آپدیت شدیم.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
تشکر کنندگان: hamid99 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60 ، APOLO5321
دوستان یکی راهنمایی کنه . قضیه تعطیلی ابوظبی چیه؟ 1 هفته؟
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60
(2015-08-07 ساعت 08:17)bidaad نوشته:  برای ما نه جواب ایمیل ۱ آگست رو دادند و نه آپدیت شدیم.

فک کنم از بس بهشون ایمیل میزنن بی خیال جواب شدن ! برای دوستان دیگه هم این مسله پیش اومده یا بعد ۱۰ روز جواب دادن ! نگران نباشین بزودی زود جوابا میاد
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-08-07 ساعت 08:22)s.zare نوشته:  دوستان یکی راهنمایی کنه . قضیه تعطیلی ابوظبی چیه؟ ۱ هفته؟

سلام. سفارت ابوظبی تا روز دوشنبه تعطیله. دارن سیستم هاشون رو آپدیت میکنن. امیدوارم این مساله باعث بشه روند صدور ویزا و کلیرنس تسریع بشه. ما که به همش امیدواریم. این بار هم امیدواریمBig Grin
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
(2015-08-07 ساعت 08:56)mojgan m نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 08:22)s.zare نوشته:  دوستان یکی راهنمایی کنه . قضیه تعطیلی ابوظبی چیه؟ ۱ هفته؟

سلام. سفارت ابوظبی تا روز دوشنبه تعطیله. دارن سیستم هاشون رو آپدیت میکنن. امیدوارم این مساله باعث بشه روند صدور ویزا و کلیرنس تسریع بشه. ما که به همش امیدواریم. این بار هم امیدواریمBig Grin

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60 ، بابراس
سلام

من 27 جولای ایمیل دادم ولی تا حالا جوابی برام نیومده ولی 4 اگوست اپدیت داشتم نمی دونم از امریکا بوده یا انکارا نظرتون چیه؟
ممنون
شماره کیس:2015AS1XXX>کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر مصاحبه: نوامبر > وضعیت: همسر یکضرب و خودم کلیرنس
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Aliz12363 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60 ، بابراس
1068
1176
اگه از بچه های فروم هستند پیام خصوصی بدند
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، بابراس
(2015-08-06 ساعت 22:44)aria802 نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 22:35)Azer نوشته:  با سلام خدمت دوستان،
من امروز تو ابوظبی مصاحبه داشتم. همسرم قبلاً دوسال و نيم هم تو آمريکا زندگي کرده (و کلي اطلاعات و روش هاي جواب دادن به سوالات آفيسر را با تاکيد به من ياد مي داد چون فبلاً خودش مصاحبه اقامتي داشته و پذيرفته شده بود ولي 12 سال پيش به ايران برگشته) و مصاحبه کننده خيلي باهاش گرم گرفته بود، و معلوم شد که همسرم قبلاً در محلي نزديک خونه اوم خانوم افيسره اقامت داشته (همسايه بودنCool Cool ) و من فکر مي کردم که به همسرم حتماً ويزا مي ده ولي به من شايد ندهندSad، گفتش، که AP خوردي. به اون يک برگه سفيد داد. و در کمال تعجب در حالی که حتي يک کلمه هم با من صحبت نکرد، و نه قسم خورديم، نه سوالي پرسيد نه حتي پرسيد که مي خواهي بري آمريکه که چند منه و چي کار کني و سوالاتي که دوستان به طور مفصل توضيح دادند، حتي يک کلمه!!!!!! به من يک ضرب ويزا دادند (برگه صورتي)، و گفت که سه شنبه بعد تحويلش مي دهند!!!Big GrinBig GrinBig GrinTongue
خلاصه حالا، حال آقامون حسابي گرفتهCool، هر چند خانومه گفت که آقاي شوهر به احتمال زياد خيلي زود کلير مي شه. و تو برگه سفيدي که بهش دادن گفتش که سايت "http://www.abudhabiivo.net/" را زود زود چک کن. ولي ما سايت رو چک کرديم جواب مي ده
"No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers
Please click here to try again ..."
خلاصه ما ده ها بار چک کرديم دوباره همون پيغام می یاد.
حالا دوستاني که تجربه دارند، اگه لطف کنند و سوالات پايين من را جواب بدهند ممنون مي شم:
۱- آيا سايت ديگه ای هست که بتونيم براي چک کردن AP اطلاعات ازش بگيريم.
۲- چرا به آقاي شوهر نه برگه صورتي دادند، نه آبي؟ فقط سفيد که قسمت Administrative Processing تيک خورده.
۳-اگر ايشون کلير بشه، ظاهراً لازم نيست دوباره به امارات بياييم و شرکت هايي در ايران اين کار را مي کنند که ويزا را از سفارت مي گيرند و تحويل مي دهند.
اگر دوستاني از اين شرکت ها استفاده کردند، مي شه اسم شرکت با قيمت پيشنهادي شرکت را به اشتراک بگذارند و يا ايميلي اطلاع رساني کنند. در ضمن، آيا به دليل حساسيت زماني موضوع، آيا به ريسکش مي ارزه به شرکت ها اين کار را سپرد و يا بهتره آدم خودش بياد دنبال کارش.
ممنون مي شم دوستاني که اطلاعات دارند جواب بدهند.

سفارت ابوظبی بعد از ۳۶ روز کیس منو سناخت
از تو سایت سیس چک کنید فعلا

ممنون آريا،
ميشه بگين چطوری از سایت سیس چک کنم؟
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: SAMBAR ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، بابراس
(2015-08-06 ساعت 23:23)yesorno نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 22:35)Azer نوشته:  با سلام خدمت دوستان،
من امروز تو ابوظبی مصاحبه داشتم. همسرم قبلاً دوسال و نيم هم تو آمريکا زندگي کرده (و کلي اطلاعات و روش هاي جواب دادن به سوالات آفيسر را با تاکيد به من ياد مي داد چون فبلاً خودش مصاحبه اقامتي داشته و پذيرفته شده بود ولي 12 سال پيش به ايران برگشته) و مصاحبه کننده خيلي باهاش گرم گرفته بود، و معلوم شد که همسرم قبلاً در محلي نزديک خونه اوم خانوم افيسره اقامت داشته (همسايه بودنCool Cool ) و من فکر مي کردم که به همسرم حتماً ويزا مي ده ولي به من شايد ندهندSad، گفتش، که AP خوردي. به اون يک برگه سفيد داد. و در کمال تعجب در حالی که حتي يک کلمه هم با من صحبت نکرد، و نه قسم خورديم، نه سوالي پرسيد نه حتي پرسيد که مي خواهي بري آمريکه که چند منه و چي کار کني و سوالاتي که دوستان به طور مفصل توضيح دادند، حتي يک کلمه!!!!!! به من يک ضرب ويزا دادند (برگه صورتي)، و گفت که سه شنبه بعد تحويلش مي دهند!!!Big Grin
خلاصه حالا، حال آقامون حسابي گرفتهCool، هر چند خانومه گفت که آقاي شوهر به احتمال زياد خيلي زود کلير مي شه. و تو برگه سفيدي که بهش دادن گفتش که سايت "http://www.abudhabiivo.net/" را زود زود چک کن. ولي ما سايت رو چک کرديم جواب مي ده
"No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers
Please click here to try again ..."
خلاصه ما ده ها بار چک کرديم دوباره همون پيغام می یاد.
حالا دوستاني که تجربه دارند، اگه لطف کنند و سوالات پايين من را جواب بدهند ممنون مي شم:
۱- آيا سايت ديگه ای هست که بتونيم براي چک کردن AP اطلاعات ازش بگيريم.
۲- چرا به آقاي شوهر نه برگه صورتي دادند، نه آبي؟ فقط سفيد که قسمت Administrative Processing تيک خورده.
۳-اگر ايشون کلير بشه، ظاهراً لازم نيست دوباره به امارات بياييم و شرکت هايي در ايران اين کار را مي کنند که ويزا را از سفارت مي گيرند و تحويل مي دهند.
اگر دوستاني از اين شرکت ها استفاده کردند، مي شه اسم شرکت با قيمت پيشنهادي شرکت را به اشتراک بگذارند و يا ايميلي اطلاع رساني کنند. در ضمن، آيا به دليل حساسيت زماني موضوع، آيا به ريسکش مي ارزه به شرکت ها اين کار را سپرد و يا بهتره آدم خودش بياد دنبال کارش.
ممنون مي شم دوستاني که اطلاعات دارند جواب بدهند.

دوست عزیز بهتون تبریک می گم. اول اینکه ویزای خودتون رو هرچه سریعتر بگیرین و کیفشو ببرین، دوم اینکه :
۱. برای چک کردن از سایت http://ceac.state.gov/ قسمت مهاجرتی کمک بگیرین. بسیار معتبر تر از سایت سفارت هستش.
۲. به تازگی به این نتیجه رسیدیم که رنگ برگه اصلا مهم نیست و وقتی برگشون تموم میشه رو یه رنگ دیگه کپی می زنن. پس رنگ اصلا و ابدا مهم نیست و فقط محتویات برگه مهم هستش. تازه ابوظبی به حساسیت ایرانیها به رنگ برگه می خنده Big Grin
۳. من توی یکی از پاسخ هام توی همین تاپیک چند تا از شرکتایی که بچه ها واسه پیک آپ (همون ارسال پاسپورت و دریافت ویزا توسط شرکت) گذاشتنه بودن رو گذاشتم. از این لینک استفاده کنین.

به امید کلیر شدنتون و کلیر شدن خودم و همه ی دوستان [عکس: rose.gif]

خيلي ممنون yesorno
جوابتون واقعاً کامل و قانع کننده بود. انشاء ... هم شما و هم همه منتظران کليرنس زودتر کلير بشن. خيالمون را تا حدي راحت کردي ولي هنوز هم آقاي شوهر از شک خارج نشده، مي گه بايد از طريق وکيل کيس را پيگيري کنم. ولي من مي گم تا وکيل جم بخوره سپتامبر تموم مي شه. آخه اين کارت سفارت رو هم حساس مي کنه، آخه چي کار داري دنبال دردسر مي گردي.
باز هم ممنون ، بهش مي گم حداقل صبر و تحمل را از شما که با صبر و حوصله جواب من را دادين يا بگيره و اينقدر لج من را در نياره! Sad
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، smpf ، hilda60 ، yesorno ، farrokh33 ، بابراس
دوستان محترم و صاحب نظر میشود لطفا یک نظری راجع به کیس من بدهید. کیس ما طبق اطلاعاتی‌ که تو امضا دادم امروز از طریق سفارت آپ دیت شده و هر ۳ نفر ۷ آگوست آپ دیت داشتیم ولی‌ فقط کیس اصلی‌ به جای / به or تبدیل شده، به نظرتون همه کلیر هستیم یا فقط نفر اصلی‌ کلیر می‌شه، با توجه به اینکه پسرم ۱۴ سالش است و تا به امروز هیچ آپدیت نداشته.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان