کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، من و همسرم هم، 10 آگست آپ دیت شدیم.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Mahboy ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، بابراس ، samane1363 ، moj21
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
سلام دوستان ما دیروز در ابوظبی مصاحبه داشتیم افیسر خانوم بسیار خوش برخوردی بودند.من چند سوال دارم از ما فرمهای 260رو نگرفتن مشکلی پیش نمیاد؟واینکه از ما تقریبا اصل هیچ مدرکی رو نخواست حتی شناسنامه و عقد نامه و جالبتر اینکه در مورد کارت پایان خدمت همسر نه ترجمه و نه اصلش رو خواست.و از ما کلا دوتا سوال پرسید و از همسرم فقط پرسیدکجا خدمت کردی .در مورد اینکه مسءولیتت و درجه ات چی بوده اصن سوالی نکرد.نهایتا هم برگه ابی داد و گفت من سعی میکنم تاقبل 30سپتامبر کلیر کنم ولی اگه نشه بعد اون کلا مهلت تمومه.دوستان نظرتون چیه؟همسرم دیپلمه رفتن سربازی س.من خودم خونه دارم و شغل همسرم کاسب.احتمال کلیر هس.واینکه سایت ابوظبی کی میشناسهمارو
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، hilda60 ، بابراس ، farrokh33 ، moj21
طبق آمار سایت ceac این دو روزه در ایروان 12 نفرمصاحبه رفتن که 9 تاشون اپ خوردن سه تا هم ریفیوزی داشتیم .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
سلام به دوستان منتظر
.خوشحالم که دوباره سایت به راهه و دوستان دوباره باوجودشون باعث دلگرمی میشن.ماهم 10اگوست آپ داشتیم.اما گویا کلی از دوستان هم این آپرو داشتن.شاید یه بررسی کلی رو رو پرونده ها با توجه به خلوت شدن سرشون شروع کردن.انشالا تو این ماه همه از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم.به امید هورای کلیری همه دوستان عزیزم در چند روز آینده
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، hilda60 ، بابراس ، farrokh33 ، samane1363 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 08:42)ARSAMNEW نوشته:  طبق آمار سایت ceac این دو روزه در ایروان 12 نفرمصاحبه رفتن که ۹ تاشون اپ خوردن سه تا هم ریفیوزی داشتیم .
تو روح ارمنستان . چرا اینجوری میکنه با ما ها

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
به نظرتون این آپدیت ۱۰ آگوست ابوظبی که همه اعضا کیس آپ شدن برای بیشتر کیسهای ابوظبی یعنی چی؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، بابراس ، samane1363 ، moj21
سلام به همگی و تبریک بازگشایی مجدد سایت
تو این چند روز یک کار دیگه هم غیر چک کردن سیس به کارام اضافه شده بود که اونم چک کردن مهاجرسرا بود . خدا رو شکر که این یکی راه افتاد.

جناب خلیلخواه و استادان محترم لطفا یه تحلیلی راجع به آپ فوق گروهی 10 آگوست ابوظبی میشه انجام بدید. ما که اول کلی ذوق کردیم که به به کار تمومه اما بعد دیدیم که آخه هرچی کیسه این آپ رو داشته . خب دیدیم خیلی شدنی نیست. اصلا مگه میشه؟ مگه داریم؟! این همه کیس کلا با هم آپ بشن!
اما این که شما میفرمایید 4 تا کیس در ابوظبی آپ نشدند هم عجیبه چون اگه این یه کار سیستمی باشه خب همه کیس ها آپ می خورند، پس چرا این 4 تا آپ نداشتند!
تازه ما از هفته پیش تا الان دو بار براشون ایمیل فرستادیم . نه جواب ایمیل دادند و نه آپ خوردیم!
آیا کسی شرایط مشابه ما رو در ابوظبی داره از نظر فرستادن ایمیل؟
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، hilda60 ، بابراس ، samane1363 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 09:12)aria802 نوشته:  به نظرتون این آپدیت ۱۰ آگوست ابوظبی که همه اعضا کیس آپ شدن برای بیشتر کیسهای ابوظبی یعنی چی؟
-----------------------------------------------------
شاید مربوط به برنامه ارتقا نرمافزاری سیستم هاشون بوده که قبلا خبر داده بودند در 9و10 آگست انجام خواهد شد.
احتمالا به همین دلیله که همه کیسهای باز (به غیر از کیسهایی که همه اعضاء ایشود شدند) آپدیت 10 آگست رو خوردند.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

(2015-08-12 ساعت 08:10)hilda60 نوشته:  ما که چشممون خشک شد
هنوز تو 17 اپریل همسرم گیر افتاده
Sad
به امید خدا همین روزا نوبت ماها هست که خیلی وقته منتظریم

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
من که آپدیت 10 آگست رو دیدم اینقدر ذوق زده شدم کم مونده بود کل شرکت رو شیرینی بدم. خوب شد خودمو ضایع نکردم.خخخخخخخ
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

(2015-08-12 ساعت 09:17)s.zare نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 09:12)aria802 نوشته:  به نظرتون این آپدیت ۱۰ آگوست ابوظبی که همه اعضا کیس آپ شدن برای بیشتر کیسهای ابوظبی یعنی چی؟
-----------------------------------------------------
شاید مربوط به برنامه ارتقا نرمافزاری سیستم هاشون بوده که قبلا خبر داده بودند در ۹و۱۰ آگست انجام خواهد شد.
احتمالا به همین دلیله که همه کیسهای باز (به غیر از کیسهایی که همه اعضاء ایشود شدند) آپدیت ۱۰ آگست رو خوردند.
دوستان
به احتمال بسیار بسیار زیاد مربوط به ارتقا دیتابیس هایشان است
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، hilda60 ، بابراس ، moj21
(2015-08-12 ساعت 08:10)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 08:07)ریحانا نوشته:  سلام دوستان

از دوستان ارمنستانی کسی دیشب آپ داشته؟؟؟

ما که نداشتیم شما داشتین ؟
سلام و درود
دوستان ما هم آپ نداشتیم ، اینا کلا خواب رفتن یکی بیدارشون کنه بابا .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، hilda60 ، بابراس ، moj21
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، لطف اله ، moj21
(2015-08-08 ساعت 19:38)HERMES7 نوشته:  تيچر راستي افيسر بهت گفت چند وقت ديگه كلير ميشي؟

هرمس عزیز گفت که سه تا 4 ماه طول می کشه !!!! چرا؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، لطف اله ، hilda60 ، بابراس ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان