کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-17 ساعت 09:18)zohrehm نوشته:  سلام دوستان وعزیزان امیدوارم روز بسیار شادی رو آغاز وخبرهای خوبی درراه باشد.من تازه به جمع شما یوستم .کیس *** ۵ as برنده همسرم ،تعداد۴ تبدیل به ۳ چون دخترم بالای 21 سال داره ،مصاحبه ۴ ژانویه ،روز مصاحبه کلیرینس خوردیم. آفیسر به مایک برگه صورتی داد ویک آدرس سایت وگفت از ۱تا۳ماه این سایت راچک کنید .ماهرچی مراجعه کردیم تاریخ آبدیتها رو 15 جولای موند .سایتی که شمادوست عزیز دیش دادید رو هم چک کرده بودیم اما آبدیت وبسایت همچنان روی ۱۰ جولایه .نمیدونم چکارکنم . درضمن تاریخ آبدیتهای متعددشما عزیزان رو متوجه نمیشم . محبت کنید هرکدام از شما دوست عزیز منو راهنمایی کنید باسپاس بیکران
لطفاً شرايط كيس خودتون رو بگين تا بچه ها بهتر بتونن راهنماييتون كنن:
ميزان تحصيلات/محل خدمت/كار(شركت خصوصي يا دولتي)/محل مصاحبه
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، sunn789 ، ebrahim1e ، ehsan_pars ، hilda60 ، moj21
به دلم افتاده آگوست خیلی کلیری داریم. شگفت انگیز و بسیار زیاد
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
دوستان يك سوال دارم،برادر من ماه مي مصاحبه داشت،اين آپديت ١٠ آگوست رو تو سيس خورد،ولي تو سايت ابوظبي هيچ آپديتي نداشته تا الان به جز ٢٠ جولاي كه اون هم به خاطر ايميلي بود كه ما زده بوديم چون اصال كيس نامبرش رو نميخوند...اين كه آپديتها با هم فرق مي كنه يعني چي؟

شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
تشکر کنندگان: SAMBAR ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، sunn789 ، ebrahim1e ، بابراس ، moj21
(2015-08-17 ساعت 10:43)minan نوشته:  دوستان يك سوال دارم،برادر من ماه مي مصاحبه داشت،اين آپديت ١٠ آگوست رو تو سيس خورد،ولي تو سايت ابوظبي هيچ آپديتي نداشته تا الان به جز ٢٠ جولاي كه اون هم به خاطر ايميلي بود كه ما زده بوديم چون اصال كيس نامبرش رو نميخوند...اين كه آپديتها با هم فرق مي كنه يعني چي؟

سربازی س بودند ؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، sunn789 ، ebrahim1e ، بابراس ، ehsan_pars ، moj21
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، sunn789 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، بابراس ، m.ghoreishi ، moj21 ، nora
دوستان يه سوال.مگه ما نبايد از آمريكا كلير بشيم؟ پس چرا عملكرد سفارت ها فرق داره؟ مگه واشنگتنن بين سفارتها فرق مي ذاره از يكي بيشتر كلير مي كنه!!
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
Big Grin 
(2015-08-16 ساعت 18:28)sinapco نوشته:  دوستان لطفا يه رتبه به من بديد از اين ١٣ خلاص شم !!!

وای منم 13 هم که. یعنی نحسی 13 نمیزاره کلیر شیم؟Big GrinBig Grin
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، sunn789 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، بابراس ، moj21
سلام دوستان. امروز ۱۷ اگوست ما کلیر شدیم ولی تو میلی که واسه ما اومده نوشته Tonguelease ensure we have your passport(s) by August 23 in order to be certain we have a visa number for your case!!!!!!!!واسه همه این جوری میل میاد؟ الان ما باید ۵ روزه ویزا و بلیت بگیریم و خودمونو برسونیم اونجا!!!!
(2015-08-17 ساعت 10:47)mordad نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:28)sinapco نوشته:  دوستان لطفا يه رتبه به من بديد از اين ١٣ خلاص شم !!!

مرداد جان کیس ما خیلی شبیه هم هست حتی زمان مصاحبه. ما با هم کلیر میشیم. شما هم قطاری منی.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: دریای خروشان ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، mordad ، Alex 2014 ، bahar101 ، sunn789 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، moj21 ، nora
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده
دوستان، شما هم وقتی به سفارت ابوظبی ایمیل می زنید ، دیگه آپ نمیشید؟
الان سه هفته است که هیچ جوری جواب ایمیل را نمیدن و آپ ایمیلی هم نمی کنند؟
جریان چیه به نظرتون؟
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: mahyaaa ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، sunn789 ، ebrahim1e ، بابراس ، moj21
(2015-08-17 ساعت 10:53)Pooriaaa نوشته:  سلام دوستان. امروز ۱۷ اگوست ما کلیر شدیم ولی تو میلی که واسه ما اومده نوشته Tonguelease ensure we have your passport(s) by August 23 in order to be certain we have a visa number for your case!!!!!!!!واسه همه این جوری میل میاد؟ الان ما باید ۵ روزه ویزا و بلیت بگیریم و خودمونو برسونیم اونجا!!!!

تبریک تبریک تبریک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من جای شما بودم بدون لحظه ای درنگ میرفتم و پاسپودت و دو دستی تقدیم میکردم بهشون.
راستی کدوم سفارت بودین؟
کی مصاحبه داشتین؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
(2015-08-17 ساعت 10:53)Pooriaaa نوشته:  سلام دوستان. امروز ۱۷ اگوست ما کلیر شدیم ولی تو میلی که واسه ما اومده نوشته Tonguelease ensure we have your passport(s) by August 23 in order to be certain we have a visa number for your case!!!!!!!!واسه همه این جوری میل میاد؟ الان ما باید ۵ روزه ویزا و بلیت بگیریم و خودمونو برسونیم اونجا!!!!

بله صد در صد.ابوظبی خوشحالی کلیر شدن رو با هیجان مسافرت و ویزا قاطی هم میکنه کیفش بیشتر بشه.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-17 ساعت 10:53)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 10:47)mordad نوشته:  

مرداد جان کیس ما خیلی شبیه هم هست حتی زمان مصاحبه. ما با هم کلیر میشیم. شما هم قطاری منی.

ایشالااااااااااااااااااااااااا
به امید خدا Smile
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، sunn789 ، ebrahim1e ، بابراس ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، moj21 ، Siamak

اینم اولین کلیر شده امروز ایشالا مبارککککککککک باشه . شرایط کیس لطفا بگین بگید و حدود کیس نامبرتون رو ممنون
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان