موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 14:46)Aliparto نوشته: دوستان عزيز عذر خواهي ميكنم ولي اگه يك مهربوني لطف كنن بگن آپديت چيست و or چيست خيلي ممنون ميشم چون اين شماره كيس هايي كه دوستان اعلام ميكنن كلير شدن تو سايت ceac هنوز administartiv processig هستند ولي در سايت سفارت # هستند
تفاوت تو خط چهارم متن administartiv processing هست واسه دونفر رو باهم مقایسه کنید / یا or رو میبینید اونهایی که or هستند آپ شون آپ اصلی بوده و تمامه پروسه شون
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 14:55)mordad نوشته: دوستان قضیه اینکه هی میگین سایت آنکارا آپ شده چیه؟ چرا پس من هرچی میرم تو سایت آخرین آپی که زده همچنان برای 27jun ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرداد جان دوستانی که بعد اپریل رفتن مصاحبه و میتونند کیسشون رو تو یه صفحه دیگه ببینند اون صفحه جدیده اپ شده وگرنه برای من هم همون صفحه قبلی مثل شما ۲۷جون هست.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-18 ساعت 15:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-18 ساعت 15:05 توسط mordad.)
(2015-08-18 ساعت 15:01)SAMBAR نوشته: [quote='mordad' pid='649300' dateline='1439893533']
دوستان قضیه اینکه هی میگین سایت آنکارا آپ شده چیه؟ چرا پس من هرچی میرم تو سایت آخرین آپی که زده همچنان برای 27jun ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرداد جان دوستانی که بعد اپریل رفتن مصاحبه و میتونند کیسشون رو تو یه صفحه دیگه ببینند اون صفحه جدیده اپ شده وگرنه برای من هم همون صفحه قبلی مثل شما ۲۷جون هست.
[/quote
ای بابا. اینا تا مارو نکشن و سکته ندن کلیر نمیکنن انگار
هم قطاری آپ نشدی؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 14:46)Aliparto نوشته: دوستان عزيز عذر خواهي ميكنم ولي اگه يك مهربوني لطف كنن بگن آپديت چيست و or چيست خيلي ممنون ميشم چون اين شماره كيس هايي كه دوستان اعلام ميكنن كلير شدن تو سايت ceac هنوز administartiv processig هستند ولي در سايت سفارت # هستند
شما اپدیت کیستون رو باید تو سایتceac.govچک کنید که بالای صفحه ۲تا ریخ هست اولی زمان ثبت نامتون و دومی هم تاریخ اخرین اپدیتتون. زیر صفحه یه متن وجود داره که فکر کنم تو خط ۴ام / وجود داره اگه بعد اپدیت اون بهorتغییر کنه یعنی کیس کلیر شده.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-18 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-18 ساعت 15:14 توسط SAMBAR.)
(2015-08-18 ساعت 15:04)mordad نوشته: (2015-08-18 ساعت 15:01)SAMBAR نوشته: [quote='mordad' pid='649300' dateline='1439893533']
دوستان قضیه اینکه هی میگین سایت آنکارا آپ شده چیه؟ چرا پس من هرچی میرم تو سایت آخرین آپی که زده همچنان برای 27jun ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote
هم قطاری آپ نشدی؟
نه والا فعلا که بد جور سرکاریم
(2015-08-18 ساعت 15:04)mordad نوشته: (2015-08-18 ساعت 15:01)SAMBAR نوشته: [quote='mordad' pid='649300' dateline='1439893533']
[/quote
هم قطاری آپ نشدی؟
نه والا فعلا که بد جور سرکاریم دیگه جواب ایمیل هامون رو هم نمیدن
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-18 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-18 ساعت 15:20 توسط mordad.)
(2015-08-18 ساعت 15:06)SAMBAR نوشته: (2015-08-18 ساعت 14:46)Aliparto نوشته: دوستان عزيز عذر خواهي ميكنم ولي اگه يك مهربوني لطف كنن بگن آپديت چيست و or چيست خيلي ممنون ميشم چون اين شماره كيس هايي كه دوستان اعلام ميكنن كلير شدن تو سايت ceac هنوز administartiv processig هستند ولي در سايت سفارت # هستند
شما اپدیت کیستون رو باید تو سایتceac.govچک کنید که بالای صفحه ۲تا ریخ هست اولی زمان ثبت نامتون و دومی هم تاریخ اخرین اپدیتتون. زیر صفحه یه متن وجود داره که فکر کنم تو خط ۴ام / وجود داره اگه بعد اپدیت اون بهorتغییر کنه یعنی کیس کلیر شده.
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed / available within two business days
این و میگین؟ بشه or ؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-18 ساعت 15:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-18 ساعت 15:21 توسط SAMBAR.)
اینا ما رو با چند تا از دوستان قدیمی ۲۸ام جولای اپ کردند بعد از ۵ ماه ما هم امیدوار شدیم ولی دوباره رفتن خوابیدن حالا خدا میدونه که قضیه از چه قرار بوده.
(2015-08-18 ساعت 15:19)mordad نوشته: (2015-08-18 ساعت 15:06)SAMBAR نوشته: (2015-08-18 ساعت 14:46)Aliparto نوشته: دوستان عزيز عذر خواهي ميكنم ولي اگه يك مهربوني لطف كنن بگن آپديت چيست و or چيست خيلي ممنون ميشم چون اين شماره كيس هايي كه دوستان اعلام ميكنن كلير شدن تو سايت ceac هنوز administartiv processig هستند ولي در سايت سفارت # هستند
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed / available within two business days
این و میگین؟ بشه or ؟
بله دقیقا همین.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا گیج شدم.....توی سایت ابوظبی نوشته پاس هاتون رو یکشنبه یا سه شنبه تحویل بدین آیا فردا که چهارشنبست نمیتونم برم ابوظبی دستی تحویل بدم چون ویزای امارات رو گرفتم......نکته دیگه اینه که برای همسرم و من / تبدیل به or بشه ولی برای پسر سه سالهام / هستش..این یعنی همه ما کلیر شدیم؟و سوال آخر از بچه هایی که تشریف بردن ابوظبی چند روز طول میکشه تا ویزا ایشود بشه........خواهش میکنم جواب بدین...براتون دعا میکنم
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 15:11)SAMBAR نوشته: (2015-08-18 ساعت 15:04)mordad نوشته: (2015-08-18 ساعت 15:01)SAMBAR نوشته: [quote='mordad' pid='649300' dateline='1439893533']
[/quote
هم قطاری آپ نشدی؟
نه والا فعلا که بد جور سرکاریم
[/quote
هم قطاری آپ نشدی؟
نه والا فعلا که بد جور سرکاریم دیگه جواب ایمیل هامون رو هم نمیدن
ایشالا به زودی ما هم کلیر میشیم. فکرکنم از آگوست فقظ ما موندیم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان من ١٢ اگوست بعد از گذشت ١٠ ماه اپديت جديد خوردم ولي بعد از اون روز ديگه خبري نشد ميخواستم ببينم كسي اطلاعات داره منو راهنمايي كنه من سفارت انكارا رفته بودم در ضمن معمولا ٢ روز بعد از اپديت جديد كليرنس ميشدن دوستان چرا پرونده من اين اندازه طول كشيده ممنون از راهنماييتون
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 15:52)ریحانا نوشته: (2015-08-18 ساعت 14:23)babak 2000 نوشته: (2015-08-18 ساعت 14:05)ریحانا نوشته: دوستان خوبم منم که کلیرشدم نصف نیمه البته
بهرحال امیدوارم بزودی برای همه شما دوستان خوبم این اتفاق بیفته
والله دستهام میلرزیدندوقتی داشتم شماره های کلیرشده را اعلام میکردم
بگما خبرداغ بود فکرکنم یک دقیقه هم ازش نگذشته بود
نگذاشتم بیات بشه
مبارکتون باشه. ببخشید شما که میفرمایید نصفه نیمه کلیر شدید تو فرصت تعیین شده میرید ویزا را میگیرید یا منتظر میشید کل کیستون کیلیر بشه؟
بی تردید اولین فرصت میرم ویزامونو بگیرم تا با خیال راحتتری منتظر کلیرشدن همسرم بشم.
ريحانا جان تبريك مي گم خواهر جان. انشالله همسرتونم خيلي زود كلير مي شن و با هم سفرتون رو انجام مي ديد.
دوستانمون در اون ليسته دارن يكي بكي كم مي شن. واسه بچه هاي سربازي س هم دعا كنيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥