کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-19 ساعت 14:16)endeavour نوشته:  دوستان ببخشید سفارت تو ایمیل نوشته تا قبل از 23 آگوست پاستون رو بیارید وگرنه مسئولیت تموم شدن سهمیه آگوست پای خودتونه.......مگه به کسی که ایمیل میدن که کلیر شده یه ویزا با اون کیس نامبر به اون کیس اختصاص داده نمیشه و ممکن زودتر از اون تاریخ که پاس رو خواستن بگن سهمیه آگوست تموم شده..؟؟؟؟....؟؟؟
دوست خوبم خواهشن زودتر مراجعه كنيد
به كسي شماره اختصاص نميدن يكسري ويزا سهميه دارن كه هركس بره زودتر به اون تعلق ميگيره ...دوستان اين پروسه واسه ما، هميطوري اما و اگر زيادداره خواهشن با سهل انگاري پيچيده ترش نكنيم
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، moj21 ، m.ghoreishi ، ebrahim1e ، bahar101 ، mahyaaa ، hamed shayan ، ARSAMNEW ، Memolk ، Alex 2014
سلام دوستان، کسیکه کلیر میشه و تو ایمیل بهش میگن تا فلان تاریخ پاسپورت رو بدین سفارت، هر روز و هر ساعت قبل از اون تاریخ میتونه بره سفارت؟ یا باید روزهای خاص و در ساعتهای معین مراجعه کنه؟
وقتی که ایمیل کلیری اومد باید صبر کنه که تو سیس ایشود بشه و بعد پاسو بده سفارت یا نه همون فرداش میتونه بره سفارت؟
میشه یکی از دوستان پروسه بعد از کلیر شدن رو کامل توضیح بده؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، moj21 ، bahar101 ، mahyaaa ، hamed shayan ، ARSAMNEW ، Memolk
(2015-08-19 ساعت 13:49)mordad نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 13:35)SAMBAR نوشته:  [quote='mordad' pid='649899' dateline='1439974748']
[quote='SAMBAR' pid='649866' dateline='1439972917']
[quote='mordad' pid='649845' dateline='1439971617']

یعنی کیس دیگه ای هم هست اینجویری Ready مونده باشه؟
تووضیحاتش آخه نوشته شما آماد برای مصاحبه هستید. درحالیکه من مصاحبه رو با همسر رفته بودم Sad

شما یه پسر ۲ ساله دارین که AP خورده؟ Smile))
خودتون سربازی س بودین؟ همسرتون چی؟
ببخشیدا میپرسم آخه این اکانته همسرمه من باهاش اومدم الان اینجا در جریان مباحث قدیم نیستم.
بله پسر من apخورده.خودم سربازی س هستم. همسر و خودم فوق لیسانسیم شغلم ازاده و خانمم بعد تولد پسرم سرکار نرفت.خواهش میکنم ما برای کمک و همراهی همدیگه اینجا هستیم .
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-19 ساعت 13:46)مریم معینی نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 13:41)ebrahim1e نوشته:  یک نکته جالب دیگه اینکه نفراتی که در چک لیست من امروز آپ 19 آگوست خوردن هر دوشون کیس نصفه نیمه بودن چنتا از دوستای دیگه هم نصف نیمه بودم که اینجا اعلام کردن

ولی ما دیروز کل کیس آپ شدیم ولی امروز آپ نداشتیم نصفه نیمه هم هستیم فکر میکنید جریان چیه؟

خب من که دیروز عصر حدودای 5 آپ خوردم
ساعت کاری سفارت ایروان را وقتی نگاه میکنی زده 9 تا 5 عصر و از نظر من هنوز هم دیر نشده و فرصت هست تا 5/5 به وقت ایران
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mahyaaa ، hamed shayan ، hilda60 ، ARSAMNEW ، Memolk ، Alex 2014
(2015-08-19 ساعت 13:54)aria802 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 13:41)ebrahim1e نوشته:  یک نکته جالب دیگه اینکه نفراتی که در چک لیست من امروز آپ 19 آگوست خوردن هر دوشون کیس نصفه نیمه بودن چنتا از دوستای دیگه هم نصف نیمه بودم که اینجا اعلام کردن

اره منم به این نتیجه رسیدم که نصفه نیمه ها اولویت دارن
کسی هست که نصفه نیمه نباشه این چند روز کلیر شده باشه

از دوستایی که من میشناسم bahar-101 دیروز کلیر شد و نصف نیمه هم نبود
(2015-08-19 ساعت 14:16)endeavour نوشته:  دوستان ببخشید سفارت تو ایمیل نوشته تا قبل از 23 آگوست پاستون رو بیارید وگرنه مسئولیت تموم شدن سهمیه آگوست پای خودتونه.......مگه به کسی که ایمیل میدن که کلیر شده یه ویزا با اون کیس نامبر به اون کیس اختصاص داده نمیشه و ممکن زودتر از اون تاریخ که پاس رو خواستن بگن سهمیه آگوست تموم شده..؟؟؟؟....؟؟؟

امکان اینکه به یک نفر یک شماره اختصاص داده بشه کمه چون در صورتی که اون فرد برای گرفتن ویزا مراجعه نکنه اون شماره میسوزه و اونها نمیخان این اتفاق بیفته پس میشه نتیجه گرفت شماره وقتی به شما اختصاص داده میشه که شما پاس را تحویل سفارت بدین

سلام دوست عزيز
شما بايد سعى كنيد تا قبل از٢٣اگوست پاسها رو به سفارت برسونيد ونگرانى بي جهت به خودتون راه ندهيد.ولى براى بعدازاون تاريخ ممكنه ،خداى نكرده ،سهميه ويزا موجود نباشه ،ممكنه !!!!
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
(2015-08-19 ساعت 14:24)mbsamani نوشته:  سلام دوستان، کسیکه کلیر میشه و تو ایمیل بهش میگن تا فلان تاریخ پاسپورت رو بدین سفارت، هر روز و هر ساعت قبل از اون تاریخ میتونه بره سفارت؟ یا باید روزهای خاص و در ساعتهای معین مراجعه کنه؟
وقتی که ایمیل کلیری اومد باید صبر کنه که تو سیس ایشود بشه و بعد پاسو بده سفارت یا نه همون فرداش میتونه بره سفارت؟

سلام بله. از اولین لحظه بعداز دریافت ایمیل میتونه به سفارت مراجعه کنه.
بعداز تحویل پاس و صدور ویزا سیس به ایشود تغییر میکنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-08-19 ساعت 12:53)ebrahim1e نوشته:  دوستان کسی میدون BAHAR-101 دیروز کی آپ آخر را خورد آخه آخرین نفری بود که دیروز از ایروان کلیر شد
میخوام بدونم امروز تا چه ساعتی باید احتما آپ شدن بدیم
ممنون

(2015-08-19 ساعت 12:52)mfte.teacher نوشته:  به این آمار دقت کنین مال ابوظبی هستش که چقد جالبن
کیس های رنج 3000 تا 1000 تو ابوظبی فقط ۹ کیس
رنج 4000-3000 فقط ۷ کیس باقی موندن

پس میشه گفت اکثریت افراد کلیر شدن و ویزا گرفتند
انشالله شما هم به زودی کلیر میشید
سلام ما دیروز حدود 12/5-12 آپ شدیم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
(2015-08-19 ساعت 14:17)بابراس نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 14:05)farshad_dg نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 14:01)بابراس نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 13:54)aria802 نوشته:  

اره منم به این نتیجه رسیدم که نصفه نیمه ها اولویت دارن
کسی هست که نصفه نیمه نباشه این چند روز کلیر شده باشه

خداي بزرگ نصف نيمه ها رو درياب

(2015-08-19 ساعت 13:41)amj7 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 12:46)بابراس نوشته:  بچه هاي ابوظبي ، از سفارت خبري نيست؟
كسي امروز آپ نخورده؟جواب ايميل كسي نيومده؟ كسي رو كلير نكردن؟

منم اندازه شما منتظرم. ديگه خسته شدم.
اين ابوظبى كار همه رو راه انداخت غير از ما [emoji17]

شرايط شما چي بوده؟

میشه یه توضیحی در مورد کیس های نصفه نیمه بدین؟
كيس هاي نصفه نيمه كساني هستند كه برنده اصلي ويزا گرفته (معمولاًخانوم ) و نفر دوم (معمولاً آقا) چك امنتي خورده و درانتظار كليري مي باشد

مرسی دوست عزیز .
خدا کنه جواب همه خوب باشه .
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، moj21 ، mahyaaa ، ehsan_pars ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-08-19 ساعت 14:42)bahar101 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 12:53)ebrahim1e نوشته:  دوستان کسی میدون BAHAR-101 دیروز کی آپ آخر را خورد آخه آخرین نفری بود که دیروز از ایروان کلیر شد
ممنون

(2015-08-19 ساعت 12:52)mfte.teacher نوشته:  به این آمار دقت کنین مال ابوظبی هستش که چقد جالبن

سلام ما دیروز حدود 12/۵-12 آپ شدیم

ممنون بهار خانم به سلامتی
راستی چه ساعتی ایروان لیستش را تغییر داد و شما اضافه شدید؟؟؟
(2015-08-19 ساعت 14:24)mbsamani نوشته:  سلام دوستان، کسیکه کلیر میشه و تو ایمیل بهش میگن تا فلان تاریخ پاسپورت رو بدین سفارت، هر روز و هر ساعت قبل از اون تاریخ میتونه بره سفارت؟ یا باید روزهای خاص و در ساعتهای معین مراجعه کنه؟

دوست گرامىاوايل كه ابوظبي كلير ميكرد ،فقط روزهاى يكشنبه وسه شنبه پاسها رو مى پذيرفت ولى اين اواخر هرروز ساعت دو بعدازظهر پاسها رو ميشه تحويل داد(البته خودشون توى ايميل كليرى بهتون ميگن).درحالت عادى ،تا جايى كه من ميدونم ،بعدازتحويل پاسها وصدور ويزا توى سيس ايشود ميزنه .البته در يكسرى ازكيسهايىكه اخر جولاى كلير اعلام كردن ،فرداى كليرى توى سيس ويزاها ايشود شد كه اون همطبق نظر اساتيد به خاطر اين بود كه ميخواستن تا جولاى تموم نشده ازسهميه هاى باقيمانده اون ماه استفاده كنند.
اميدوارم جوابم كامل ودرست بوده باشه .اگرپيشكسوتها ومديران عزيز،اشتباهى درجوابم هست ،لطفاً تصحيح بفرمايند.

با اميدكليرى همه دوستان گل مهاجرسرايى خصوصا اقاامين ،اقاى خليل خواه ،اقاى قريشى ،اقاى مدير (هرمس)،بابراس ،مرداد،اقاى تيچر،درياى خروشان ،الكس .........خلاصه همه همه .ببخشيد اگه براى همه اسامى حضور ذهن نداشتم
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mahyaaa ، mbsamani ، بابراس ، Ali.karimi ، ehsan_pars ، ARSAMNEW ، Memolk ، Alex 2014 ، samane1363
(2015-08-19 ساعت 14:44)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 14:42)bahar101 نوشته:  
ممنون

سلام ما دیروز حدود 12/۵-12 آپ شدیم

ممنون بهار خانم به سلامتی
راستی چه ساعتی ایروان لیستش را تغییر داد و شما اضافه شدید؟؟؟
بلافاصله بعد از آپ شدن سایت رو چک کردم دیدم کیس نامبر ما رو زده
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، moj21 ، mahyaaa ، بابراس ، mbsamani ، hilda60 ، ehsan_pars ، ARSAMNEW ، Memolk ، Alex 2014
من هم ١٢٠ روزه شدم. ديگه دارم بزرگ مي شمBig GrinBig GrinBig Grin
شيطونه مي گه يه ايميل بهشون بزنما. Big Grin
اين متن تقديم به همه دوستان منتظرم. انشالله كلير بشيم. هممون. بلند بگو ايششششششششالهBig Grin

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻠﺒﻪ ﺩﻧﺠﯽﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﻘﺸﻪ ﺧﻮﺩ،
ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ....
ﮔﺎﻩ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﻋﺠﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ،
ﮔﺎﻩ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺷﺮ ﺷﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﺩ،
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺮﺩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﺮﮒ
ﺑﻪ ﺷﻔﺎﺑﺨﺸﯽ ﯾﮏ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ،
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺩﺭ آﻥ ﻗﻮﺱ ﻭ ﻗﺰﺡ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﺍﺭد،
ﺯﻧﺪﮔﯽ آﻥ ﮔﻞ ﺳﺮﺧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﯽ
ﯾﮏ ﺳﺮآﻏﺎﺯ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﺍﺳﺖ، ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﺍﺭد.……….
زندگی کن ﺟﺎﻥِ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ
ﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ﺟﻬﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ
ﻗﺼﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﺎ ....
ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﺍﺯ ﺑﻘﺎﺳﺖ
ﺩﻝ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺷﮑﻨﺪ .... ﮔﻞ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﺩ ....
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﻍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﻧﮓ ﺧﺰﺍﻥ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ....
ﻫﻤﻪ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ؛
ﺟﺎﻥ ﻣﻦ
ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﭺ ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻠﭽﻠﻪ ﻫﺎﺳﺖ ....
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ...
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-19 ساعت 14:52)1362amin1362 نوشته:  من هم ١٢٠ روزه شدم. ديگه دارم بزرگ مي شمBig GrinBig GrinBig Grin
شيطونه مي گه يه ايميل بهشون بزنما. Big Grin
اين متن تقديم به همه دوستان منتظرم. انشالله كلير بشيم. هممون. بلند بگو ايششششششششالهBig Grin

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻠﺒﻪ ﺩﻧﺠﯽﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﻘﺸﻪ ﺧﻮﺩ،
ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ....
ﮔﺎﻩ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﻋﺠﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ،
ﮔﺎﻩ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺷﺮ ﺷﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﺩ،
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺮﺩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﺮﮒ
ﺑﻪ ﺷﻔﺎﺑﺨﺸﯽ ﯾﮏ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ،
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺩﺭ آﻥ ﻗﻮﺱ ﻭ ﻗﺰﺡ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﺍﺭد،
ﺯﻧﺪﮔﯽ آﻥ ﮔﻞ ﺳﺮﺧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﯽ
ﯾﮏ ﺳﺮآﻏﺎﺯ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﺍﺳﺖ، ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﺍﺭد.……….
زندگی کن ﺟﺎﻥِ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ
ﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ﺟﻬﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ