موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, با آرزوى کلىر شدن هممون, ما خىلى وقته که ىک آپه خشک و خالى هم نداشتىم , ىک اىمىل هم براى سفارت فرستادم ولى نه جوابى ونه آپ دىتى, دىگه به خودم شک کردم که شاىد آدرسم اشتباه بوده, لطفا آدرس اىمىل سفارت ارمنستان را براى من بنوىسىد.
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 01:44)hilda60 نوشته: (2015-08-19 ساعت 20:10)samane1363 نوشته: (2015-08-19 ساعت 18:18)SAMBAR نوشته: (2015-08-19 ساعت 18:13)hilda60 نوشته: (2015-08-19 ساعت 17:56)Shaft نوشته:
هیلدا جان مشکل پیش میاد اگه بعد از اکسپایر شدن ویزا وارد بشی مرزبان اجازه ورود نمیده ولی اگه ۱۰ روز قبل بری فکر نمیکنم مشکلی باشه.
هیلداجان، یکی از دوستان من در ۲۰۱۳, سه روز قبل از اکسپایر ویزا و مدیکالش وارد آمریکا شده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده براش
بله انشاالله اگه خدا بخواد و همسرم کلیر بشه ده روز قبل از انقضای ویزا میخواهیم وارد یو اس بشیم به امید خدا
یه سوال؟
ما 20 مارچ مدیکالمون بود یعنی برای من و همسرم
و من تا 20 سپتامبر مهلت دارم
اگه خدا بخواد وهمسرم تو همین چند روز کلیر بشه
همسرم هم تا 20 سپتامبر مهلت داره درسته؟
یا حتما باید مدیکال رو دوباره انجام بده؟
این رو هم بگم ما قصد داریم برا ۱۰ سپتامبر هردومون بلیط بگیریم به امید خدا
کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه... مچکرم
اگه به امیدخدا ویزای همسرتون تاقبل از ۲۰ سپتامبر بیاد ایشون نیاز به مدیکال مجدد ندارند البته مشروط به اینکه بتونند خودشون رو تو مدت باقیمانده تا اکسپایر مدیکالشون به usa برسونند همراه با شما
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 01:55)samane1363 نوشته: (2015-08-20 ساعت 01:44)hilda60 نوشته: (2015-08-19 ساعت 20:10)samane1363 نوشته: (2015-08-19 ساعت 18:18)SAMBAR نوشته: (2015-08-19 ساعت 18:13)hilda60 نوشته:
هیلدا جان مشکل پیش میاد اگه بعد از اکسپایر شدن ویزا وارد بشی مرزبان اجازه ورود نمیده ولی اگه ۱۰ روز قبل بری فکر نمیکنم مشکلی باشه.
هیلداجان، یکی از دوستان من در ۲۰۱۳, سه روز قبل از اکسپایر ویزا و مدیکالش وارد آمریکا شده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده براش
بله انشاالله اگه خدا بخواد و همسرم کلیر بشه ده روز قبل از انقضای ویزا میخواهیم وارد یو اس بشیم به امید خدا
یه سوال؟
ما 20 مارچ مدیکالمون بود یعنی برای من و همسرم
و من تا 20 سپتامبر مهلت دارم
اگه خدا بخواد وهمسرم تو همین چند روز کلیر بشه
همسرم هم تا 20 سپتامبر مهلت داره درسته؟
یا حتما باید مدیکال رو دوباره انجام بده؟
این رو هم بگم ما قصد داریم برا ۱۰ سپتامبر هردومون بلیط بگیریم به امید خدا
کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه... مچکرم
اگه به امیدخدا ویزای همسرتون تاقبل از ۲۰ سپتامبر بیاد ایشون نیاز به مدیکال مجدد ندارند البته مشروط به اینکه بتونند خودشون رو تو مدت باقیمانده تا اکسپایر مدیکالشون به usa برسونند همراه با شما
که البته با توجه به آپ اخیر همسرتون ایشالا تو چندروز آینده حتما کلیر میشند و شما سریع اقدام کنید واسه دریافت ویزای ایشون و بعد هم بسلامتی همون ۱۰ سپتامبر تشریف ببرید هیچ مشکلی پیش نمیاد
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دعاي امشب:
فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی همه انسانها کافیست.
اين نگاه را برايتان آرزو مي كنم.
عاقبتتون به خير
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از دوستانی که راهنماییم کردن. پس به این صورت همسرم نیازی به مدیکال مجدد نداره. و انشاالله همین روزا کلیر بشه و 10 سپتامبر باهم بریم تا قبل از 20 سپتامبر که انقضای ویزامونه...
خدایااااا خودت دل همه دوستانم رو تو همین روزا شاد کن
خدااااایاااا یه شادی از ته دل یه تغییر اساسی و یه زندگی پر از شادی و خوشبختی و سلامتی نصیب همه دوستانم که خیلی وقته منتظرن بکن
خداجونم نذار هیچ خانواده ایی از هم جدا بشه حتی برای یک شب . و اگه هرکسی هم جدا شده سریع تر دوباره به هم بپیوندن
الهی آمین
خدای من کلیر شدن همه دوستان منتظر و همسر من رو زودتر با رضای خودت برسون تو همین یکی دوهفته
. الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .الان سایت سیس دیدم. اونجا استاتوس درست ثبت شده یعنی زده ای پی. پس از این به بعد توی سیس چک کنم؟ آیا سیس و سایت سفارت هر دو هماهنگ هستن؟ یعنی هر وقت سیس بگه کلیر سایت سفارت هم همینه؟
سایت سفارت کیس نامبر منو نمیشناسه. میگه بعد از ای اس باید پنج رقم باشه نه چهار رقم. چیکار کنم؟
مصاحبه ۱۶ اگوست بوده.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 02:21)niloo_980 نوشته: سلام .الان سایت سیس دیدم. اونجا استاتوس درست ثبت شده یعنی زده ای پی. پس از این به بعد توی سیس چک کنم؟ آیا سیس و سایت سفارت هر دو هماهنگ هستن؟ یعنی هر وقت سیس بگه کلیر سایت سفارت هم همینه؟
سایت سفارت کیس نامبر منو نمیشناسه. میگه بعد از ای اس باید پنج رقم باشه نه چهار رقم. چیکار کنم؟
مصاحبه ۱۶ اگوست بوده.
دوست عزيز سلام و شب به خير.
نمي دونم كدوم سفارت هستيد وگرنه بهتر مي شد راهنماييتون كرد. اما در حالت كلي عرض مي كنم خدمتتون.
سايت سيس هميشه به روزتر از سايت سفارت هست و پيشنهاد مي كنم بيشتر سيس رو دنبال كنيد. هر از گاهي هم به سايت سفارت سر بزنيد.
در خصوص شناخته نشدن كيس نامبرتون هم طبيعيه. مشكلي نيست. يه چند روز ديگه كيستون رو مي شناسه نگران نباشيد. اما بدونيد بعد از AS بايد همون چهار رقم كيس نامبرتون رو وارد كنيد و به نوشته اي كه مي گه بايد پنج رقم باشه توجه نكنيد. موفق باشيد و عاقبتتون به خير.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 01:53)Pariba نوشته: سلام دوستان, با آرزوى کلىر شدن هممون, ما خىلى وقته که ىک آپه خشک و خالى هم نداشتىم , ىک اىمىل هم براى سفارت فرستادم ولى نه جوابى ونه آپ دىتى, دىگه به خودم شک کردم که شاىد آدرسم اشتباه بوده, لطفا آدرس اىمىل سفارت ارمنستان را براى من بنوىسىد.
ارمنستان خیلی سریع جواب میل میده باید توی میلی که میزنید شماره کیس نام تاریخ تولدتون رو در ابتدای نامه بزنید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
صبح همگی بخیر و کلیری ..به امید خدا ببینیم چند نفر امروز کلیر میشن ++++++++++++++++++++
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و صبح بخیر
دوستان یه سوال. اپ های اولی بعد از مصاحبه معمولن از سفارته یا امریکا؟
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
صبح همگی بخیر.
20آگست هم رسید. خیلی از ماها به خواب هم نمیدیدیم که تا این تاریخ بدون ویزابمونیم.
خدایا هممون رو دریاب .
هیچکس رو ناامید نکن.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :
مقصد سن خوزه