کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان عزیز
نمیخام ته دلتونو خالی کنم فقط محض اطلاع عرض کنم زمانی که به امید خدا کلیر شدین اگه واستون مقدوره خودتون برین ویزاتونو بگیرین و به اژانس متکی نشین، یکی از دوستان که کلیر شده یکشنبه هفته پیش پاسشونو فرستادن اژانس هنوز به سفارت نرسونده و خبری از پاس نیست و تا ۲۳ اگست هم بیشتر وقت نداره. اینهمه زمان گذاشتین و هزینه کردین عرضش این ریسکو نداره.
من الله التوفیقBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2015-08-20 ساعت 22:31)babisondes نوشته:  دوستان عزیز
نمیخام ته دلتونو خالی کنم فقط محض اطلاع عرض کنم زمانی که به امید خدا کلیر شدین اگه واستون مقدوره خودتون برین ویزاتونو بگیرین و به اژانس متکی نشین، یکی از دوستان که کلیر شده یکشنبه هفته پیش پاسشونو فرستادن اژانس هنوز به سفارت نرسونده و خبری از پاس نیست و تا ۲۳ اگست هم بیشتر وقت نداره. اینهمه زمان گذاشتین و هزینه کردین عرضش این ریسکو نداره.
من الله التوفیقBig Grin

یعنی پاسش گم شده و به سفارت نرسیده؟ عجب ریسکی کردن Sad
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، Memolk ، SAMBAR ، farrokh33 ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-20 ساعت 22:36)mojgan m نوشته:  
من الله التوفیقBig Grin

بله گویا گم شده.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، نیلوفرآبی ، ARSAMNEW ، Memolk ، SAMBAR ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-20 ساعت 21:59)niloo_980 نوشته:  تا حالا به کسی خبر کلیرنس تلفنی از سفارت دادن؟

بله مورد داشتیم

پویا بود فکر کنم درسته دوستان ؟!!که تلفنی باش تماس گرفته بودن!!!
تشکر کنندگان: laleht ، hilda60 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، SAMBAR ، mahyaaa ، m.ghoreishi ، sunn789 ، moj21
من الله التوفیقBig Grin

هيلدا جان سفارت ارمنستان بودن و نميتونن پيكاپ كنن بايد خودشون حضورى برن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: hilda60 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، Memolk ، SAMBAR ، farrokh33 ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-20 ساعت 22:38)babisondes نوشته:  
من الله التوفیقBig Grin

بله گویا گم شده.

معمولا چندتا آژانس با هم پاسها رو جمع ميكنن ميفرستن بعيد ميدونم گم شده باشه احتمالا دليل تاخير همينه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، hilda60 ، farrokh33 ، mahyaaa ، moj21 ، A2000
من الله التوفیقBig Grin

بله گویا گم شده.

بابك جان. لطفاً اسم اون آژانس رو كه چنين خبط و خطايي كرده رو همين جا اعلام كنيد كه پس از اين دوستان با اين آژانس پيكاب نكنند. ممنون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mojgan m ، آزاده_امین ، samane1363 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، hilda60 ، farrokh33 ، mahyaaa ، ehsan_pars ، moj21 ، A2000
(2015-08-20 ساعت 22:45)laleht نوشته:  
من الله التوفیقBig Grin

بله گویا گم شده.

معمولا چندتا آژانس با هم پاسها رو جمع ميكنن ميفرستن بعيد ميدونم گم شده باشه احتمالا دليل تاخير همينه
آخه پرونده های ما حساسه و دد لاین داریم برای صدور ویزا.
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، hilda60 ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-20 ساعت 20:15)minan نوشته:  برادر من ٢٥ جون مصاحبه حتي يك آپ هم نخورده،آپ ٢٠ جولاي هم به خاطر ايميل بود چون اصلا كيس نامبرش رو نميشناخت،سايت ابوظبي كه رو همون ٢٠ جولاي مونده،فقط سيس ١٠ آگوست آپ شد كه اونم الكي بود...به نظرتون نبايد ايميل بزنم؟

شرایطشون چی بوده یعنی دلیل ادمین پروسسشون ؟؟؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-20 ساعت 19:38)mojgan m نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 19:32)niloo_980 نوشته:  [quote='mojgan m' pid='650633' dateline='1440082661']
989123123041

آقای امید محمدرضا
خیابان بهشتی. خیابان سرفراز . پلاک یازده. برج موج. شرکت پارس پرواز ایرانیان
با آقای امید محمدرضا صحیت کنید. بگید مژگان محمدی زاده معرفی کرده. بهتون تخفبف هم میدن. 350 تومن میگن.

سلام. من و دوستان دیگه پاسمون رو برای پیکاپ به این شرکت تحویل دادیم و راضی هستیم.

خیلی ممنون از پاسختون. مطمین هست این شرکت؟
بله میتونید حضوری برید و چک کنید .

با سپاس از سركار خانم محمدي زاده
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، moj21
دوستان تلفن سفارت آنکارا رو از کجا پیدا کنم?
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21
نکته جالب که در فایل سیمون وجود داره اینکه که از اول آگست تا 17 ام 354 ویزا صادر شده (توی سیس) این تقریبا مساوی تعداد ویزاهای صادر شده برای ایرانی ها است, یعنی الان آسیا با حدود 2 هزار ویزای احتمالا موجود, داره روی پاشنه ایران می چرخه!؟
همچنین من آمار ویزاهای صادر شده سال قبل تا امروز که 20 ام است را که بررسی کردم درست 1200 تا از حالا بیشتر بوده, لذا فکر نکنم ویزا کم بیاد.
نکته جالبه آمار 2014 اینکه از 29 سپتامبر تا 30 سپتامبر حدود 14 ویزا صادر شده, که امیدوار کننده است.
باتوجه با اینکه حالا داره ویزاها رو ایرانیان درو می کنند, احتمالا سهمیه سپتامبر هم متعلق به ایرانیان است, پارسال سپتامبر حدود 911 ویزا برای آسیا صادر شده حال ما حدود 650 نفر در چک امنیتی داریم که اگر 50 تا 100 نفر هفته آینده کلیر شوند, بسیار محتمل است که امسال (در صورت کلیر شدن) همه ویزا بگیرند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-20 ساعت 23:42)khalilkhah نوشته:  نکته جالب که در فایل سیمون وجود داره اینکه که از اول آگست تا 17 ام 354 ویزا صادر شده (توی سیس) این تقریبا مساوی تعداد ویزاهای صادر شده برای ایرانی ها است, یعنی الان آسیا با حدود ۲ هزار ویزای احتمالا موجود, داره روی پاشنه ایران می چرخه!؟
همچنین من آمار ویزاهای صادر شده سال قبل تا امروز که 20 ام است را که بررسی کردم درست 1200 تا از حالا بیشتر بوده, لذا فکر نکنم ویزا کم بیاد.
نکته جالبه آمار ۲۰۱۴ اینکه از 29 سپتامبر تا 30 سپتامبر حدود 14 ویزا صادر شده, که امیدوار کننده است.
باتوجه با اینکه حالا داره ویزاها رو ایرانیان درو می کنند, احتمالا سهمیه سپتامبر هم متعلق به ایرانیان است, پارسال سپتامبر حدود 911 ویزا برای آسیا صادر شده حال ما حدود 650 نفر در چک امنیتی داریم که اگر 50 تا 100 نفر هفته آینده کلیر شوند, بسیار محتمل است که امسال (در صورت کلیر شدن) همه ویزا بگیرند

قربون دهنت خلیل خواه جان امیدوارم خدا حاجت قلبیتو بده برادر و هر چه سریعتر ویزاتو بگیری
قربونت همیشه از این آمارها بده که انرژی مثبت منتشر بشه ،
خدایا خودم و همه منتظرین اینجا را به خودت می سپارم، از انتظار نجاتمون بده و آپهای طلایی را برامون بفرست سریعتر
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا
(2015-08-20 ساعت 22:52)mojgan m نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 22:45)laleht نوشته:  
من الله التوفیقBig Grin

بله گویا گم شده.

آخه پرونده های ما حساسه و دد لاین داریم برای صدور ویزا.

بله اینو خود آژانسها هم میدونن
اون آژانسی که من و خیلی از بچه های مهاجرسرا دادیم اینو بهم گفتن و دقیقا هم میدونم کجا میدن در هر صورت سلامت رسیدن پاسپورت از هر چیز واجبتره
ایشالا که واسه کسی مشکلی پیش نمیاد
من خودم باوجودیکه آژانس دوستم اینکار رو واسم کرد و خیلی از بچه ها از من آدرسش رو گرفتن و خدا رو شکر راضی بودن ولی هروقت به کسی معرفی میکنم باز تا دریافت نکنه استرس دارم چون از قدیم گفتن اتفاق یک بار میفته
ایشالا که همه براحتی دریافت کنن و مشکلی پیش نیاد
شبتون پر از آپهای طلایی باد ،
مقصد کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان