کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام به همه دوستان
ما 6جولای مصاحببه داشتیم در انکارا منو پسرم یکضرب گرفتیم اما همسرم ap و سه تا ااپدیت داشته که اخریش 28 جولای بوده وبعد از اون دیگه اپ نداشته وششرایط حساس هم نداره شغل ازاد و سربازی ارتش
خیلی از دووستانی که با ما بودن با شرایط حساس تر توی این چند روز کلیر شدن . من خیلی نگرانم .به نظر شما دوستان باتجربه الان وقتش هست که یه ایمیل بزنیم یا فایده نداره?
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، ریحانا ، mahyaaa
صبح یعنى زیبایی ابراز عشق، به آنهایی كه عاشقشان هستیم ...
امروز به همه عشق بورز ...
ببخش ...
ایمان داشته باش..
ترس ها را از خود دور کن ...
خدایت را صدا بزن..
امروز روز پیروزی توست به شرط خندیدنت ..
بخند...
تو در آغوش خدا هستی

سلاااااااااام. صبحتون بخیر. اميدوارم روز پر كليري پيش رو داشته باشيم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-21 ساعت 05:23)1362amin1362 نوشته:  صبح یعنى زیبایی ابراز عشق، به آنهایی كه عاشقشان هستیم ...
امروز به همه عشق بورز ...
ببخش ...
ایمان داشته باش..
ترس ها را از خود دور کن ...
خدایت را صدا بزن..
امروز روز پیروزی توست به شرط خندیدنت ..
بخند...
تو در آغوش خدا هستی

سلاااااااااام. صبحتون بخیر. اميدوارم روز پر كليري پيش رو داشته باشيم.
درووود بر شما

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: smpf ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21 ، mahyaaa
(2015-08-21 ساعت 02:52)powermohsen نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 02:06)mfarazz نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 01:35)zohrehm نوشته:  سلام شب همگی یخیر .یه نفر لطف کنه به من ا بگه کلمه ی پیکاب وor یعنی چی ؟ مرسی
معنی لغوی پیکاپ بعنی بلند کردن و or به معنی یا که در آپدیتهای سیس از or یا/ استفاده میکنن که بعضی از دوستان برای مبدا آپدیت بواسطه این دو علامت تفاوت قائل هستند.

موفق باشید

پیکاپ ویزا یعنی شما بجای مراجعه حضوری به سفارن ، از وکیل ویا آژانس مسافری ویا موسساتی استفاده میکنیدکه پاسپورت شما رو ازتون میگیرن وپس از مزین شدن به ویزا بهتون تحویل میدن .که بسته به شرایط از 120 هزار تومن تا 400 هزارتومن هزینه داره
۲- عزیزانی که وضعیت خودشون رو در سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
چک میکنن پس از وارد کردن کیس نامبر (2015ASXXXX) با آپدیت جدید روبرو میشن اگر در متن زیر آپدیت همچنان در خط چهارم عبارت mailed/available وجود داشته باشد اون آپدیت مربوط به کلیر شدن نیست . اما اگر بجای( / ) عبارت OR جایگزین شده باشد ( mailed OR available) اون آپ مربوط به کلیر هست ,Big Grinدو روز دیگش هورررررا میشوید
مطمئن هستید دوست عزیز!!!!
چون ماله من الان mailed or availableاست اخرین آپ هم 20بود و بعد از 13Augustایهای 14_18_20داشتن همسرم
Case number:7605
Interview:13 August
Embassy:yeravan
Updates:14,18,21.28
10،11،14Sep
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، mojgan m ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، moj21 ، smpf
صبح همگی بخیر و کلیری ..
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: ariana80 ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، bahar101 ، Alex 2014 ، mojgan m ، SAMBAR ، ریحانا ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، smpf
دوستان
نکته خوب برای اونایی که ابوظبی هستن اینه که ابوظبی تو ماه سپتامبر اصلامصاحبه نداره و فقط وقت میزاره برای کلیر شدن ولی ایروان و انکارا توی سپتامبر از اروپا باز مصاحبه دارن و بنابراین منطقا باید ابوظبی از همه بهتر عمل کنه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
دوستان
یک بار دیگر با قاطعیت اینجا اعلام میکنم که کل افراد واجد شرایط در دنیا 63360 نفر هستند که از این تعداد تا ما ژون حدود 7987 نفر و تا ماه ژولای 8497 و تا ما اگوست 9077 نفر به مصاحبه نرفته اند ( البته احتمالا در ماه سپتامبر هم به عدد 9600 نفر میرسیم) بنابراین اگر ملاک را ماه ژولای بگیریم و کیسهای قبل از ان که مصاحبه نرفته اند را دیگر فرض کنیم که نمیروند در کل 55163 نفر کل افرادی هستند که میتوانند ویزا بگیرند
لذا فقط و فقط و فقط دعا کنیم که پروسه AP ما ایرانی ها تمام شود مابقی حل است

رتبه فراموش نشود
سلام صبح همه دوستان بخیر و شادی
سایت سفارت انکارا 20 اگست آپ خورده شاید فرجی بشه !!!!
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، Marmad ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، smpf
با درود و صبح به خیر به دوستان عزیزم
امیدوارم امروز خبرای خوب بشنویم از الان تا شب براتون انرژی های مثبت آرزو میکنم .از یاد خدا غافل نشین دوستان به زودی کلیر میشیم مطمئن باشید .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: Marmad ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، sasanoush ، areb1356 ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، smpf
بچه ها خسته شدم [emoji17][emoji17]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Marmad ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، smpf
(2015-08-21 ساعت 10:28)amj7 نوشته:  بچه ها خسته شدم [emoji17][emoji17]

خسته نشو خسته نشو به زودی خبرای خوبی از راه میرسه .++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++لطفا تا 30 سپتمبر مثبت باشید .
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
تشکر کنندگان: SAMBAR ، ریحانا ، ARSAMNEW ، HERMES7 ، bahar101 ، samane1363 ، m.ghoreishi ، areb1356 ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، APOLO5321 ، A2000 ، 1362amin1362
آرسام جان از ایروان چه خبر دادا؟ Wink
ابراهیم جان از ایروان چه خبر دادا؟ Smile
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
تشکر کنندگان: Marmad ، ریحانا ، ARSAMNEW ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: ریحانا ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362
(2015-08-21 ساعت 08:50)houshym نوشته:  دوستان
یک بار دیگر با قاطعیت اینجا اعلام میکنم که کل افراد واجد شرایط در دنیا 63360 نفر هستند که از این تعداد تا ما ژون حدود 7987 نفر و تا ماه ژولای 8497 و تا ما اگوست 9077 نفر به مصاحبه نرفته اند ( البته احتمالا در ماه سپتامبر هم به عدد 9600 نفر میرسیم) بنابراین اگر ملاک را ماه ژولای بگیریم و کیسهای قبل از ان که مصاحبه نرفته اند را دیگر فرض کنیم که نمیروند در کل 55163 نفر کل افرادی هستند که میتوانند ویزا بگیرند
لذا فقط و فقط و فقط دعا کنیم که پروسه AP ما ایرانی ها تمام شود مابقی حل است

رتبه فراموش نشود

کاش میشد دوباره رتبه دادWink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Siamak ، SAMBAR ، Alex 2014 ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362
فردا ١٥٠ روز
خدايا فرجي كن
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: SAMBAR ، khalilkhah ، Alex 2014 ، bahar101 ، samane1363 ، m.ghoreishi ، hilda60 ، moj21 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، AliReza.Sh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان