کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-24 ساعت 11:21)Janilla نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 07:46)elmira esteghbal نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 01:07)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 00:42)میثم هاشملو نوشته:  شاد باش بهتون میگم دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید
خیلی جالبه که سرباز س اونم در 21 روز کلیر بشه من بخت برگشته الان 40 روز هست که با شرایط شبیه به شما منتظرم

تا الان ١٢٥ روز. اما اميدوار

تا الان ١٠ ماه اما سعي در اميدواري...[emoji16][emoji16][emoji16]

آقای خلیل خواه من نمیتونم پیام خصوصی بدم فعالیتم اینجا کمهSad اما جواب شما در مورد انتظار ما بعد از ۶ ماه و نیم:سلام برنده اصلی همسر بنده هستن با سربازی سپاه و شغل خصوصی غیر حساس نزدیک 15 سال پیش سربازی رفته مصاحبه تو آنکارا بوده در ضمن مدتی هست که تو سایت وضعیت من به عنوان نفر همراه از / به ORتغییر پیدا کرده اما همسر و پسر ۴ سالم در وضعیت / هستن

دوست عزیز ما شرایط کیسمون بسیار به هم شبیهه ان شا الله به زودی با هم کلیر شیم
یه سوال : زمانی که وضعیت شما از / به or تغییر کرد کل کیستون آپ دیت شد یا فقط شما؟
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
(2015-08-24 ساعت 12:53)s.zare نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 12:39)SAMBAR نوشته:  سلام دوستان امیدوارم هفته ای پر از کلیر را در پیش رو داشته باشید. اقا به اینابگید زودتر ویزامون رو بدن من یه عالمه کار دارم باید مدیکال تمدید کنیم برای پسرم هم این دفعه تست سل انجام میدن نمیدونم چه جوری بهش بفهمون به جای تست دست نزنه دفعه قبل اونگان نامرد۵تا واکسن به بچم زد .ایشالا تعداد کسیری از بچه ها با هم کلیر میشیم میریم انکارا حسابی حال میکنیم.از فکرش هم ذوق میکنم.:-!:-)
------------------------------------------------
سلام آقای sambar من هم این مشکل رو با دخترم داشتم برای تست سل .بهترین کار اینه که یه لباس آستین بلند نازک که مشکل گرما نداشته باشه تنش کنید تا اصلا نبیندش.
موفق باشید.
متشکرم از راهنماییتون دفعه قبل موقع واکسن زدن زیاد حالیش نبود چه خبره الان همه چی رو متوجه میشه میدونم مطب اونگان منفجر میشه.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 2015reza ، ARSAMNEW ، babak90 ، s.zare ، 1362amin1362 ، mahyaaa ، samane1363 ، farrokh33 ، Alex 2014 ، moj21 ، ehsan_pars
دوستان خوب سلام
ما امروز پاس همسرم رو انداختیم توی باکس سفارت. نکته مهم اینکه من ایمیل زده بودم و سفارت صبح امروز جواب داد که اگر تا قبل از انقضای مدیکالتون وارد آمریکا بشین نیازی به تمدید مدیکال همسرم نیست.
امیدوارم این نکته به دوستانی که مثل ما بلیطشون قبل از انقضای مدیکالشونه کمک کنه.
برای همتون دعا میکنیم که ایشالا زودتر خبرهای خوب بشنویم و دلاتون شاد بشه
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-08-24 ساعت 12:58)babak90 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 11:21)Janilla نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 07:46)elmira esteghbal نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 01:07)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 00:42)میثم هاشملو نوشته:  شاد باش بهتون میگم دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید
خیلی جالبه که سرباز س اونم در 21 روز کلیر بشه من بخت برگشته الان 40 روز هست که با شرایط شبیه به شما منتظرم

تا الان ١٢٥ روز. اما اميدوار

تا الان ١٠ ماه اما سعي در اميدواري...[emoji16][emoji16][emoji16]

آقای خلیل خواه من نمیتونم پیام خصوصی بدم فعالیتم اینجا کمهSad اما جواب شما در مورد انتظار ما بعد از ۶ ماه و نیم:سلام برنده اصلی همسر بنده هستن با سربازی سپاه و شغل خصوصی غیر حساس نزدیک 15 سال پیش سربازی رفته مصاحبه تو آنکارا بوده در ضمن مدتی هست که تو سایت وضعیت من به عنوان نفر همراه از / به ORتغییر پیدا کرده اما همسر و پسر ۴ سالم در وضعیت / هستن

دوست عزیز ما شرایط کیسمون بسیار به هم شبیهه ان شا الله به زودی با هم کلیر شیم
یه سوال : زمانی که وضعیت شما از / به or تغییر کرد کل کیستون آپ دیت شد یا فقط شما؟

راستش واقعا نمیدونم چون من یه بار از تو سایت ایمل زدم که هیچ جوابی هم نیامد کل کیس آپ اون روز رو داشت فکر کنم بعدش بود که وضعیت من تغییر کرد به or الان هم یه آپ گروهی داریم که مربوط میشه به ایملی که زدیم و جواب مشخص که هنوز پروسه ادامه داره!!!! و هنوز هیچ
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babak90 ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، mahyaaa ، farrokh33 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 11:57)2015reza نوشته:  براي من يه سوال اساسي و حل نشده وجود داره. اينكه چرا كساني كه تو اين سه ماه آخر رفتن سربازي س دارند به سرعت كلير مي شند ولي قديمهيها حتي بدون آپ، تكونم نمي خورند. مگه مسير چك امنيتي از نظر سربازي س مسير ثابتي نيست؟ اصولا اگه قرار باشه سرعت بررسي چك امنيتي س پ ا ه رو افزايش بدند، بايد اون قديميها هم شامل اين افزايش بشن. پس چرا اين روند قابل انتظار نيست؟
صمنا حالا كه اين پست رو گذاشتم از خليل خواه ، yes of no ، امين عزيز و بقيه بچه هاي فعال تاپيك يه دنيا تشكر مي كنم.

رضا جان تصور من بر اينه كه كلاً رويه و طرز فكرشون رو در مورد سربازي س اين اواخر عوض كردن و به همين خاطر دارن زود كلير مي كنن و مطمئناً و صد در صد اين قضيه شامل قديمي ها هم مي شه. چون نشون داده شده كه دارن برمي گردن به كيسهاي قديمي. آقا همه كليريم. خيالت راحت
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

سلام دوستان
ارمنستان امروز تا الان هیچگونه آپدیتی نداشته
نمیدونم دارن چیکار میکنن شاید دارن ویزاهای کلیر شده ها را صادر میکنن احتمالا همه دوستان جمعه و امروز پاسپورتهاشون را انداختن داخل دراپ باکس
اگه کسی آپ خورد خبر بده
ممنون
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، babak90 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، mahyaaa ، Alex 2014 ، moj21 ، ehsan_pars
(2015-08-24 ساعت 12:55)behzadsh نوشته:  من کلا هیجان رو دوست دارم و هر چند وقت یکبار دنبال کارایی بودم که بهم حس هیجان بده ، این یک ماه گذشته انقدر هیجان و دلشوره این کلیرنس رو داشتم که دیگه فک کنم تا مدتها دنبال هیجان و اینجور داستانا نرم ..... اصن یه وضعی دوستان ....

وااااای از هیجان و دلشوره و استرس چیزی نگوو تو این مدت انقدر طعمشو چشیدم که تاحالا تو عمرم تجربش نکرده بودمBig Grin ولی در کل لذت میبرم
ایشالا موقعی که ویزارو تو پاست دیدی یه هیجانی تو وجودت میاد که وصف ناشدنیه Big Grin خودتو واسه هیجان های بیشتر آماده کن Wink
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، behzadsh ، babak90 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، mahyaaa ، SAMBAR ، samane1363 ، Alex 2014 ، moj21 ، ehsan_pars
سلام . درجواب دوستمون بایدبگم:
من چهارشنبه حدود ساعت ۴ پاسپورتهارا تحویل سفارت دادم و اواسط جمعه تو سایت ایشود شدیم وامروز صبح رفتم سفارت گفتند آماده نیست و دوباره تلفنمو گرفتند و گفتند زنگ میزنیمSad
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
yes or no عزيز. ما منتظر آمار هستيم. داداش آناليز اون نرم افزارت هنوز تموم نشد؟؟؟
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-24 ساعت 13:40)Elahe.mn نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 12:55)behzadsh نوشته:  من کلا هیجان رو دوست دارم و هر چند وقت یکبار دنبال کارایی بودم که بهم حس هیجان بده ، این یک ماه گذشته انقدر هیجان و دلشوره این کلیرنس رو داشتم که دیگه فک کنم تا مدتها دنبال هیجان و اینجور داستانا نرم ..... اصن یه وضعی دوستان ....

وااااای از هیجان و دلشوره و استرس چیزی نگوو تو این مدت انقدر طعمشو چشیدم که تاحالا تو عمرم تجربش نکرده بودمBig Grin ولی در کل لذت میبرم
ایشالا موقعی که ویزارو تو پاست دیدی یه هیجانی تو وجودت میاد که وصف ناشدنیه Big Grin خودتو واسه هیجان های بیشتر آماده کن Wink

خدا کنه اینطور بشه که میگین .... اون هیجانو اصن ناجور منتظرشم .... ; )
(2015-08-24 ساعت 10:06)khalilkhah نوشته:  دوستان با بررسی صفحات کلیرنس مربوط به سال های قبل (۲۰۱۴ - 2008) نتایج ذیل بدست آمد:
۱) هیچ سالی وجود ندارد که همه افراد جز افراد انگشت شمار کلیر نشوند
۲) عامل نگرفتن ویزا فقط و فقط اتمام ویزا بوده, مثلا در سال های ۲۰۱۴- ۲۰۱۳-۲۰۱۱-2010 با اتمام ویزاها, گروهی از ایرانیان کلیر شده, موفق به دریافت ویزا نشدند و Voice Versa
۳) در تمامی سال ها در صورت موجود بودن ویزا تا روز آخر یعنی 30 سپتامبر ویزا صادر شده (حتی برخی ویزای خود را در اول تا سوم اکتبر گرفته بودند)

در آخر فکر نکنم نگرانی وجود داشته باشد, فعلا پیش بینی ویزا مورد نیاز که همه بگیرند 46 هزار و خورده ای است که با فایل سیمون در اول سپتامبر دقیقتر مشخص خواهد شد,
سبز باشید همچون سرو

از دوستان انالیزور میخوام یه چالش کنیم
تعداد ویزاهای مورد نیاز برای کل دنیا 63000 عدد است طبق اخرین فایل سیمون که از این 66000 نفر حدود 9000 نفر مصاحبه نمیروند و نخواهند رفت که میشود 54000 ویزا
این تعداد 46000 ویزا را از کجا میگویید؟

(2015-08-24 ساعت 00:11)1362amin1362 نوشته:  سلام و شب همه دوستان به خير
از فردا شب منتظر آپهاي شبانه باشيد و از روز سه شنبه كلي از بچه ها كلير مي شن. تو اين يك هفته خيلي از ماها بايد از اين تاپيك هجرت كنيم. اميدوارم همه منتظران به ويزاي آمريكا برسن. لطفاً براي بچه هاي سربازي س بيشتر دعا كنيد. با دعاهاي خير دوستان چند نفر از بچه هاي س تو هفته گذشته كلير شدن. اگه دوست داشتيد من رو هم دعا كنيد. ممنونم از همگي. يا علي.

اره خدا کنه دیگه امشب اپها شروع بشه دلمون خوش بشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: babak90 ، ریحانا ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، mordad ، 1362amin1362 ، لطف اله ، A2000 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
دوستان توصیه میکنم انشالله کلیرشدید برنامه سفرتونو باز بگذارید که قابل تغییرباشه . وضعیت من نشون میده اصلا زمان لازم برای صدورویزا پس از ارایه پاسپورتها چقدره معلوم نمیشه من چهارشنبه ساعت ۴ تحویل پاسها- اواسط جمعه در سی اک ایشود ضمنا کیس نامبرم از روی سایت ارمنستان برداشته شد ولی امروز صبح که مراجعه کردم گفتند هنوز آماده نیست و خودمون زنگ میزنیم من تا دیروز فکرمیکردم کاش بتونم پرواز برگشتم را جلو بیندازم الان دعادعامیکنم تا چهارشنبه ویزاموبگیرم پس فقط برنامه سفرتون را باز و قابل تغییر بگذارید موفق باشید WinkSmile
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
دوستان سلام.
من شماره های AP ابوظبی که OR شده بودند رو چک می کنم به تاریخ 24 آگوست آپدیت شده و جالبه که تو سیاک Issue زده براشون.
ظاهرن ابوظبی داره مثل ماه قبل بدون پاسپورت ویزاها رو پرینت میکنه.
متخصصان نطری دارن؟

این اتفاق در مورد کیسهای زیر دقیقن افتاده :
بنا به گفته دوستمون خلیلخواه عزیز، امروز صبح:
این شماره ها منتظر کلیر باشند:
2015AS4813
2015AS5171
2015AS5045
2015AS5014

جالبه که سه تا از این شماره ها توی سایت ابوظبی هنوز ای پی هستند و یکیشون رو هم گفته مدیکال جدید بیاره ولی ویزاش رو چاپ کردن.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
(2015-08-24 ساعت 14:02)areb1356 نوشته:  دوستان سلام.
من شماره های AP ابوظبی که OR شده بودند رو چک می کنم به تاریخ 24 آگوست آپدیت شده و جالبه که تو سیاک Issue زده براشون.
متخصصان نطری دارن؟

2015AS4813
2015AS5171
2015AS5045
2015AS5014

جالبه که سه تا از این شماره ها توی سایت ابوظبی هنوز ای پی هستند و یکیشون رو هم گفته مدیکال جدید بیاره ولی ویزاش رو چاپ کردن.

سلام علیرضا خان
ممنون از این اطلاعات جالبت
کیس 5171 توی سیس ایشود هست و توی سایت ابوظبی هنوز AP
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-24 ساعت 14:02)areb1356 نوشته:  دوستان سلام.
متخصصان نطری دارن؟

2015AS4813
2015AS5171
2015AS5045
2015AS5014

آره مبارکشان باشه اینها هم رفتن سرخونه و زندگیشون, درضمن به اونی که گفته مدیکالشو بیاره, در اصل این نصفه نیمه بوده و اون مت مال قبله, و هیچکدامشان در سایت ابوظبی کلیر نیستند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: