موضوعها: 0
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-15 ساعت 11:28)mehrdad_123 نوشته: فرهاد جان این اسم من را ببر اول اون لیست یخچال این امین جان که کلیره امشب اسم من را ببر بالاتر شاید این پرونده من تکون بخوره بعد 140 روز من اپ هم نخوردم
مهرداد نگران نباش کلیر میشی هممون با هم کلیر میشیم هر وقت تو دلم شک میکنم یادم می افته که لطف و بخشش خدا بیشتر و قوی تر از قانونهای مسخره ی بنده هاشه. بخدا هر لحظه دعاتون میکنم. اگه خدا صدامو نشنوه میفهمم خیلی بنده بدرد نخوری ام با این همه بازم به لطفش ایمان دارم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-15 ساعت 11:29)Alex 2014 نوشته: (2015-09-15 ساعت 10:49)SAMBAR نوشته: Alexعزیز دلم خیلی خوشحال شدم بخدا خانم من میدونست تو کلیر میشی پریشب که پست گذاشته بودی خیلی دلت گرفته بود بعد از اینکه خانمم دعا کرد گفت الکس از جلو چشم پاک نمیشد. از خوندن پستهات خیلی نناراحت شده بود حتی دیروز میخواستم بهت بگم ولی احتمال خطا دادم و گفتم شاید کسی به دل بگیره. دوستان دعا های ما بدون جواب نمیمونه امکان نداره این اتفاق بی افته.
خیلی ممنون فرهاد جان اطمینان خاطر دارم همه بچه ها علی الخصوص شما کلیر میشین منتظر باشین .راستش دیشب خیلی نا امید بودم و آخر دعای توسل همتونو به خدا دعا کردم .امیدوارم خدا روسفیدم کنه و شما هم به همسر و فرزند نازنینتون برسین انشاله .
الکس جان من و خانم و بچه ها در کنار هم هستیم بخدا به یه ویزا هم راضی هستیم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-15 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-15 ساعت 12:12 توسط ariana80.)
دوستان
واقعا جای نگرانی نیست اونایی که هنوز شک دارن باز باشن ما بهشون انرژی مثبت میدیم زیاااااد
خدایا هیچکی امسال نمووووونه دوره سختی بود به اندازه کافی سخت بود و زودتر تمومش کن همه فوووولاد شدیم
میگن موقعی میخوان فولاد رو درست کنن اهن رو میزارن داغ میشه و بعد با چکش میزنن روش تا حدی که اگه یه ضربه دیگه بزنن خرد میشه ولی همون موقع میزارن توی اب یخ و اهن میشه فولاد
نگران نباشید به زودی فولاد میشید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا ابوظبی خبری نیست کسی اپ نشده به نظر شما امروز کسی رو اعلام می کنه
کیس نامبر ***7 /مصاحبه :آگوست /انکارا تغییر به ابوظبی /کلیرنس /تعداد کیس 2 نفر
بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
تمام افرادی که تو لیست درسا خانم هستند کلیر میشن اگر خدای نکرده به کسی ویزا نرسه اد بچه های مهاجر سرا نیست.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
من همه اميدم به اينه كه اين عذاب تا ١٥ روز ديگه تموم مي شه چه با ويزا و چه بدون ويزا. خدايا من ديگه ويزا نمي خوام فقط اين ١٥ روز رو هم برام بگذرون. انشالله همتون ويزا بشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
بابراس جان من موافقم. بهتر از غصه خوردن.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-15 ساعت 11:36)Alex 2014 نوشته: (2015-09-15 ساعت 11:11)1362amin1362 نوشته: الكس جان تبريك مي گم.
دوستان براي من خيلي دعا كنيد. من تا ١٨ سپتامبر بيشتر وقت ندارم. اگه ديرتر كلير بشم پنج ماه مديكالم تموم مي شه و واقعاً تامين هزينه رفتن به دبي براي ٤ نفر برام سنگينه. ببينم با دعاي خيرتون چي كار مي كنيداااااا
امین جان ممنون و سپاسگزار .به خدا دیشب براتون دعا کردم انشاله تو همین هفته کلیر میشین مطمئن باشین .
(2015-09-15 ساعت 11:13)ریحانا نوشته: (2015-09-15 ساعت 10:48)Alex ۲۰۱۴ نوشته: (2015-09-15 ساعت 09:52)ebrahim1e نوشته: (2015-09-15 ساعت 09:42)Alex ۲۰۱۴ نوشته: آقا با درود به همه دوستان
ابی جان هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشدیم رفت
خدایا شکرت .این دوستان عزیزم رو هم کلیر کن .تا ساعت چند توسایت اعلام میکنن ابی جان ؟
سلام الکس جان داداش مبارکت باشه
به طور معمول تا ۲/۵ به وقت ایران میزنن اما بعضی وقتا من دیدم 12 هم زدن
انشالله به سلامتی
ممنون ابی جان ایشاله روزی شما و دیگر دوستان منتظر باشه .
خداراشکر دوست عزیز کلیر شدید و واقعا مبارکتون باشه نوش جونتون گوارای وجودتون
ممنون ریحانا جان دیگه نفسی برام باقی نمونده بود ، بالاخره اینا فهمیدن ما خطرناک نیستیم .خدارو شکر بازم ممنون
خیلی تبریک میگم دوست عزیز. و براتون آرزوی شادی و سلامتی در ادامه مسیر میکنم...
برای ماهم دعا کنید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم