موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-19 ساعت 10:31)ARSAMNEW نوشته: (2015-09-19 ساعت 10:28)2015reza نوشته: (2015-09-19 ساعت 10:20)mordad نوشته: وااای چه خوابی دیدم من دیشب. از بس فکرم درگیر از صبح تا شب به این ویزای لعنتی فکر میکنم.
خواب دیدم پاشدیم همینجوری رفتیم دم سفارت به زور پاس و دادیم به یه خانمی. اونم همونجا جلو چشممون تو کامپیوتد چک کرد و گفت به به مبارکه یه مهرم زد تو پاس و گفت بیاین اینم ویزا حالا برین مدیکال و تمدید کنین.
بعد ما عین خنگا پاشدیم اومدیم خونمون. وقتی رسیدیم گفتیم ااااا چرا یه شب بیشتر صبر نکردیم واسه مدیکال حالا این هنه راه و باید دوباره بریم.! جالب اینکه با ماشین هم رفته بودیم.جالب تر اینکه ما اصلا ماشین نداریم
)))): بادش بخیر میخواستیم ماشین بخریم اسممون لاتاری در اومد همه پولامون و رفتیم آنکارا و از اونجام رفتیم استانبول خرج کردیم.
خلاصه اینکه بعدشم از خواب پریدم.
دیگه اینکه جاتون خالی لحظات مسرت باری بود لحظات در دست داشتن اون ویزای کزایی
ایشالا واقعیش نصیب تک تکمون بشه.
شك نكنين درسا خانم كه تعبير ميشه. من دلم براي كيس شما خيلي روشنه. حتما تعبير ميشه. راستي من تصميم دارم سه روز آخر سپتامبر رو همينطوري بدون كلير شدن برم انكارا. به همسرتون بگين رضا دنبال همسفر مي گرده ،بياد با هم بريم. با اين خوابي كه ديدين شايد براي منم بد نشه 

منم سه روز آخر میرم ایروان خداکنه کار به اونجا نکشه این هفته همه ویزاهامونو بگیریم
چه جالب منم دیشب خواب دیدم منو دخترم ویزا گرفتیم ولی شوهرم مونده
حالا برنده اصلیم ایشونن
ان شا الله خواب هممون خیره
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کی ویزای امارات داره و بزودی میره ابوظبی؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
آقا امین خییییییییلی بهتون تبریک میگم. اینقدر دیشب از این که دیدم کلیر شدید ذوق کردم که انگار کیس خودمون کلیر شده.
از اون روزی که گفته بودین تا هجدهم باید کلیر بشید وگرنه اوضاع سخت میشه همش جلوی نظرم بودید.
ان شاءالله براتون خیر باشه و بتونید زندگی خوبی رو در اونجا آغاز کنید.
همین جا از تمام تلاشتون برای شاد و مثبت نگه داشتن جو این تاپیک در طی این چند ماه کمااااااااااال تشکر رو دارم.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
امروز غم دیروز و پریروز و فلان سال و فلان حال و فلان مال که بر باد فنا رفت،نخور
به خدا حسرت دیروز عذاب است
مردم شهر به هوشید...
هر چه دارید و ندارید بپوشید و بخندید که امشب سر هر کوچه خدا هست
روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست
نه یکبار و نه ده بار که صد بار به ایمان و تواضع بنویسید
خدا هست و.........
خدا هست و.........
خدا هست..........
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها، مدیکال ۶ ماه اعتبار داره یا ۱۸۰ روز؟ تاریخ شروعش از روز مصاحبه ست یا روز مدیکال؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-19 ساعت 11:03)samane1363 نوشته: بچه ها، مدیکال ۶ ماه اعتبار داره یا ۱۸۰ روز؟ تاریخ شروعش از روز مصاحبه ست یا روز مدیکال؟
دوست عزیز برا من از روز مديکال حساب شده، ۴ آپریل تا ۴ اکتبر.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس:×××۵
مصاحبه : ۷ جولای
اخرین اپدیت :۴ اگوست
مجرد-خدمت ارتش نیروی زمینی
لیسانس برق
فعلا بیکار و منتظر
سلام به همه بچه های باحال در انتظار و کلیر شده مهاجرسرا
من همیشه پستارو میخونم ،ولی تا حالا یکی دو بار پست گذاشتم،راستش من وقتی پستارو میخونم امیدم بیشتر میشه که هممون ایشاله ویزا میگیریم،ولی به نظر شما باید تو این تایم مونده بهش فک کرد و انرژی مثبت داد یا اینکه بهش فک نکرد و هیچ حساسیتی نداشت ؟
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-19 ساعت 10:34)Manamehr نوشته: (2015-09-19 ساعت 10:31)ARSAMNEW نوشته: (2015-09-19 ساعت 10:28)2015reza نوشته: (2015-09-19 ساعت 10:20)mordad نوشته: وااای چه خوابی دیدم من دیشب. از بس فکرم درگیر از صبح تا شب به این ویزای لعنتی فکر میکنم.
خواب دیدم پاشدیم همینجوری رفتیم دم سفارت به زور پاس و دادیم به یه خانمی. اونم همونجا جلو چشممون تو کامپیوتد چک کرد و گفت به به مبارکه یه مهرم زد تو پاس و گفت بیاین اینم ویزا حالا برین مدیکال و تمدید کنین.
بعد ما عین خنگا پاشدیم اومدیم خونمون. وقتی رسیدیم گفتیم ااااا چرا یه شب بیشتر صبر نکردیم واسه مدیکال حالا این هنه راه و باید دوباره بریم.! جالب اینکه با ماشین هم رفته بودیم.جالب تر اینکه ما اصلا ماشین نداریم
)))): بادش بخیر میخواستیم ماشین بخریم اسممون لاتاری در اومد همه پولامون و رفتیم آنکارا و از اونجام رفتیم استانبول خرج کردیم.
خلاصه اینکه بعدشم از خواب پریدم.
دیگه اینکه جاتون خالی لحظات مسرت باری بود لحظات در دست داشتن اون ویزای کزایی
ایشالا واقعیش نصیب تک تکمون بشه.
شك نكنين درسا خانم كه تعبير ميشه. من دلم براي كيس شما خيلي روشنه. حتما تعبير ميشه. راستي من تصميم دارم سه روز آخر سپتامبر رو همينطوري بدون كلير شدن برم انكارا. به همسرتون بگين رضا دنبال همسفر مي گرده ،بياد با هم بريم. با اين خوابي كه ديدين شايد براي منم بد نشه 

منم سه روز آخر میرم ایروان خداکنه کار به اونجا نکشه این هفته همه ویزاهامونو بگیریم
چه جالب منم دیشب خواب دیدم منو دخترم ویزا گرفتیم ولی شوهرم مونده
حالا برنده اصلیم ایشونن
ان شا الله خواب هممون خیره
سلام به دوستان خوبم امیدوارم روزهای خیلی خوب وکلیری پیش رو باشه
منم ،آقارضا باشما کاملا موافقم .چون مام همین قصدو داریم .ایشالاکه کاربه اونجا نکشه وزودتر خلاص بشیم .فقط آقارضا نگران اون تاریخ انقضای 18 سپتامر خودم ودخترمم امیدوارم که مشکلی پیش نیاد.
شماره کیس ***5 as
تعدادافراد کیس 3نفر(شماره 1 نفر اصلی )
سفارت آنکارا
تاریخ مصاحبه 4 جون
شغل نفر اصلی کارمند وضعیت سربازی س
نتیجه مصاحبه AP ،آبدیت ها 10 جولای ،15،17،20 آگست ،1سپتامبر >باایمیل پیگری
خدایاهرچه به صلاح ماست آن شود