2015-09-21 ساعت 21:46
(2015-09-21 ساعت 21:37)Azer نوشته: دوستان اميدوارم که همه مون تا 30 سپتامبر اميدوار باقي بمونيم.
فقط يک سوال، اگه به فرض کسي 30 سپتامبر کلير بشه، چه طور مي تونه به ويزاش برسه. پروسه که 30 سپتامبر تمومه. یعني ويزا بدون حضور ما چاپ مي شه و بعداً مي گن بيان ببرين؟؟!!! يا اينکه...
بگذارين اينجور سوال را مطرح کنم. آخرين تاريخ کليري که مي شه اميد به دريافت ويزا داشت کي هست. 30 سپتامبره، 29 ، 28، 27 يا ... کي دقيقاً.
اگه کسي جواب قطعي اين سوال را بدونه مي تونه کمک بزرگي بکنه. انشاء ا... که همه مون همين روزها کلير بشيم، و نيازي به انتظار بيشتر نباشه.
دقیقا تا آخرین لحطه ی سی سپتامبر 30 سپتامبر امید هست و هر کی تااون موقع ویزا بهش تعلق بگیره و بتونه پاسشو برسونه؛ توی روزای اول اکتبر بهش ویزا رو می دن.
این که اگه 30 سپتامبر پاست سفارت باشه مطمئنم اگر کلیر شده باشی بهت ویزا میزن اما اینکه اگه روز 30 سپتامبر کلیر شدی آیا بهش زمان می دن برای ارسال پاسپورت؟ این رو نمیدونم حقیقتا. اگه کسی تاپیک 2013 و 2012 رو کامل خونده لطفاً کمک کنه
(2015-09-21 ساعت 20:07)ARSAMNEW نوشته:(2015-09-21 ساعت 19:58)Aliparto نوشته:ایشالااااااااااااااااااااا شما هم از 28 جولای موندی ؟(2015-09-21 ساعت 17:56)ARSAMNEW نوشته:(2015-09-21 ساعت 17:50)ebrahim1e نوشته:اینم شانس منه افتادم ته اتوبوس بخدا همش منم دارم به همین نگاه میکنم آخه چرا ؟ فکر کنم مشکل دارم خودمم به خودم شک کردم(2015-09-21 ساعت 17:46)ARSAMNEW نوشته: اگر اینها گه میگین کلیر بشن از گروه 28 جولای که 11 نفر بودیم من و یک کیس دیگه باقی می مونیم ...
دقیقا تو لیست دست نویس من دور تا دور شما همه رفتن شماره کیس شما تنها وسط کلی کیس که همشون های لایت شدن مونده
انشالله امشب کیس شما هم آپ بخوره و فردا این موقع ایروان باشی دوست عزیز
ایشالا ابراهیم جان کلیر شما هم سریع اعلام بشه امروز و فردا
Arsam امشب شب من و تو اين رو قول ميدم يه حس عجيبي دارم
راستی ابراهیم جان این کیس هم اپ 21 سپتامبر خورده 2015AS5910
کیس عجیبیه
چون 18 ام آپ شبانه خورد و کلیر شد.
جالب اینه که آپ 21امش هم آپ کلیری بود!!!!!
فقط می تونم بگم هیچی نمی فهمم ازش.
(2015-09-21 ساعت 21:00)Jefferson نوشته: دوستان عزیز و گرامی درود بی پایان به همه شما چشم انتظارانی که این امریکن های نامرد یه تکونی به خودشون نمیدن تا قلبهایمان را شاد کنند.اساتید گرامی آیا ابوظبی واقعا ۴ روز تعطیله ؟ ۲ روزبرا عید قربان و جمعه و شنبه هم روش؟؟ آیا تعطیلی اینا نمیان اضافه کار؟؟بنظرمبارکتون اگه کیسی 30 سپتامبرکلیربشه سفارت مثلا تا ۱۰ اکتبر وقت میده برا صدور ویزا؟؟؟؟ممنون از پاسخهاتون
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بداد این دست و جمع باصفا و دل شکسته برس و شادمون کن الهی آمین
یه قسمتی از جوابتون رو که بالا عرض کردم
اینم ایمیل سفارت ابو ظبی برای کلیر شدن من که صراحتاً خودشون اعلام کردن که تعطیل هستن.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by September 27th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays and on Sept 23rd and 24th. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medicals is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by September 27th, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.