موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-24 ساعت 13:44)alifarjadfar نوشته: حمیدجان جدول انکارا و کیساس جامونده رو بذار لطفا عزیزم
(2015-09-25 ساعت 15:13)hamidrezamg نوشته: یک سال پیش همین موقعها بود که ثبت نام ۲۰۱۶ شروع شد اونوقت یک درصد هم فکر نمیکردیم احتمال داره بازمانده بشیم و ثبت نام نکردیم . کی فکرش رو میکرد?
بیخیال ما که ثبت نام کردیم ولی در نیومد اسممون . شماهم فکر کن ثبت نام کردین و در نیومده.
ما اولین باری که ثبت نام کردیم اسم همسرم در اومد و خیلی برامون جالب بود.
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کی آمار دقیق داره که تا به حال چندتا ویزا برای ایران صادر شده ؟
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود
گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی بساط عیش خودش جور می شود
گاهی دگر، تهیه بدستور می شود
گه جور می شود خود آن بی مقدمه
گه با دو صد مقدمه ناجور می شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت باتویار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود…
گاهی برای خنده دلم تنگ می شود
گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود
گاهی تمام آبی این آسمان ما
یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود
گاهی نفس به تیزی شمشیرمی شود
ازهرچه زندگیست دلت سیرمی شود
گویی به خواب بود جوانی مان گذشت
گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود
کاری ندارم کجایی چه می کنی
بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود
شادروان قیصر امین پور
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من كاملا با گفته شما موافقم، اسم اين ويزا باز گو كننده همه چيز هست... لاتاري.... از دقيقاي كه نتايج مياد تا اخرين لحظه..... اما در اينجا بايد جوانب مختلف را سنجيد... اولا خيلي معذرت ميخواهم بفرما و بشين هر دو يك معني ميدن اما گفتن عمل عكي معده فكر نميكنم جالب باشه... اميدوارم امنطقي باشيد و بدون دلخوري بپذيريد. از طرفي افراد اين گروه الان تو شرايط عادي نيستن، گنجايش افراد تو شرايط متفاوت يك اندازه مبست. دوستان ما هم در حتل حاضد به اين صفحه و كساني كه يك شرايط را دارند تجربه ميكنند پناه اوردند. پس ما بايد. تا لحظه اخر همديگرو حمايت كنيم.لازم به ذكره اگر امريكا جاي مناسبي نيست استرس بيهوده براي كلير شدن به خودتون وارد نكنيد.... و حتما همه ما بايد از سفارت تشكر كنيم به خاطر خوبي ها و بدي هاشون!!!!حداقل اگر ما هم ويزا نگرفتيم به جاي خاطره بدي كه موند، يك خاطره، ذهنيت و تفكر زيبا از ايراني به جا بذاريم، تا اينكه بريم در سفارت و چهار تا پليس كه از نظر شخصيتي در حد مانيستند به ما بياحترامي كنند، اين بي ادبي با ايراني ها را من بارها با چشم خودم ديدم. پس درستش كنيد با تصميم و رفتار درست و منطقي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-25 ساعت 19:14)sunn789 نوشته: (2015-09-25 ساعت 19:08)mordad نوشته: من میدونم
خودم و همسر
محیا خانم و همسرشون
تو پرواز ۶.۵ دوشنبه صبح ماهانیم و ایشالا همدیگه رو میبینیم.
دیگه کیا هستن?
منم هستم
ماهم اگربليط گيرمان بيايدهستيم
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-25 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-25 ساعت 19:48 توسط ARSAMNEW.)
(2015-09-25 ساعت 18:29)parsab نوشته: دوستانی که میرن جلوی درب سفارت خواهشا از تشنج و درگیری با مامورین ورودی سفارت جدا خودداری کنن. میدونم سخته و هیشکی اعصاب نداره. حق باشماست. اونا دروغ میگن!. زیادم دروغ میگن و اشتباه میکنن. همون پارسال که از یه ماه قبل به همه ایمیل میزدن که سهمیه منطقه شما پر شده، روز آخر سپتامبر یه یکی از آشناهای ما ویزا دادن!!. بهرحال دنیا دست اوناست و نه ما.
دعوا و تشنج جلوی درب سفارت فایده ای نداره. و فقط باعث میشه هموطنای دیگرمون هم که بعدا برای انواع کارهای مختلف میخان به سفارت مراجعه کنن به دردسر بیوفتن. نباید به سفارت ها بهونه داد. اینا همینجوریشم نزده میرقصن و دنبال بهونه میگردن که بازهم شرایط رو برای ماها سختتر کنن. یه کاری نکنیم که دودش بره تو چشم برنده های ۲۰۱۶.
ایشالا آخر سپتامبر همه ویزا به دست باشن
یاحق
مطمعن باشید از این جمع حداقل کسی برای دعوا نمیره . همه بچه هابارها اعلام کردند فقط برای حضور به موقع در صورت کلیری میریم
نگران نباشید
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
منم دوشنبه صبح جلو سفارتم لطفا اگه از بچه های مهاجرسرایی کسی میاد اونجا نور بالا بزنه یا فلاشر بزنه بشناسیم همدیگرو
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اگه اشکال نداره تو پیام خصوصی من شمارتونو بذارید تا اد کنم تو انکارا همدیگرو پیداکنیم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که عازم انکارا هستم شمارشونو تو پیام خصوصی برای من بذارن اونج در تماس باشیم
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-25 ساعت 19:13)mohsen64 نوشته: دوستان کی آمار دقیق داره که تا به حال چندتا ویزا برای ایران صادر شده ؟
حدود ٢٥٠٠ ويزا
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ظاهرا کیس 5256 ایروان آپدیتش شبانه هست چون من تا 1 که چک کردم آپ نداشت
مبارکش باشه اگه مهاجرسرایی هست
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥