کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
من کلا مرض چک کردن سایت سفارت ابوظبی و سایت سیس گرفتم ! دارم غذا درست میکنم سایتو چک میکنم، دارم کار خونه میکنم سایتو چک میکنم ، دارم سر کار کار می کنم سایتو چک میکنم ، میخوام بخوابم ، بیدار میشم ....
حتی وقتی دارم رانندگی میکنم پشت چراغ قرمز سایتو چک میکنم ?
همین روزاس که از طرف سفارت یا سیس منو بفرستن تیمارستان......
خدایا تا دیوونه نشدم این ویزارو برسون
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
(2015-06-04 ساعت 17:27)hilda60 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 17:20)varchandi نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 17:16)hilda60 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 16:07)varchandi نوشته:  

هیلدا جان ممنون
من واقعا" از اعماق وجودم برای همه دوستان که عین شما نیمه ویزا گرفتن دعا کردم
من زیاد آپ نداشتم
همشونو تو امضام نوشتم
خدایا بازم ازت میخوام دوستای نیمه ویزا گرفتمو زودتر خوشحال کنی
هیلدا
ندا
صدری
بیداد
نگار
و بقیه که الان اسماشون یادم نیست از شدت هیجان
آمین
انشا الله . امیدوارم .
منم واقعا از ته دلم دعا میکنم همیشه که ان شا الله همه دوستان مخصوصا دوستان نصفه و نیمه هرچه زودتر تا یکی دوماه آینده ویزا بخوره تا پاس هاشون .
به امید خدا

انشالا به زودی زود خدا جواب ویزای شوهرامونو میده ....
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: hilda60 ، samane1363 ، Daneshjo ، Nima4185
(2015-06-04 ساعت 18:10)sadri54 نوشته:  من کلا مرض چک کردن سایت سفارت ابوظبی و سایت سیس گرفتم ! دارم غذا درست میکنم سایتو چک میکنم، دارم کار خونه میکنم سایتو چک میکنم ، دارم سر کار کار می کنم سایتو چک میکنم ، میخوام بخوابم ، بیدار میشم ....

همدردیم خانم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: maryamb ، sadri54 ، hilda60 ، samane1363 ، Daneshjo ، Nima4185 ، mohammad384
(2015-06-04 ساعت 17:20)bidaad نوشته:  من هم امروز صبح یک ایمیل پیگیری به روال هر دو هفته به ابوظبی زدم ببینم چی میشه.
این دفعه آخری در جواب نوشته بودن Dear Sir ، همیشه مینوشتن Dear Sir/Madam یعنی حتی نمیخونن کی هستی و بعدش هم همون جواب تمپلیت همیشگی رو میفرستادن.
خوشحال شدم این دفعه حداقل در حد اینکه بقهمن من زنم یا مرد، ایمیلمو خوندن !
سلام
شما هر دفعه ایمیل زدید آپدیت داشتید؟
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
تشکر کنندگان: maryamb ، Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 17:46)Marmad نوشته:  سلام دوستان؛ من هنوز نرسیدم پستهای جدید رو بخونم.
لطفا یه تحلیلی از وضعیت ما میکنید؟
بعد از آپدیت ۲۰ مارچ ؛ همسرم که کلیرنس خورده در تاریخ ۲ جون آپدیت شد.
من هم که ویزا گرفتم همون تاریخ آپدیت شدم
امروز من دوباره آپدیت شدم اما همسرم هنوز آپدیت نشده.
Sad
اوضاع چطوریه یعنی؟

ممکنه به سوال من جواب بدین دوستان؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: Daneshjo
دوستان این اپ شبانه از ۱۰ شب تا ۷ صبح میشه دیگه، درسته!؟
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: mfte.teacher ، samane1363 ، zohreh-gh ، Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 18:10)sadri54 نوشته:  من کلا مرض چک کردن سایت سفارت ابوظبی و سایت سیس گرفتم ! دارم غذا درست میکنم سایتو چک میکنم، دارم کار خونه میکنم سایتو چک میکنم ، دارم سر کار کار می کنم سایتو چک میکنم ، میخوام بخوابم ، بیدار میشم ....

منم این بیماری رو گرفتمBig Grin
امیدوارم زودتر خبر خوب رو بشنوم و خوب شم.Cool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: sadri54 ، hilda60 ، samane1363 ، Daneshjo ، ginjer
الهی امین!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: hilda60 ، samane1363 ، Daneshjo
آقا رادوین عزیز تروخدا بگید پس کی آنکارا شروع به آپ کردن میکنه که زودتر ویزای شوهرمو بگیریم خوشحال شیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 18:24)vahid1432 نوشته:  

انشاالله
می ترسم وقتی رفتیم آمریکا هم بازم سایتو چک کنیم?
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: vahid1432 ، samane1363 ، SAAM_60 ، Daneshjo
نه هنوز به حد جنون نرسیدی عزیزم ، شما وقتی میری دست به آب فکرت ازاده Wink
تشکر کنندگان: maryamb ، hilda60 ، areb1356 ، sadri54 ، samane1363 ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، Daneshjo ، ginjer
(2015-06-04 ساعت 18:27)sadri54 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 18:24)vahid1432 نوشته:  

انشاالله
می ترسم وقتی رفتیم آمریکا هم بازم سایتو چک کنیم?

والا گمونم اونجا هم باید سایت رو چک کنیم واسه گرین کارت، بعد دوباره سایت رو جک کنیم واسه کار و....
این بیماری چکسایت از ما دور نخواهد شد. Big Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، sadri54 ، SAAM_60 ، Daneshjo ، ginjer
(2015-06-04 ساعت 18:22)Iaccept نوشته:  دوستان این اپ شبانه از ۱۰ شب تا ۷ صبح میشه دیگه، درسته!؟

از 8 شب تا 4 صبحه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Iaccept ، p00ya2001 ، zohreh-gh ، Daneshjo
دوستان من برنده لاتاري ٢٠١٦ هستم ولي استرس گرفتم،دانشجو ارشد صنايع،خانه دار و شغلي ندارم،شوهرم ارشد مكانيك،معاف كفالت،مدرس حق التدريس دانشگاه و مدرس فني اموزشگاه رانندگي كه زير مجموعه راهنمايي رانندگي ميشه و اينم حق التدريس و نظامي نيست يعني يك فرد عادي به عنوان مدرس ميره از خودرو صحبت ميكنه
تجربه شما دوستان ميگه ما در چه وضعيتي هستيم؟كليرنس ميشيم؟ ايا هر دوتا شغلشو بگه؟ ايا من بزنم دانشجو يا خانه دار وقتي در حال تحصيلم؟
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 18:27)رضا2015 نوشته:  
نه هنوز به حد جنون نرسیدی عزیزم ، شما وقتی میری دست به آب فکرت ازاده Wink

تنها جایی که سایتو چک نمی کنم همونجاس ولی یادش باهامه ????
تشکر کنندگان: HERMES7 ، areb1356 ، p00ya2001 ، SAAM_60 ، ginjer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان